- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #50.441
Ben de 3 hafta sonra işe başlayacağım için boyattım canım. 3 haftada anca oturur rengi. Son hafta da hamama gideceğim. Manikür pedikür falan da yaptıracağım. Yenilenmiş bir şekilde işe başlarım:)İyi yapmışsın benbde Bırakabilirsem anneme işe başlamadan boyatacağım havam değişsin
Aynen bide bu hafta yan yatiriyorum diger tarafa dogru dönmeye calisirken buluyorum :)Ya canım onlar dönmeli dedi.. altını açınca sağa sola ayaklarını atıyor. Seninde öyle mi
Uyku düzeni bozuluyır ya sürekli, bazen güzel uyuyor benimki bir bakmışım bozulmuş. Sarılıktan değildir bence korkmaKızlar bebeğim normalde gündüz uyumazdı ama bugün öğle 1 den beri uyuyor. Rada kalkıp emiyo tekrar uyuyo. 1 aydır falan gündüz uyumayıp gece uyurdu. Neden bu kadar uzun uyur ki? Eşimin sarılık içine işlemiş, acaba sarılık mı var yine diyor :)
Çok tatlılar güle güle giysin. Biz 3-6a aya geçtik 6-9 alayım ben de di miKoalina bunları aldım çok tatlılar yaa:) seçmekte epey zorlandım. 9 parçaymış toplamda 108 liraya indi.
Kızlar bebegime her gören minicik, aa ne kadar küçük filan diyor sinir oluyorum. 82 günlük boyu 62 kilosu 6. Ortalamanın üzerinde bile boyu kilosu ama sürekli bunları duyuyorum etrafimdan. Zaten 2700 doğdu ondan bı takintim var bi de böyle şeyler duydum mu canım sıkılıyor. Kilosu iyi olmasına rağmen niye minik gözüküyor sizce?
Daha ne olacak canım çocuk bir ayda 1.200 gr almış maşallah de yaniMasallah güzel toparlamış, benim kızım 3300 dogdu 2. Ay mama+anne sütüyle ancak 4500 olabildi. Bana da genelde teselli veriyorlar bu kiz minyon çıtı pıtı olacak diyorlar.
Helal olsun canım haklısın çok iyi düşünüp iyi tartmak lazımçok sabır gerekiyor canım. ama istersen seneye istersen 5 sene sonra yani yaş aralığı fark etmiyor bir değil iki çocukla uğraşmak her harikulade yorucu ve daha çok sabır ister. birde şu taraftan düşün birlikte oynayacaklar büyüyecekler birde kendini düşün şuan öğlen de uyuyorsa bebeğin sende uyuyorsun ve buna ihtiyacın da var ve benim kızım 3 yaşında öğle uykusunu bırakmıştı ama ben yorgun düşüyorum ihtiyacım oluyor uyuyorum oda bazen yanıma gelip uyuyor üçümüz uyuyoruz çok güzel ama bazen çoğu zaman yani uyumuyor ve uyutmuyor bu sefer de kardeşini uyandırıyor ve daha yorucu oluyor. aklı erdiği için kıskançlık da oluyor ve kardeşine zarar veriyor bilerek ve bazen de sevmeyi bilmiyor sabırsız oluyır zaman kavramını bilmiyor anlatamıyorsun biraz daha büyüsün öyle oynayacaksınız diyorum ama 3 yaşında çocuk ne anlasın biraz daha yı uyuduk kalktık kaç kere büyümedi mi daha ne kadar büyücek =) bazen ilgi veremediğimde bilerek altına yapıyor ilgi çekmek için =) vs vs bunları iyi düşün derim tabiiki her çocuk aynı olacak değil ama bence ya 2 yaş yada 4 den yukarı derim benimkisi kritik gibi geldi 3 yaşyapmasına yaparsın mecbur yapmak zorunda kalıyorsun eşinle de konuş ve sana daha çok yardımcı olmasına da anlamalısın her eş de farklı eşin yardım etmiyorsa işin daha zor =) hakkını helal et çok yazdım
Daha ne olacak canım çocuk bir ayda 1.200 gr almış maşallah de yani
Normal doğması gereken tarihe göre kaç aylık oluyor? Benimki atak haftasına girmiş görünüyor, 2 hafta böyle olacakmışKızlar benim oğlan 2 buçuk aylık bu aralar bi atak haftası falan var mi? Çocuğun birden bire bütün huyları değişti. Masallah hiç aglamayan bi cocuktu normalde bi yere gittigimizde ya uyur ya bakinirdi. Dün bi aglamaya basladi ne yaparsam yapiyim susmuyo. Dunden beridir hep mızık mızik. Birde emmemek için direniyo agliyo zorla veriyorum aldıktan sonrada 20 dk bırakmıyo normalde 5 dk emip birakiyodu o yetiyodu.sanki ilk günlere geri dönmüş gibiyiz resmen
