- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #50.161
Canım benimki de çok nazlı emme konusunda. Aç olmasına rağmen bazen memeye tuttum mu çığlık çığlığa ağlıyor hep etrafi izlemek istiyor. Ben de önce omzumda sakinleştiriyorum sonra yürüye yürüye emziriyorum koridorda. Bı yandan etrafı izleyip bı yandan emiyor. Ya da o yatarken yanına uzanıp emziriyorum. Bazen de elime bı oyuncak alıp ilgisini çekip ona bakarken veriyorum memeyi. Bı de uykulu olduğu zamanlarda daha rahat emiyor. Uykudan uyanır uyanmaz hemen emziriyorum çok uykusu açılmadan. Müzik de işe yarıyor bazen. Raimond lap diye bir adamın albümlerini indirdim bebeklere özel müzikler yapıyor .emerken ve uyurken çok sakinlestiriyor bebeğimi.Hoşbuldum. Bir şey sormak istiyorum. İlk ay bebeğim 1200 gr aldı. İkinci ay 650 gr. Yeterli çok şükür ancak Çok az emmeye başladı.5 dk en fazla. Benzer sorunlar yaşayanlar vardı. Daha uzun emmesi için ne yapmam lazım. Fikri olan var mı?
Yendim canım. Biz evlendikten sonra 2 ay aciyo diye bisey yapmamıştık. O zaman bile böyle acımamıştı. Hiç kasmadigim hâlde. Dikiş yeri çok ağrıdı, başka türlü sıkıntı olmadi ama dayandım alışmışım acıya. Doğumdan hemen sonra oturamamistim. Su an ayniyim. Oturamiyorum
Canım çok geçmiş olsun. Yoğurt ye midene iiyi gelecektir
Canim korkma hazir olmadan baslama ve kendini kasma. Acele etme. :)Ben nasıl yapcam Allahım sen yardım et.. Pazartesi deneme yapcam bakalım nasıl olacak
Sevindim geçmesine kuzum dikkat et kendineKoalina Çok teşekkür ederim kızlar. Çok şükür geçti sütte yoğurtta yedim. Annelerin hasta olma şansı yok gerçekten onu anladım bugün. Uzanıp dinlenmek imkansiz gerçekten.
Çok yavaş uzuyo canım. Ben daha hiç kesmedim. Normaldir sanirsamBizim bebeğin ayak tırnakları hiç uzamiyor niye acaba
Ayak tırnakları geç uzar bi sıkıntı yok korkma yaniBizim bebeğin ayak tırnakları hiç uzamiyor niye acaba
Can bebe denedin mi canım üç gündür kullanıyorum çok sevdim. Emiş gücü de iyi özellikle kavramasını beğendim sırt kısmınınBu minies bez çok dandik geldi bana ya. Üzerindeki yazısı falan atiyor niyeyse. Hiç sevmedim. Son olarak goon markayı denicem olmazsa sleepye dönüş yapacağım.
Çok ince oldukları için kiyafetlerle soyulup gidiyor canım uçları. Bizimkinin de öyleBizim bebeğin ayak tırnakları hiç uzamiyor niye acaba
Gaz doğduğundan beri var ama damla kullanıyoruz kendisi rahat çıkarıyor artık. Gece uykusu iyi 10 saat falan uyuyor ama gece uyumaya başladığından beri iştahı kapandı. 1 yada 2 kere uyanıyor 5 dakika emiyor yatıyor. Gündüz sadece kucakta uyuyor oda az az.Canım gaz problemi uykusuzluk var mı acaba
Nerdeyse ayni seyleri yasamisiz evlendikten 3 sene sonra kizim oldu kizimdan sonra hoc korunmadigim halde hamile lalamafim sonra tup bebek yaptik ikiz oldu bir kiz bir erkekti 5 aylikken kizim karnimda oldu cok sukur oglumu kucagima aldim benim sorun esimdeydi hareket sifirdi terinde hareker yuzde on yude 90 hareketsizdi yani oluydu tabiki bu yuzden hic korunmadim simdiki bebegime hamile kalmadan iki ay once esime dedimki ya merak ediyorum bir tahlil yapsana dedim saolsun kirmadi beni yapti doktor demiski bu sonuclara gore normal yoldan imkansiz ancak tup bebek tabi iki evladimiz oldugu icin hic dusunmedik ve mucize oldu ben hamile kaldim esim sok oldu birturlu inanamadi yani rabbim yeterki ol desin oluyor cok sukurOoooo kaç aşılama kaç tüp bebek denedim klomenler hiçbiri olmadı tüp bebek te tutan ikiz kızlarımı karnımda kaybettim çok çektim canım oğlum kendi oldu sonra tedavisiz çocuğum olmuyor diye oğlumdan sonra korunmadım kızımda 6 yıl sonra oldu tedavisiz ama soğan suyu inofolic içtim bide yürüyüp kilo vermiştim ikiside mucize
Benimki biberon da Almıyor kiCanım benim kızımda ilk ay 1kilo aldı 2.Ay 585gram doktor yeterli dedi. Ama iştahı hiç yok 5 dakika emiyor bazen hiç memeyi tutmuyor sağıp veriyorum. Sütüm az mama takviyesi yapıyoruz ilk günden beri ilk ay çok mama içiyordu şimdi günde 2 kere 60ml anca içiyor. Bi çaresini bulan varsa desin bu bebelerde iştah nasıl açılır?
