- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #50.261
Nerede oturuyorsun canım. Ben fethiyeliyim ve orda oturuyoruz. Genelde havalar güzel. Ben gittiğim yerlerin emzirme odalarında emziriyorum, şimdi emzirme önlüğü de aldım sıkıntı yaşamam herhalde. Biz de ilk iki seferde zorlamıştık ama sonra alıştı. :) çok ağlamayan bi bebek bizimkisi maşallah, sadece mızmızlanır. O zaman da kucakta gezerken susar. Ben hiç durmazsa kucağıma alıp öyle geziyorum. Tulumunu giydirincede sıkıntı olmuyo. Tulum tam bir kurtarıcı, hava nasıl olursa olsunBiz 2 kere çıktık ilkinde mızırdandı ama emzikle susup uyudu genelde. Bugün bayağı sıkıntı yaşadık, susturamadık kucakladık flaan ama kısa süreli sakinleşti. Arabada emzirdim de sustu en sonunda. Belki çıka çıka alışır ama havalar kötü diye cesaret edemiyorum
Sen öyle dedin canım kabak tatlısı çektiKızlar gitgide kilo alıyorum ya her emzirmeden sonra acıkıyorum sanki çocuk midemdekini çekiyor mideme giren yemek Sütemi dönüşüyor ben anlamadım nekadar yersen okadar süt mü maşallah sütümde çok emzir mutfağa koş hiç abartmıyorum kabak tatlısı var iyiki kış en azından tatlıyı çok yeşemde faydalı yiyorum kilo kilo kabak alıyoruz tahin pekmez bide peynir ekmek yiyorum sizde aynı oluyor mu bi doktora mı gitsem
Emin ol en iyisi olmuş. Biz 5 senedir evliyiz, öyle alışmışım ki rahatlığa eşimle boş boş takılmaya şimdi çocuk çok zor geliyor.Evet canım benim esimde 90 li ve adanalı. Fethiyede buldu beni. Evlendik 1 sene sonra kızımız oldu. Iyiki de öyle oldu :)
Neresindendi aşkım. Siz nerede oturuyorsunuz? Ben fethiyeliyim, fethiyede oturuyoruz. Sende ne güzel erken yapmışsın:) en güzeli :)Valla çok sevindim konuşmuştuk daha öncede benim eşimde adanalı bende adanaya geldim. Bizde 2. Yılınızı kutladık yeni ama 10 yıldır beraberiz
Ayyy tüh genelde pek sevilmez insanın canı çekmez yoksa yazmazdım çok üzüldüm canım ya yarın pazar varsa aldır eşineSen öyle dedin canım kabak tatlısı çektişimdi bulunmaz da pek sevmem normalde. Bende hep tatlı yiyorum canım ama kilo alamıyorum. Hamile kalınca 60 kiloydum şu an 54
Biz İstanbuldayız, havanıb iyi olduğu zmanlar ben Sivastaydım. Orada 0 ve eksilerde geziyor hiç çıkarmadım. Bizimki tulumla arabaya sığmıyor, yenidoğan aparatı çok yer kaplıyor, 3 ay bitiminde çıkartınca daha iyi olabilir belki. Bakalım alışması lazım çok fenalık basıyır bana, evde ekmek olmuyor ekmek alsın diye eşimi bekliyorum saçma sapanNerede oturuyorsun canım. Ben fethiyeliyim ve orda oturuyoruz. Genelde havalar güzel. Ben gittiğim yerlerin emzirme odalarında emziriyorum, şimdi emzirme önlüğü de aldım sıkıntı yaşamam herhalde. Biz de ilk iki seferde zorlamıştık ama sonra alıştı. :) çok ağlamayan bi bebek bizimkisi maşallah, sadece mızmızlanır. O zaman da kucakta gezerken susar. Ben hiç durmazsa kucağıma alıp öyle geziyorum. Tulumunu giydirincede sıkıntı olmuyo. Tulum tam bir kurtarıcı, hava nasıl olursa olsun
Valla ben de çok severim hemen yemek sepetine vakıcam şimdi nerelerde varSen öyle dedin canım kabak tatlısı çektişimdi bulunmaz da pek sevmem normalde. Bende hep tatlı yiyorum canım ama kilo alamıyorum. Hamile kalınca 60 kiloydum şu an 54
Nerde yaşıyorsun? Ağdacım beni kandırdı yaralı olan yeri almam dedi. Minik minik aldı sonra baktım yaralı yeride almış İnan’ ki bende şaşırdım o olmasa bende aldırmazdım. Ama jilet vurdum bir kere tüyler kalınlaşmıştı..Gitmedim canım. Guvenipte gidemiyorum burda hiç bir yere
Bana bile zor gelmişti canım 1 sene olmasına rağmen. Alıştım ama şimdi. Daha da güzel geliyo. :) etrafı incelemesi hoşuma gidiyo :)Emin ol en iyisi olmuş. Biz 5 senedir evliyiz, öyle alışmışım ki rahatlığa eşimle boş boş takılmaya şimdi çocuk çok zor geliyor.
