2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Size çok garip gelebilir ama kızımı sadece aşıya falan çıkardım evden görümcem çağırıyor kayınbabam kaynım falan oradaymış eşim gidelim bişey olmaz diyor korkuyorum ya hasta edermiyimki

Acımadımı ya ! Bende istekte yok olsa belki yola gelirim istek yok bende ondan da olabilir bilmiyorum ya bana kalsa hiç yapmayalım

Size çok garip gelebilir ama kızımı sadece aşıya falan çıkardım evden görümcem çağırıyor kayınbabam kaynım falan oradaymış eşim gidelim bişey olmaz diyor korkuyorum ya hasta edermiyimki
Ben dün çıkardım evladım bugün pert olmuş sancısı var gazını ediyorum etmiyorum çıkmıyor sırtını ovmaktan canı acıdı ya nedir bilmiyorum çıkartma dışarı ya İnan’ki ben çok pişman oldum

Zeytinyağını benmari usulü ısıtıp banyodan önce sür, şampuan olarakta radixi kullan dedi doktorumuz canım. Ben bi kere kullandım daha. Faydası olursa yazarim
tamam canım teşekkür ederim. Perşembe aşı olduk pazartesi mi yapayım banyosunu yoksa yarın yapsam birşey olur mu ki?

Çok şükür canım rabbim isteyen herkese versin 7 sene az değil çok istedim aynen dediğin gibi rabbim istesin yeterki imkansız değil hiçbirşey ben polikistik overim oyüzden olmadı çocuğumuz
Benimde pco hastalığım var ya doktor bana çocuğun çok zor olur diyordu

Aramızda 3 gün var canım.. senin kinin uykusu nasıl
Bizim geceleri kök söktürüyor canım. Gaz sancısı oluyor birde bu aralar beni emmek istemiyor. Memeti veriyorum kısa sürede sıkılıp ağlamakta başlıyor . Arkasından emzik veriyorum sussun diye şapur şupır emiyor. Bu meme reddi mi oluyor acaba bilemedim . Biberonla veriyorum o zamanda çok iştahlı emiyor . Karnı doyunca hazırla toksa fena uyumuyor . Geceleri en iyi ihtimal üç saatte bir kalkıyor . Genelde gece uyumalarımız ikiyi üçü Buluyor maalesef . Sizin durumlar nasıl canım

Bugün ikinci ay kontrolüne gittik . Kalça ultarasyonunda birinci ay geçememiştik. Bu ay geçtik çok şükür . 50 cm doğmuştu 2900 idi. Kilosu 4.800 olmuş maşallak ama boyu 55 cm olmuş. Sizinki nasıl bana boyu fazla uzamamış gibi geldi .

Benim yatak odam çok müsait değil canım ayrı bir beşik sığacak gibi değil . Anne yanı alsak bu sefer oda zor sığar ve bi kaç aya bebek kullanamaz gibi geliyor. Çok kararsız kaldık. Evim küçük artık ekstra bişeyler se almak istemiyorum . Koyacak yerim kalmadı hiç doğrısı

Bende aynı durumdayım canım . Memeyi çok zor veriyorum ve göğüslerim çok yumuşak . Sütüm de azalma oldu . Sağarak vermek de istemiyorım bu seferde göğüsümü hepten unutacak sürün azalacak diye . Memeti verince bir iki çekip ağlıyor ama arkasından sussun diye emzik veriyorum cop cop emiyor . Bende artık çareyi uykudan uyandığında yada uyku sersemi İken ağzına sokuşturmakta buldum

Maalesef aynı durumdayız benim kızım zayıf içim gidiyor 2 hafta önce oda meme içmiyordu yürüyerek veriyorum şarkı söylüyorum zorla ver biberonda bende veriyorum bilmiyorum ya ne olacak annem de ben böyle bebek görmedim diyor

Anladım canım. Benim sütümde azalma yok hatta bir tanesi çok tazyikli belki de ondan ememiyor bilmiyorum. Benimki biberon alsa sağarak verecem bir iki kere yeter ki içsin diye ama biberon ve emzik de almıyor.

Bugün kızı anneme bırakıp saçımı boyattım. 5 saat sürdü, kızımı çok özledim ama çok iyi hissediyorum şuan kendimi :)
Çok iyi yapmışsın güle güle kullan :) Bende anneme bırakıp boyatıp kestireceğim ama annem emzirirken boyatılır mı diyerek canımı sıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…