2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Fethiyede oturuyoruz canım nem hep yüksek:) derecemizde nem göstergesi de var. Şu an mesela 67
Ohhh ne güzel burası da nemli güya ama nem oranını bilmyorum derece yok birde doğal gaz da nemi bitiriyor nemi benim bir derece ve makina almam gerek böyle olmıycak birde apartman eski hep rütübet var 3 katta oturduğum halde rutubetli bi apartman

Kendini niye kötü hissettin canım. Ben erken anne olmak istiyordum ama bu kadar erken olacağı aklımın ucundan geçmemişti. Hiç pişman değilim, iyiki de şimdi olmuş:)
Çok isterdim bunu. Kızımla arkadaş gibi büyümeyi. Okulda aaaaaa annen ne kadar gençççççç denmesini:)))

canım odanız çok mu kuru ki acabaa?

Haklisin canım. Burda makine öneren arkadaşlar olmuştu hatırlayamadım hangi markaydı ilk bence derece al, ihtiyaç olursa makineye bakarsin

Çok isterdim bunu. Kızımla arkadaş gibi büyümeyi. Okulda aaaaaa annen ne kadar gençççççç denmesini:)))
Ben cogu anneden büyük hissediyorum canım ama kendimi. Bu lafa belki güleceksin ama hayat beni yordu yıprattı. Eşim benimle ilk konuştuğunda falan çok daha büyük sanmış. Inanamamis hatta. Kendimi bn hiç yasitlarim gibi hissetmedim. Hep daha büyükmüşüm gibi büyütüldüm

İyi yapmışsın canım benim. Yüzünde konak çıkmıştı foto atmıştım buraya hatta o zaman kızlarr dedi bu konak diye krem kullandık geçti çok şükür. O yaralı haliyle bile öpüyorlardı doktor kimse öpmesin dedi diye uyardım ama yok yine aynı. misafiri in öptüğü çocuk engelli olduğu haberini izledin mi Allah korusun ya herşey olabilir

Benimde 33 :) geç evlendim tek çocuk taraftarı olmadığım için şimdiden fikir Sahibi olmaya çalışıyorum inşallah nasipte olursa üstesinden gelirim inşallah

Kac yasindasin ben 5.5 sene sonra yaptim. Iyikide boyle yapmisim kizim kucukken yapsam kafayi yerdim heralde cunku simdi kizima az vakit ayiriyorum ama en azindan krese gidiyo kendini oyaliycak biseyler buluyo buyuk insan gibi konusup anlatabiliyorum
33 yaşındayım buyüzden sizlerdende fikir sahibi olmaya çalışıyorum tek çocuk taraftarı değilim geç evlendim acaba üstesinden gelebilirmiyim diye düşünüyorum

Evet sizlerden akıl almaya çalışıyorum benimde kimsem yok tek başıma yapabilirmiyim diye 33 yaşındayım şalterler benimde atmıyor değil ama yaş geçince kafada hiç kaldırmaz sanki :)

Maşallah doktorada danışıcam tabiki sizlerden tecrübelerinizden fikir edineyim dedim eşime hava hoş bakan benim tabi ama çocukları ve kendimi en az yıpratmayla halledebilirmiyim diye düşünüyorum rabbimde nasip ederse tabi

Benim bile burnum tıkanıyor hatta yatak odasında yatmıyorum artık salona geçtik en azından büyük daha iyi gibi
Canım istersen önce nem ölçer al ondan sonra cihaz alırsın.ben giresunda yaşıyorum ilk çocuğumda tıkandıkça soğuk nem üfleyen cihazdan açardım odasına meğer ev zaten nemliymiş üstüne biraz daha nemlendiriyormuşum.ev kaloriferli diye kuruyor odanın nemi sanıyordum.şimdi beurer marka nem ölçer aldım sürekli bem kontrolü hapıyorum.nem artarsa biraz havalandırıyorum evi.burada da nem genelde 50-60 arası çıkıyor.bizim ev de doğalgazlı bu arada

Hoşgeldin canım. Sağlık bakanlığından aile hekimliğine emzirme eğitimine geldiler ben de katılmıştım. Zaman geçtikçe emzirme süreleri kısalırmış çene kasları kuvvetlenip daha güçlü çektikleri için

Arkadaşlar bu kanguru nasıl sizce kullanışlımıdır? İnstagramdan lalbebek de gördüm oturma destekliymiş diğerlerine göre sanki daha rahat gibi

Eklentiler

• 4C67BD3A-E3AE-43F5-9A7A-4F6B3B6CA9B9.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 49
  • 061681AA-3C0C-4BDB-89E0-40F48DBF37B0.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 49
  • 3169E788-FF0D-4BFE-9B73-41793043E12B.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 42
  • C31AFC93-8112-435E-8CF0-54F2C72F09E9.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…