2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benimkilerin arasında tam 2.5yaş var. Önce istememiştim hamile kaldığım için üzülmüştüm bir sene sonra diye düşünüyordum ama şükür mutluyum şu an iyi ki olmuş aradan çıktı diye düşünüyorum. Çünkü benim yaş 35 daha ne kadar bekleyebilirdim ki

Büyük 5.5 yaşında ilkokula başlamadan yapayım diye düşünmüştüm iyi ki de öyle yapmışım.büyüğe pek vakit ayıramıyorsun bebek küçükken.şu an fazla kıskançlık da yok gibi aman nazar değmesin :) laftan da anlıyor ama dediğin gibi tekrar başa dönmek zor cidden.

Birebir gorunce karar vericem ama tiny love maymun adasi hosuma gitti
Benimki ondan cnm ben çok memnunum. Alt kumaşı yumuşacık piyanoluların kenar kısımları sert plastik kolunu falan çarparsa acıtır diye düşündüm maymun adasındaki maymun ışıklı ve müzikli. Bir balık var çekince titreşimli olan sesli oyuncaklardan. Bi tane aslan var dokununca içindeki zil çan benzeri şeyler ses çıkarıyor bir de dişlik tarzı ve hışırtılı yapraklar var. Yerdeki balığın kıyruğunda vikvik var ve yumuşacık bir de yastık var ben çok memnun kaldım. Boyut olarak da geniş güzel bence öneririm

Ayyy senin komşunun bebeği kesin 6aylıkken de yürümüştür.
Yok cnm ya ne dönmesi 76 günlük bebeğim hala dönemiyor

Ne dönmesi benimki emekliyor :)))))) 2 aylık daha canım ne dönmesi saçmalamış kızım altını değiştirirken sağa sola yalpalanıyor sadece

Seninkiler kaçtın diye mi böyle yapıyo yoksa genel olarak anlaşamıyo musunuz. Seni sildi diyelim torununu görmeden nasıl duruyo
Şu aralar içi gidiyo kuzum. Cenazeden dolayı gelmemişti. Dün hastaneden sonra geldiler. Bensuyu indirmedi kucağından, yemeği bile onunla yedi. 3. Sınıfa giden kardeşim var. Ondan pek gelemiyorlar bi de hastalardı. Beni silmedi kuzum hergün konuşuruz, babam pek işten dolayı gelemiyo, annemde yalnız dolmuşla falan gelmek istemiyo. Böyle şeyler yani :)

Valla kızlar bebeler hep değişik kıyaslama yapmayın çok üzülürsünüz biz arkadaşımla 2011 senesinde aynı hamile kaldık son adet aramız 15 gün o benden 3 gün önce doğurdu 4 kilo tosun gibi bebeği oldu benimki 3 kiloydu onun bebeği emdi benimki emmedi sağıp verdim tam 6 ay rezillikti yani benim bebeğim 8 aylık emekliyordu onunki bir oyuncağa sürünemiyordu benimki 11 aylık yürüdü onunki 17 aylık yürüdü doktora bile götürdüler onunki 18 aylıkken baba nerde dendiğinde mama almaya gitti derken benimki daha anne diyemiyordu 26 aylık konuştu oğlum ama çok düzgün konuştu harika cümleler vardı ve bebekçe değildi sonuçta hepsi oldu bitti şimdi ilkokul da aynı sınıftalar okuyorlar koşuyorlar yazıyorlar kiloları bile aynı çok takmayın yani ben zamanında yaptım bu hatayı onunki konuştukça benimki konuşmuyor diye üzülürdüm onunki ek gıda çok güzel yiyordu Benim oğlum 3 yaşında çiğneyip yutmaya başladı hepsi geçti dün akşam çok acıktım diye ağladı çocuğum yıllar önce deseler inanmazdım babası geldi bebeğe baktı ben oğlumu doyurdum koca iki tabak yemek yedi yemiyor diye kendimi yemiştim rahat olun anneliğinizin tadını çıkarın ikinci çocuk bir ayrı valla tecrübeli olmak çok güzelmiş tecrübelerimi anlattım size inşallah faydalı olur

En az 2 sene geçmesi lazım vücudunun toplanması için canım. Tabii daha erken de yapan var

20 yim canım:) en küçük benim galiba burda. Ama ruhen hep dha büyük hissediyorum. Öyle yetistirildim :)

Arkadaşlar kızım 50 günlük oldu bugün ama şu kolik belasından çok çektik hala da çekiyoruz .Denemediğim gaz damlası gitmediğim doktor kalmadı.Sütüm gaz yapıyor .Ben ciddi anlamda diyet yapıyorum gazı en aza indirmek için süt ve süt ürünleri tüketmediğim halde kakası sarı renkli ama bol mukuslu.Kızım beşikte ya da yatakta uyumuyor hep kucak ya da sallamayla uyuyor.Gaz çıkarsa da yine ağlıyor yine ağlıyor o gaz da hiç bitmiyor.Sıcak su torbası yağlarla karnına ayak altına masaj kolik bebeğe iyi gelen sesler arabayla gezdirme vs her şeyi denedik.Benim durumımda olan ya da bu konu ile ilgili tecrübesi olan var mı ?Çok ağlıyor dayanamıyorum saatlerce ağlamasına.Bu arada doktorum debridat şurup verdi bunun yanında biogia be nurse harveys şurup kullanoyorum

Canım laktoz intolerans i vardir belki diyete rağmen geçmiyorsa damla verebiliyorlar. Bı gastroenteroloji ye gidebilirsin ya da önce çocuk doktorunla paylaş o yönlendirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…