- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #50.241
Arabada aşıya giderken deli gibş ağladı napcağımızı şaşırdık dışarda gezerken ağlasa kucağıma alıp bu soğukta hastamı ederim nasıl olacak anlamıyorum kiDışarıda nasıl duruyor seninki, kaç saat kalabiliyorsun?
Henüz oyalama evresinde değiller ya ben panik oluyorum ağlayınca bazen emziği de tutmuyor,krize giriyor.
ismi ne canımBenim oğlumun var cnm dr kortizonlu ilaç ve bir de eczanede hazırlanan bu sıvı vardı için de vazelin varmış onları kullan dedi ama ben ilacı kullanmadım sadece sıvıyı sürüyorum bir iki saat sonra banyo yeni başladık ama baya gitti gibi bir kaç kere daha yapmamız lazım birde tarıyorum kalksın diye yumuşakken
anladım canım odasına mecbur yatıracaksınız o haldeBenim yatak odam çok müsait değil canım ayrı bir beşik sığacak gibi değil . Anne yanı alsak bu sefer oda zor sığar ve bi kaç aya bebek kullanamaz gibi geliyor. Çok kararsız kaldık. Evim küçük artık ekstra bişeyler se almak istemiyorum . Koyacak yerim kalmadı hiç doğrısı
Biberonu azaltmaya çalışıyorım ama sütüm çok fazla değil bu yğzden az uyuyor. 3-4 saat arayla emse her şey güzel ama bizimki özellikle gece saat başı bazen yarım saatte bir bazen 2 Saat arayla uyanıyor emiyor. O kadar kısa sürede pek süt olmuyor. Nasıl yapsam bilemiyorum valla.Canım emzik biberonu bıraktır hemen seni bırakırsa çok üzülürsün anne sütü çok kıymetli
Aldım canım ben de aynısını aldım ama ekstra ışıklı oyuncak falan da alırım severse. Daha deneyemedim arbaasının pili yokmuş içindeAldin mi cnm oyun halisi
Benimki emzikle sakinleşiyor yoksa oturup emzirmem lazımArabada aşıya giderken deli gibş ağladı napcağımızı şaşırdık dışarda gezerken ağlasa kucağıma alıp bu soğukta hastamı ederim nasıl olacak anlamıyorum ki
tamam canım çok teşekkür ederim bakayım ona biZaten saci icin cnm
tamam canım eşim evdeykene yaptıralım olmazsa =)Yarın yapabilirsin canım bisey olmaz rahat ol :)
Ben park yatak almıştım kayınvalideme götürdüm geri almadım. Şimdi bir yorganı katlayıp nevresim serip altına yastık koyuyorum, hafif yüksek oluyor baş kısmı. O şekilde salonda falan yatırıyorum, reflü yatağı da var ama pek sevmedi bizimki sert diye sanırım. Sadece gündüz yüzüstü yatırmak için kullanıyorum o da yatarsaBenim yatak odam çok müsait değil canım ayrı bir beşik sığacak gibi değil . Anne yanı alsak bu sefer oda zor sığar ve bi kaç aya bebek kullanamaz gibi geliyor. Çok kararsız kaldık. Evim küçük artık ekstra bişeyler se almak istemiyorum . Koyacak yerim kalmadı hiç doğrısı
Evet pili yok biz eve gelince actik pili koyduk baya ilgisini cekti bekledigimden guzel cikti iyiki almisim dedim halisida baya kalinBiberonu azaltmaya çalışıyorım ama sütüm çok fazla değil bu yğzden az uyuyor. 3-4 saat arayla emse her şey güzel ama bizimki özellikle gece saat başı bazen yarım saatte bir bazen 2 Saat arayla uyanıyor emiyor. O kadar kısa sürede pek süt olmuyor. Nasıl yapsam bilemiyorum valla.
