- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #50.341
Öyle bi söyledin ki kasti gelmiyo sandım :))) olabilir canım zaruri durumlar olmuşŞu aralar içi gidiyo kuzum. Cenazeden dolayı gelmemişti. Dün hastaneden sonra geldiler. Bensuyu indirmedi kucağından, yemeği bile onunla yedi. 3. Sınıfa giden kardeşim var. Ondan pek gelemiyorlar bi de hastalardı. Beni silmedi kuzum hergün konuşuruz, babam pek işten dolayı gelemiyo, annemde yalnız dolmuşla falan gelmek istemiyo. Böyle şeyler yani :)
Benim ki hep ishal ama anlamadığım ne zaman yaparsa hep çok zorlanıyor.. ben mama+meme veriyorum.. günde 7-8 kere altını değiştiriyorum..Nasl gectn anldn bnde btsn gecym dyrm . Bnmki emyr hemn kaksni ypyr
Kızlar bebeğim normalde gündüz uyumazdı ama bugün öğle 1 den beri uyuyor. Rada kalkıp emiyo tekrar uyuyo. 1 aydır falan gündüz uyumayıp gece uyurdu. Neden bu kadar uzun uyur ki? Eşimin sarılık içine işlemiş, acaba sarılık mı var yine diyor :)[/
Uykusu düzene mi giriyor acaba?
Hadi ya eee yutuyor ve bunun artık yapışkan sümük oldu sıvı olsa belki çıkardı ama aspiratörle zor çıkıyor yağı duydun mu hiç birer damla damlatın demiş bi yerdeCanım biz de doğduktan bi hafta sonra hasta olmuştuk. Ben 3 4 gün aspire etmekle uğraştım ama başa çıkamadım. Ben yaptıkça daha çok oldu. En sonunda sadece serum fizyolojik damlatıp kucağıma alıyordum kendi çıkarıyordu. Öyle iki güne geçti. Gün-de en fazla 6 defa kullanabiliyosun. Bence bi de öyle dene
Kasti oluyordu once canım:) kızım 1 aylık olana kadar pek gelmezdi. Şimdilerde dayamamiyo. :) hep ozledim napiyo sesini duyayim diyo :) artik 1 hafta bile dayanamaz :) ozler dururÖyle bi söyledin ki kasti gelmiyo sandım :))) olabilir canım zaruri durumlar olmuş
Yok kuzum duymadım aman kim demiş bi de bisey olur ben hayatta güvenemem. Sen damlatinca o nasıl olursa olsun yumuşar merak etme.Hadi ya eee yutuyor ve bunun artık yapışkan sümük oldu sıvı olsa belki çıkardı ama aspiratörle zor çıkıyor yağı duydun mu hiç birer damla damlatın demiş bi yerde
Uyku düzen giriyor bence bizimki de bocalıyor saçma sapan bir uyuma şekli oldu çocukta bi gündüz uyumaz gece de uyumaz bazen gündüz uyur gece uyumaz böyle böyle sanırım düzene girecek inşKızlar bebeğim normalde gündüz uyumazdı ama bugün öğle 1 den beri uyuyor. Rada kalkıp emiyo tekrar uyuyo. 1 aydır falan gündüz uyumayıp gece uyurdu. Neden bu kadar uzun uyur ki? Eşimin sarılık içine işlemiş, acaba sarılık mı var yine diyor :)
Valla bizimkinin gece de uyanmaya niyeti yok gibi :) bu seferde ben uyuyamiyorum uyanır şimdi diye :)Uyku düzen giriyor bence bizimki de bocalıyor saçma sapan bir uyuma şekli oldu çocukta bi gündüz uyumaz gece de uyumaz bazen gündüz uyur gece uyumaz böyle böyle sanırım düzene girecek inş
Aynen cnm nemlendirsin diye zaten spreyi sıkıyorum ev de rutubetli ayrıca bu petekler kuruma yapıyor ben ne kadar su koysam da nafile odanın havası kuru ondan da tıkanıyordur belki o nedenle iyileşmedi gitti bir ay olacak neredeyse yok hala tıkalı öksürük varYok kuzum duymadım aman kim demiş bi de bisey olur ben hayatta güvenemem. Sen damlatinca o nasıl olursa olsun yumuşar merak etme.
