- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #50.121
İnşallah canım inşallah. Doktor hemen mamaya başlattı onu da yemiyor ki. Sütümde azaldı baya. Yatağa aktığı bile oluyordu şimdi genelde yumuşakAmin canım keşke hiç hasta olmasalar ama oluyobizimkisine de vardı meme almama. 10 günde hiç kilo almamış ve 50 gram vermiş. Yine de doktorumuz sıkıntı yapma dedi. Dünden beri düzeldi. Inşallah sizinkide duzelir
Bir ay kullandım canım. Kızım biraz hareketli aşağı kaymaya başladı hep :)baştan beri mi kullanmıyorsun yoksa kullanmaya mı bıraktın canım ve ne zaman bıraktın eğer öyleyse
Ayyy ne güzel:) bu işler de demek ki uğraşmamak lazım. Allahım onları sana bagislasinOoooo kaç aşılama kaç tüp bebek denedim klomenler hiçbiri olmadı tüp bebek te tutan ikiz kızlarımı karnımda kaybettim çok çektim canım oğlum kendi oldu sonra tedavisiz çocuğum olmuyor diye oğlumdan sonra korunmadım kızımda 6 yıl sonra oldu tedavisiz ama soğan suyu inofolic içtim bide yürüyüp kilo vermiştim ikiside mucize
Canım bu yaştayım ama bazen çok yaşlı hissediyorum :) senin ilk bebeğin miydi9 yaş büyüğüm ay kendimi çok yaşlı hissettim bir an :)))
Seninkisi oldu mu canım. amin inşallah. Sen ne yaptın korkunu yendin miAllah yardımcın olsun canım hayırlısıyla kazasız belasız atlat..
Aynı dert var canım. Tam yumuşadı benimki de. Pes etme hep ver ağzına. Ben sallaya sallaya veriyorum, poposunu pışpışlıyorum. Uyumaya calis hepİnşallah canım inşallah. Doktor hemen mamaya başlattı onu da yemiyor ki. Sütümde azaldı baya. Yatağa aktığı bile oluyordu şimdi genelde yumuşak
Masallah cnm biz 3 ay 1 gunluguz 5750 kilomuzzzAz önce 2.ay aşılarımızı olduk. Boyumuz 60 cm olmuş. 52 ile doğmuştuk.kilomuz da 6240 gram olmuş. Bi ay sonra boy ve kilo takibi için yine çağirdi sağlık ocağı.
anladım canım. yatağına odasına yatıracaksın canım birde telsiz al veya telsiz parasına ikinci el beşik al başka aşternatif yok senin yani aklıma gelmiyor. bizim kusmamız nerdeyse yok denilecek kadar ve anne yanı beşiğinde yatıyor ama sanki bir kaç aya aığmayacak gibi :/ben memnunum evet oyuncak biraz yakın ama diğer oyun halılarında yükseklik nasıl bilmiyorum canım o yüzden kıyaslayamadım
bizim 62 gün oldu , kusması fazla olduğu için biraz daha idare edeyim demiştim ama bir haftaya kaldıracağım çok kaymaya başladı . Biz anne yanı beşik almamıştık o yüzden idare etmeye çalıştım . Odasına büyüyen beşik almıştım . Reflü yatağını kaldırınca ne yapacağımı düşünüyorum canım bende . Salonda yatak odasında reflü yatağında yatıyordu.
anladım canım bende hep yukarı kaldırıyorum =)Bir ay kullandım canım. Kızım biraz hareketli aşağı kaymaya başladı hep :)
Evet canım o da güzel. Bi de ona bakayım ben. Yakın olması iyi diyen de var kötü diyen de. Neye gore diyolar anlamadim.Ckolatakahve ben yookido aldim cnm oyuncaklar yakinda diye oburunden vazgectim gercektende maymunu bebegin göbeğine degiyo gorselde bebek korkar sanki bilemedim tabi her bebekte bir olmaz. Benimkini zaten begenmistim nette yorumlarida guzel bakalim oglumda begenir insallah
Mustela konak kremi aldim cnmarkadaşlar bebeğimin başında konak var böyle olanınız ne yaptınız?
Zeytinyağını benmari usulü ısıtıp banyodan önce sür, şampuan olarakta radixi kullan dedi doktorumuz canım. Ben bi kere kullandım daha. Faydası olursa yazarimarkadaşlar bebeğimin başında konak var böyle olanınız ne yaptınız?
Hoşgeldin canım. :) amin hepimizinkini insallahAnneler herkese merhaba Topiği bayağıdır takip ediyorum. Bir türlü üye olmaya fırsatım olmamıştı. Hemen her yazışmayı okudum hepinizi az çok tanır gibiyim. Sizlerin yorumlarından çok şey öğrendim. Bir yerde gizli kahramanımsınız Bebişi hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Yeni iyileşenlere de çok geçmiş olsundiyorum. Rabbim bebeklerimizi korusun ..
Sağlıklı olduktan sonra problem değil canım. Benimki biraz normalden fazla aslında.Masallah cnm biz 3 ay 1 gunluguz 5750 kilomuzzz
Hoşbuldum. Bir şey sormak istiyorum. İlk ay bebeğim 1200 gr aldı. İkinci ay 650 gr. Yeterli çok şükür ancak Çok az emmeye başladı.5 dk en fazla. Benzer sorunlar yaşayanlar vardı. Daha uzun emmesi için ne yapmam lazım. Fikri olan var mı?Hoşgeldin canım. :) amin hepimizinkini insallah
Amin canım çok teşekkür ederim hepimizinkini inşallahAyyy ne güzel:) bu işler de demek ki uğraşmamak lazım. Allahım onları sana bagislasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?