- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #50.301
tamam canım teşekkür ederim yarın inşaAllah denicem =)Canim her banyodan 1 saat once zeytinyagi suruyorum ben. Iyi geldi
Rahatladım canım valla :) ben bayagi kalıyorum dışarıda. Emzirip hemen çıkıyorum ama illaki emzirmek gerekiyor. Çok teşekkür ederim :)evden çıkmadan emzir gazını al. dışarıda baktın ağlıyor susmuyor acıkıyor tabiiki de emzirme önlüğü ile emzir bunun ayıbı felan yok sonuçta göğsünü göstermiyorsun bebeğin karnını doyuruyorsun. bende kapalıyım ve bir çok kes yurt dışı seyehat ettim uçakta mesela kadın erkek ayırt etmezler erkekler de yanımda oturdular sırtımı döndüm örttüm emzirdim. sen rahat ol canım
ne yapıyorsun kız o kadar dışarıda =) şaka Fethiye gibi yerde tabiiki hergün çıkılır tadını çıkar canım. biz bugün dışarıya çıktık büyük kızım durmadı hava feci soğuk ve rüzgarlıymış miniğim hava kaptıRahatladım canım valla :) ben bayagi kalıyorum dışarıda. Emzirip hemen çıkıyorum ama illaki emzirmek gerekiyor. Çok teşekkür ederim :)
Inşallah canım. Eve gitmek istemiyorum ki :) 17-22 derece oluyo dışarısı:) bol bol geziyoruz. 2 çocukla anlamaz bile insan ne yaptığını haklisinne yapıyorsun kız o kadar dışarıda =) şaka Fethiye gibi yerde tabiiki hergün çıkılır tadını çıkar canım. biz bugün dışarıya çıktık büyük kızım durmadı hava feci soğuk ve rüzgarlıymış miniğim hava kaptıtek çocuklu gez toz valla bende senin gibiydim ama iki çocuklu zor. bir markete gitmek bile yetiyor bana ama kızıma değil tabiii. inşaAllah 6 ay olduklarında hava güzel olduğunda bol bol gezeriz bizde =)
Bende bu akşam işten gelince eşime verdim uyudum dinlendim yoksa günü çıkartamazdım. Akşamdan beri Allah sabır versin sana çok yoruyo insani diyip duruyo ne kadar zor olduğunun farkında:)))Ben de geçen hasta olmuştum, dinlenememek üzdü. Emmesi bitene kadar tamam da ondan sonra o kadar sallamam ben sanırım, eşim baksın
Acıma değil de biraz tuhaf hissediyor insan. Sürtünmeyi filan çok hissediyorsun o da kuruluktan herhalde. Ama benim dikis yerimde elleyince filan hiç acı yoktu tamamen iyileşmişti. Senin esneyince acı varsa biraz daha bekle bence.Acımadımı ya ! Bende istekte yok olsa belki yola gelirim istek yok bende ondan da olabilir bilmiyorum ya bana kalsa hiç yapmayalım
direkt surdum canim birkac gunde gecti.aslinda başının tam tepesinde başladi orası gecerken ön taraf oldu bu sefer.bi haftada falan anca gecti.her gun taradim.son birkac gun de bebek yagi surup taradimzeytinyağı direk mi sürdün? benmari mi yaptın? geçti mi canım?
vay ne güzel =) aynen canım hayırlısı sağlık olsunInşallah canım. Eve gitmek istemiyorum ki :) 17-22 derece oluyo dışarısı:) bol bol geziyoruz. 2 çocukla anlamaz bile insan ne yaptığını haklisinhava düzelince de bayagi büyümüş olacaklar, cok daha keyifli olur :)
tamam canım denicem çok sağoldirekt surdum canim birkac gunde gecti.aslinda başının tam tepesinde başladi orası gecerken ön taraf oldu bu sefer.bi haftada falan anca gecti.her gun taradim.son birkac gun de bebek yagi surup taradim
Benim dıştan yok ama içine ilaç sürünce acıyor.. bakalım bizde bi deneme yapalım olursa olur olmazsa yapcak birşey yokAcıma değil de biraz tuhaf hissediyor insan. Sürtünmeyi filan çok hissediyorsun o da kuruluktan herhalde. Ama benim dikis yerimde elleyince filan hiç acı yoktu tamamen iyileşmişti. Senin esneyince acı varsa biraz daha bekle bence.
