2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
İnşallah canım inşallah. Doktor hemen mamaya başlattı onu da yemiyor ki. Sütümde azaldı baya. Yatağa aktığı bile oluyordu şimdi genelde yumuşak

Ayyy ne güzel:) bu işler de demek ki uğraşmamak lazım. Allahım onları sana bagislasin

İnşallah canım inşallah. Doktor hemen mamaya başlattı onu da yemiyor ki. Sütümde azaldı baya. Yatağa aktığı bile oluyordu şimdi genelde yumuşak
Aynı dert var canım. Tam yumuşadı benimki de. Pes etme hep ver ağzına. Ben sallaya sallaya veriyorum, poposunu pışpışlıyorum. Uyumaya calis hep

anladım canım. yatağına odasına yatıracaksın canım birde telsiz al veya telsiz parasına ikinci el beşik al başka aşternatif yok senin yani aklıma gelmiyor. bizim kusmamız nerdeyse yok denilecek kadar ve anne yanı beşiğinde yatıyor ama sanki bir kaç aya aığmayacak gibi :/

Ckolatakahve ben yookido aldim cnm oyuncaklar yakinda diye oburunden vazgectim gercektende maymunu bebegin göbeğine degiyo gorselde bebek korkar sanki bilemedim tabi her bebekte bir olmaz. Benimkini zaten begenmistim nette yorumlarida guzel bakalim oglumda begenir insallah

Evet canım o da güzel. Bi de ona bakayım ben. Yakın olması iyi diyen de var kötü diyen de. Neye gore diyolar anlamadim.

Anneler herkese merhaba Topiği bayağıdır takip ediyorum. Bir türlü üye olmaya fırsatım olmamıştı. Hemen her yazışmayı okudum hepinizi az çok tanır gibiyim. Sizlerin yorumlarından çok şey öğrendim. Bir yerde gizli kahramanımsınız Bebişi hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Yeni iyileşenlere de çok geçmiş olsundiyorum. Rabbim bebeklerimizi korusun ..

Hoşgeldin canım. :) amin hepimizinkini insallah

Hoşgeldin canım. :) amin hepimizinkini insallah
Hoşbuldum. Bir şey sormak istiyorum. İlk ay bebeğim 1200 gr aldı. İkinci ay 650 gr. Yeterli çok şükür ancak Çok az emmeye başladı.5 dk en fazla. Benzer sorunlar yaşayanlar vardı. Daha uzun emmesi için ne yapmam lazım. Fikri olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…