- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #50.061
Oyyy canım benim agular yaparım ben sana20 yim canım:) en küçük benim galiba burda. Ama ruhen hep dha büyük hissediyorum. Öyle yetistirildim :)
Benim oğlumda çok gazlı belli saatleri var ağlıyor, sakinleşmiyor. Çok gazlı ben gaz damlası kullanmıyorum. Gece 2den 3den önce uyumuyor. Gündüzde kucak harici uyumuyor. Ama benim oğlum 15 gün yoğun bakımda kaldı. OOyokken daha zordu, yanımda olması sıkıntılara değiyor. Bu 2. Çocuğum birde 1 kaç aya bunların hafifliyeceğini bildiğimden daha rahatım. Zorlanmıyormuyum? Aşırı zor. Diğeri de 3 yaşında çok ilgi istiyo. Ama bebepim yıkken daha zordu.Arkadaşlar kızım 50 günlük oldu bugün ama şu kolik belasından çok çektik hala da çekiyoruz .Denemediğim gaz damlası gitmediğim doktor kalmadı.Sütüm gaz yapıyor .Ben ciddi anlamda diyet yapıyorum gazı en aza indirmek için süt ve süt ürünleri tüketmediğim halde kakası sarı renkli ama bol mukuslu.Kızım beşikte ya da yatakta uyumuyor hep kucak ya da sallamayla uyuyor.Gaz çıkarsa da yine ağlıyor yine ağlıyor o gaz da hiç bitmiyor.Sıcak su torbası yağlarla karnına ayak altına masaj kolik bebeğe iyi gelen sesler arabayla gezdirme vs her şeyi denedik.Benim durumımda olan ya da bu konu ile ilgili tecrübesi olan var mı ?Çok ağlıyor dayanamıyorum saatlerce ağlamasına.Bu arada doktorum debridat şurup verdi bunun yanında biogia be nurse harveys şurup kullanoyorum
Ne dönmesi yahu. Saçmalamış.59 günlük Bebeğim var komşum artık dönmesi lazım dedi.. benim kızım yüz üstü bırakınca başını dikeltiyor sadece kızlar normal değilmi acaba kitaplarada baktım şimdilik döncek diye birşey yazmıyor
Cnm yorumlara bakinca oyuncaklar yakinda denmis esimde yookidonunkini begendi oyuncaklari hareket ediyo onu aliverdik insallah pisman olmamBenimki ondan cnm ben çok memnunum. Alt kumaşı yumuşacık piyanoluların kenar kısımları sert plastik kolunu falan çarparsa acıtır diye düşündüm maymun adasındaki maymun ışıklı ve müzikli. Bir balık var çekince titreşimli olan sesli oyuncaklardan. Bi tane aslan var dokununca içindeki zil çan benzeri şeyler ses çıkarıyor bir de dişlik tarzı ve hışırtılı yapraklar var. Yerdeki balığın kıyruğunda vikvik var ve yumuşacık bir de yastık var ben çok memnun kaldım. Boyut olarak da geniş güzel bence öneririm
Güle güle kullansın yavruş. Ben de yookidoya bakmıştım dün, hareketli oyuncağı varmış galiba. Büyüklüğü nasıl beğendin mi? Biz de gideriz birazdan ama kalmışsa tabi
98 liyim canım :)Sen kaçlısın canim benim en büyük ablam 81 li annem 53 lü :)
Ne demekti şimdi buOyyy canım benim agular yaparım ben sana
benim bebeğinde maksimum 10 dakka emiyor oda benim zorumla 5 dakkada nasil doyar bi bebe anlamıyorum 21 inde kilomuza bakacaz.ama ben günde 1 yada bazen 2 kez emzirme sonrası 60 cc mama veriyirum
netira kullandım canım ama pek işe yaramadı bennimkinde. gözünü hep temizledim yani çapakları aldım hep kirpiğinde bile bırakmadım sonra geçtitamam canım teşekkür ederim. hangi ilacı kullandın canım?