Ben saat 22 dendir ayağımda sallıyorum bi ara burnunu açtım ağladı yine başladık sallamaya ve hala ayağımda yarı uykulu kuş uykusu gibi :) uyumasın napalım iyi olsunlar da kendileri bilir yeter ki iyi olsunlar sancıları vs olmasın yeterValla bizimkinin gece de uyanmaya niyeti yok gibi :) bu seferde ben uyuyamiyorum uyanır şimdi diye :)
Nem ölçüyo musun canim. Ondan olabilir, makine kullanmiyosun demi? Bizim evin nemi 50 60 arası hepAynen cnm nemlendirsin diye zaten spreyi sıkıyorum ev de rutubetli ayrıca bu petekler kuruma yapıyor ben ne kadar su koysam da nafile odanın havası kuru ondan da tıkanıyordur belki o nedenle iyileşmedi gitti bir ay olacak neredeyse yok hala tıkalı öksürük var
Aynen canım, sağlıkları yerinde olsun da gerisi önemli değil. Allahım kuzularımıza sağlık versinBen saat 22 dendir ayağımda sallıyorum bi ara burnunu açtım ağladı yine başladık sallamaya ve hala ayağımda yarı uykulu kuş uykusu gibi :) uyumasın napalım iyi olsunlar da kendileri bilir yeter ki iyi olsunlar sancıları vs olmasın yeter
Yok cnm makinamda yok aslında almayı istiyorum ama bir türlü karar veremedim sen hangi markayı aldın ?memnun musun odayı soğutuyor yazmışlar hep doğru mu ?Nem ölçüyo musun canim. Ondan olabilir, makine kullanmiyosun demi? Bizim evin nemi 50 60 arası hep
Kuzum bn kullanmıyorum:) bizimki kullanmadan böyle oluyoYok cnm makinamda yok aslında almayı istiyorum ama bir türlü karar veremedim sen hangi markayı aldın ?memnun musun odayı soğutuyor yazmışlar hep doğru mu ?
Aaaa nasıl okadar yüksek nemi neyle ölçüyorsun peki ? Bizde yapalımKuzum bn kullanmıyorum:) bizimki kullanmadan böyle oluyo
müslin yok muydu yanında? benim emzirme önlüğüm yok büyük küçük fark etmez müslin örtüyorum her zaman. özellikle emzirme önlüğü almadım. büyük kızımda da aynı şekilde kullanmıştım. dışarıya çıkınca muhakkak müslin götürürüm çantamı almasam dahi olmazsa olmazı müalinüm dir çünkü gazı olur kusar felan.Geçen balıklı göle gittim emzirecek yer yoktu dışarda emzirecektim önlüğüm yok diye emziremedim.. olsa emziririm bu benim en doğal hakkım ..
Fethiyede oturuyoruz canım nem hep yüksek:) derecemizde nem göstergesi de var. Şu an mesela 67Aaaa nasıl okadar yüksek nemi neyle ölçüyorsun peki ? Bizde yapalım
yok diğer sıvı olandan sormuştum sürdüğündenAttım cnm hatırlamıyorum ismini ama kortizonlu olduğunu biliyorum çünkü bize önce aldırttı sonra nasıl kullanacağımızı anlattı dr o arada sordum kortizonlu mu diye evet dedi birşey demedim ama kullanmadım da ne gerek var ya saha minicikler bunlar hem bebeğim zaten hastanede yatarken kortizonlu ilaç kullandılar daha da kullansın istemedim
Canım benim bebeğimi görmeye gelen bir grup akrabam beni çileden çıkarmıştı. İnstagram sayfamda bebeğimi öpme yüzünde makyaj varsa öpme dışarıdan geldiysen öpme sigara içtiysen öpme sözde iyilik yapmak için nazar duaları okuyup nefesini yüzüne üfleme falan bir sürü uyarı yazan bi fotoğraf paylaşmıştım. Aynı grup tekrar geldiğinde hiç biri bebeğimi öpmeye tenezzül dahi etmedi. Mesaj alınmıştı yani. Eğer bunu yapanlar genç nesilse sen de böyle yapabilirsin ama yaşlılarsa söylemek zorundasın. Ya da evine gelen nasılsın diye ilk sohbete başlarken valla hiç iyi değilim bebeği gelen öptü giden öptü hasta oldu yavrum ne anlıyorlar öpmekten falan De kızım sana söylüyorum gelinim sen anlaKuzum İlçedeyiz biz gelen merkezden geliyor kapıyı açmamak olur mu bilmiyorum. İnan çok zor öpme demek çünkü sen diyene kadar onlar yerleştirmiş oluyor. Eşimde psikolojimi bozuyor güçlü duracağına yok ben dayanamıyorum çocuk hasta vs diyor. Allah aşkına çocuk bu hasta da olur iyileşir de diye destek olmak yok. kafamı toparlamam lazım2 aylık kilosu 5800 dü inanır mısın hala aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?