Aldım canım ben de aynısını aldım ama ekstra ışıklı oyuncak falan da alırım severse. Daha deneyemedim arbaasının pili yokmuş içinde
Benimki emzikle sakinleşiyor yoksa oturup emzirmem lazım
Gitmedim canım. Guvenipte gidemiyorum burda hiç bir yereAğda ya gittin mi sen
Biz eve gelince yıkama besleme ve uyutma faslına geçtik, birazdah uyanınca arabasız deneyeyim bakalım ne yapacak. Henüz uzanma tutma gibi durumlar yok ama bakınır herhalde.Evet pili yok biz eve gelince actik pili koyduk baya ilgisini cekti bekledigimden guzel cikti iyiki almisim dedim halisida baya kalin
Biberon ve emzik yapiyo galiba@Sevcinos43 şu meme almama olayının aynısı bende de var. Aç gibi saldırıp 2 saniye sonra yırtınarak ağlıyor sanki diken batmış gibiAyağa kalkıp azıcık dolaşarak veya yukarı aşağı hafif hafif sallayarak tutturuyorum. Niye öyle anlamadım, emzik veya biberon verince alıyor,memeyi de öyle türlü oyunlarla tutuyor;belki meme reddidir. Küçüklerdi bir şey anlamıyorlardı artık algıları açılıyor tabi, biberonla meme ayrımı yapmaya başladı cingözler
Benimki 47 ssntim dogdu ama 5.gun topuk kani icin gittigimizde hemsire olctu 45 santim cikti hatta ben tardim ettim kesin yanlisin vardir dedim ama gercekten 45 ti yani belki seninde 50 den daha azmistir o yuzden sana az uzamis gibi geliyorBugün ikinci ay kontrolüne gittik . Kalça ultarasyonunda birinci ay geçememiştik. Bu ay geçtik çok şükür . 50 cm doğmuştu 2900 idi. Kilosu 4.800 olmuş maşallak ama boyu 55 cm olmuş. Sizinki nasıl bana boyu fazla uzamamış gibi geldi .
Ben 90 lıyım o yüzden kendimi yaşlanmış hissettim. Bende erken olsun isterdim ama eşimle evlenmemiz yıllar aldı hayat işte. İyiki yapmışsın vallaKendini niye kötü hissettin canım. Ben erken anne olmak istiyordum ama bu kadar erken olacağı aklımın ucundan geçmemişti. Hiç pişman değilim, iyiki de şimdi olmuş:)
Canım 9-10 saat durduğumuz bile oldu. Emzik biberon da almiyo bizimki. Çok şükür aşırı sıkıntı cikartmiyo. Arabasına da alıştı. Bizimkisi gezdikten sonra duruyor etrafı izliyo, seviyo dışarıyı:)Dışarıda nasıl duruyor seninki, kaç saat kalabiliyorsun?
Henüz oyalama evresinde değiller ya ben panik oluyorum ağlayınca bazen emziği de tutmuyor,krize giriyor.
Biz 2 kere çıktık ilkinde mızırdandı ama emzikle susup uyudu genelde. Bugün bayağı sıkıntı yaşadık, susturamadık kucakladık flaan ama kısa süreli sakinleşti. Arabada emzirdim de sustu en sonunda. Belki çıka çıka alışır ama havalar kötü diye cesaret edemiyorumCanım 9-10 saat durduğumuz bile oldu. Emzik biberon da almiyo bizimki. Çok şükür aşırı sıkıntı cikartmiyo. Arabasına da alıştı. Bizimkisi gezdikten sonra duruyor etrafı izliyo, seviyo dışarıyı:)
Kime ne iyi geleceği hiç belli olmuyor ve bana biogaia için 5 gün sonra etki etmeye başlar dedi doktor. İki söylem arası çok fark var. Öyleyse ben yandım başka ilaç kullanmıyorumAy inşallah benimki de hafifler.Geçsin diye uğraşmıyorum ama kendini yırtarak ağlamasın bir de ağlarken gözümün içine bakıyor öyle çaresiz kslıyorum . Biogaia yı 1 aydır kullanıyorum ikinci kutuya geçtim etkisi 1 aydan sonra belli olurmuş.nurse harveysin de şurubunu kullanıyorum ama bir işe yaramadı bırakacağım
Evet canım benim esimde 90 li ve adanalı. Fethiyede buldu beni. Evlendik 1 sene sonra kızımız oldu. Iyiki de öyle oldu :)Ben 90 lıyım o yüzden kendimi yaşlanmış hissettim. Bende erken olsun isterdim ama eşimle evlenmemiz yıllar aldı hayat işte. İyiki yapmışsın valla
Valla çok sevindim konuşmuştuk daha öncede benim eşimde adanalı bende adanaya geldim. Bizde 2. Yılınızı kutladık yeni ama 10 yıldır beraberizEvet canım benim esimde 90 li ve adanalı. Fethiyede buldu beni. Evlendik 1 sene sonra kızımız oldu. Iyiki de öyle oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?