- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #50.201
Acımıyacak acımayacak sünnet çocukları gibiCanim korkma hazir olmadan baslama ve kendini kasma. Acele etme. :)
Acımadımı ya ! Bende istekte yok olsa belki yola gelirim istek yok bende ondan da olabilir bilmiyorum ya bana kalsa hiç yapmayalım@4801bEdvard kızlar ben de normal doğum yaptım ve lohusalıktan hemen sonra başladık cinsel ilişkiye. Bence kuruluk probleminden dolayı acı yaşanıyor. Ön sevişmeyi uzun tutun veya kayganlastirici bı şeyler kullanın bence ilk etapta. Bı de ben dikisin üzerine her gün bi kaç dj kantaron yağıyla masaj yapıyorum o bölgenin esnekliği artisin diye
Ben dün çıkardım evladım bugün pert olmuş sancısı var gazını ediyorum etmiyorum çıkmıyor sırtını ovmaktan canı acıdı ya nedir bilmiyorum çıkartma dışarı ya İnan’ki ben çok pişman oldumSize çok garip gelebilir ama kızımı sadece aşıya falan çıkardım evden görümcem çağırıyor kayınbabam kaynım falan oradaymış eşim gidelim bişey olmaz diyor korkuyorum ya hasta edermiyimki
başına da sürülüyor mu ki?Mustela konak kremi aldim cnm
tamam canım teşekkür ederim. Perşembe aşı olduk pazartesi mi yapayım banyosunu yoksa yarın yapsam birşey olur mu ki?Zeytinyağını benmari usulü ısıtıp banyodan önce sür, şampuan olarakta radixi kullan dedi doktorumuz canım. Ben bi kere kullandım daha. Faydası olursa yazarim
Benimde pco hastalığım var ya doktor bana çocuğun çok zor olur diyorduÇok şükür canım rabbim isteyen herkese versin 7 sene az değil çok istedim aynen dediğin gibi rabbim istesin yeterki imkansız değil hiçbirşey ben polikistik overim oyüzden olmadı çocuğumuz
Bizim geceleri kök söktürüyor canım. Gaz sancısı oluyor birde bu aralar beni emmek istemiyor. Memeti veriyorum kısa sürede sıkılıp ağlamakta başlıyor . Arkasından emzik veriyorum sussun diye şapur şupır emiyor. Bu meme reddi mi oluyor acaba bilemedim . Biberonla veriyorum o zamanda çok iştahlı emiyor . Karnı doyunca hazırla toksa fena uyumuyor . Geceleri en iyi ihtimal üç saatte bir kalkıyor . Genelde gece uyumalarımız ikiyi üçü Buluyor maalesef . Sizin durumlar nasıl canımAramızda 3 gün var canım.. senin kinin uykusu nasıl
Benim yatak odam çok müsait değil canım ayrı bir beşik sığacak gibi değil . Anne yanı alsak bu sefer oda zor sığar ve bi kaç aya bebek kullanamaz gibi geliyor. Çok kararsız kaldık. Evim küçük artık ekstra bişeyler se almak istemiyorum . Koyacak yerim kalmadı hiç doğrısıanladım canım. yatağına odasına yatıracaksın canım birde telsiz al veya telsiz parasına ikinci el beşik al başka aşternatif yok senin yani aklıma gelmiyor. bizim kusmamız nerdeyse yok denilecek kadar ve anne yanı beşiğinde yatıyor ama sanki bir kaç aya aığmayacak gibi :/
Valla 3 ayı bitiyor evde korkuyorum hasta olursa kendimi yerimBen dün çıkardım evladım bugün pert olmuş sancısı var gazını ediyorum etmiyorum çıkmıyor sırtını ovmaktan canı acıdı ya nedir bilmiyorum çıkartma dışarı ya İnan’ki ben çok pişman oldum
tamam canım denicemYağ sür tara sonra banyo yaptır
Bende aynı durumdayım canım . Memeyi çok zor veriyorum ve göğüslerim çok yumuşak . Sütüm de azalma oldu . Sağarak vermek de istemiyorım bu seferde göğüsümü hepten unutacak sürün azalacak diye . Memeti verince bir iki çekip ağlıyor ama arkasından sussun diye emzik veriyorum cop cop emiyor . Bende artık çareyi uykudan uyandığında yada uyku sersemi İken ağzına sokuşturmakta buldumHoşbuldum. Bir şey sormak istiyorum. İlk ay bebeğim 1200 gr aldı. İkinci ay 650 gr. Yeterli çok şükür ancak Çok az emmeye başladı.5 dk en fazla. Benzer sorunlar yaşayanlar vardı. Daha uzun emmesi için ne yapmam lazım. Fikri olan var mı?
Maalesef aynı durumdayız benim kızım zayıf içim gidiyor 2 hafta önce oda meme içmiyordu yürüyerek veriyorum şarkı söylüyorum zorla ver biberonda bende veriyorum bilmiyorum ya ne olacak annem de ben böyle bebek görmedim diyorBizim geceleri kök söktürüyor canım. Gaz sancısı oluyor birde bu aralar beni emmek istemiyor. Memeti veriyorum kısa sürede sıkılıp ağlamakta başlıyor . Arkasından emzik veriyorum sussun diye şapur şupır emiyor. Bu meme reddi mi oluyor acaba bilemedim . Biberonla veriyorum o zamanda çok iştahlı emiyor . Karnı doyunca hazırla toksa fena uyumuyor . Geceleri en iyi ihtimal üç saatte bir kalkıyor . Genelde gece uyumalarımız ikiyi üçü Buluyor maalesef . Sizin durumlar nasıl canım
zeytinyağı direk mi sürdün? benmari mi yaptın? geçti mi canım?canim ben banyodan once zeytinyagi sürüp bekledim.sonra taradim.
Bende 25 de buldum da ailemi ikna edene kadar iki yıl geçti bu durun daha çok sinir bozucu olduCok geç değil aslında ama 25 27 de olsun isterdim ama kocayı anca buldum ben
Hayırlısı böyleymiş napalim :)
En iyisini yapıyorsunValla 3 ayı bitiyor evde korkuyorum hasta olursa kendimi yerim
Anladım canım. Benim sütümde azalma yok hatta bir tanesi çok tazyikli belki de ondan ememiyor bilmiyorum. Benimki biberon alsa sağarak verecem bir iki kere yeter ki içsin diye ama biberon ve emzik de almıyor.Bende aynı durumdayım canım . Memeyi çok zor veriyorum ve göğüslerim çok yumuşak . Sütüm de azalma oldu . Sağarak vermek de istemiyorım bu seferde göğüsümü hepten unutacak sürün azalacak diye . Memeti verince bir iki çekip ağlıyor ama arkasından sussun diye emzik veriyorum cop cop emiyor . Bende artık çareyi uykudan uyandığında yada uyku sersemi İken ağzına sokuşturmakta buldum
Çok iyi yapmışsın güle güle kullan :) Bende anneme bırakıp boyatıp kestireceğim ama annem emzirirken boyatılır mı diyerek canımı sıkıyorBugün kızı anneme bırakıp saçımı boyattım. 5 saat sürdü, kızımı çok özledim ama çok iyi hissediyorum şuan kendimi :)
Zaten saci icin cnmbaşına da sürülüyor mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?