- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #50.101
aynen çok kayıyor. siz ne kadarlık oldunuz? biz 67 günlüğüzBen kullanıyorum ama bir iki güne kaldıracağım çok kayıyor
Canım benim ilk bebeğimde seninki gibi sürekli ama aralıksız ağlardı benimde almadığım denemedigim gaz damlası kalmamıştı o zamanlar om-x diye bi gaz damlası azıcık ise yaramisti ama oda sonra ise yaramadı ben doktora ben çok gazliyim demiştim doktor bana benim kullanmam için gaz ilacı vermişti o ise yaramisti istersen sende bi danış doktora belki şimdide öyle bişey ler vardır sende de yarar belki işe. Allah yardımcın olsun
ben nurse harveys kullandım çok iyi geldi ama damla olanından kullandım günde 3 kere 15 damla kullandım. şimdi hafifledi sanki gazı ve şimdi biogaia vermeye başladım bağırsaktaki iyi kötü bakreilerinde yerleşimini kolaylaştırıyormuş. günde 5 damla verdi işe yararmı bakıcam kullanalı 2 gün oldu. ve ben çok fazla kiraz çekrdeği kullandım durduğu zamanlarda karnını yukarıdan aşağı basarak masaj yapıp bacaklarını karnına ittim falan. ama geçmiyor canım ne ilaç ne masaj belki hafifletiyor o kadar bebeğinin kendini toparlamasını beklemekten başka yapacağın bir şey yok biz 75 günlük olduk daha yeni hafifledi canım
Ooooo kaç aşılama kaç tüp bebek denedim klomenler hiçbiri olmadı tüp bebek te tutan ikiz kızlarımı karnımda kaybettim çok çektim canım oğlum kendi oldu sonra tedavisiz çocuğum olmuyor diye oğlumdan sonra korunmadım kızımda 6 yıl sonra oldu tedavisiz ama soğan suyu inofolic içtim bide yürüyüp kilo vermiştim ikiside mucizeevlenince denemiş miydin canım ben çalışırken iğne yaptırmaya gelen ve 10 sene bile bekleyen insanlar vardı. cok zordur ama ne guzel allahim en sonunda dualarını kabul etmis. Allahım sevdiği kulları dua etsin diye istedikleri şeyleri bi müddet vermezmiş , hep dua etsin bana yakın olsun diye
Ay inşallah benimki de hafifler.Geçsin diye uğraşmıyorum ama kendini yırtarak ağlamasın bir de ağlarken gözümün içine bakıyor öyle çaresiz kslıyorum .
Canım laktoz intolerans i vardir belki diyete rağmen geçmiyorsa damla verebiliyorlar. Bı gastroenteroloji ye gidebilirsin ya da önce çocuk doktorunla paylaş o yönlendirir
Bende 33 üm canımO yine iyi ben 33üm
9 yaş büyüğüm ay kendimi çok yaşlı hissettim bir an :)))98 liyim canım :)
Benim oğlumda çok gazlı belli saatleri var ağlıyor, sakinleşmiyor. Çok gazlı ben gaz damlası kullanmıyorum. Gece 2den 3den önce uyumuyor. Gündüzde kucak harici uyumuyor. Ama benim oğlum 15 gün yoğun bakımda kaldı. OOyokken daha zordu, yanımda olması sıkıntılara değiyor. Bu 2. Çocuğum birde 1 kaç aya bunların hafifliyeceğini bildiğimden daha rahatım. Zorlanmıyormuyum? Aşırı zor. Diğeri de 3 yaşında çok ilgi istiyo. Ama bebepim yıkken daha zordu.
Bende Salı günü bakcam bakalım hangisini alıyorum.. güle güle kullan canım
Öyle deyince korktum ya insan etkileniyorNe dönmesi yahu. Saçmalamış.
Allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla kazasız belasız atlat..Aşımız salı günü ve cuma yapılacak kuzum. Pazartesi toplantı varmış. Salı ikisi cuma da koldan olan yapilacak
Benim kızımda öyle sağa sola bacaklarını atıyor ama ne bilim korktum bi an..Ne dönmesi benimki emekliyor :)))))) 2 aylık daha canım ne dönmesi saçmalamış kızım altını değiştirirken sağa sola yalpalanıyor sadece
Ne bilim ya öyle diyince korktum.. ben çok çabuk etkileniyorum biri birşey deyinceAyyy senin komşunun bebeği kesin 6aylıkken de yürümüştür.
Yok cnm ya ne dönmesi 76 günlük bebeğim hala dönemiyor
Ya canım onlar dönmeli dedi.. altını açınca sağa sola ayaklarını atıyor. Seninde öyle miCanım 71 günlük bebegim bu hafta biraz biraz basladı dönmeye onada dönme denirse :):)
Bnde 89 luyum ilk cocugum biz gec kalmisiz annw olmak icin :))9 yaş büyüğüm ay kendimi çok yaşlı hissettim bir an :)))
ben memnunum evet oyuncak biraz yakın ama diğer oyun halılarında yükseklik nasıl bilmiyorum canım o yüzden kıyaslayamadımTiny love maymun adasını kullanan arkadaşlar vardı ve memnundu değil mi? Oyuncakları alçakta falan demişler. Başka bi önerisi olan var mı? Indirimdeyken tükenmeden almak istiyorum
bizim 62 gün oldu , kusması fazla olduğu için biraz daha idare edeyim demiştim ama bir haftaya kaldıracağım çok kaymaya başladı . Biz anne yanı beşik almamıştık o yüzden idare etmeye çalıştım . Odasına büyüyen beşik almıştım . Reflü yatağını kaldırınca ne yapacağımı düşünüyorum canım bende . Salonda yatak odasında reflü yatağında yatıyordu.aynen çok kayıyor. siz ne kadarlık oldunuz? biz 67 günlüğüz
Dönmek için daha çok küçükler bence de ayaklarını yada kafasını sağa sola döndürüyor bedenini tamamen döndüremiyor henüz gerçi benimki 62 günlük şuanÖyle deyince korktum ya insan etkileniyor
Canım çok geçmiş olsun. Yoğurt ye midene iiyi gelecektirKızlar migdemi üşütmüşüm sabahtan beri çok agrım var. Çocuğa da tek bakıyorum. Şuan ağrıdan bakamıyorum. Parol içtim bana misin demedi. Ne önerirsiniz ? Hemen kesecek biseyler var mı bildiğiniz ?
Bugun indirim var cnm kacirma istersenBende Salı günü bakcam bakalım hangisini alıyorum.. güle güle kullan canım
Sağol canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?