2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Saçmalamışlar ya ben senin yerinde olsam orayı birbirine katardım.. nasıl yasak bide emziriyorum emzirmeden önce dese tamam meme çocuğun ağzında ne bilim ya Allah akıl versin
Esim kavga etmemden hic hoslanmiyo maalesef hakli olsamda cok olay cikartamiyorum vukuatim cok adam bikti frenliyorum kendimi artik

Canım ne zaman aldın bunları yaaaaa

Canım ne zaman aldın bunları yaaaaa
İki gün önce canım resimde kötü çıktılar eline bir alsan kalite akıyor birdaha hep lcw dan alıcam bebek kıyafetlerini ben kızıma çok bişey almadım kış günü evden çıkmıyoruz abisininkileri giyiyor doktora giderken giymelik aldım çok şık bir tane işte okadar

Sipariş verdim canım. Sahil falan kalabalık, tuhaf tuhaf bakarlar mı diye düşünüyorum

Nasl gectn anldn bnde btsn gecym dyrm . Bnmki emyr hemn kaksni ypyr

Ya kızlar oğlum hala iyileşemedi burun tıkanıklığı devam öksürükte var hala çok olmasa da her gün sabah akşam aspire ediyorum ama yok açtığım gibi geri tıkanıyor burun spreyi vardı bu ilaç olmayandan onu da sıkıyorum nemlensin diye ama nafile var mı deneyip iyi gelen bir yöntem bu burun tıkanıklığı için dr hep açık tut diyor ama açıyorum yine tıkanıyor

Kızlar bebeğim normalde gündüz uyumazdı ama bugün öğle 1 den beri uyuyor. Rada kalkıp emiyo tekrar uyuyo. 1 aydır falan gündüz uyumayıp gece uyurdu. Neden bu kadar uzun uyur ki? Eşimin sarılık içine işlemiş, acaba sarılık mı var yine diyor :)

Güle güle kullan canm çok güzEller. Sarı olandan bende de var:) Ben de ayaksızlarla rahat edemedim. Sürekli çorabı çıkıyor :))) bir de sürekli bacakları açılıyor. Ayaklı olanlar çok daha rahat. Bedenine göre alırsan kasmıyor aslında.

Canım biz de doğduktan bi hafta sonra hasta olmuştuk. Ben 3 4 gün aspire etmekle uğraştım ama başa çıkamadım. Ben yaptıkça daha çok oldu. En sonunda sadece serum fizyolojik damlatıp kucağıma alıyordum kendi çıkarıyordu. Öyle iki güne geçti. Gün-de en fazla 6 defa kullanabiliyosun. Bence bi de öyle dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…