- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 37
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #50.361
Ohhh ne güzel burası da nemli güya ama nem oranını bilmyorum derece yok birde doğal gaz da nemi bitiriyor nemi benim bir derece ve makina almam gerek böyle olmıycak birde apartman eski hep rütübet var 3 katta oturduğum halde rutubetli bi apartmanFethiyede oturuyoruz canım nem hep yüksek:) derecemizde nem göstergesi de var. Şu an mesela 67
Çok isterdim bunu. Kızımla arkadaş gibi büyümeyi. Okulda aaaaaa annen ne kadar gençççççç denmesini:)))Kendini niye kötü hissettin canım. Ben erken anne olmak istiyordum ama bu kadar erken olacağı aklımın ucundan geçmemişti. Hiç pişman değilim, iyiki de şimdi olmuş:)
canım odanız çok mu kuru ki acabaa?Ya kızlar oğlum hala iyileşemedi burun tıkanıklığı devam öksürükte var hala çok olmasa da her gün sabah akşam aspire ediyorum ama yok açtığım gibi geri tıkanıyor burun spreyi vardı bu ilaç olmayandan onu da sıkıyorum nemlensin diye ama nafile var mı deneyip iyi gelen bir yöntem bu burun tıkanıklığı için dr hep açık tut diyor ama açıyorum yine tıkanıyor
Haklisin canım. Burda makine öneren arkadaşlar olmuştu hatırlayamadım hangi markaydıOhhh ne güzel burası da nemli güya ama nem oranını bilmyorum derece yok birde doğal gaz da nemi bitiriyor nemi benim bir derece ve makina almam gerek böyle olmıycak birde apartman eski hep rütübet var 3 katta oturduğum halde rutubetli bi apartman
Onun üstün de yazı yok eczane hazırlıyor sanırım istersen bir sor.eczaneye Konak için olan şişeyi söylerleryok diğer sıvı olandan sormuştum sürdüğünden
Benim bile burnum tıkanıyor hatta yatak odasında yatmıyorum artık salona geçtik en azından büyük daha iyi gibicanım odanız çok mu kuru ki acabaa?
Ben cogu anneden büyük hissediyorum canım ama kendimi. Bu lafa belki güleceksin ama hayat beni yordu yıprattı. Eşim benimle ilk konuştuğunda falan çok daha büyük sanmış. Inanamamis hatta. Kendimi bn hiç yasitlarim gibi hissetmedim. Hep daha büyükmüşüm gibi büyütüldümÇok isterdim bunu. Kızımla arkadaş gibi büyümeyi. Okulda aaaaaa annen ne kadar gençççççç denmesini:)))
Aynen öyle alayım artık bu çocuk düzelmiyor başka türlüHaklisin canım. Burda makine öneren arkadaşlar olmuştu hatırlayamadım hangi markaydıilk bence derece al, ihtiyaç olursa makineye bakarsin
Hem sen niye böyle diyosun bakalım. Sende genç annesin:) öyle şeyler deme :)Çok isterdim bunu. Kızımla arkadaş gibi büyümeyi. Okulda aaaaaa annen ne kadar gençççççç denmesini:)))
tamam canım sorayımOnun üstün de yazı yok eczane hazırlıyor sanırım istersen bir sor.eczaneye Konak için olan şişeyi söylerler
İyi yapmışsın canım benim. Yüzünde konak çıkmıştı foto atmıştım buraya hatta o zaman kızlarr dedi bu konak diye krem kullandık geçti çok şükür. O yaralı haliyle bile öpüyorlardı doktor kimse öpmesin dedi diye uyardım ama yok yine aynı. misafiri in öptüğü çocuk engelli olduğu haberini izledin mi Allah korusun ya herşey olabilirCanım benim bebeğimi görmeye gelen bir grup akrabam beni çileden çıkarmıştı. İnstagram sayfamda bebeğimi öpme yüzünde makyaj varsa öpme dışarıdan geldiysen öpme sigara içtiysen öpme sözde iyilik yapmak için nazar duaları okuyup nefesini yüzüne üfleme falan bir sürü uyarı yazan bi fotoğraf paylaşmıştım. Aynı grup tekrar geldiğinde hiç biri bebeğimi öpmeye tenezzül dahi etmedi. Mesaj alınmıştı yani. Eğer bunu yapanlar genç nesilse sen de böyle yapabilirsin ama yaşlılarsa söylemek zorundasın. Ya da evine gelen nasılsın diye ilk sohbete başlarken valla hiç iyi değilim bebeği gelen öptü giden öptü hasta oldu yavrum ne anlıyorlar öpmekten falan De kızım sana söylüyorum gelinim sen anla