Çok fena çekti valla :) esime de demiyorum saatlerce aramasın şimdi bulamazValla ben de çok severim hemen yemek sepetine vakıcam şimdi nerelerde var
Yarına geçer canım :) hiç sevmezdim ilk defa böyle oldu :)Ayyy tüh genelde pek sevilmez insanın canı çekmez yoksa yazmazdım çok üzüldüm canım ya yarın pazar varsa aldır eşine
Soğuk yerlerde zor canım haklisin. Ama az kaldi. Martin ortasında düzelir havalar. Bende tek çıkamıyorum. Arabayı aşağıya indirmesi zor geliyo. Hazırlan, hazırla çık derken... zor yaniBiz İstanbuldayız, havanıb iyi olduğu zmanlar ben Sivastaydım. Orada 0 ve eksilerde geziyor hiç çıkarmadım. Bizimki tulumla arabaya sığmıyor, yenidoğan aparatı çok yer kaplıyor, 3 ay bitiminde çıkartınca daha iyi olabilir belki. Bakalım alışması lazım çok fenalık basıyır bana, evde ekmek olmuyor ekmek alsın diye eşimi bekliyorum saçma sapan
Fethiyede canım. Ben kremle alıyorum güzel aliyo ve pratikNerde yaşıyorsun? Ağdacım beni kandırdı yaralı olan yeri almam dedi. Minik minik aldı sonra baktım yaralı yeride almış İnan’ ki bende şaşırdım o olmasa bende aldırmazdım. Ama jilet vurdum bir kere tüyler kalınlaşmıştı..
Ben de ağdayla alıyorum oda uzun süreli oluyor daha iyi oluyor.Fethiyede canım. Ben kremle alıyorum güzel aliyo ve pratik
O yönden güzel ama kimseye güvenmeyince olmuyoBen de ağdayla alıyorum oda uzun süreli oluyor daha iyi oluyor.
Nerden aldın ? Bende kapalıyım canım bende alıp kullanacağım..Ben kapalıyım kızlar. Emzirme önlüğü aldım. Benim gibi olanlar var mı? Sokakta falan emzirsem ayıp mı olur? Siz ne yapiyosunuz??
Aynen hele büyüyüp şu yüklerden kurtulunca daha kolay olacakSoğuk yerlerde zor canım haklisin. Ama az kaldi. Martin ortasında düzelir havalar. Bende tek çıkamıyorum. Arabayı aşağıya indirmesi zor geliyo. Hazırlan, hazırla çık derken... zor yani
Ben de emzirme önlüğü aldım, havaalanında ve uçakta emzirdim ama dışarda hiç denemedim. Bence problem olmaz çok görüyorum öyle emzirenBen kapalıyım kızlar. Emzirme önlüğü aldım. Benim gibi olanlar var mı? Sokakta falan emzirsem ayıp mı olur? Siz ne yapiyosunuz??
Ben 2 sene ugrastim cocuk icin nasip bu zamanmisCok geç değil aslında ama 25 27 de olsun isterdim ama kocayı anca buldum ben
Hayırlısı böyleymiş napalim :)
Bende çok aradım canım burda iki kuaföre gittim yaktılar sonra 1 ay sordum soruşturdum buldum şimdikini şükür iyi alıyor..O yönden güzel ama kimseye güvenmeyince olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?