- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #50.141
Perşembe’ye ertelendi aşı mı ne o gün açılacakmış.. bugün Ağda yaptım temizlendim bikinim ağırdı ya ağdacım daha orası yara ondan ağrın oluyor.. eşimi ikna etmeye çalışıyorum.. daha birşey yapmadık sen yendin mi ?Seninkisi oldu mu canım. amin inşallah. Sen ne yaptın korkunu yendin mi
Yağ sür tara sonra banyo yaptırarkadaşlar bebeğimin başında konak var böyle olanınız ne yaptınız?
Eşim evde değil o gün gelecek canım TEK’te çocukla çıkamıyorumBugun indirim var cnm kacirma istersen
Aramızda 3 gün var canım.. senin kinin uykusu nasılDönmek için daha çok küçükler bence de ayaklarını yada kafasını sağa sola döndürüyor bedenini tamamen döndüremiyor henüz gerçi benimki 62 günlük şuan
Cok geç değil aslında ama 25 27 de olsun isterdim ama kocayı anca buldum benBnde 89 luyum ilk cocugum biz gec kalmisiz annw olmak icin :))
Evet canım ilk hiç öyle hissetme yaa ne güzel anneyiz hepimiz :)Canım bu yaştayım ama bazen çok yaşlı hissediyorum :) senin ilk bebeğin miydi
Canım benim kızımda ilk ay 1kilo aldı 2.Ay 585gram doktor yeterli dedi. Ama iştahı hiç yok 5 dakika emiyor bazen hiç memeyi tutmuyor sağıp veriyorum. Sütüm az mama takviyesi yapıyoruz ilk günden beri ilk ay çok mama içiyordu şimdi günde 2 kere 60ml anca içiyor. Bi çaresini bulan varsa desin bu bebelerde iştah nasıl açılır?Hoşbuldum. Bir şey sormak istiyorum. İlk ay bebeğim 1200 gr aldı. İkinci ay 650 gr. Yeterli çok şükür ancak Çok az emmeye başladı.5 dk en fazla. Benzer sorunlar yaşayanlar vardı. Daha uzun emmesi için ne yapmam lazım. Fikri olan var mı?
Hummey yapıyormu canım hala kakasını bende bugün başlıcam vermeye ona göre
Canım ben yaşamıştım o sorunları. Iki gündür düzeldi. Sallayarak ve poposuna vurarak emziriyorum. Her mızmızlanmasana veriyorum pes etmiyorumHoşbuldum. Bir şey sormak istiyorum. İlk ay bebeğim 1200 gr aldı. İkinci ay 650 gr. Yeterli çok şükür ancak Çok az emmeye başladı.5 dk en fazla. Benzer sorunlar yaşayanlar vardı. Daha uzun emmesi için ne yapmam lazım. Fikri olan var mı?
Canım gaz problemi uykusuzluk var mı acabaCanım benim kızımda ilk ay 1kilo aldı 2.Ay 585gram doktor yeterli dedi. Ama iştahı hiç yok 5 dakika emiyor bazen hiç memeyi tutmuyor sağıp veriyorum. Sütüm az mama takviyesi yapıyoruz ilk günden beri ilk ay çok mama içiyordu şimdi günde 2 kere 60ml anca içiyor. Bi çaresini bulan varsa desin bu bebelerde iştah nasıl açılır?
canim ben banyodan once zeytinyagi sürüp bekledim.sonra taradim.arkadaşlar bebeğimin başında konak var böyle olanınız ne yaptınız?
Sennde benim gbi olms desene bende 10 gun durdum sonra gittim bak smdi gelemyr gormeyeBoşver canım, değişecek insan sen hamileyken öyle olmazdı. Bende 1. Haftamız dolaldan beri kendim bakıyorum ve iyi ki de öyle. Yoksa katlanamıyordum kvye psikolojim bozulmustu
bEnimki zaten zor emiyor ya hiç emmezse midesi bulanırsa anlamıyor mu canımEvet günlük yapıyor zeytinyağına devam ama direk vermiyorum göğsüme sürüyorum o daha iyi oluyormuş
Yendim canım. Biz evlendikten sonra 2 ay aciyo diye bisey yapmamıştık. O zaman bile böyle acımamıştı. Hiç kasmadigim hâlde. Dikiş yeri çok ağrıdı, başka türlü sıkıntı olmadi ama dayandım alışmışım acıya. Doğumdan hemen sonra oturamamistim. Su an ayniyim. OturamiyorumPerşembe’ye ertelendi aşı mı ne o gün açılacakmış.. bugün Ağda yaptım temizlendim bikinim ağırdı ya ağdacım daha orası yara ondan ağrın oluyor.. eşimi ikna etmeye çalışıyorum.. daha birşey yapmadık sen yendin mi ?
Orasi oyle allahima şükür:)Evet canım ilk hiç öyle hissetme yaa ne güzel anneyiz hepimiz :)
Canim iyi kilo almis ki baslama mamayaKızlar moralim çok bozuk brbegim sanki hic kilo almyr kucuk dogdu zaten 3020 dogdu 1 ay kontrolunde 3600 di sadce 600 gram almsti paRtesi tekrr gotrcm dr 2 ay kontrolune bakalm ne dicek bana co kzayf gelyr hep emzryrm birde arkadaslar benim kiz emiyor sonra hemen kakasni yapiypr emzryrmda durmadn ama zayf sankiyardm edin neden oluyr tek anne sutuyle beslenyr mama kullnmk istemyrm ama mama kullancm galiba, (
Aynen :) bizimkiler 12 saat uzakta. Gelmesiinn ne güzel:)Sennde benim gbi olms desene bende 10 gun durdum sonra gittim bak smdi gelemyr gormeye
Canım benim kızım 3,600 doğdu.. hastanede bir hafta kaldı 1 aylık kontrollünde 4,200 olmuştu.. Benim kızımda çok zayıf mama da kullanıyorum ben ama maalesef aynı yani. İki aylık kontrollümüz var perşembe günü bakalım ne kadar olmuş biz geçen hafta 2 numaralı beze geçtik.Kızlar moralim çok bozuk brbegim sanki hic kilo almyr kucuk dogdu zaten 3020 dogdu 1 ay kontrolunde 3600 di sadce 600 gram almsti paRtesi tekrr gotrcm dr 2 ay kontrolune bakalm ne dicek bana co kzayf gelyr hep emzryrm birde arkadaslar benim kiz emiyor sonra hemen kakasni yapiypr emzryrmda durmadn ama zayf sankiyardm edin neden oluyr tek anne sutuyle beslenyr mama kullnmk istemyrm ama mama kullancm galiba, (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?