Kalıpları çok değişiyor markaların. Biz bazı markalarda 0-3 bazılarında 3-6 giyiyoruz şuan. Kotondan bir tane hediye tulum gelmişti 0-3 ay bedeni ama baya büyük ben onu anca 4-5.ayında kullanırım:) o yüzden 6-9 küçük olmaz diye düşünüyorum.Uyku düzeni bozuluyır ya sürekli, bazen güzel uyuyor benimki bir bakmışım bozulmuş. Sarılıktan değildir bence korkma
Çok tatlılar güle güle giysin. Biz 3-6a aya geçtik 6-9 alayım ben de di mi
Normal doğması gereken tarihe göre kaç aylık oluyor? Benimki atak haftasına girmiş görünüyor, 2 hafta böyle olacakmış
Eki Görüntüle 2236638
Hiç üzülme canım onu o biryerde tamamlayacak merak etme oğlum çok hasta olurdu kilo almazdı diğer ay alamadığınıda alırdı 6 aydan sonra toparlıyorlarIlk ay alamadi canım ordan kaybımız oldu malesef.
Çok güzeller canım sağlıkla giysin inşallahKoalina bunları aldım çok tatlılar yaa:) seçmekte epey zorlandım. 9 parçaymış toplamda 108 liraya indi.
Hafif göbek var tabi ama takılacak gibi değil.spor yaparsam o da gider gibime geliyor.ilk doğumda da sporla eritmiştim göbeği.çok şükür ki 2. doğumda da hiç çatlağım olmadıarkadaşlar ikinci doğum yapanlar göbeğiniz nasıl? özellikle sezeryan olan. ben korse takamıyorum taktıktan sonra dikişlerimin üstü karnım acıyor. bu yüzden göbeğim var ve sinir oluyorum inşaAllah zamanla kilo ile birlikte gider
Canım aslında o işler hiç belli olmuyor ama anne olunca kafaya takmadan edemiyor insan. Benim 1500 doğan bütün çocukluğu cılız geçen kardeşim şuan 175 boyunda bir kız oldu. Kaldı ki ufak tefek olsa ne olur ama işte sanki bakamamissin iması yapiyorlarmis gibi geliyor. Muhtemelen alınganlık ediyorum. Ben sadece emziriyorum ve kendi annem bile cılız bu çocuk mama ver çabuk toparlasin diye baskı yapıyor.Masallah güzel toparlamış, benim kızım 3300 dogdu 2. Ay mama+anne sütüyle ancak 4500 olabildi. Bana da genelde teselli veriyorlar bu kiz minyon çıtı pıtı olacak diyorlar.
Hoşbuldum canım. Benim kızım da inşallah dediğin gibi güçlü çektiği için doyuyordur. Madem az emiyor sütün kalitesini arttırma yollarını öğrenmeye çalışıyorum şimdi deHoşgeldin canım. Sağlık bakanlığından aile hekimliğine emzirme eğitimine geldiler ben de katılmıştım. Zaman geçtikçe emzirme süreleri kısalırmış çene kasları kuvvetlenip daha güçlü çektikleri için
8 de ve 12. Haftada var diye biliyorum ama muhtemel doğum tarihine göre bu haftalar. Yani iki hafta erken doğduysa 8. Hafta atağını yaşıyor olabilirsinizKızlar benim oğlan 2 buçuk aylık bu aralar bi atak haftası falan var mi? Çocuğun birden bire bütün huyları değişti. Masallah hiç aglamayan bi cocuktu normalde bi yere gittigimizde ya uyur ya bakinirdi. Dün bi aglamaya basladi ne yaparsam yapiyim susmuyo. Dunden beridir hep mızık mızik. Birde emmemek için direniyo agliyo zorla veriyorum aldıktan sonrada 20 dk bırakmıyo normalde 5 dk emip birakiyodu o yetiyodu.sanki ilk günlere geri dönmüş gibiyiz resmen
ne tür spor yapmıştın ve yapacaksın? ben taktim kafaya yaHafif göbek var tabi ama takılacak gibi değil.spor yaparsam o da gider gibime geliyor.ilk doğumda da sporla eritmiştim göbeği.çok şükür ki 2. doğumda da hiç çatlağım olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?