- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #50.041
Benimkilerin arasında tam 2.5yaş var. Önce istememiştim hamile kaldığım için üzülmüştüm bir sene sonra diye düşünüyordum ama şükür mutluyum şu an iyi ki olmuş aradan çıktı diye düşünüyorum. Çünkü benim yaş 35 daha ne kadar bekleyebilirdim kiKızlar 2.çocuğu sezeryandan ne kadar sonra yaptınız ? Ya da yapılır ? Ben vücudumu düşüncelerimi sorguluyorum da hemen yapma düşüncesindeyim ikisi bir büyüsün zira büyüdükçe tekrar başa dönmek zor gelebilir yaş faktörümde var tabi
baştan beri mi kullanmıyorsun yoksa kullanmaya mı bıraktın canım ve ne zaman bıraktın eğer öyleyseHayır canım kullanmıyorum
Kızlar 2.çocuğu sezeryandan ne kadar sonra yaptınız ? Ya da yapılır ? Ben vücudumu düşüncelerimi sorguluyorum da hemen yapma düşüncesindeyim ikisi bir büyüsün zira büyüdükçe tekrar başa dönmek zor gelebilir yaş faktörümde var tabi
Benimki ondan cnm ben çok memnunum. Alt kumaşı yumuşacık piyanoluların kenar kısımları sert plastik kolunu falan çarparsa acıtır diye düşündüm maymun adasındaki maymun ışıklı ve müzikli. Bir balık var çekince titreşimli olan sesli oyuncaklardan. Bi tane aslan var dokununca içindeki zil çan benzeri şeyler ses çıkarıyor bir de dişlik tarzı ve hışırtılı yapraklar var. Yerdeki balığın kıyruğunda vikvik var ve yumuşacık bir de yastık var ben çok memnun kaldım. Boyut olarak da geniş güzel bence öneririmBirebir gorunce karar vericem ama tiny love maymun adasi hosuma gitti
Ayyy senin komşunun bebeği kesin 6aylıkken de yürümüştür.59 günlük Bebeğim var komşum artık dönmesi lazım dedi.. benim kızım yüz üstü bırakınca başını dikeltiyor sadece kızlar normal değilmi acaba kitaplarada baktım şimdilik döncek diye birşey yazmıyor
Ne dönmesi benimki emekliyor :)))))) 2 aylık daha canım ne dönmesi saçmalamış kızım altını değiştirirken sağa sola yalpalanıyor sadece59 günlük Bebeğim var komşum artık dönmesi lazım dedi.. benim kızım yüz üstü bırakınca başını dikeltiyor sadece kızlar normal değilmi acaba kitaplarada baktım şimdilik döncek diye birşey yazmıyor
Evet canım, bir de bazen ayaklar i kaldırıyor sürekli o anda çiş yaparsa da karın kenarından beline akıyor. Biraz sıksam bezi bacaklar iz oluyor çok sipaBizimkide çok şişiyor taşma olmuyor ama erkekmi bebeğin
Maşallah allah nazarlardan korusun. Bizde 12 aralık doğumluyuz 3kilo doğdu. Ilk ay iştahı iyiydi 2.Ay iştahı azaldı 4585 olmuşuz.7 aralık doğumluyuz azcık tospik olduk maşallah :)
Annen 79’lu mu4 yaş var annenle aramızda. Ben şok :)
Şu aralar içi gidiyo kuzum. Cenazeden dolayı gelmemişti. Dün hastaneden sonra geldiler. Bensuyu indirmedi kucağından, yemeği bile onunla yedi. 3. Sınıfa giden kardeşim var. Ondan pek gelemiyorlar bi de hastalardı. Beni silmedi kuzum hergün konuşuruz, babam pek işten dolayı gelemiyo, annemde yalnız dolmuşla falan gelmek istemiyo. Böyle şeyler yani :)Seninkiler kaçtın diye mi böyle yapıyo yoksa genel olarak anlaşamıyo musunuz. Seni sildi diyelim torununu görmeden nasıl duruyo
Evet canım aynı yaşta evlenip anne olduk biz annemle :) kader demek ki :)Kendi de küçük :))) analı kızlı erkenden evlenmişler:))Ckolatakahve
Kuzum oku oku bitmedi :) annemler vardı girememiştim:) gecede uykuya yenik düştüm:)Canım kontrol nasıl geçti sordum cevap vermedin merak ettimmCkolatakahve
Aşımız salı günü ve cuma yapılacak kuzum. Pazartesi toplantı varmış. Salı ikisi cuma da koldan olan yapilacakCkolatakahve merhaba canım Bebeğin aşısını yaptın mı ?