Benimde 33 :) geç evlendim tek çocuk taraftarı olmadığım için şimdiden fikir Sahibi olmaya çalışıyorum inşallah nasipte olursa üstesinden gelirim inşallahBenimkilerin arasında tam 2.5yaş var. Önce istememiştim hamile kaldığım için üzülmüştüm bir sene sonra diye düşünüyordum ama şükür mutluyum şu an iyi ki olmuş aradan çıktı diye düşünüyorum. Çünkü benim yaş 35 daha ne kadar bekleyebilirdim ki
33 yaşındayım buyüzden sizlerdende fikir sahibi olmaya çalışıyorum tek çocuk taraftarı değilim geç evlendim acaba üstesinden gelebilirmiyim diye düşünüyorumKac yasindasin ben 5.5 sene sonra yaptim. Iyikide boyle yapmisim kizim kucukken yapsam kafayi yerdim heralde cunku simdi kizima az vakit ayiriyorum ama en azindan krese gidiyo kendini oyaliycak biseyler buluyo buyuk insan gibi konusup anlatabiliyorum
Evet sizlerden akıl almaya çalışıyorum benimde kimsem yok tek başıma yapabilirmiyim diye 33 yaşındayım şalterler benimde atmıyor değil ama yaş geçince kafada hiç kaldırmaz sanki :)doktor 2 sene demişti canım. sen yine kendi doktoruna sor herkesin bünyesi dikiş yerleri farklı. hayırlısı olsun evet arayı açmamak güzel birlikte büyümeleri düşünmesi de güzel aynısı bende düşündüm ve düşünüyorum ama dün şalterler attı bendekimsem olmadığı için çoo zorlanıyorum büyük kızım 3 yaşında beni çok yoruyor keşke aklı ermeden yapaydım ikinciyi geçen sene ama dikişlerim bel ağrımdan dolayı yapamadım anca toparlanmıştım. iyi düşün derim canım
Maşallah doktorada danışıcam tabiki sizlerden tecrübelerinizden fikir edineyim dedim eşime hava hoş bakan benim tabi ama çocukları ve kendimi en az yıpratmayla halledebilirmiyim diye düşünüyorum rabbimde nasip ederse tabi2017 şubatta kızımı dogurdum sezeryanla 2018 aralıkta oglum dogdu ama hamileligm biraz sıkıntılı geçti dikişlerim agırdı incelme olmmuştu 38.haftaya kadar zor durduk herkezn bünyesş farklı ameliyatı farklı sen kendini iyi hissediyosan yaparsn ama şuan çok erkn bence doktorunada danış daha erken hamile kalıp hiç sıkıntı yaşamadan doguranda var tabi
Hatta jokerde daha fazla indirimli sanirimKızlar prima trendyolda indirimde
Canım istersen önce nem ölçer al ondan sonra cihaz alırsın.ben giresunda yaşıyorum ilk çocuğumda tıkandıkça soğuk nem üfleyen cihazdan açardım odasına meğer ev zaten nemliymiş üstüne biraz daha nemlendiriyormuşum.ev kaloriferli diye kuruyor odanın nemi sanıyordum.şimdi beurer marka nem ölçer aldım sürekli bem kontrolü hapıyorum.nem artarsa biraz havalandırıyorum evi.burada da nem genelde 50-60 arası çıkıyor.bizim ev de doğalgazlı bu aradaBenim bile burnum tıkanıyor hatta yatak odasında yatmıyorum artık salona geçtik en azından büyük daha iyi gibi
Hoşgeldin canım. Sağlık bakanlığından aile hekimliğine emzirme eğitimine geldiler ben de katılmıştım. Zaman geçtikçe emzirme süreleri kısalırmış çene kasları kuvvetlenip daha güçlü çektikleri içinHoşbuldum. Bir şey sormak istiyorum. İlk ay bebeğim 1200 gr aldı. İkinci ay 650 gr. Yeterli çok şükür ancak Çok az emmeye başladı.5 dk en fazla. Benzer sorunlar yaşayanlar vardı. Daha uzun emmesi için ne yapmam lazım. Fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?