2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben dünden mama veriyorum yoksa kız bi parça olmuş sadece süt yermiyor bende zorla veriyorum kendini toplasın diye olmadı sütümü sağıp veririm

Helal olsun canım haklısın çok iyi düşünüp iyi tartmak lazım
eltim de diyor iyi cesaret etmişsin ikinciye diye napim yanlız kalmasını istemedim birlikte oynamasını büyümesini istedim inşaAllah güzel günler bizi bekliyor hakkında hayırlısı olsun canım herşey gönlünce olur inşaAllah

Ben naparsam yapiyim 4 5 kez emzirmeden sertligim gecmiyo seninde anca oyle iner heralde

O gobek benide sinir ediyo kucuk bir gobek ama kaldi yani 3.5kg fazlam da gitmiyor spor yapacak zamanim yok korse de bi ise yaramiyor.

Anneler hep öyle oluyor, sen onu bırak aşı olurken kilosunu tartan hemşire bile annesi düşük kilolu mu doğdu bebeğin dedi 3300 dogdu dedim neden bu kadar az aldı dedi

Eki Görüntüle 2236696 bende ogluma bayramlik aldim simdiden dayanamadim. Fiyatta cok indirimliydi hemen bitti
Çok güzel canım sağlıkla giysin inşallah bizim bura çok sıcak oluyor bayramlık alamıyorum askılı şort hep kışa dönünce bayramlar çok istiyorum bişeyler almayı oğlum hep isilik oluyor en ince lcw nin askılı şort pijama takımını giyebiliyor nemden ölüyoruz

Anneler hep öyle oluyor, sen onu bırak aşı olurken kilosunu tartan hemşire bile annesi düşük kilolu mu doğdu bebeğin dedi 3300 dogdu dedim neden bu kadar az aldı dedi
O nasıl hemşire öyle! Ben hiç çalışirken denk gelmedim! Nerde almış eğitimini? Bi anneye öyle söylenir mı!!!

benim teyzemin kızı 1.350 gr doğmuş teyzem koltuk altlarına pamuk koyarmış derisi yapışmasın diye Pamukların içinde büyümüş minicikmiş şimdi ailede en uzun o 1.80 e yakındır kiloda çok anca diyet yapıyor önce sağlık kilo alınıyor zaten sonrada diyetisyenlerde geziyoruz

O gobek benide sinir ediyo kucuk bir gobek ama kaldi yani 3.5kg fazlam da gitmiyor spor yapacak zamanim yok korse de bi ise yaramiyor.
sen takıyormusun korse? aynen spor zor 3 yaşında büyük kızım :/ vakit bulduğumda uyuyorum ev işi spora zaman yok :/

Benim ki de açık gri duruyor. Geçen doktor rengi oturmuş gibi duruyor dedi ama pek umut yok babası da ben de kahverengi gozluyuz 9. Aya kadar degisebiliyormus değişir muhtemelen
ailede varsa renkli göz olabilir canım. dayımın ve yengemin gözleri kahverengi ama oğulları bildiğin deniz mavisi maşaAllah =) ber iki tarafın anneleri renkli gözleri yani olabiliyor bu çocuk bizim değiö hastanede değişti demeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…