2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Seninkisi oldu mu canım. amin inşallah. Sen ne yaptın korkunu yendin mi
Perşembe’ye ertelendi aşı mı ne o gün açılacakmış.. bugün Ağda yaptım temizlendim bikinim ağırdı ya ağdacım daha orası yara ondan ağrın oluyor.. eşimi ikna etmeye çalışıyorum.. daha birşey yapmadık sen yendin mi ?

Canım benim kızımda ilk ay 1kilo aldı 2.Ay 585gram doktor yeterli dedi. Ama iştahı hiç yok 5 dakika emiyor bazen hiç memeyi tutmuyor sağıp veriyorum. Sütüm az mama takviyesi yapıyoruz ilk günden beri ilk ay çok mama içiyordu şimdi günde 2 kere 60ml anca içiyor. Bi çaresini bulan varsa desin bu bebelerde iştah nasıl açılır?

Canım ben yaşamıştım o sorunları. Iki gündür düzeldi. Sallayarak ve poposuna vurarak emziriyorum. Her mızmızlanmasana veriyorum pes etmiyorum

Canım gaz problemi uykusuzluk var mı acaba

Kızlar moralim çok bozuk brbegim sanki hic kilo almyr kucuk dogdu zaten 3020 dogdu 1 ay kontrolunde 3600 di sadce 600 gram almsti paRtesi tekrr gotrcm dr 2 ay kontrolune bakalm ne dicek bana co kzayf gelyr hep emzryrm birde arkadaslar benim kiz emiyor sonra hemen kakasni yapiypr emzryrmda durmadn ama zayf sanki yardm edin neden oluyr tek anne sutuyle beslenyr mama kullnmk istemyrm ama mama kullancm galiba,(

Boşver canım, değişecek insan sen hamileyken öyle olmazdı. Bende 1. Haftamız dolaldan beri kendim bakıyorum ve iyi ki de öyle. Yoksa katlanamıyordum kvye psikolojim bozulmustu
Sennde benim gbi olms desene bende 10 gun durdum sonra gittim bak smdi gelemyr gormeye

Bu minies bez çok dandik geldi bana ya. Üzerindeki yazısı falan atiyor niyeyse. Hiç sevmedim. Son olarak goon markayı denicem olmazsa sleepye dönüş yapacağım.

Yendim canım. Biz evlendikten sonra 2 ay aciyo diye bisey yapmamıştık. O zaman bile böyle acımamıştı. Hiç kasmadigim hâlde. Dikiş yeri çok ağrıdı, başka türlü sıkıntı olmadi ama dayandım alışmışım acıya. Doğumdan hemen sonra oturamamistim. Su an ayniyim. Oturamiyorum

Canim iyi kilo almis ki baslama mamaya saglikli olması yeterli, kilo almasa da olur. Huzuru yerindeyse hiç üzülme

Canım benim kızım 3,600 doğdu.. hastanede bir hafta kaldı 1 aylık kontrollünde 4,200 olmuştu.. Benim kızımda çok zayıf mama da kullanıyorum ben ama maalesef aynı yani. İki aylık kontrollümüz var perşembe günü bakalım ne kadar olmuş biz geçen hafta 2 numaralı beze geçtik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…