- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #50.401
37,5 normal vücut sıcaklığı canım yani dereceye göre değişir tabi de benim kızımın ateşi hep öyle çıkıyorKızımın ateşi varemzırmeye kalktım cook sıcak geldi 37.5 ölçtüm.pers günü verem aşısı olmuştuk bugüne ates yapmaz galiba inşallah hasta olmuyoruz dur dünden beri ikimizde hapsuruyoruz.panik oldum şimdi
Canım ayaklı tulumlar çok çabuk küçülüyor senin şimdi birtane bebiş bedenine göre alır giydirirsin ya mesela kollarının altından tutup kucağıma alırken sanki ayakları yukarı doğru kasıyor gibi çocuk gerinirken kollarını kaldırdığında yine aynı oluyor belki öyle olmuyor bana öyle geliyor tulumu azıcık büyük alsam ozaman ayak yerleri boş kalıyor ben ayaksız tulum giydiriyorum ne giydirsem giydiriyim mutlaka içine ayaklı bir içlik giydiriyorum onun üstüne giydirip ayağından pandufu hiç çıkarmam sıcacık aynı resimdeki gibi yoksa çorap durmuyor tabi dediğin gibi oluyorGüle güle kullan canm çok güzEller. Sarı olandan bende de var:) Ben de ayaksızlarla rahat edemedim. Sürekli çorabı çıkıyor :))) bir de sürekli bacakları açılıyor. Ayaklı olanlar çok daha rahat. Bedenine göre alırsan kasmıyor aslında.
Canim panik yapma, kıyafeti incelt biraz . Gazi için ıkınınca benim oğlum un da ateşi öyle çıkıyor. Emerken de kafa sıcak oluyor baya. Yarım saat sonra yine ölç bakalım. İnşallah gereksiz endişe ediyorsundurKızımın ateşi varemzırmeye kalktım cook sıcak geldi 37.5 ölçtüm.pers günü verem aşısı olmuştuk bugüne ates yapmaz galiba inşallah hasta olmuyoruz dur dünden beri ikimizde hapsuruyoruz.panik oldum şimdi
36.2 falan geliyordu hep.bebekler ya 38 üstü ates kabul ediliyor ondan biraz korktum ya devam e derse çıkmaya diye. emzırmeye kalkınca çok sıcak geldi öyle ölçtüm bıan panikledim.soydum bı kat hemen ısısı düştü.37,5 normal vücut sıcaklığı canım yani dereceye göre değişir tabi de benim kızımın ateşi hep öyle çıkıyor
Evet canım emzırmeye kalkınca çok sıcak geldi. Şimdi incelttıp on dakka sonra ölçtüm düşmüş.iki kat olunca bıde kundak üstüne battaniye sıcakladı galiba.aslında ateşten çok korkmam büyük kızımda hep tetikte olurum ama ilaca sarılmam.bunlar bebek ya uyku sersemi birazda panik yaptım dünden beri hapsurup duruyoruz karşılıklı.saolunCanim panik yapma, kıyafeti incelt biraz . Gazi için ıkınınca benim oğlum un da ateşi öyle çıkıyor. Emerken de kafa sıcak oluyor baya. Yarım saat sonra yine ölç bakalım. İnşallah gereksiz endişe ediyorsundur
