2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cnm ilk zamanlar sıvı sümüktü bununa serum fizyolojik sıkınca iniyordu şimdi yapışkan sümük oluşmuş gitmiyor hatta aspiratörle aldığım halde hala tıkalı oluyor ben de anlamadım

Hiç takma cnm kilosu da boyu da çok iyi maşallah bırak desinler nazar etmesinler de küçük desinler sen takılma boş insan dolu etrafımız her kafadan bir ses illa ki çıkacak takma

Ay olarak küçğk olduğu içindir bence, bize büyük geliyorlar ama minicikler aslında :)

Canım 3 aya kadar 37 buçuk yüksek kabul ediliyor . iyi takip edip inceltiver üstünü. Panikleme ama, hemen dusuverir
Evet canım bildiğimden panikledim biraz.ama dediğim gibi iki kat kıyafet artı kundak battaniye bide biraz hapsuruk vs sıcaklamaya yatkınlık oldu galiba.suandada 37 altında şükür.
Sagol canim cift yumurta ikizi oldugu icin ayri keselerdeydi zarar vermedi cok sukur normalde bebek karninda olurse anneyide zehirler ama yani kendi tahminim icinde birtane canli oldugu icin hic bir sorun olmadi cok sukur tabi her hafta kontroldeydim
Geçmiş olsun basınsaolsun canım.doğuma kadar kaybettiğin bebek seninle kaldımı neysekı bebekle size bir şey olmamıs
onlar hepp derlerrr.kulak tıkamak lazım.2700 doğmuş ve 6 ay olmadan kendi kilosunu ikiye katlamıs.insanlar hep konuşur. takmamak gerek ama ıste insan sınır oluyor.

Ne güzel kuzum işte desinler. Nazar olmaz. Bizimki 60 cm olduğu halde 3 4 aylık sanıyolar. 2 aylik olmadık daha. Ne kadar büyümüş deyip duruyorlar sinirim bozuluyo. Boşver millet desin varsın mis gibi maşallah boyu kilosu. Sen bunu bil ve hee küçük de :) nazar olmasın yavrucak

Kızlar trendyolda koton kids indirimde yazlık ürünlerde. Çok tatlı erkek tshirtleri falan var ama ben almaya çekindim hangi bedeni giyer o zaman kestiremiyorum.
Canım benim oğlum yaz bebeğiydi tek parça askılı şortlu tulum yada yarım kollu tulum acayip kullanışlı oluyor haberin olsun zaten onlar 2 li yada 3 lü satılıyor

Kızlar gece kızım hiç emmedi 12 saatlik bez kupkuru çıktı göğsüm e kolum deyince çok acıyor birisi mastit oldu galiba uyanınca emzirdim banyo yaptım sağım yaptım ama sertlik var tam kolumun değdiği yan taraf napsam ki

arkadaşlar ikinci doğum yapanlar göbeğiniz nasıl? özellikle sezeryan olan. ben korse takamıyorum taktıktan sonra dikişlerimin üstü karnım acıyor. bu yüzden göbeğim var ve sinir oluyorum inşaAllah zamanla kilo ile birlikte gider

Herkes birşey diyor insan üzülüyor sinirleniyor.. benimkine çok zayıf diyorlar.. küçük yani ne bekliyorlar bende anlamıyorum ki

Kızlar trendyolda koton kids indirimde yazlık ürünlerde. Çok tatlı erkek tshirtleri falan var ama ben almaya çekindim hangi bedeni giyer o zaman kestiremiyorum.
Yaa ben de gördüm onları canim bayıldım ama çoğunda hep küçükler kalmış. 3_6 ay asla kurtarmaz beni. Ben de çekindim almadım. Bedenini kestiremiyorum 9 aydan aşağı almamak lazım.. Mağazasına gidicem bugün yakalarsam indirimli alicam haber veririm.

Benim k
Anladım canım. Benim sütümde azalma yok hatta bir tanesi çok tazyikli belki de ondan ememiyor bilmiyorum. Benimki biberon alsa sağarak verecem bir iki kere yeter ki içsin diye ama biberon ve emzik de almıyor.
tazyikli ikende alamıyorlar canım sen sağıp göğsünü yumuşatarak ver . Buzluğa atarsın biberona alıştırınca verirsin ..

K7zlarr süt için tavsiyem var size. Geçen gün komşumuz vefat etti alla h rahmet eylesin bana da helva göndermişler 1 tabak. Vee sonuç ilk defa tek memeden 200cc sağdım. Inşallah size de faydası olur

Emmemesi çok sıkıntı çok iyi anlıyorum seni , kucağında gezerek vermeyi denedim yanında uzandım o şekilde verdim . En fazla beş dakika emdi. Doyuyor mu bilmiyorum aç kalıcak diye korkuyorum . Pes edip biberon versem iyice alışıyor. Benim kisi biberon ve emziğe fena alıştı

Hem dogumdan 1 gun once hemde 40im cikinca hemen boyattim ben inanmiyorum boyanin bisey yaptigina ama herkesin kendi karari tabi
Bende inanmıyorum canım ama annem karşı bıraksam çocuğu söylenecek . Normalde de saçınızı boyattık mahvediyorsunuz düşüncesinde olduğu için şimdi kızımı öne sürüyor

Ben doktorumuza dün sormuştum. Boyatabilirsin süte geçmez dedi. Zaten az bişey emzirebiliyorum:) ben de boyattım valla.
İyi yapmışsın benbde Bırakabilirsem anneme işe başlamadan boyatacağım havam değişsin

Çok zorlanıyorum çok üzülüyorum . Yanında uzanıp deniyorum yürüyorum en fazla beş dakika emiyor . Doyup doymadığını da anlamıyorum ama arkasından biberon ve emzik verince şapıs şupur emiyor. Alışsın da istemiyorum ama diğer türlü aç kalıyor muhtemelen. Çok fena bunlar herşryi anlıyorlar uyku serserimi biraz saha iyi emiyor

Benimki 47 ssntim dogdu ama 5.gun topuk kani icin gittigimizde hemsire olctu 45 santim cikti hatta ben tardim ettim kesin yanlisin vardir dedim ama gercekten 45 ti yani belki seninde 50 den daha azmistir o yuzden sana az uzamis gibi geliyor
Olabilir canım ama birinci ayında 53 ölçtüler bu ay 55 ölçtüler . İlk değer yanlış olsada bu ay iki cm almış görünüyor

Ben dün ordan 7-8 parça şort tshirt elbise aldım kıza. 6-9 ay aldım. Haziranda 7 aylık oluyor. Büyük gelmez diye düşünüyorum. Çok hesaplı bir alışveriş oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…