2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Sağolasın amin inşallah.Doktora gittiğimde soracağım

Ay inşallah benimki de hafifler.Geçsin diye uğraşmıyorum ama kendini yırtarak ağlamasın bir de ağlarken gözümün içine bakıyor öyle çaresiz kslıyorum . Biogaia yı 1 aydır kullanıyorum ikinci kutuya geçtim etkisi 1 aydan sonra belli olurmuş.nurse harveysin de şurubunu kullanıyorum ama bir işe yaramadı bırakacağım

Ooooo kaç aşılama kaç tüp bebek denedim klomenler hiçbiri olmadı tüp bebek te tutan ikiz kızlarımı karnımda kaybettim çok çektim canım oğlum kendi oldu sonra tedavisiz çocuğum olmuyor diye oğlumdan sonra korunmadım kızımda 6 yıl sonra oldu tedavisiz ama soğan suyu inofolic içtim bide yürüyüp kilo vermiştim ikiside mucize

Ay inşallah benimki de hafifler.Geçsin diye uğraşmıyorum ama kendini yırtarak ağlamasın bir de ağlarken gözümün içine bakıyor öyle çaresiz kslıyorum .
Canım laktoz intolerans i vardir belki diyete rağmen geçmiyorsa damla verebiliyorlar. Bı gastroenteroloji ye gidebilirsin ya da önce çocuk doktorunla paylaş o yönlendirir

Doktora gittiğimde konuşayım sağolasın

Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın yoklukları çok zor .İnşallah tez zamanda atlatırız

Tiny love maymun adasını kullanan arkadaşlar vardı ve memnundu değil mi? Oyuncakları alçakta falan demişler. Başka bi önerisi olan var mı? Indirimdeyken tükenmeden almak istiyorum
ben memnunum evet oyuncak biraz yakın ama diğer oyun halılarında yükseklik nasıl bilmiyorum canım o yüzden kıyaslayamadım
aynen çok kayıyor. siz ne kadarlık oldunuz? biz 67 günlüğüz
bizim 62 gün oldu , kusması fazla olduğu için biraz daha idare edeyim demiştim ama bir haftaya kaldıracağım çok kaymaya başladı . Biz anne yanı beşik almamıştık o yüzden idare etmeye çalıştım . Odasına büyüyen beşik almıştım . Reflü yatağını kaldırınca ne yapacağımı düşünüyorum canım bende . Salonda yatak odasında reflü yatağında yatıyordu.

Öyle deyince korktum ya insan etkileniyor
Dönmek için daha çok küçükler bence de ayaklarını yada kafasını sağa sola döndürüyor bedenini tamamen döndüremiyor henüz gerçi benimki 62 günlük şuan

Canım çok geçmiş olsun. Yoğurt ye midene iiyi gelecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…