Hadi ya bizde nem ölçer cihazlı olmadığı için bilemiyorum ana rütübette var evimizde oda etkilidir diye düşünüyorum ist yaşıyoruz bizde burası da oldukça nemli bir il ama hee nedense bebeğim bir türlü burun tıkanıklığı iyileşmedi neeedeyse bir ay olacak hastalanalı odaları sürekli havalandırıyorum da en iyi en yakın zaman da ben ölçer cihazı almak dediğin gibi makinayı aldan birde nem fazlaysa boşuna almış olurumCanım istersen önce nem ölçer al ondan sonra cihaz alırsın.ben giresunda yaşıyorum ilk çocuğumda tıkandıkça soğuk nem üfleyen cihazdan açardım odasına meğer ev zaten nemliymiş üstüne biraz daha nemlendiriyormuşum.ev kaloriferli diye kuruyor odanın nemi sanıyordum.şimdi beurer marka nem ölçer aldım sürekli bem kontrolü hapıyorum.nem artarsa biraz havalandırıyorum evi.burada da nem genelde 50-60 arası çıkıyor.bizim ev de doğalgazlı bu arada
Benim kızında burnu hep tıkalı.instagramda hekimanne diye bı çocuk doktoru var onu takıp edıyorım. Serum fızyolojıgınn gerçek serum boyutunda olanı var.onu alın diyor şırıngayla 2cc çekin, iğnesini çıkartıp 1cc bir buruna 1 cc diğer deliğe sıkın ama aspıre etmeye gerek yok diyor.yutuyor bebek sonra kusuyo zaten.ne çok eziyet ediyormuşum bebegede kendımede burnunu temizleyeceğim diye.sende bu şekilde bir dene istersenYa kızlar oğlum hala iyileşemedi burun tıkanıklığı devam öksürükte var hala çok olmasa da her gün sabah akşam aspire ediyorum ama yok açtığım gibi geri tıkanıyor burun spreyi vardı bu ilaç olmayandan onu da sıkıyorum nemlensin diye ama nafile var mı deneyip iyi gelen bir yöntem bu burun tıkanıklığı için dr hep açık tut diyor ama açıyorum yine tıkanıyor
Maşallah doktorada danışıcam tabiki sizlerden tecrübelerinizden fikir edineyim dedim eşime hava hoş bakan benim tabi ama çocukları ve kendimi en az yıpratmayla halledebilirmiyim diye düşünüyorum rabbimde nasip ederse tabi
Haklisin canım ama aslında böyle olmaması gerekiyorCanım aslında çok doğal bir Durum ama bizim yetişme tarzımız kültürümüz ne bileyim kaldırmıyor bence. Ben sokakta bankta ulu orta emzirme önlüğü De olsa emziren birini görsem tuhaf bakabilirim. Yani aslında hiç tuhaf değil ama nedense bi türlü alışamadım. Ben yabancı bir erkeğin yanında (mesela eşimin arkadaşları var eşli birbirimize oturmaya gidip geliyoruz) emzirmeye gidiyorum bile diyemiyorum. O ortamdan kalkarken altını almaya gidiyorum deyip kalkıyorum. Saçma mı saçma kesinlikle ama böyle
Evet canım aynen öyle. Bende burda pek sıkıntı olmaz dikkat çekmek diye düşünerek sipariş verdim inşaallah kullanmak nasip olur. Bende fethiye merkezde kullanırım ama kemer ilçesine gectigim an kullanamam. Haklisin vallaCanım sen fethiyedeydin demi. Bence yazlık yerde bir sorun olmaz ya. Bir şehirde deniz varsa insanı daha ılımlı daha medeni oluyo gibi bi görüş var bende nedense. Bir De o muhitin insanına göre de değişiyor.Yani ben yıldırım ilçesinde oturuyorum bursada.bizim burda bi park var mesela orda emzirsem 7 mahalle konuşur kötü kadın gözüyle bakarlar yani ama Nilüfer diye bi ilçe var orada emzir sana biri yan gözle bakcak olsun oranın insanı panterleşir ne karışıyorsun istediği yerde emzirir diye. Yerine göre değişyor bence bu tarz şeyler.