Onu da denedim canım. Öyle yapınca uzun emiyor ama bu sefer de kusuyor. Süt kusuyor. Peynir gibi çürüterek değil.Canım ben yaşamıştım o sorunları. Iki gündür düzeldi. Sallayarak ve poposuna vurarak emziriyorum. Her mızmızlanmasana veriyorum pes etmiyorum
Çok şükür canım rabbim isteyen herkese versin 7 sene az değil çok istedim aynen dediğin gibi rabbim istesin yeterki imkansız değil hiçbirşey ben polikistik overim oyüzden olmadı çocuğumuzNerdeyse ayni seyleri yasamisiz evlendikten 3 sene sonra kizim oldu kizimdan sonra hoc korunmadigim halde hamile lalamafim sonra tup bebek yaptik ikiz oldu bir kiz bir erkekti 5 aylikken kizim karnimda oldu cok sukur oglumu kucagima aldim benim sorun esimdeydi hareket sifirdi terinde hareker yuzde on yude 90 hareketsizdi yani oluydu tabiki bu yuzden hic korunmadim simdiki bebegime hamile kalmadan iki ay once esime dedimki ya merak ediyorum bir tahlil yapsana dedim saolsun kirmadi beni yapti doktor demiski bu sonuclara gore normal yoldan imkansiz ancak tup bebek tabi iki evladimiz oldugu icin hic dusunmedik ve mucize oldu ben hamile kaldim esim sok oldu birturlu inanamadi yani rabbim yeterki ol desin oluyor cok sukur
Tek denemediği o kaldı onu da hemen deneyeyim. Teşekkür ederim canım. Bi de benim ki 5 dk dan uzun emerse kusuyor. O zaman yeniden emzirmeli miyim. Sanki fazlasını değil de tüm emdiklerini çıkarıyor gibi geliyorCanım benimki de çok nazlı emme konusunda. Aç olmasına rağmen bazen memeye tuttum mu çığlık çığlığa ağlıyor hep etrafi izlemek istiyor. Ben de önce omzumda sakinleştiriyorum sonra yürüye yürüye emziriyorum koridorda. Bı yandan etrafı izleyip bı yandan emiyor. Ya da o yatarken yanına uzanıp emziriyorum. Bazen de elime bı oyuncak alıp ilgisini çekip ona bakarken veriyorum memeyi. Bı de uykulu olduğu zamanlarda daha rahat emiyor. Uykudan uyanır uyanmaz hemen emziriyorum çok uykusu açılmadan. Müzik de işe yarıyor bazen. Raimond lap diye bir adamın albümlerini indirdim bebeklere özel müzikler yapıyor .emerken ve uyurken çok sakinlestiriyor bebeğimi.
1 sperm yeter zaten cocuk yapmaya bizimde 4 sene sonra zar zor oldu asilama tutmadi tam tup bebek tedavisine basliycagim gun muayneye gittigimde hamile oldugumu ogrendim o gun heralde olene kadar yasiycagim en buyuk mutluluktu 2.yi dusunmedigimiz icin takvim yontemiyle korunduk hep oglumada bir kez korunmadik esim yuzunden nasilsa bizim olmaz cocugumuz dedi bide ertesi gun hapida almadim . Pat diye hamile kaldim 1 iliskiyle. Allah'ıma sukur iyikide olmus simdi. hamileyken cok uzulmustum ama dogunca nasil bir sevgiyle baglandim.Nerdeyse ayni seyleri yasamisiz evlendikten 3 sene sonra kizim oldu kizimdan sonra hoc korunmadigim halde hamile lalamafim sonra tup bebek yaptik ikiz oldu bir kiz bir erkekti 5 aylikken kizim karnimda oldu cok sukur oglumu kucagima aldim benim sorun esimdeydi hareket sifirdi terinde hareker yuzde on yude 90 hareketsizdi yani oluydu tabiki bu yuzden hic korunmadim simdiki bebegime hamile kalmadan iki ay once esime dedimki ya merak ediyorum bir tahlil yapsana dedim saolsun kirmadi beni yapti doktor demiski bu sonuclara gore normal yoldan imkansiz ancak tup bebek tabi iki evladimiz oldugu icin hic dusunmedik ve mucize oldu ben hamile kaldim esim sok oldu birturlu inanamadi yani rabbim yeterki ol desin oluyor cok sukur
Evet onu da denedim. Fena değildi ama sleepy daha iyi gibi.Can bebe denedin mi canım üç gündür kullanıyorum çok sevdim. Emiş gücü de iyi özellikle kavramasını beğendim sırt kısmının
Evet canim rabbime sukurler olsun rabbim isteyen herkese tattirsin anneligiÇok şükür canım rabbim isteyen herkese versin 7 sene az değil çok istedim aynen dediğin gibi rabbim istesin yeterki imkansız değil hiçbirşey ben polikistik overim oyüzden olmadı çocuğumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?