- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #50.081
ben gece Uykusuna yatmadan önce emzirip yarm saat sora filanda 60 cc mutlaka veriyorum diğer mamayida aksam 8 9 gibi sutum kalmamış gibi hiisettgimde emdikten 1 saat sonra filan veriorm 60 bazen bitiriyor bazen bitrmiyorEmzirdikten ne kadar süre sonra mama veriyorsun? Iciyor mu hepsini?
Kuzum İlçedeyiz biz gelen merkezden geliyor kapıyı açmamak olur mu bilmiyorum. İnan çok zor öpme demek çünkü sen diyene kadar onlar yerleştirmiş oluyor. Eşimde psikolojimi bozuyor güçlü duracağına yok ben dayanamıyorum çocuk hasta vs diyor. Allah aşkına çocuk bu hasta da olur iyileşir de diye destek olmak yok. kafamı toparlamam lazımKapıyı açma canım gelenlere. Hiç sıkıntı yaşamazsın o zaman. Öpmeseler bile solunumuyla bulaşır illa. Bence hayır diyemiyosan evde değilim de veya habersiz gelenlere kapıyı acma
sağ ol canım inşallah hemen geçer toparlanır bebişinbirde onu deneyim canım veya doktora gideyim genta kullandım işe yaramadı. teşekkür ederim size de geçmiş olsun
ben nurse harveys kullandım çok iyi geldi ama damla olanından kullandım günde 3 kere 15 damla kullandım. şimdi hafifledi sanki gazı ve şimdi biogaia vermeye başladım bağırsaktaki iyi kötü bakreilerinde yerleşimini kolaylaştırıyormuş. günde 5 damla verdi işe yararmı bakıcam kullanalı 2 gün oldu. ve ben çok fazla kiraz çekrdeği kullandım durduğu zamanlarda karnını yukarıdan aşağı basarak masaj yapıp bacaklarını karnına ittim falan. ama geçmiyor canım ne ilaç ne masaj belki hafifletiyor o kadar bebeğinin kendini toparlamasını beklemekten başka yapacağın bir şey yok biz 75 günlük olduk daha yeni hafifledi canımArkadaşlar kızım 50 günlük oldu bugün ama şu kolik belasından çok çektik hala da çekiyoruz .Denemediğim gaz damlası gitmediğim doktor kalmadı.Sütüm gaz yapıyor .Ben ciddi anlamda diyet yapıyorum gazı en aza indirmek için süt ve süt ürünleri tüketmediğim halde kakası sarı renkli ama bol mukuslu.Kızım beşikte ya da yatakta uyumuyor hep kucak ya da sallamayla uyuyor.Gaz çıkarsa da yine ağlıyor yine ağlıyor o gaz da hiç bitmiyor.Sıcak su torbası yağlarla karnına ayak altına masaj kolik bebeğe iyi gelen sesler arabayla gezdirme vs her şeyi denedik.Benim durumımda olan ya da bu konu ile ilgili tecrübesi olan var mı ?Çok ağlıyor dayanamıyorum saatlerce ağlamasına.Bu arada doktorum debridat şurup verdi bunun yanında biogia be nurse harveys şurup kullanoyorum
Kaç gün geçti 2 ayi kuzum. Ne kadardır aynı kiloda. Benim eşim de senin eşin gibi hasta oldu diye kafayı yiyo olmasa bile. Onların yanında biz sağlam durucaz. Misafir konusu da merkezden gelecek olan gelmeden arar seni, habersiz gelirse açma. Arayınca da hasta odasına kimseyi sokmayın dedi doktor de. Kuzuşunun sağlığından önemli değil. Gelip 2 dakika uzaktan göreyim gideyim diyende yok ki!Kuzum İlçedeyiz biz gelen merkezden geliyor kapıyı açmamak olur mu bilmiyorum. İnan çok zor öpme demek çünkü sen diyene kadar onlar yerleştirmiş oluyor. Eşimde psikolojimi bozuyor güçlü duracağına yok ben dayanamıyorum çocuk hasta vs diyor. Allah aşkına çocuk bu hasta da olur iyileşir de diye destek olmak yok. kafamı toparlamam lazım2 aylık kilosu 5800 dü inanır mısın hala aynı.
