2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Evet canım kuruluktan oluyor. Biz uzuun tuttuk başlarda acımadı ama dikiş yerine ağırlık geldikçe çok kötü oldu. Bende dikiş yerleri iyilesmiyor o yuzden

Ne guzel canim rabbim bagislasin evet bir sperm yeter simdi artik esime korunmamiz gerek diyorum cunku bir spermkede hamile kaliniyormus esime kalsa korunmuyacagiz hala yine olmaz diyor ama artik riske atamam rabbim olmayanlara versin

Onu da denedim canım. Öyle yapınca uzun emiyor ama bu sefer de kusuyor. Süt kusuyor. Peynir gibi çürüterek değil.
Kakasini gazını tam çıkarıyor mu canım? Kussun bisey olmaz. Bize doktorların hepsi bisey olmaz dedi. Mide dolunca varamadan geri geliyor. Az emmesinden iyidir diye ben hep öyle yapıyorum artık. Biraz düzene girdi

Tek denemediği o kaldı onu da hemen deneyeyim. Teşekkür ederim canım. Bi de benim ki 5 dk dan uzun emerse kusuyor. O zaman yeniden emzirmeli miyim. Sanki fazlasını değil de tüm emdiklerini çıkarıyor gibi geliyor
Ben emziriyorum canım. Kustukca veriyorum, hem süt üretimdin hem yerine gitsin diyorum

Kakasini gazını tam çıkarıyor mu canım? Kussun bisey olmaz. Bize doktorların hepsi bisey olmaz dedi. Mide dolunca varamadan geri geliyor. Az emmesinden iyidir diye ben hep öyle yapıyorum artık. Biraz düzene girdi
Çok şükür canım gazını çıkarıyor kaka da günde 5-6 kez yapıyor. Hatta genelde emer emmez kaka yapıyor. Çabuk sindirdiği için kilo alamıyor olabilir mi acaba

Çok şükür canım gazını çıkarıyor kaka da günde 5-6 kez yapıyor. Hatta genelde emer emmez kaka yapıyor. Çabuk sindirdiği için kilo alamıyor olabilir mi acaba
Gerçekten tamamen aynı bebeklerimiz. Ne zaman doğmuştu? Bizimki de çok kaka yapıyor. Hatta emerken sinirleniyor kasiliyor öyle yapıyor. 10 günde de hiç kilo almamış 50 gram vermiş. Kusma, kaka ve çişi çok olunca alamiyo sanırım. Zaten az emiyorlar.

Çok uzun sürmemiş mi iyileşmesi dikisin. Benim 15 günde geçmişti . Doktor bı şey demedi mi enfeksiyon filan olmasin
Canım geçen sene yumurtalık kistinden ameliyat olmuştum dikildiği gibi iz kaldi, kaşıntı, kızarıklık hala oluyor. Iyilesme de sıkıntı yok. Bazı insanlarda böyle oluyormuş. Vucudumdan kaynaklanıyor. Doktorumuz krem verdi geçmezse yine gel biseyler yaparız dedi. Ama gecmiyo çünkü geçen sene de kullandığımda geçmemişti. Birazdan fotoğrafını atayim o tarz dikişlerin

14 Aralık doğumlu. Öyle mi özellikle çiş daha fazla son bir haftadır hele daha önce olmamıştı hiç bez şişiyor resmen 2-3 saate

arkadaşlar bebeğimin başında konak var böyle olanınız ne yaptınız?
Benim oğlumun var cnm dr kortizonlu ilaç ve bir de eczanede hazırlanan bu sıvı vardı için de vazelin varmış onları kullan dedi ama ben ilacı kullanmadım sadece sıvıyı sürüyorum bir iki saat sonra banyo yeni başladık ama baya gitti gibi bir kaç kere daha yapmamız lazım birde tarıyorum kalksın diye yumuşakken

Cnm bizimki de az emmeye başladı birşey yapmıyorum sadece sık vermeye çalışıyorum tabi kavga ede ede alıyor istemiyor sanırım 3 aya gelince böyle oluyorlarmış geçecek inş

Bu minies bez çok dandik geldi bana ya. Üzerindeki yazısı falan atiyor niyeyse. Hiç sevmedim. Son olarak goon markayı denicem olmazsa sleepye dönüş yapacağım.
Ben kullanıyorum cnm çokta memnunum yazı atmadık hiç ama yine de senin bebeğin hangisinde rahat olacaksa onu seç tabi

Bu minies bez çok dandik geldi bana ya. Üzerindeki yazısı falan atiyor niyeyse. Hiç sevmedim. Son olarak goon markayı denicem olmazsa sleepye dönüş yapacağım.
Yazısının atması ne demek canım? Ben kullanıyorum çok memnunum ama tabi bez olayı herkeste farklı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…