- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #50.281
Benim kizim 2680gr dogdu cnm bence dogum kilolarina gore ikisi de iyi sagliklari dedigin gibi yerinde olsunda gerisi onemli deilSağlıklı olduktan sonra problem değil canım. Benimki biraz normalden fazla aslında.
3 aydan önce direk koyulmuyor canım, yenidoğan aparatı var popoyu destekleyen ve boynu kavrayan, onunla koyuluyor ki omurgada problem olmasın.Kızlar ben kanguruya koyuyorum bebeği kötü mü ediyorum ya ??
Fethiye diyince yengeç restaurantı bilir misin:)Nerede oturuyorsun canım. Ben fethiyeliyim ve orda oturuyoruz. Genelde havalar güzel. Ben gittiğim yerlerin emzirme odalarında emziriyorum, şimdi emzirme önlüğü de aldım sıkıntı yaşamam herhalde. Biz de ilk iki seferde zorlamıştık ama sonra alıştı. :) çok ağlamayan bi bebek bizimkisi maşallah, sadece mızmızlanır. O zaman da kucakta gezerken susar. Ben hiç durmazsa kucağıma alıp öyle geziyorum. Tulumunu giydirincede sıkıntı olmuyo. Tulum tam bir kurtarıcı, hava nasıl olursa olsun
Anladım zatenAynen öyle oldu cnm ben sana sorana yazacaktım sana yazmışım :)
Aynen canım seninki de doğum kilosuna göre normal görünüyor.Benim kizim 2680gr dogdu cnm bence dogum kilolarina gore ikisi de iyi sagliklari dedigin gibi yerinde olsunda gerisi onemli deil
Emzirme onlugu muthis bir icat oturabildigim her ortamda emzirebiliyorum emzirme ortum olmadan asla disari cikmam cok rahat hic cekinmeden emzirBen kapalıyım kızlar. Emzirme önlüğü aldım. Benim gibi olanlar var mı? Sokakta falan emzirsem ayıp mı olur? Siz ne yapiyosunuz??
bEnimki zaten zor emiyor ya hiç emmezse midesi bulanırsa anlamıyor mu canım
Ebebekten sipariş verdim canım. Dışarıda kullanır misin sendeNerden aldın ? Bende kapalıyım canım bende alıp kullanacağım..
Bende emzirmek istiyorum ama bi taraftan da utanırım emziremem diye dusunuyorumAynen hele büyüyüp şu yüklerden kurtulunca daha kolay olacak
Ben de emzirme önlüğü aldım, havaalanında ve uçakta emzirdim ama dışarda hiç denemedim. Bence problem olmaz çok görüyorum öyle emziren
Sen nerede oturuyordun canım?Bende çok aradım canım burda iki kuaföre gittim yaktılar sonra 1 ay sordum soruşturdum buldum şimdikini şükür iyi alıyor..
evden çıkmadan emzir gazını al. dışarıda baktın ağlıyor susmuyor acıkıyor tabiiki de emzirme önlüğü ile emzir bunun ayıbı felan yok sonuçta göğsünü göstermiyorsun bebeğin karnını doyuruyorsun. bende kapalıyım ve bir çok kes yurt dışı seyehat ettim uçakta mesela kadın erkek ayırt etmezler erkekler de yanımda oturdular sırtımı döndüm örttüm emzirdim. sen rahat ol canımBen kapalıyım kızlar. Emzirme önlüğü aldım. Benim gibi olanlar var mı? Sokakta falan emzirsem ayıp mı olur? Siz ne yapiyosunuz??
arkadaşlar bebeğimin başında konak var böyle olanınız ne yaptınız?
Evet canım. Sende mi buralisin yoksa :)Fethiye diyince yengeç restaurantı bilir misin:)
Teşekkür ederim canım cesaret veriyo emzirenler :) rahatladım biraz da olsa. En büyük dert çünkü nerde emziricen sorusuEmzirme onlugu muthis bir icat oturabildigim her ortamda emzirebiliyorum emzirme ortum olmadan asla disari cikmam cok rahat hic cekinmeden emzir
Yok canm. Biz tatile geliyoruz oraya. Geldiğimizde de yengeç e yemege gideriz hep.Evet canım. Sende mi buralisin yoksa :)
Bu bi de ebebekte mi oldu ? Şaka gibi yaa. Onlara neymiş! Ne kadar saçma.Emzirme ortusunden konu acilmisken bugun basima gelen bir seyi anlatiyim. E bebekte oglum acikti bakindim emzirme odasi goremedim nispeten kenarda olan bi yerde oturdum onlukle emzirirken temizlik gorevlisi bayan emzirme odasi vardi dedi baktim goremedim simdi cekmeyim cocuk aglar dedim. Yasak ama dedi. Tmm gelsin mudurunuz benle konussun dedim yok genel yonetim olarak yasak dedi olsun dedim kim yasak diyosa gecsin karsima bide bana soylesinler dedim. Emzirmek en dogal hakkimiz dedim falan filan neyse cok sinir oldum bu duruma. Ben boyle dusuncelere cok karşıyım bir anne bebegini istedigi yerde emzirir ne demek yasak ulu orta mememizide acmiyoruz ortu her yerimizi kapatiyor. Emzirmenin yasak oldugu nerde gorulmus. Sikayet etmeyide dusunuyorum o avm yi yada e bebegi nereye edilir bilmiyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?