ayy kendimi kötü hissettim valla ama çok iyi yapmışsın erkenden anne olmakla98 liyim canım :)
Kendini niye kötü hissettin canım. Ben erken anne olmak istiyordum ama bu kadar erken olacağı aklımın ucundan geçmemişti. Hiç pişman değilim, iyiki de şimdi olmuş:)ayy kendimi kötü hissettim valla ama çok iyi yapmışsın erkenden anne olmakla
inşaAllah canım sağolsağ ol canım inşallah hemen geçer toparlanır bebişin
20 gün geçti canım zaten son zamanlarda meme reddi başlamıştı üstüne gitmiyordum sağıp veriyordum onu da almıyordu. Sanırım önce aldı sonra verdi kiloyu. Zaten ararlarsa yok derim de umarım ararlar . Kimsenin bebeği hasta olmasın çok zorKaç gün geçti 2 ayi kuzum. Ne kadardır aynı kiloda. Benim eşim de senin eşin gibi hasta oldu diye kafayı yiyo olmasa bile. Onların yanında biz sağlam durucaz. Misafir konusu da merkezden gelecek olan gelmeden arar seni, habersiz gelirse açma. Arayınca da hasta odasına kimseyi sokmayın dedi doktor de. Kuzuşunun sağlığından önemli değil. Gelip 2 dakika uzaktan göreyim gideyim diyende yok ki!
Ben onu kullanıyorum memnunum.. halısı çok kalın değil ama altona her türlü bişey seriyorum benBirebir gorunce karar vericem ama tiny love maymun adasi hosuma gitti
Ben kullanıyorum ama bir iki güne kaldıracağım çok kayıyorarkadaşlar reflü yatağını hala kullanıyor musunuz?
Ilık süt fena gelmşyor mide ağrısınaKızlar migdemi üşütmüşüm sabahtan beri çok agrım var. Çocuğa da tek bakıyorum. Şuan ağrıdan bakamıyorum. Parol içtim bana misin demedi. Ne önerirsiniz ? Hemen kesecek biseyler var mı bildiğiniz ?
Normal tabiki canım büyük olarak sana takıldım ne güzel genç anne olmak evlenir evlenmez hamile kalsaydım bende 20 yaşında anne olurdum maalesef 7 sene çocuğum olmadı 27 yaşımda anne olabildimGayet normal değil mi bu??
Dra yazdır canım sen yinede.Günde 3 kez bir damlaydı çok ileri olduğu için.Bizimki enfeksiyondu günden güne çoğalıyordu öyle ilaç kullandıkSiz veDidar33 nasıl kullandınız? Günde kaç sefer kaç damla? Teşekkürler bu arada. Belki bu fayda eder
Canım yanlış msjmı oldu acaba.Problem başka arkadaşında.Bizdede vardı dediğim gibi geçtiCnm sen dr söyleme belki sorun başkadır mesela kanal tıkanıklığı da çapaklanmaya yol açıyor onun gibi bir sürü neden bizim sadece bir çapak olduğu için kanal tıkanıklığı vs olmadığı için netira kullandık sen önce bir göster ona göre inş geçer
Normal tabiki canım büyük olarak sana takıldım ne güzel genç anne olmak evlenir evlenmez hamile kalsaydım bende 20 yaşında anne olurdum maalesef 7 sene çocuğum olmadı 27 yaşımda anne olabildim
O yine iyi ben 33ümNormal tabiki canım büyük olarak sana takıldım ne güzel genç anne olmak evlenir evlenmez hamile kalsaydım bende 20 yaşında anne olurdum maalesef 7 sene çocuğum olmadı 27 yaşımda anne olabildim
Amin canım keşke hiç hasta olmasalar ama oluyo20 gün geçti canım zaten son zamanlarda meme reddi başlamıştı üstüne gitmiyordum sağıp veriyordum onu da almıyordu. Sanırım önce aldı sonra verdi kiloyu. Zaten ararlarsa yok derim de umarım ararlar . Kimsenin bebeği hasta olmasın çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?