- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #50.181
Evet canım kuruluktan oluyor. Biz uzuun tuttuk başlarda acımadı ama dikiş yerine ağırlık geldikçe çok kötü oldu. Bende dikiş yerleri iyilesmiyor o yuzdenCkolatakahve @Edvard kızlar ben de normal doğum yaptım ve lohusalıktan hemen sonra başladık cinsel ilişkiye. Bence kuruluk probleminden dolayı acı yaşanıyor. Ön sevişmeyi uzun tutun veya kayganlastirici bı şeyler kullanın bence ilk etapta. Bı de ben dikisin üzerine her gün bi kaç dj kantaron yağıyla masaj yapıyorum o bölgenin esnekliği artisin diye
Ne guzel canim rabbim bagislasin evet bir sperm yeter simdi artik esime korunmamiz gerek diyorum cunku bir spermkede hamile kaliniyormus esime kalsa korunmuyacagiz hala yine olmaz diyor ama artik riske atamam rabbim olmayanlara versin1 sperm yeter zaten cocuk yapmaya bizimde 4 sene sonra zar zor oldu asilama tutmadi tam tup bebek tedavisine basliycagim gun muayneye gittigimde hamile oldugumu ogrendim o gun heralde olene kadar yasiycagim en buyuk mutluluktu 2.yi dusunmedigimiz icin takvim yontemiyle korunduk hep oglumada bir kez korunmadik esim yuzunden nasilsa bizim olmaz cocugumuz dedi bide ertesi gun hapida almadim . Pat diye hamile kaldim 1 iliskiyle. Allah'ıma sukur iyikide olmus simdi. hamileyken cok uzulmustum ama dogunca nasil bir sevgiyle baglandim.
Kakasini gazını tam çıkarıyor mu canım? Kussun bisey olmaz. Bize doktorların hepsi bisey olmaz dedi. Mide dolunca varamadan geri geliyor. Az emmesinden iyidir diye ben hep öyle yapıyorum artık. Biraz düzene girdiOnu da denedim canım. Öyle yapınca uzun emiyor ama bu sefer de kusuyor. Süt kusuyor. Peynir gibi çürüterek değil.
Ben emziriyorum canım. Kustukca veriyorum, hem süt üretimdin hem yerine gitsin diyorumTek denemediği o kaldı onu da hemen deneyeyim. Teşekkür ederim canım. Bi de benim ki 5 dk dan uzun emerse kusuyor. O zaman yeniden emzirmeli miyim. Sanki fazlasını değil de tüm emdiklerini çıkarıyor gibi geliyor
Çok şükür canım gazını çıkarıyor kaka da günde 5-6 kez yapıyor. Hatta genelde emer emmez kaka yapıyor. Çabuk sindirdiği için kilo alamıyor olabilir mi acabaKakasini gazını tam çıkarıyor mu canım? Kussun bisey olmaz. Bize doktorların hepsi bisey olmaz dedi. Mide dolunca varamadan geri geliyor. Az emmesinden iyidir diye ben hep öyle yapıyorum artık. Biraz düzene girdi
O zaman ben de öyle yapayım canım sağ olBen emziriyorum canım. Kustukca veriyorum, hem süt üretimdin hem yerine gitsin diyorum
Çok uzun sürmemiş mi iyileşmesi dikisin. Benim 15 günde geçmişti . Doktor bı şey demedi mi enfeksiyon filan olmasinEvet canım kuruluktan oluyor. Biz uzuun tuttuk başlarda acımadı ama dikiş yerine ağırlık geldikçe çok kötü oldu. Bende dikiş yerleri iyilesmiyor o yuzden
Gerçekten tamamen aynı bebeklerimiz. Ne zaman doğmuştu? Bizimki de çok kaka yapıyor. Hatta emerken sinirleniyor kasiliyor öyle yapıyor. 10 günde de hiç kilo almamış 50 gram vermiş. Kusma, kaka ve çişi çok olunca alamiyo sanırım. Zaten az emiyorlar.Çok şükür canım gazını çıkarıyor kaka da günde 5-6 kez yapıyor. Hatta genelde emer emmez kaka yapıyor. Çabuk sindirdiği için kilo alamıyor olabilir mi acaba
