2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
İkiside anne biri evladına binbir işkence ediyor biride çocuğu yüzündeki doğum lekesinden etkilenip kendini kötü hissetmesin diye makyajla lekenin aynısından kendi yüzünede yaptırıyor.Gerçektende anne olmak için sadece doğurmak yetmiyor.sizinle paylaşmak istedim sadece

Eklentiler

• Screenshot_20190216-203742~2.webp
    12 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20190216-215400~2.webp
    63,9 KB · Görüntüleme: 39
Fethiye diyince yengeç restaurantı bilir misin:)

Oğlum göğsümü ısırıp çekiştiriyor üçgündür süt biraz fazla geliyo nefes alamıyo onamı kıyor biryerimi ağrıyor ne oluyor anlamadım ama baya baya kızdığı besbelli

Ben kapalıyım kızlar. Emzirme önlüğü aldım. Benim gibi olanlar var mı? Sokakta falan emzirsem ayıp mı olur? Siz ne yapiyosunuz??
Emzirme onlugu muthis bir icat oturabildigim her ortamda emzirebiliyorum emzirme ortum olmadan asla disari cikmam cok rahat hic cekinmeden emzir

Emzirme ortusunden konu acilmisken bugun basima gelen bir seyi anlatiyim. E bebekte oglum acikti bakindim emzirme odasi goremedim nispeten kenarda olan bi yerde oturdum onlukle emzirirken temizlik gorevlisi bayan emzirme odasi vardi dedi baktim goremedim simdi cekmeyim cocuk aglar dedim. Yasak ama dedi. Tmm gelsin mudurunuz benle konussun dedim yok genel yonetim olarak yasak dedi olsun dedim kim yasak diyosa gecsin karsima bide bana soylesinler dedim. Emzirmek en dogal hakkimiz dedim falan filan neyse cok sinir oldum bu duruma. Ben boyle dusuncelere cok karşıyım bir anne bebegini istedigi yerde emzirir ne demek yasak ulu orta mememizide acmiyoruz ortu her yerimizi kapatiyor. Emzirmenin yasak oldugu nerde gorulmus. Sikayet etmeyide dusunuyorum o avm yi yada e bebegi nereye edilir bilmiyorum da.

Bende emzirmek istiyorum ama bi taraftan da utanırım emziremem diye dusunuyorum

Ben kapalıyım kızlar. Emzirme önlüğü aldım. Benim gibi olanlar var mı? Sokakta falan emzirsem ayıp mı olur? Siz ne yapiyosunuz??
evden çıkmadan emzir gazını al. dışarıda baktın ağlıyor susmuyor acıkıyor tabiiki de emzirme önlüğü ile emzir bunun ayıbı felan yok sonuçta göğsünü göstermiyorsun bebeğin karnını doyuruyorsun. bende kapalıyım ve bir çok kes yurt dışı seyehat ettim uçakta mesela kadın erkek ayırt etmezler erkekler de yanımda oturdular sırtımı döndüm örttüm emzirdim. sen rahat ol canım

Bu bi de ebebekte mi oldu ? Şaka gibi yaa. Onlara neymiş! Ne kadar saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…