- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #50.221
Canım biz normal doğumun acısına katlandık ona amı katlanamicaz. Kendine bunu söyle.Acımıyacak acımayacak sünnet çocukları gibi
Hem dogumdan 1 gun once hemde 40im cikinca hemen boyattim ben inanmiyorum boyanin bisey yaptigina ama herkesin kendi karari tabiÇok iyi yapmışsın güle güle kullan :) Bende anneme bırakıp boyatıp kestireceğim ama annem emzirirken boyatılır mı diyerek canımı sıkıyor
Canım ben güneşli olan her gün çıkarıyorum. Hatta kapalıyken bile çıkardım. Ne kadar üstüne düşersen o kadar tersine gidiyo. Akşam çıkarma ama gündüz çıkar bence. Hava güzel olunca hep çıkar. Bizimki alıştı çoktan disariyaSize çok garip gelebilir ama kızımı sadece aşıya falan çıkardım evden görümcem çağırıyor kayınbabam kaynım falan oradaymış eşim gidelim bişey olmaz diyor korkuyorum ya hasta edermiyimki
Tazyik meme reddi yapıyor içemiyor boğuluyor boğazına kaçıyor benim göğsüm çok dolu olunca sağıp taziki alıyorum sonra emziriyorum tavsiye ederimAnladım canım. Benim sütümde azalma yok hatta bir tanesi çok tazyikli belki de ondan ememiyor bilmiyorum. Benimki biberon alsa sağarak verecem bir iki kere yeter ki içsin diye ama biberon ve emzik de almıyor.
Ben de geçen hasta olmuştum, dinlenememek üzdü. Emmesi bitene kadar tamam da ondan sonra o kadar sallamam ben sanırım, eşim baksınKoalina Çok teşekkür ederim kızlar. Çok şükür geçti sütte yoğurtta yedim. Annelerin hasta olma şansı yok gerçekten onu anladım bugün. Uzanıp dinlenmek imkansiz gerçekten.
Allalah 3 aydır kullanıyorum hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım.Minies diye yaziyor ya bezde işte o yazı atmiş nedense. Ne alaka anlamadım.
Yarın yapabilirsin canım bisey olmaz rahat ol :)tamam canım teşekkür ederim. Perşembe aşı olduk pazartesi mi yapayım banyosunu yoksa yarın yapsam birşey olur mu ki?
Ya zaten çıksada uyucak daha dünya ile bağlantısı Yok bende riske atmıyorum açıkcası mart ayından sonra çıkarmayı düşünüyorum ya bu ev gezmesi ya ondan tırstım ev şimdi bebeğe uygun sıcaklıktamı hastalık taşıyan var mıCanım ben güneşli olan her gün çıkarıyorum. Hatta kapalıyken bile çıkardım. Ne kadar üstüne düşersen o kadar tersine gidiyo. Akşam çıkarma ama gündüz çıkar bence. Hava güzel olunca hep çıkar. Bizimki alıştı çoktan disariya
Daha önce de söylemiştim ben hemen hemen her gün çıkarıyorum. Çok şükür hiç sorun yaşamadım. Ama biraz da alıştırmakla alakalı tabi. Yavaştan senin de alıştırman lazım sanki canım. Bağışıklık sistemlerinin güçlenmesi lazım.Size çok garip gelebilir ama kızımı sadece aşıya falan çıkardım evden görümcem çağırıyor kayınbabam kaynım falan oradaymış eşim gidelim bişey olmaz diyor korkuyorum ya hasta edermiyimki
Içın rahat değilse götürme canım. Anneler hissedermiş. Boşver iyice düzelsin havalar, kuzun büyüsün öyle cikarirsnYa zaten çıksada uyucak daha dünya ile bağlantısı Yok bende riske atmıyorum açıkcası mart ayından sonra çıkarmayı düşünüyorum ya bu ev gezmesi ya ondan tırstım ev şimdi bebeğe uygun sıcaklıktamı hastalık taşıyan var mı
Ben doktorumuza dün sormuştum. Boyatabilirsin süte geçmez dedi. Zaten az bişey emzirebiliyorum:) ben de boyattım valla.Çok iyi yapmışsın güle güle kullan :) Bende anneme bırakıp boyatıp kestireceğim ama annem emzirirken boyatılır mı diyerek canımı sıkıyor
Öyle söyleyeceğim dua et atlatayım..Canım biz normal doğumun acısına katlandık ona amı katlanamicaz. Kendine bunu söyle.
