- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #50.321
Esim kavga etmemden hic hoslanmiyo maalesef hakli olsamda cok olay cikartamiyorum vukuatim cok adam bikti frenliyorum kendimi artikSaçmalamışlar ya ben senin yerinde olsam orayı birbirine katardım.. nasıl yasak bide emziriyorum emzirmeden önce dese tamam meme çocuğun ağzında ne bilim ya Allah akıl versin
5 günden fazla kullanmakta sıkıntı oluyo mu acaba. Ben 2 haftadır kullanıyorum bana doktor bişey demediNetira kulllandik canım çabuk geçirdi. Bizimki de bayagi sürmüştü genta etki etmemisti. Doktor 5 gün kullan geçmezse göz doktoruna git demisti
Canım ne zaman aldın bunları yaaaaaEki Görüntüle 2236531 Eki Görüntüle 2236532 Kızlar lcw de süper indirim vardı penye tulumları 20 tl den polar olanı 25 tl den aldım penyeleri okadar esnek okadar güzelki ayaksız aldım bilerek ben ayaklı sevmiyorum çocuğu kasıyor diğeri polar olan çok güzel nisan mayısta dışarıda giydircem poları kendinden eldivenli resimden daha güzeller tavsiye ederim gidip markaya para vermeyin 85 tlye 3 tane kıyafeti oldu oğlumada lcw dan çok alırım hep ama bukadar güzel penyeler ilk gördüm valla
İki gün önce canım resimde kötü çıktılar eline bir alsan kalite akıyor birdaha hep lcw dan alıcam bebek kıyafetlerini ben kızıma çok bişey almadım kış günü evden çıkmıyoruz abisininkileri giyiyor doktora giderken giymelik aldım çok şık bir tane işte okadarCanım ne zaman aldın bunları yaaaaa
Sipariş verdim canım. Sahil falan kalabalık, tuhaf tuhaf bakarlar mı diye düşünüyorumKapalı olmakla ne alakası var canım. Annenin kapalısı açığı mi olur. Kendini rahat hissettiğin sakın bı yerde otur emzir. Ama benim bebeğim emmiyor asla o örtünün altında. Basıyor çığlığı soktum mu altına. Normalde bile gezmeden etrafa bakinmadan emmiyor benim ki kolay kolay gunduzleri. Seninki verince memeyi hemen alıyorsa sorun yok ama benim ki gibiyse hiç alma bile.
Gecene kadar kullaniyosun hatta ara ara oluyosa yine kullan gecince birak goz doktoru oyle dedi bize5 günden fazla kullanmakta sıkıntı oluyo mu acaba. Ben 2 haftadır kullanıyorum bana doktor bişey demedi((
Olemi diyisun cnm guluyr annm gelismi iyi dyr ama ne blym ins sutm yetyrdr brde emyr kakasi gelyr hep nye bole anlmyrmCanim iyi kilo almis ki baslama mamayasaglikli olması yeterli, kilo almasa da olur. Huzuru yerindeyse hiç üzülme
Nasl gectn anldn bnde btsn gecym dyrm . Bnmki emyr hemn kaksni ypyrCanım benim kızım 3,600 doğdu.. hastanede bir hafta kaldı 1 aylık kontrollünde 4,200 olmuştu.. Benim kızımda çok zayıf mama da kullanıyorum ben ama maalesef aynı yani. İki aylık kontrollümüz var perşembe günü bakalım ne kadar olmuş biz geçen hafta 2 numaralı beze geçtik.
Canım geçmeyen birşeyse göze gitsenize5 günden fazla kullanmakta sıkıntı oluyo mu acaba. Ben 2 haftadır kullanıyorum bana doktor bişey demedi((
Merak etme çok kullanan var artık kimse bakmaz.Sipariş verdim canım. Sahil falan kalabalık, tuhaf tuhaf bakarlar mı diye düşünüyorum
Canım keyfi yerindeyse hiç düşünme. O kakasini mama olunca da yapacak. Boş yere yükleme bence kuzucuga. Yetiyodur tabii niye yetmesinOlemi diyisun cnm guluyr annm gelismi iyi dyr ama ne blym ins sutm yetyrdr brde emyr kakasi gelyr hep nye bole anlmyrm
Ne bilym cnm bba ole geldibole hissettm glsm hatta in dedgn gbidir cnmCanım keyfi yerindeyse hiç düşünme. O kakasini mama olunca da yapacak. Boş yere yükleme bence kuzucuga. Yetiyodur tabii niye yetmesin
Yok canım kendine niye yaşlı diyosun. Annemin anneanne olması bana çok tuhaf geliyo :) çok genç daha :)
Ben yapardım canım yani evladım söz konusu olunca kimseyi tanımamEsim kavga etmemden hic hoslanmiyo maalesef hakli olsamda cok olay cikartamiyorum vukuatim cok adam bikti frenliyorum kendimi artik
Güle güle kullan canm çok güzEller. Sarı olandan bende de var:) Ben de ayaksızlarla rahat edemedim. Sürekli çorabı çıkıyor :))) bir de sürekli bacakları açılıyor. Ayaklı olanlar çok daha rahat. Bedenine göre alırsan kasmıyor aslında.Eki Görüntüle 2236531 Eki Görüntüle 2236532 Kızlar lcw de süper indirim vardı penye tulumları 20 tl den polar olanı 25 tl den aldım penyeleri okadar esnek okadar güzelki ayaksız aldım bilerek ben ayaklı sevmiyorum çocuğu kasıyor diğeri polar olan çok güzel nisan mayısta dışarıda giydircem poları kendinden eldivenli resimden daha güzeller tavsiye ederim gidip markaya para vermeyin 85 tlye 3 tane kıyafeti oldu oğlumada lcw dan çok alırım hep ama bukadar güzel penyeler ilk gördüm valla
Canım biz de doğduktan bi hafta sonra hasta olmuştuk. Ben 3 4 gün aspire etmekle uğraştım ama başa çıkamadım. Ben yaptıkça daha çok oldu. En sonunda sadece serum fizyolojik damlatıp kucağıma alıyordum kendi çıkarıyordu. Öyle iki güne geçti. Gün-de en fazla 6 defa kullanabiliyosun. Bence bi de öyle deneYa kızlar oğlum hala iyileşemedi burun tıkanıklığı devam öksürükte var hala çok olmasa da her gün sabah akşam aspire ediyorum ama yok açtığım gibi geri tıkanıyor burun spreyi vardı bu ilaç olmayandan onu da sıkıyorum nemlensin diye ama nafile var mı deneyip iyi gelen bir yöntem bu burun tıkanıklığı için dr hep açık tut diyor ama açıyorum yine tıkanıyor
Ya herkesin çocuğu tombik tombik benim kızım günde iki defa çıkıyor ama böyle çok çok yapıyor.. kakası çok kötü kokuyorNasl gectn anldn bnde btsn gecym dyrm . Bnmki emyr hemn kaksni ypyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?