Urfa Haliliye canımSen nerede oturuyordun canım?
Saçmalamışlar ya ben senin yerinde olsam orayı birbirine katardım.. nasıl yasak bide emziriyorum emzirmeden önce dese tamam meme çocuğun ağzında ne bilim ya Allah akıl versinEmzirme ortusunden konu acilmisken bugun basima gelen bir seyi anlatiyim. E bebekte oglum acikti bakindim emzirme odasi goremedim nispeten kenarda olan bi yerde oturdum onlukle emzirirken temizlik gorevlisi bayan emzirme odasi vardi dedi baktim goremedim simdi cekmeyim cocuk aglar dedim. Yasak ama dedi. Tmm gelsin mudurunuz benle konussun dedim yok genel yonetim olarak yasak dedi olsun dedim kim yasak diyosa gecsin karsima bide bana soylesinler dedim. Emzirmek en dogal hakkimiz dedim falan filan neyse cok sinir oldum bu duruma. Ben boyle dusuncelere cok karşıyım bir anne bebegini istedigi yerde emzirir ne demek yasak ulu orta mememizide acmiyoruz ortu her yerimizi kapatiyor. Emzirmenin yasak oldugu nerde gorulmus. Sikayet etmeyide dusunuyorum o avm yi yada e bebegi nereye edilir bilmiyorum da.
Yakın bi yere giderken taktım 10 dk çekti çekmedi ellerime destekte verdim öyle taktım3 aydan önce direk koyulmuyor canım, yenidoğan aparatı var popoyu destekleyen ve boynu kavrayan, onunla koyuluyor ki omurgada problem olmasın.
Canım 2016 Ekim doğumlu bi kızım var ve 2018 Aralık doğumlu bide Oğlum. Yani 2 sene içinde 2 sezeryan oldum. Hiçbir sorun yasamadımKızlar 2.çocuğu sezeryandan ne kadar sonra yaptınız ? Ya da yapılır ? Ben vücudumu düşüncelerimi sorguluyorum da hemen yapma düşüncesindeyim ikisi bir büyüsün zira büyüdükçe tekrar başa dönmek zor gelebilir yaş faktörümde var tabi
Geçen balıklı göle gittim emzirecek yer yoktu dışarda emzirecektim önlüğüm yok diye emziremedim.. olsa emziririm bu benim en doğal hakkım ..Ebebekten sipariş verdim canım. Dışarıda kullanır misin sende
Attım cnm hatırlamıyorum ismini ama kortizonlu olduğunu biliyorum çünkü bize önce aldırttı sonra nasıl kullanacağımızı anlattı dr o arada sordum kortizonlu mu diye evet dedi birşey demedim ama kullanmadım da ne gerek var ya saha minicikler bunlar hem bebeğim zaten hastanede yatarken kortizonlu ilaç kullandılar daha da kullansın istemedimismi ne canım
Günde 1 çay kaşığını o şekilde mi bitiriyorsun canım ben az önce şırıngayla azıcık sıktım ağzına tüm emdiğini kustu çok üzüldükCuk Cuk çekiyor yalıyor ımm diyo :)
Cnm ben şimdiye kadar hep tek çocuk derdim yaşta gidiyor uğraşamam derdim ama nedense Doğumdan sonra bir kardeşi olsun istemeye başladım peki iki çocuk nasıl hayat yanında yardımcı olan var mı ne bileyim ikisi de küçük sonuçta illa ki zorluğu vardır ama başka ne gibi zorluğu var avantajı var mı?Canım 2016 Ekim doğumlu bi kızım var ve 2018 Aralık doğumlu bide Oğlum. Yani 2 sene içinde 2 sezeryan oldum. Hiçbir sorun yasamadım
Kapalı olmakla ne alakası var canım. Annenin kapalısı açığı mi olur. Kendini rahat hissettiğin sakın bı yerde otur emzir. Ama benim bebeğim emmiyor asla o örtünün altında. Basıyor çığlığı soktum mu altına. Normalde bile gezmeden etrafa bakinmadan emmiyor benim ki kolay kolay gunduzleri. Seninki verince memeyi hemen alıyorsa sorun yok ama benim ki gibiyse hiç alma bile.Ben kapalıyım kızlar. Emzirme önlüğü aldım. Benim gibi olanlar var mı? Sokakta falan emzirsem ayıp mı olur? Siz ne yapiyosunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?