Biz iki kere çıktık 4-5 saatliğine. Bugün hava bayağı rüzgarlıydı ama bizim bebek arabası bayağı korunaklı iyice kapadık.Ya zaten çıksada uyucak daha dünya ile bağlantısı Yok bende riske atmıyorum açıkcası mart ayından sonra çıkarmayı düşünüyorum ya bu ev gezmesi ya ondan tırstım ev şimdi bebeğe uygun sıcaklıktamı hastalık taşıyan var mı
Ağda ya gittin mi senCanım biz normal doğumun acısına katlandık ona amı katlanamicaz. Kendine bunu söyle.
Keşke atmasaydım gösterirdim.Allalah 3 aydır kullanıyorum hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım.
Dışarıda nasıl duruyor seninki, kaç saat kalabiliyorsun?Canım ben güneşli olan her gün çıkarıyorum. Hatta kapalıyken bile çıkardım. Ne kadar üstüne düşersen o kadar tersine gidiyo. Akşam çıkarma ama gündüz çıkar bence. Hava güzel olunca hep çıkar. Bizimki alıştı çoktan disariya
Oğlum 4 aylıkken zatürre olmuştu canım sonra bağışıklık çöktü en ufacık üşütme bronşit yaptı yeni düzeliyor daha içimde bir korku kaldı işteDaha önce de söylemiştim ben hemen hemen her gün çıkarıyorum. Çok şükür hiç sorun yaşamadım. Ama biraz da alıştırmakla alakalı tabi. Yavaştan senin de alıştırman lazım sanki canım. Bağışıklık sistemlerinin güçlenmesi lazım.
Canım emzik biberonu bıraktır hemen seni bırakırsa çok üzülürsün anne sütü çok kıymetli@Sevcinos43 şu meme almama olayının aynısı bende de var. Aç gibi saldırıp 2 saniye sonra yırtınarak ağlıyor sanki diken batmış gibiAyağa kalkıp azıcık dolaşarak veya yukarı aşağı hafif hafif sallayarak tutturuyorum. Niye öyle anlamadım, emzik veya biberon verince alıyor,memeyi de öyle türlü oyunlarla tutuyor;belki meme reddidir. Küçüklerdi bir şey anlamıyorlardı artık algıları açılıyor tabi, biberonla meme ayrımı yapmaya başladı cingözler
Aldin mi cnm oyun halisiBiz iki kere çıktık 4-5 saatliğine. Bugün hava bayağı rüzgarlıydı ama bizim bebek arabası bayağı korunaklı iyice kapadık.
Tabi sürekli uyumadı bizimki, uyanıp mızmızlandığı da oldu. İş uzayınca acıktı feryadı bastı, neyse ki termosla sıcak su ve mama almıştım yanıma hemen yapıp verdim. En son ebebeğe uğradık onda da sıkıldı artık yatmaktan, emzik veriyoruz almıyor, durmuyor,ağlamaktan morardı. Aldık kucakta gezdirdik biraz. Yani dışarı çıkacaksan acıkabileceğini
kusabileceğini, burnunun tıkanabileceğini falan düşünüp ona göre git. Ev gezmesiyse de yedek kıyafet falan işte, ben bir de minik sıcak su torbası alıyorum yanıma. Bakıyorum ev çok soğuk, ayaklarının altına koyuveriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?