2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım benimki de çok nazlı emme konusunda. Aç olmasına rağmen bazen memeye tuttum mu çığlık çığlığa ağlıyor hep etrafi izlemek istiyor. Ben de önce omzumda sakinleştiriyorum sonra yürüye yürüye emziriyorum koridorda. Bı yandan etrafı izleyip bı yandan emiyor. Ya da o yatarken yanına uzanıp emziriyorum. Bazen de elime bı oyuncak alıp ilgisini çekip ona bakarken veriyorum memeyi. Bı de uykulu olduğu zamanlarda daha rahat emiyor. Uykudan uyanır uyanmaz hemen emziriyorum çok uykusu açılmadan. Müzik de işe yarıyor bazen. Raimond lap diye bir adamın albümlerini indirdim bebeklere özel müzikler yapıyor .emerken ve uyurken çok sakinlestiriyor bebeğimi.

Ben nasıl yapcam Allahım sen yardım et.. Pazartesi deneme yapcam bakalım nasıl olacak

Bu minies bez çok dandik geldi bana ya. Üzerindeki yazısı falan atiyor niyeyse. Hiç sevmedim. Son olarak goon markayı denicem olmazsa sleepye dönüş yapacağım.
Can bebe denedin mi canım üç gündür kullanıyorum çok sevdim. Emiş gücü de iyi özellikle kavramasını beğendim sırt kısmının

Canım gaz problemi uykusuzluk var mı acaba
Gaz doğduğundan beri var ama damla kullanıyoruz kendisi rahat çıkarıyor artık. Gece uykusu iyi 10 saat falan uyuyor ama gece uyumaya başladığından beri iştahı kapandı. 1 yada 2 kere uyanıyor 5 dakika emiyor yatıyor. Gündüz sadece kucakta uyuyor oda az az.

Nerdeyse ayni seyleri yasamisiz evlendikten 3 sene sonra kizim oldu kizimdan sonra hoc korunmadigim halde hamile lalamafim sonra tup bebek yaptik ikiz oldu bir kiz bir erkekti 5 aylikken kizim karnimda oldu cok sukur oglumu kucagima aldim benim sorun esimdeydi hareket sifirdi terinde hareker yuzde on yude 90 hareketsizdi yani oluydu tabiki bu yuzden hic korunmadim simdiki bebegime hamile kalmadan iki ay once esime dedimki ya merak ediyorum bir tahlil yapsana dedim saolsun kirmadi beni yapti doktor demiski bu sonuclara gore normal yoldan imkansiz ancak tup bebek tabi iki evladimiz oldugu icin hic dusunmedik ve mucize oldu ben hamile kaldim esim sok oldu birturlu inanamadi yani rabbim yeterki ol desin oluyor cok sukur

Ckolatakahve Edvard kızlar ben de normal doğum yaptım ve lohusalıktan hemen sonra başladık cinsel ilişkiye. Bence kuruluk probleminden dolayı acı yaşanıyor. Ön sevişmeyi uzun tutun veya kayganlastirici bı şeyler kullanın bence ilk etapta. Bı de ben dikisin üzerine her gün bi kaç dj kantaron yağıyla masaj yapıyorum o bölgenin esnekliği artisin diye

Benimki biberon da Almıyor ki gaz ya da uyku problemimiz de yok.. ilk ay ne zaman meme versem alırdı saldırırdı memeye hatta.. şimdi hiç umrunda değil burnu tıkalıydı bi ara ondan ememiyor dedim açınca da emmedi

Çok şükür canım rabbim isteyen herkese versin 7 sene az değil çok istedim aynen dediğin gibi rabbim istesin yeterki imkansız değil hiçbirşey ben polikistik overim oyüzden olmadı çocuğumuz

Tek denemediği o kaldı onu da hemen deneyeyim. Teşekkür ederim canım. Bi de benim ki 5 dk dan uzun emerse kusuyor. O zaman yeniden emzirmeli miyim. Sanki fazlasını değil de tüm emdiklerini çıkarıyor gibi geliyor

1 sperm yeter zaten cocuk yapmaya bizimde 4 sene sonra zar zor oldu asilama tutmadi tam tup bebek tedavisine basliycagim gun muayneye gittigimde hamile oldugumu ogrendim o gun heralde olene kadar yasiycagim en buyuk mutluluktu 2.yi dusunmedigimiz icin takvim yontemiyle korunduk hep oglumada bir kez korunmadik esim yuzunden nasilsa bizim olmaz cocugumuz dedi bide ertesi gun hapida almadim . Pat diye hamile kaldim 1 iliskiyle. Allah'ıma sukur iyikide olmus simdi. hamileyken cok uzulmustum ama dogunca nasil bir sevgiyle baglandim.

Çok şükür canım rabbim isteyen herkese versin 7 sene az değil çok istedim aynen dediğin gibi rabbim istesin yeterki imkansız değil hiçbirşey ben polikistik overim oyüzden olmadı çocuğumuz
Evet canim rabbime sukurler olsun rabbim isteyen herkese tattirsin anneligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…