- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #50.381
Çok güzelmiş canım, iyi bi şeye benziyo. Ne kadarmış ki markası ne bi deArkadaşlar bu kanguru nasıl sizce kullanışlımıdır? İnstagramdan lalbebek de gördüm oturma destekliymiş diğerlerine göre sanki daha rahat gibi
160 tl lalbebekürünleri instagramda gördüm bende hiç anlamıyorum araştırmaya çalışıyorumÇok güzelmiş canım, iyi bi şeye benziyo. Ne kadarmış ki markası ne bi de
Canım bu konuda bisey demek istemem ama ben olsam oturma destekliyi alırdım, özellikleri ayniysaSiyah olan ilkaybaby nin yine instagramdan hatta mühendisoğlunun kangurusuda burdan diğeride oturma destekli olan sizce hangisi karar veremedim ?
Canım başın sağolsun acını hatırlatmak istemem ama kendin bahsettiğin için soruyorum 5 aylıkken ikizlerden birini kaybettin. Ötekine zarar vermedi mi kalan 4 ay boyunca nasıl oldu çok merak ettim. Cevap vermek istemeyebilirsin tabikşNerdeyse ayni seyleri yasamisiz evlendikten 3 sene sonra kizim oldu kizimdan sonra hoc korunmadigim halde hamile lalamafim sonra tup bebek yaptik ikiz oldu bir kiz bir erkekti 5 aylikken kizim karnimda oldu cok sukur oglumu kucagima aldim benim sorun esimdeydi hareket sifirdi terinde hareker yuzde on yude 90 hareketsizdi yani oluydu tabiki bu yuzden hic korunmadim simdiki bebegime hamile kalmadan iki ay once esime dedimki ya merak ediyorum bir tahlil yapsana dedim saolsun kirmadi beni yapti doktor demiski bu sonuclara gore normal yoldan imkansiz ancak tup bebek tabi iki evladimiz oldugu icin hic dusunmedik ve mucize oldu ben hamile kaldim esim sok oldu birturlu inanamadi yani rabbim yeterki ol desin oluyor cok sukur
Bişey de canım bende fikir istiyorum zaten :) sanki banada oturma destekli daha konforlu gibi geldiCanım bu konuda bisey demek istemem ama ben olsam oturma destekliyi alırdım, özellikleri ayniysa
Evet çok rahat, kullanımı kolay gibi, diğeri daha kaba gibiBişey de canım bende fikir istiyorum zaten :) sanki banada oturma destekli daha konforlu gibi geldi
1.5 yasinda kizim var.2aylikta bebegim..2.cocugu hic dusunmuyorduk surpriz oldu bize..ilk zamanlar cok agladim buyugu ihmal.edicem diye.halada zaman zaman uzuluyorum yavrumla cok vakit geciremiyorum o da daha bebek aslinda bana cok ihtiyaci var diye..benimde yardim edecek kimsem yok..hersey cok zor..bunalima girmemek icin gecistiriyorum, herseyi saldim gitti.AMA BUYUK KIZIM GELIP KUCUGU OPUNCE SARILINCA ; oohh bee diyorum.ikisi adinada seviniyorum.birbirlerine en guzel arkadasi verdim diyee uzuntumu silip atiyorum..Evet sizlerden akıl almaya çalışıyorum benimde kimsem yok tek başıma yapabilirmiyim diye 33 yaşındayım şalterler benimde atmıyor değil ama yaş geçince kafada hiç kaldırmaz sanki :)
Canım aslında çok doğal bir Durum ama bizim yetişme tarzımız kültürümüz ne bileyim kaldırmıyor bence. Ben sokakta bankta ulu orta emzirme önlüğü De olsa emziren birini görsem tuhaf bakabilirim. Yani aslında hiç tuhaf değil ama nedense bi türlü alışamadım. Ben yabancı bir erkeğin yanında (mesela eşimin arkadaşları var eşli birbirimize oturmaya gidip geliyoruz) emzirmeye gidiyorum bile diyemiyorum. O ortamdan kalkarken altını almaya gidiyorum deyip kalkıyorum. Saçma mı saçma kesinlikle ama böyleBen kapalıyım kızlar. Emzirme önlüğü aldım. Benim gibi olanlar var mı? Sokakta falan emzirsem ayıp mı olur? Siz ne yapiyosunuz??