Ben hiç çocuk gibi buyutulmemeye bağlıyorum. Hemen sorumluluk verilmesine ve sanki mükemmel insanmışım gibi herşeyi yapmamın beklenmesine. Her neyse yine sinirlerim bozuldu. Sorumluluk büyütüyor be kuzum :)Ben de öyle. Büyütülmek değil de çok erken yaşta çalışmaya başladım ona bağlıyorum ben. İş hayatı insanı olgunlaştırıyor
Iste canım bende o 20 yasa neler neler sigdirdim anlatsam roman olur.20 nere 27 nere :)) yaşlı değilim ama 20 yaşında anne olmayı da çok isterdim. Ama becerebilirsem miydim bilmiyorum. Ben 20 yaşındayken çamaşır bulaşık makinesinin düğmesi nerde onu bilmezdim :)))
Canım 3 ile 6 arası uyuyabildim bende :) sana devretmişim galiba :)Gecenin tek nöbetçisi yine Benim galiba :)))) benim kızçenin yatağında diken var . Yine kucak partisi veriyoruz
Anladm canm. Senin için sıkıntı yokmuş o zamn. Ben başından beri tek kat giydirmeye alıştım. Patik falan da giydirmem. Öyle olunca da çorap durmuyor ayağındaCanım ayaklı tulumlar çok çabuk küçülüyor senin şimdi birtane bebiş bedenine göre alır giydirirsin ya mesela kollarının altından tutup kucağıma alırken sanki ayakları yukarı doğru kasıyor gibi çocuk gerinirken kollarını kaldırdığında yine aynı oluyor belki öyle olmuyor bana öyle geliyor tulumu azıcık büyük alsam ozaman ayak yerleri boş kalıyor ben ayaksız tulum giydiriyorum ne giydirsem giydiriyim mutlaka içine ayaklı bir içlik giydiriyorum onun üstüne giydirip ayağından pandufu hiç çıkarmam sıcacık aynı resimdeki gibi yoksa çorap durmuyor tabi dediğin gibi oluyor Eki Görüntüle 2236562
Canım 3 aya kadar 37 buçuk yüksek kabul ediliyor . iyi takip edip inceltiver üstünü. Panikleme ama, hemen dusuverir36.2 falan geliyordu hep.bebekler ya 38 üstü ates kabul ediliyor ondan biraz korktum ya devam e derse çıkmaya diye. emzırmeye kalkınca çok sıcak geldi öyle ölçtüm bıan panikledim.soydum bı kat hemen ısısı düştü.
Yoktu Yanımda ilk çocuk olduğu için unutuyorum bilmiyorum ne lazım olur ilk kez dışarı çıktıkmüslin yok muydu yanında? benim emzirme önlüğüm yok büyük küçük fark etmez müslin örtüyorum her zaman. özellikle emzirme önlüğü almadım. büyük kızımda da aynı şekilde kullanmıştım. dışarıya çıkınca muhakkak müslin götürürüm çantamı almasam dahi olmazsa olmazı müalinüm dir çünkü gazı olur kusar felan.
Sagol canim cift yumurta ikizi oldugu icin ayri keselerdeydi zarar vermedi cok sukur normalde bebek karninda olurse anneyide zehirler ama yani kendi tahminim icinde birtane canli oldugu icin hic bir sorun olmadi cok sukur tabi her hafta kontroldeydimCanım başın sağolsun acını hatırlatmak istemem ama kendin bahsettiğin için soruyorum 5 aylıkken ikizlerden birini kaybettin. Ötekine zarar vermedi mi kalan 4 ay boyunca nasıl oldu çok merak ettim. Cevap vermek istemeyebilirsin tabikş
Kimse demiyor ki bana 3 ü 85 değil 65 tl ediyor :))))Eki Görüntüle 2236531 Eki Görüntüle 2236532 Kızlar lcw de süper indirim vardı penye tulumları 20 tl den polar olanı 25 tl den aldım penyeleri okadar esnek okadar güzelki ayaksız aldım bilerek ben ayaklı sevmiyorum çocuğu kasıyor diğeri polar olan çok güzel nisan mayısta dışarıda giydircem poları kendinden eldivenli resimden daha güzeller tavsiye ederim gidip markaya para vermeyin 85 tlye 3 tane kıyafeti oldu oğlumada lcw dan çok alırım hep ama bukadar güzel penyeler ilk gördüm valla
Gayet iyi canm boyu kilosu. Ama insanlar zaten her gördüğü bebeğe aa ne kadar küçük diyor:)Kızlar bebegime her gören minicik, aa ne kadar küçük filan diyor sinir oluyorum. 82 günlük boyu 62 kilosu 6. Ortalamanın üzerinde bile boyu kilosu ama sürekli bunları duyuyorum etrafimdan. Zaten 2700 doğdu ondan bı takintim var bi de böyle şeyler duydum mu canım sıkılıyor. Kilosu iyi olmasına rağmen niye minik gözüküyor sizce?
Günde 1 çay kaşığını o şekilde mi bitiriyorsun canım ben az önce şırıngayla azıcık sıktım ağzına tüm emdiğini kustu çok üzüldük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?