En az 2 sene geçmesi lazım vücudunun toplanması için canım. Tabii daha erken de yapan varKızlar 2.çocuğu sezeryandan ne kadar sonra yaptınız ? Ya da yapılır ? Ben vücudumu düşüncelerimi sorguluyorum da hemen yapma düşüncesindeyim ikisi bir büyüsün zira büyüdükçe tekrar başa dönmek zor gelebilir yaş faktörümde var tabi
20 yim canım:) en küçük benim galiba burda. Ama ruhen hep dha büyük hissediyorum. Öyle yetistirildim :)Setlerin içinden çıkan makas gibi şeyle kesiyorum. Tırnak makası olan değil normal makas gibi olan ucu küt. Bende kesemiyordum 1 haftadır kesmeye başladım.
Bizim doktorda mutlaka önerdi ilk ay muanesinde konuştuk. 2.ayda yaptırdım bende. Geneli öneriyor sonyıllarda rota virüsü baya yaygınmış. Çok şiddetli ishal vakaları ile hastanede yatışlar oluyormuş.
Bence yapılır ağızdan azar azar veriliyor. Ama eczane fiyatı nedir? Hastane çok mu alıyor yapmak için ? Biz 215 odedik ama kaci aşı kaci yapma ücretli bilmiyorum.
Ben bayadir gece degistirmiyorum akşam 10 gibi degistiriyorum sabah 8-9kacta kalkarsa. Hiç kızarıklık falan olmadi şimdiye kadar.
Fiyatını sormadım canım bilmiyorum.
79 mu şok oldumbenim eşim ile yasitmis .biz yeni çocuk yaptık kadının torunu var. Sen kaç yaşındasın buarada?
Benim doktorum 2 yıldan önce kesinlikle önermem dedi. Ama farz et oldu tıbben sorun olmaz her türlü doğurursun ama vücut için ve ilk çocugun sağlıklı gelişimi için ilk 2 yıl hamilelik önermem dedi.
Evet canım 1 ay daha kullanırım bn. O güven sagliyo, yoksa rahat uyuyamiyorumarkadaşlar reflü yatağını hala kullanıyor musunuz?
Sen kaçlısın canim benim en büyük ablam 81 li annem 53 lü :)Evet canım aynı yaşta evlenip anne olduk biz annemle :) kader demek ki :)
Canım laktoz intolerans i vardir belki diyete rağmen geçmiyorsa damla verebiliyorlar. Bı gastroenteroloji ye gidebilirsin ya da önce çocuk doktorunla paylaş o yönlendirirArkadaşlar kızım 50 günlük oldu bugün ama şu kolik belasından çok çektik hala da çekiyoruz .Denemediğim gaz damlası gitmediğim doktor kalmadı.Sütüm gaz yapıyor .Ben ciddi anlamda diyet yapıyorum gazı en aza indirmek için süt ve süt ürünleri tüketmediğim halde kakası sarı renkli ama bol mukuslu.Kızım beşikte ya da yatakta uyumuyor hep kucak ya da sallamayla uyuyor.Gaz çıkarsa da yine ağlıyor yine ağlıyor o gaz da hiç bitmiyor.Sıcak su torbası yağlarla karnına ayak altına masaj kolik bebeğe iyi gelen sesler arabayla gezdirme vs her şeyi denedik.Benim durumımda olan ya da bu konu ile ilgili tecrübesi olan var mı ?Çok ağlıyor dayanamıyorum saatlerce ağlamasına.Bu arada doktorum debridat şurup verdi bunun yanında biogia be nurse harveys şurup kullanoyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?