- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #50.021
H haticeci0606 da sormuştu canım. Kuzum 1 gün önce 7 8 kere kaka yapan çocuk doktora girmeden önce kakasini yaptı ve sonra 6 saat yapmadi. Kaka bekledik, yaptığı da azıcık bişeydi. Kaka Kaşığıni bile doldurmadı ama kabul ettiler. Normal cikti, doktor tartıda sıkıntı vardır şu an normal, 10 gün önce burda olcelden beri 350 gram almış dedi. Kanlı, köyü yeşil kıvamlı ve günde 10 a kadar çıkan kanalarda getir dedi. Rota aşısını da sordum; yapicam dedi. Yapalım mı diye bile sormadı o derece. Bak şimdi bi rota yatisi yaptırdım dedi. 3. Ay kontrolüne gelince yapicam dedi.Ckolatakahve canım doktor ne dedi
Bizde olmuyor canım. Sadece takmadan önce ilk aldiğimda kendi kokusu vardı bezinprima premium care kullananlar bebeğimiz çişini yapınca tuhaf bi koku oluyormu sanki ilaç kokusu gibi.bezden mi yoksa kizimin idrarimi kokuyor çözemedim.primayayeni gectigim icin bilemedim
Boşver canım, değişecek insan sen hamileyken öyle olmazdı. Bende 1. Haftamız dolaldan beri kendim bakıyorum ve iyi ki de öyle. Yoksa katlanamıyordum kvye psikolojim bozulmustuAynen cnm tek bakiyrm kimsem yok kaldgm sehirde olsun bolesi daha guzel her anini berbr yasyrm kizimla karisan yok gecen istanbla gittim 1 gun kaynanamda kaldm kadin halen degismemis halen emzremyrsn laf etti kayinbabam kizdi bende daha gtmedm annemde kaldm bir insan hic mi degismez kendisi kaybeder ne dym
Canim deterjanin onemi yok bence 60 dereceye atiyorum bn. Once 40 a atardim cikmazdiKızlar bebegim kusuyo arada kakasıda kıyafetine çıkıyor dalin ve baby me deterjan kullandım ama lekeler hiç çıkmıyor ne yapmalıyım herşey lekeli kaldı hangi deterjanı kullanıyorsunuz banada önerir misinz
Evett. Bende dellendim ve bence başlama dedim. Bi büyük abla da doktorunu değiştir dedi ama kadın sütüm yetmiyo çocuk ac hep ağlıyo dedi. Bende sustum bisey demedim artık. Kendileri bilirNeeeee bu drlar şaşırdı valla. İlk üç ay 400gr alması yeterli kabul ediliyor mamaya başlamamak için
Evet canım bu doktor bide bebek dostu, sütün önemi üzerinde duran bi hastanede doktor. Ben anlamıyorum bunlar nasıl doktor oluyorlar. Onlara inananları da anlamıyorum. Bana öyle deseler bi daha o doktora gitmem. 200 gram alan bebekleri olan anneler bile vermemek için ne kadar direniyo. Tuhaf.Yok artık! 600 gramın nesi az. Şaşırmış bu doktorlar. Bizim doktor diyor ki her ay 1 kilo alırsa obez olur. Hiç sağlıklı değil diyor. Bizimki bu ay 800 gram almış. Gayet yeterli gördü.
Netira kulllandik canım çabuk geçirdi. Bizimki de bayagi sürmüştü genta etki etmemisti. Doktor 5 gün kullan geçmezse göz doktoruna git demistiÇapak için göz damlası kullanan arkadaşlar, hangisini kullandınız?geçmeyen çapak var. 2 ayı dolmak üzere. Dr o damlayı söyleyim onu yazsın.
Bu gerçek olamaz. Inanamiyoruuuumm. Allahım yaa buna bi de anne mı demişler!!!allah onu bildiği gibi yapsın diyecek bisey bulamiyorum!!!!Sinirden elim ayağım titriyor resm3n kızlar. Allah kahretsin böyle anneyi.
http://www.dha.com.tr/istanbul/miray-bebege-oz-annesinden-camasir-sulu-iskence/haber-1626710
bence de normal olmalı çünkü azar azar yapıyorlar öyle dolu dolu değil ki bizim de azalmaya başladı sanki ama az yapınca çok ağlıyor da alıştı sanırım zinco verdim öyle yaptı bir iki saat sonra benim de annem sürekli diyo çocuk kilo almaz bilmem ne omdan ben endişe ettim daha fazla olursa giderim dr size de geçmiş olsun hadi hayırlısı biz de önümüzde ki ay yapqcaz inşH haticeci0606 da sormuştu canım. Kuzum 1 gün önce 7 8 kere kaka yapan çocuk doktora girmeden önce kakasini yaptı ve sonra 6 saat yapmadi. Kaka bekledik, yaptığı da azıcık bişeydi. Kaka Kaşığıni bile doldurmadı ama kabul ettiler. Normal cikti, doktor tartıda sıkıntı vardır şu an normal, 10 gün önce burda olcelden beri 350 gram almış dedi. Kanlı, köyü yeşil kıvamlı ve günde 10 a kadar çıkan kanalarda getir dedi. Rota aşısını da sordum; yapicam dedi. Yapalım mı diye bile sormadı o derece. Bak şimdi bi rota yatisi yaptırdım dedi. 3. Ay kontrolüne gelince yapicam dedi.
Birebir gorunce karar vericem ama tiny love maymun adasi hosuma gittiHangisini almaya karar verdin? Ben kararsız kaldım
Magazada karar veririm heralde ama tiny love maymun adasi hosuma gitti 150tlHangisini alacaksın fiyat ne kadar?
Bizimkide çok şişiyor taşma olmuyor ama erkekmi bebeğinBizimki bezin ön kısmını falan şişiriyor 4 saate değiştirmezsem bir şekilde taşırıyor sipa
Geçen haftaya kadar kullanıyordum ama artık sığmıyor. Kayıyor, dönüyor :) Kaldırdım.arkadaşlar reflü yatağını hala kullanıyor musunuz?
Hayır canım kullanmıyorumarkadaşlar reflü yatağını hala kullanıyor musunuz?
Saol canımMagazada karar veririm heralde ama tiny love maymun adasi hosuma gitti 150tl
evet kayıyor aşağıya =) ama siz 3 ay oldunuz demi biz henüz 67 günlüğüz ama yinede sanki gerek yok gibi kusması yok denilecek kadarGeçen haftaya kadar kullanıyordum ama artık sığmıyor. Kayıyor, dönüyor :) Kaldırdım.
Canım 71 günlük bebegim bu hafta biraz biraz basladı dönmeye onada dönme denirse :):)59 günlük Bebeğim var komşum artık dönmesi lazım dedi.. benim kızım yüz üstü bırakınca başını dikeltiyor sadece kızlar normal değilmi acaba kitaplarada baktım şimdilik döncek diye birşey yazmıyor
Kac yasindasin ben 5.5 sene sonra yaptim. Iyikide boyle yapmisim kizim kucukken yapsam kafayi yerdim heralde cunku simdi kizima az vakit ayiriyorum ama en azindan krese gidiyo kendini oyaliycak biseyler buluyo buyuk insan gibi konusup anlatabiliyorumKızlar 2.çocuğu sezeryandan ne kadar sonra yaptınız ? Ya da yapılır ? Ben vücudumu düşüncelerimi sorguluyorum da hemen yapma düşüncesindeyim ikisi bir büyüsün zira büyüdükçe tekrar başa dönmek zor gelebilir yaş faktörümde var tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?