2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
İyi yapmışsın benbde Bırakabilirsem anneme işe başlamadan boyatacağım havam değişsin
Ben de 3 hafta sonra işe başlayacağım için boyattım canım. 3 haftada anca oturur rengi. Son hafta da hamama gideceğim. Manikür pedikür falan da yaptıracağım. Yenilenmiş bir şekilde işe başlarım:)

Koalina bunları aldım çok tatlılar yaa:) seçmekte epey zorlandım. 9 parçaymış toplamda 108 liraya indi.

Eklentiler

• A61C3384-8DAC-44EC-B221-B9839FEA57B8.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 46
  • 61E0CCCE-0614-4300-8669-5A03FF0F3984.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 45
  • 4C9BA7AC-DEC2-4E0D-AD39-E5BAC19D17FF.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 49
  • 5613C68F-66C5-4056-9BD8-B6E67E3250E3.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 41
  • 343065CC-85BC-4A47-9E41-D4A5A3E1FAA4.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 47
  • A657C53B-ECB1-4998-96DE-292BE1D81DE4.webp
    34 KB · Görüntüleme: 47
  • EB415180-49D8-4B42-BDA1-F243AA4F25B7.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 48
Uyku düzeni bozuluyır ya sürekli, bazen güzel uyuyor benimki bir bakmışım bozulmuş. Sarılıktan değildir bence korkma

Koalina bunları aldım çok tatlılar yaa:) seçmekte epey zorlandım. 9 parçaymış toplamda 108 liraya indi.
Çok tatlılar güle güle giysin. Biz 3-6a aya geçtik 6-9 alayım ben de di mi

Masallah güzel toparlamış, benim kızım 3300 dogdu 2. Ay mama+anne sütüyle ancak 4500 olabildi. Bana da genelde teselli veriyorlar bu kiz minyon çıtı pıtı olacak diyorlar.

Kızlar benim oğlan 2 buçuk aylık bu aralar bi atak haftası falan var mi? Çocuğun birden bire bütün huyları değişti. Masallah hiç aglamayan bi cocuktu normalde bi yere gittigimizde ya uyur ya bakinirdi. Dün bi aglamaya basladi ne yaparsam yapiyim susmuyo. Dunden beridir hep mızık mızik. Birde emmemek için direniyo agliyo zorla veriyorum aldıktan sonrada 20 dk bırakmıyo normalde 5 dk emip birakiyodu o yetiyodu.sanki ilk günlere geri dönmüş gibiyiz resmen

Helal olsun canım haklısın çok iyi düşünüp iyi tartmak lazım

Normal doğması gereken tarihe göre kaç aylık oluyor? Benimki atak haftasına girmiş görünüyor, 2 hafta böyle olacakmış

Uyku düzeni bozuluyır ya sürekli, bazen güzel uyuyor benimki bir bakmışım bozulmuş. Sarılıktan değildir bence korkma

Çok tatlılar güle güle giysin. Biz 3-6a aya geçtik 6-9 alayım ben de di mi
Kalıpları çok değişiyor markaların. Biz bazı markalarda 0-3 bazılarında 3-6 giyiyoruz şuan. Kotondan bir tane hediye tulum gelmişti 0-3 ay bedeni ama baya büyük ben onu anca 4-5.ayında kullanırım:) o yüzden 6-9 küçük olmaz diye düşünüyorum.

Normal doğması gereken tarihe göre kaç aylık oluyor? Benimki atak haftasına girmiş görünüyor, 2 hafta böyle olacakmış
Eki Görüntüle 2236638

Dursun diye hepsini yapıyoruz iyi yapıyormuşuz demek ki. Ses cikardikca agucuk yaptikca konusuyorum. Kim demis kime demis oyle mi olmus vay be falan diyorum bayılıyor, dedikodu faslına erken geçtik

Hafif göbek var tabi ama takılacak gibi değil.spor yaparsam o da gider gibime geliyor.ilk doğumda da sporla eritmiştim göbeği.çok şükür ki 2. doğumda da hiç çatlağım olmadı

Masallah güzel toparlamış, benim kızım 3300 dogdu 2. Ay mama+anne sütüyle ancak 4500 olabildi. Bana da genelde teselli veriyorlar bu kiz minyon çıtı pıtı olacak diyorlar.
Canım aslında o işler hiç belli olmuyor ama anne olunca kafaya takmadan edemiyor insan. Benim 1500 doğan bütün çocukluğu cılız geçen kardeşim şuan 175 boyunda bir kız oldu. Kaldı ki ufak tefek olsa ne olur ama işte sanki bakamamissin iması yapiyorlarmis gibi geliyor. Muhtemelen alınganlık ediyorum. Ben sadece emziriyorum ve kendi annem bile cılız bu çocuk mama ver çabuk toparlasin diye baskı yapıyor.

Hoşbuldum canım. Benim kızım da inşallah dediğin gibi güçlü çektiği için doyuyordur. Madem az emiyor sütün kalitesini arttırma yollarını öğrenmeye çalışıyorum şimdi de

8 de ve 12. Haftada var diye biliyorum ama muhtemel doğum tarihine göre bu haftalar. Yani iki hafta erken doğduysa 8. Hafta atağını yaşıyor olabilirsiniz

Kızlar benim aldığım bu tulum hala indirimde 55 tlden 25 tlye çok kaliteli alırsanız kaçırmayın seneye de giysin diye birtanede büyüğünü alacaktım 12-18 ay kalmamış tam Nisa'n Mayıs'ta dışarıda giymelik

Hafif göbek var tabi ama takılacak gibi değil.spor yaparsam o da gider gibime geliyor.ilk doğumda da sporla eritmiştim göbeği.çok şükür ki 2. doğumda da hiç çatlağım olmadı
ne tür spor yapmıştın ve yapacaksın? ben taktim kafaya ya korse taktın mı sen canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…