Kuzum henuz disardayiz cikmisken dolasiyoruz o yuzden acmadim oyuncagi hareketli ve sesli yorumlarida cok olumluydu sende bir bak bakalim. Halisi buyuktur diye tahmin ediyorumGüle güle kullansın yavruş. Ben de yookidoya bakmıştım dün, hareketli oyuncağı varmış galiba. Büyüklüğü nasıl beğendin mi? Biz de gideriz birazdan ama kalmışsa tabi
doğru diyorsun canım normalde bende öyle düşünüyordum ama bebişim olunca işler değiştiGeçmiş olsun canım. Suyla yıka tabi nolcak tükürüğü alt tarafı. Valla ben hiç yıkamadım bile öyle durumda o kadarcıkta olsun steril büyütmeyiz bebişlerimizi alışsın bünyeleri.
Ben senden çok büyüğüm yani canım :))Ne demekti şimdi bu
öylede gazını zor çıkarıyor ayakları aşağıda kalıyor ya çok ıkınıyor sinir oluyorEvet canım 1 ay daha kullanırım bn. O güven sagliyo, yoksa rahat uyuyamiyorum
birde onu deneyim canım veya doktora gideyim genta kullandım işe yaramadı. teşekkür ederim size de geçmiş olsunnetira kullandım canım ama pek işe yaramadı bennimkinde. gözünü hep temizledim yani çapakları aldım hep kirpiğinde bile bırakmadım sonra geçti
Gayet normal değil mi bu??Ben senden çok büyüğüm yani canım :))
Canım benim ilk bebeğimde seninki gibi sürekli ama aralıksız ağlardı benimde almadığım denemedigim gaz damlası kalmamıştı o zamanlar om-x diye bi gaz damlası azıcık ise yaramisti ama oda sonra ise yaramadı ben doktora ben çok gazliyim demiştim doktor bana benim kullanmam için gaz ilacı vermişti o ise yaramisti istersen sende bi danış doktora belki şimdide öyle bişey ler vardır sende de yarar belki işe. Allah yardımcın olsunArkadaşlar kızım 50 günlük oldu bugün ama şu kolik belasından çok çektik hala da çekiyoruz .Denemediğim gaz damlası gitmediğim doktor kalmadı.Sütüm gaz yapıyor .Ben ciddi anlamda diyet yapıyorum gazı en aza indirmek için süt ve süt ürünleri tüketmediğim halde kakası sarı renkli ama bol mukuslu.Kızım beşikte ya da yatakta uyumuyor hep kucak ya da sallamayla uyuyor.Gaz çıkarsa da yine ağlıyor yine ağlıyor o gaz da hiç bitmiyor.Sıcak su torbası yağlarla karnına ayak altına masaj kolik bebeğe iyi gelen sesler arabayla gezdirme vs her şeyi denedik.Benim durumımda olan ya da bu konu ile ilgili tecrübesi olan var mı ?Çok ağlıyor dayanamıyorum saatlerce ağlamasına.Bu arada doktorum debridat şurup verdi bunun yanında biogia be nurse harveys şurup kullanoyorum
Atlattıysa alabilirsin kuzum. Ben hala korkuyorum. Hâlâ bazen tikaniyo. Gazda pek sıkıntı olmuyo bizdeöylede gazını zor çıkarıyor ayakları aşağıda kalıyor ya çok ıkınıyor sinir oluyor
Kapıyı açma canım gelenlere. Hiç sıkıntı yaşamazsın o zaman. Öpmeseler bile solunumuyla bulaşır illa. Bence hayır diyemiyosan evde değilim de veya habersiz gelenlere kapıyı acmaYa şu bebekleri öpmekten ne zevk alıyor insanlar mantığım almıyor bir türlü. Öpmeyin diyemediğim için bebeğim hasta olabilir mi bilmiyorum. Kaç gündür düşün düşün mahvoldum. Nerden kaptı nasıl bu kadar hasta oldu diyorum. Bu hasta haliyle bile öpüyorlar. Neyse ki eve geldik umarım bir süre kimse gelmez. Bundan sonra Öpmeyin diyeceğim sizde öptürmeyin kızlar :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?