Böyle konularda bu kadar büyük konuşulmamalı canım. Bunun anne olmakla Alakası yok. Ben bunu değil evladıma düşmanıma yapamam. Akıl ruh sağlığı yerinde olan birinin bunu yapma ihtimali var mı sence. Allahım o bayana tez zamanda şifa versin diye ve allahım verdiğin aklı alma diye dua ediyorumİkiside anne biri evladına binbir işkence ediyor biride çocuğu yüzündeki doğum lekesinden etkilenip kendini kötü hissetmesin diye makyajla lekenin aynısından kendi yüzünede yaptırıyor.Gerçektende anne olmak için sadece doğurmak yetmiyor.sizinle paylaşmak istedim sadece
Canım sen fethiyedeydin demi. Bence yazlık yerde bir sorun olmaz ya. Bir şehirde deniz varsa insanı daha ılımlı daha medeni oluyo gibi bi görüş var bende nedense. Bir De o muhitin insanına göre de değişiyor.Yani ben yıldırım ilçesinde oturuyorum bursada.bizim burda bi park var mesela orda emzirsem 7 mahalle konuşur kötü kadın gözüyle bakarlar yani ama Nilüfer diye bi ilçe var orada emzir sana biri yan gözle bakcak olsun oranın insanı panterleşir ne karışıyorsun istediği yerde emzirir diye. Yerine göre değişyor bence bu tarz şeyler.Sipariş verdim canım. Sahil falan kalabalık, tuhaf tuhaf bakarlar mı diye düşünüyorum
Ay iyi bari korktum. Çok aşırı değil akıntısı ama günde 3-4 kere falan temizlemem gerekiyorGecene kadar kullaniyosun hatta ara ara oluyosa yine kullan gecince birak goz doktoru oyle dedi bize
Aman aman maşallahhhh:)) ne kadar kıZsan da tartışsan da anne candırKasti oluyordu once canım:) kızım 1 aylık olana kadar pek gelmezdi. Şimdilerde dayamamiyo. :) hep ozledim napiyo sesini duyayim diyo :) artik 1 hafta bile dayanamaz :) ozler durur
Ben de öyle. Büyütülmek değil de çok erken yaşta çalışmaya başladım ona bağlıyorum ben. İş hayatı insanı olgunlaştırıyorBen cogu anneden büyük hissediyorum canım ama kendimi. Bu lafa belki güleceksin ama hayat beni yordu yıprattı. Eşim benimle ilk konuştuğunda falan çok daha büyük sanmış. Inanamamis hatta. Kendimi bn hiç yasitlarim gibi hissetmedim. Hep daha büyükmüşüm gibi büyütüldüm
20 nere 27 nere :)) yaşlı değilim ama 20 yaşında anne olmayı da çok isterdim. Ama becerebilirsem miydim bilmiyorum. Ben 20 yaşındayken çamaşır bulaşık makinesinin düğmesi nerde onu bilmezdim :)))Hem sen niye böyle diyosun bakalım. Sende genç annesin:) öyle şeyler deme :)
çok sabır gerekiyor canım. ama istersen seneye istersen 5 sene sonra yani yaş aralığı fark etmiyor bir değil iki çocukla uğraşmak her harikulade yorucu ve daha çok sabır ister. birde şu taraftan düşün birlikte oynayacaklar büyüyecekler birde kendini düşün şuan öğlen de uyuyorsa bebeğin sende uyuyorsun ve buna ihtiyacın da var ve benim kızım 3 yaşında öğle uykusunu bırakmıştı ama ben yorgun düşüyorum ihtiyacım oluyor uyuyorum oda bazen yanıma gelip uyuyor üçümüz uyuyoruz çok güzel ama bazen çoğu zaman yani uyumuyor ve uyutmuyor bu sefer de kardeşini uyandırıyor ve daha yorucu oluyor. aklı erdiği için kıskançlık da oluyor ve kardeşine zarar veriyor bilerek ve bazen de sevmeyi bilmiyor sabırsız oluyır zaman kavramını bilmiyor anlatamıyorsun biraz daha büyüsün öyle oynayacaksınız diyorum ama 3 yaşında çocuk ne anlasın biraz daha yı uyuduk kalktık kaç kere büyümedi mi daha ne kadar büyücek =) bazen ilgi veremediğimde bilerek altına yapıyor ilgi çekmek için =) vs vs bunları iyi düşün derim tabiiki her çocuk aynı olacak değil ama bence ya 2 yaş yada 4 den yukarı derim benimkisi kritik gibi geldi 3 yaşEvet sizlerden akıl almaya çalışıyorum benimde kimsem yok tek başıma yapabilirmiyim diye 33 yaşındayım şalterler benimde atmıyor değil ama yaş geçince kafada hiç kaldırmaz sanki :)
Biz de 8 ay canım , bi tane kimyasal gebelik yaşadım. Kanda öğrenmiştik hamile olduğumu ama 5 gün sonra regl olmuştum. Çok üzülmedim ama hamileliğimde hep kaybetme korkusu yaşadım bu yüzden. Hamd olsun yavrularımız sağlıklı bizimle :)Ben 2 sene ugrastim cocuk icin nasip bu zamanmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?