- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #50.461
Ben dünden mama veriyorum yoksa kız bi parça olmuş sadece süt yermiyor bende zorla veriyorum kendini toplasın diye olmadı sütümü sağıp veririmEmmemesi çok sıkıntı çok iyi anlıyorum seni , kucağında gezerek vermeyi denedim yanında uzandım o şekilde verdim . En fazla beş dakika emdi. Doyuyor mu bilmiyorum aç kalıcak diye korkuyorum . Pes edip biberon versem iyice alışıyor. Benim kisi biberon ve emziğe fena alıştı
Ben biran önce dönsün konuşsun yürüsün istiyorumAynen bide bu hafta yan yatiriyorum diger tarafa dogru dönmeye calisirken buluyorum :)
eltim de diyor iyi cesaret etmişsin ikinciye diyeHelal olsun canım haklısın çok iyi düşünüp iyi tartmak lazım
Çok tatlılar güle güle kullanın :)@Koalina bunları aldım çok tatlılar yaa:) seçmekte epey zorlandım. 9 parçaymış toplamda 108 liraya indi.
Kuruyemiş ve rezene sütü yağlandırır canımHoşbuldum canım. Benim kızım da inşallah dediğin gibi güçlü çektiği için doyuyordur. Madem az emiyor sütün kalitesini arttırma yollarını öğrenmeye çalışıyorum şimdi de
Gri mavi biZim de :)Kızlar bebişlerinizin gözleri hangi renk :) bizim gri neye dönecek bilemiyorum
Bizimki simsiyah adete bi zeytin :)Kızlar bebişlerinizin gözleri hangi renk :) bizim gri neye dönecek bilemiyorum
Ben naparsam yapiyim 4 5 kez emzirmeden sertligim gecmiyo seninde anca oyle iner heraldeKızlar gece kızım hiç emmedi 12 saatlik bez kupkuru çıktı göğsüm e kolum deyince çok acıyor birisi mastit oldu galiba uyanınca emzirdim banyo yaptım sağım yaptım ama sertlik var tam kolumun değdiği yan taraf napsam ki
O gobek benide sinir ediyo kucuk bir gobek ama kaldi yani 3.5kg fazlam da gitmiyor spor yapacak zamanim yok korse de bi ise yaramiyor.arkadaşlar ikinci doğum yapanlar göbeğiniz nasıl? özellikle sezeryan olan. ben korse takamıyorum taktıktan sonra dikişlerimin üstü karnım acıyor. bu yüzden göbeğim var ve sinir oluyorum inşaAllah zamanla kilo ile birlikte gider
Canım aslında o işler hiç belli olmuyor ama anne olunca kafaya takmadan edemiyor insan. Benim 1500 doğan bütün çocukluğu cılız geçen kardeşim şuan 175 boyunda bir kız oldu. Kaldı ki ufak tefek olsa ne olur ama işte sanki bakamamissin iması yapiyorlarmis gibi geliyor. Muhtemelen alınganlık ediyorum. Ben sadece emziriyorum ve kendi annem bile cılız bu çocuk mama ver çabuk toparlasin diye baskı yapıyor.
Çok güzel canım sağlıkla giysin inşallah bizim bura çok sıcak oluyor bayramlık alamıyorum askılı şort hep kışa dönünce bayramlar çok istiyorum bişeyler almayı oğlum hep isilik oluyor en ince lcw nin askılı şort pijama takımını giyebiliyor nemden ölüyoruzEki Görüntüle 2236696 bende ogluma bayramlik aldim simdiden dayanamadim. Fiyatta cok indirimliydi hemen bitti
Bizimkisi mavi :) ne zaman döner kiKızlar bebişlerinizin gözleri hangi renk :) bizim gri neye dönecek bilemiyorum
Canım rezene içini musun? Oyu değil dedikleri için içmiyorum, çokta seviyordum ve gaza süte iyi geliyoduKuruyemiş ve rezene sütü yağlandırır canım
Benim ki de açık gri duruyor. Geçen doktor rengi oturmuş gibi duruyor dedi ama pek umut yok babası da ben de kahverengi gozluyuzKızlar bebişlerinizin gözleri hangi renk :) bizim gri neye dönecek bilemiyorum
O nasıl hemşire öyle! Ben hiç çalışirken denk gelmedim! Nerde almış eğitimini? Bi anneye öyle söylenir mı!!!Anneler hep öyle oluyor, sen onu bırak aşı olurken kilosunu tartan hemşire bile annesi düşük kilolu mu doğdu bebeğin dedi 3300 dogdu dedim neden bu kadar az aldı dedi
Ne kadar patavatsızlar en azından onların biraz annenin halinden anlaması gerekir.Anneler hep öyle oluyor, sen onu bırak aşı olurken kilosunu tartan hemşire bile annesi düşük kilolu mu doğdu bebeğin dedi 3300 dogdu dedim neden bu kadar az aldı dedi
benim teyzemin kızı 1.350 gr doğmuş teyzem koltuk altlarına pamuk koyarmış derisi yapışmasın diye Pamukların içinde büyümüş minicikmiş şimdi ailede en uzun o 1.80 e yakındır kiloda çok anca diyet yapıyor önce sağlık kilo alınıyor zaten sonrada diyetisyenlerde geziyoruzCanım aslında o işler hiç belli olmuyor ama anne olunca kafaya takmadan edemiyor insan. Benim 1500 doğan bütün çocukluğu cılız geçen kardeşim şuan 175 boyunda bir kız oldu. Kaldı ki ufak tefek olsa ne olur ama işte sanki bakamamissin iması yapiyorlarmis gibi geliyor. Muhtemelen alınganlık ediyorum. Ben sadece emziriyorum ve kendi annem bile cılız bu çocuk mama ver çabuk toparlasin diye baskı yapıyor.
sen takıyormusun korse? aynen spor zor 3 yaşında büyük kızım :/ vakit bulduğumda uyuyorum ev işi spora zaman yok :/O gobek benide sinir ediyo kucuk bir gobek ama kaldi yani 3.5kg fazlam da gitmiyor spor yapacak zamanim yok korse de bi ise yaramiyor.
ailede varsa renkli göz olabilir canım. dayımın ve yengemin gözleri kahverengi ama oğulları bildiğin deniz mavisi maşaAllah =) ber iki tarafın anneleri renkli gözleri yani olabiliyor bu çocuk bizim değiö hastanede değişti demeyinBenim ki de açık gri duruyor. Geçen doktor rengi oturmuş gibi duruyor dedi ama pek umut yok babası da ben de kahverengi gozluyuz9. Aya kadar degisebiliyormus değişir muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?