2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim oğlumda çok gazlı belli saatleri var ağlıyor, sakinleşmiyor. Çok gazlı ben gaz damlası kullanmıyorum. Gece 2den 3den önce uyumuyor. Gündüzde kucak harici uyumuyor. Ama benim oğlum 15 gün yoğun bakımda kaldı. OOyokken daha zordu, yanımda olması sıkıntılara değiyor. Bu 2. Çocuğum birde 1 kaç aya bunların hafifliyeceğini bildiğimden daha rahatım. Zorlanmıyormuyum? Aşırı zor. Diğeri de 3 yaşında çok ilgi istiyo. Ama bebepim yıkken daha zordu.

Cnm yorumlara bakinca oyuncaklar yakinda denmis esimde yookidonunkini begendi oyuncaklari hareket ediyo onu aliverdik insallah pisman olmam

Güle güle kullansın yavruş. Ben de yookidoya bakmıştım dün, hareketli oyuncağı varmış galiba. Büyüklüğü nasıl beğendin mi? Biz de gideriz birazdan ama kalmışsa tabi
Kuzum henuz disardayiz cikmisken dolasiyoruz o yuzden acmadim oyuncagi hareketli ve sesli yorumlarida cok olumluydu sende bir bak bakalim. Halisi buyuktur diye tahmin ediyorum

Geçmiş olsun canım. Suyla yıka tabi nolcak tükürüğü alt tarafı. Valla ben hiç yıkamadım bile öyle durumda o kadarcıkta olsun steril büyütmeyiz bebişlerimizi alışsın bünyeleri.
doğru diyorsun canım normalde bende öyle düşünüyordum ama bebişim olunca işler değişti

Reactions: 114
netira kullandım canım ama pek işe yaramadı bennimkinde. gözünü hep temizledim yani çapakları aldım hep kirpiğinde bile bırakmadım sonra geçti
birde onu deneyim canım veya doktora gideyim genta kullandım işe yaramadı. teşekkür ederim size de geçmiş olsun

Canım benim ilk bebeğimde seninki gibi sürekli ama aralıksız ağlardı benimde almadığım denemedigim gaz damlası kalmamıştı o zamanlar om-x diye bi gaz damlası azıcık ise yaramisti ama oda sonra ise yaramadı ben doktora ben çok gazliyim demiştim doktor bana benim kullanmam için gaz ilacı vermişti o ise yaramisti istersen sende bi danış doktora belki şimdide öyle bişey ler vardır sende de yarar belki işe. Allah yardımcın olsun

Ya şu bebekleri öpmekten ne zevk alıyor insanlar mantığım almıyor bir türlü. Öpmeyin diyemediğim için bebeğim hasta olabilir mi bilmiyorum. Kaç gündür düşün düşün mahvoldum. Nerden kaptı nasıl bu kadar hasta oldu diyorum. Bu hasta haliyle bile öpüyorlar. Neyse ki eve geldik umarım bir süre kimse gelmez. Bundan sonra Öpmeyin diyeceğim sizde öptürmeyin kızlar :/

Kapıyı açma canım gelenlere. Hiç sıkıntı yaşamazsın o zaman. Öpmeseler bile solunumuyla bulaşır illa. Bence hayır diyemiyosan evde değilim de veya habersiz gelenlere kapıyı acma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…