Canım geçen sene yumurtalık kistinden ameliyat olmuştum dikildiği gibi iz kaldi, kaşıntı, kızarıklık hala oluyor. Iyilesme de sıkıntı yok. Bazı insanlarda böyle oluyormuş. Vucudumdan kaynaklanıyor. Doktorumuz krem verdi geçmezse yine gel biseyler yaparız dedi. Ama gecmiyo çünkü geçen sene de kullandığımda geçmemişti. Birazdan fotoğrafını atayim o tarz dikişlerinÇok uzun sürmemiş mi iyileşmesi dikisin. Benim 15 günde geçmişti . Doktor bı şey demedi mi enfeksiyon filan olmasin
14 Aralık doğumlu. Öyle mi özellikle çiş daha fazla son bir haftadır hele daha önce olmamıştı hiç bez şişiyor resmen 2-3 saateGerçekten tamamen aynı bebeklerimiz. Ne zaman doğmuştu? Bizimki de çok kaka yapıyor. Hatta emerken sinirleniyor kasiliyor öyle yapıyor. 10 günde de hiç kilo almamış 50 gram vermiş. Kusma, kaka ve çişi çok olunca alamiyo sanırım. Zaten az emiyorlar.
Aynen öyle oldu cnm ben sana sorana yazacaktım sana yazmışım :)Canım yanlış msjmı oldu acaba.Problem başka arkadaşında.Bizdede vardı dediğim gibi geçti
Aynen:) el tırnaklarını haftada 2 kere kesiyorum ayaklarını hiç kesmedim daha. Normal galiba.Bizim bebeğin ayak tırnakları hiç uzamiyor niye acaba
Benim oğlumun var cnm dr kortizonlu ilaç ve bir de eczanede hazırlanan bu sıvı vardı için de vazelin varmış onları kullan dedi ama ben ilacı kullanmadım sadece sıvıyı sürüyorum bir iki saat sonra banyo yeni başladık ama baya gitti gibi bir kaç kere daha yapmamız lazım birde tarıyorum kalksın diye yumuşakkenarkadaşlar bebeğimin başında konak var böyle olanınız ne yaptınız?
Cnm bizimki de az emmeye başladı birşey yapmıyorum sadece sık vermeye çalışıyorum tabi kavga ede ede alıyor istemiyor sanırım 3 aya gelince böyle oluyorlarmış geçecek inşHoşbuldum. Bir şey sormak istiyorum. İlk ay bebeğim 1200 gr aldı. İkinci ay 650 gr. Yeterli çok şükür ancak Çok az emmeye başladı.5 dk en fazla. Benzer sorunlar yaşayanlar vardı. Daha uzun emmesi için ne yapmam lazım. Fikri olan var mı?
Ben kullanıyorum cnm çokta memnunum yazı atmadık hiç ama yine de senin bebeğin hangisinde rahat olacaksa onu seç tabiBu minies bez çok dandik geldi bana ya. Üzerindeki yazısı falan atiyor niyeyse. Hiç sevmedim. Son olarak goon markayı denicem olmazsa sleepye dönüş yapacağım.
Evet canım bizimkide aynı, bizde 19 dogumluyuz14 Aralık doğumlu. Öyle mi özellikle çiş daha fazla son bir haftadır hele daha önce olmamıştı hiç bez şişiyor resmen 2-3 saate
Yazısının atması ne demek canım? Ben kullanıyorum çok memnunum ama tabi bez olayı herkeste farklı:)Bu minies bez çok dandik geldi bana ya. Üzerindeki yazısı falan atiyor niyeyse. Hiç sevmedim. Son olarak goon markayı denicem olmazsa sleepye dönüş yapacağım.
Minies diye yaziyor ya bezde işte o yazı atmiş nedense. Ne alaka anlamadım.Yazısının atması ne demek canım? Ben kullanıyorum çok memnunum ama tabi bez olayı herkeste farklı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?