2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
37,5 normal vücut sıcaklığı canım yani dereceye göre değişir tabi de benim kızımın ateşi hep öyle çıkıyor

Canım ayaklı tulumlar çok çabuk küçülüyor senin şimdi birtane bebiş bedenine göre alır giydirirsin ya mesela kollarının altından tutup kucağıma alırken sanki ayakları yukarı doğru kasıyor gibi çocuk gerinirken kollarını kaldırdığında yine aynı oluyor belki öyle olmuyor bana öyle geliyor tulumu azıcık büyük alsam ozaman ayak yerleri boş kalıyor ben ayaksız tulum giydiriyorum ne giydirsem giydiriyim mutlaka içine ayaklı bir içlik giydiriyorum onun üstüne giydirip ayağından pandufu hiç çıkarmam sıcacık aynı resimdeki gibi yoksa çorap durmuyor tabi dediğin gibi oluyor

Canim panik yapma, kıyafeti incelt biraz . Gazi için ıkınınca benim oğlum un da ateşi öyle çıkıyor. Emerken de kafa sıcak oluyor baya. Yarım saat sonra yine ölç bakalım. İnşallah gereksiz endişe ediyorsundur

37,5 normal vücut sıcaklığı canım yani dereceye göre değişir tabi de benim kızımın ateşi hep öyle çıkıyor
36.2 falan geliyordu hep.bebekler ya 38 üstü ates kabul ediliyor ondan biraz korktum ya devam e derse çıkmaya diye. emzırmeye kalkınca çok sıcak geldi öyle ölçtüm bıan panikledim.soydum bı kat hemen ısısı düştü.

Evet canım emzırmeye kalkınca çok sıcak geldi. Şimdi incelttıp on dakka sonra ölçtüm düşmüş.iki kat olunca bıde kundak üstüne battaniye sıcakladı galiba.aslında ateşten çok korkmam büyük kızımda hep tetikte olurum ama ilaca sarılmam.bunlar bebek ya uyku sersemi birazda panik yaptım dünden beri hapsurup duruyoruz karşılıklı.saolun

Hadi ya bizde nem ölçer cihazlı olmadığı için bilemiyorum ana rütübette var evimizde oda etkilidir diye düşünüyorum ist yaşıyoruz bizde burası da oldukça nemli bir il ama hee nedense bebeğim bir türlü burun tıkanıklığı iyileşmedi neeedeyse bir ay olacak hastalanalı odaları sürekli havalandırıyorum da en iyi en yakın zaman da ben ölçer cihazı almak dediğin gibi makinayı aldan birde nem fazlaysa boşuna almış olurum

Benim kızında burnu hep tıkalı.instagramda hekimanne diye bı çocuk doktoru var onu takıp edıyorım. Serum fızyolojıgınn gerçek serum boyutunda olanı var.onu alın diyor şırıngayla 2cc çekin, iğnesini çıkartıp 1cc bir buruna 1 cc diğer deliğe sıkın ama aspıre etmeye gerek yok diyor.yutuyor bebek sonra kusuyo zaten.ne çok eziyet ediyormuşum bebegede kendımede burnunu temizleyeceğim diye.sende bu şekilde bir dene istersen

Bende hep olursa yaşları arasında 3 yas olsun istemiştim ama ilk çocuktan sonra arayı baya açtım, rahatkıga alıstıkca süreç uzadı sonuç itibariyle 9bucuk yas var aralarında :) evet baya fazla oldu yaş ama bana çok yardımcı.annecim bezini getırırmısın çok acil işim varsa onun ayağına koyuyorum sallıyor. yarım saat olsun bana çok yarıyor vs.eskiye dönsem belki bu kadar uzatmazdım arayı fakat yine ilk çocuğun kendini kurtarması lazım diye düşünüyorum.pespese olan bebekler buyuyunce rahat edılıyo derler ama o büyüyene kadar anne aradan çıkıyor ve büyük olan biraz eziliyor.farkında olmadan sen abısın sen ablasın deniyor ne kadar küçük de olsa.birde yakınlarda yardımcı olacak anne abla vs yoksa iyi düşünmelisin :)

Haklisin canım ama aslında böyle olmaması gerekiyor babam bizdeyken annem arkanı dön de emzir diyo ona bile yanaşmıyorum bn ama yanlış aslında. Böyle olmamalı

Evet canım aynen öyle. Bende burda pek sıkıntı olmaz dikkat çekmek diye düşünerek sipariş verdim inşaallah kullanmak nasip olur. Bende fethiye merkezde kullanırım ama kemer ilçesine gectigim an kullanamam. Haklisin valla

Ben de öyle. Büyütülmek değil de çok erken yaşta çalışmaya başladım ona bağlıyorum ben. İş hayatı insanı olgunlaştırıyor
Ben hiç çocuk gibi buyutulmemeye bağlıyorum. Hemen sorumluluk verilmesine ve sanki mükemmel insanmışım gibi herşeyi yapmamın beklenmesine. Her neyse yine sinirlerim bozuldu. Sorumluluk büyütüyor be kuzum :)

Anladm canm. Senin için sıkıntı yokmuş o zamn. Ben başından beri tek kat giydirmeye alıştım. Patik falan da giydirmem. Öyle olunca da çorap durmuyor ayağında

Canım 3 aya kadar 37 buçuk yüksek kabul ediliyor . iyi takip edip inceltiver üstünü. Panikleme ama, hemen dusuverir

Yoktu Yanımda ilk çocuk olduğu için unutuyorum bilmiyorum ne lazım olur ilk kez dışarı çıktık

Sagol canim cift yumurta ikizi oldugu icin ayri keselerdeydi zarar vermedi cok sukur normalde bebek karninda olurse anneyide zehirler ama yani kendi tahminim icinde birtane canli oldugu icin hic bir sorun olmadi cok sukur tabi her hafta kontroldeydim

Kimse demiyor ki bana 3 ü 85 değil 65 tl ediyor :))))

Kızlar bebegime her gören minicik, aa ne kadar küçük filan diyor sinir oluyorum. 82 günlük boyu 62 kilosu 6. Ortalamanın üzerinde bile boyu kilosu ama sürekli bunları duyuyorum etrafimdan. Zaten 2700 doğdu ondan bı takintim var bi de böyle şeyler duydum mu canım sıkılıyor. Kilosu iyi olmasına rağmen niye minik gözüküyor sizce?

Gayet iyi canm boyu kilosu. Ama insanlar zaten her gördüğü bebeğe aa ne kadar küçük diyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…