- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #50.481
Duzenli takamiyorum amasen takıyormusun korse? aynen spor zor 3 yaşında büyük kızım :/ vakit bulduğumda uyuyorum ev işi spora zaman yok :/
Rengin oturdugu nasil anlasiliyormus acaba bende merak ediyorum doncek mi diyeBenim ki de açık gri duruyor. Geçen doktor rengi oturmuş gibi duruyor dedi ama pek umut yok babası da ben de kahverengi gozluyuz9. Aya kadar degisebiliyormus değişir muhtemelen
Cok sagol canim evet cok sukur saglikla kucagima aldimEvet canım bildiğimden panikledim biraz.ama dediğim gibi iki kat kıyafet artı kundak battaniye bide biraz hapsuruk vs sıcaklamaya yatkınlık oldu galiba.suandada 37 altında şükür.
Geçmiş olsun basınsaolsun canım.doğuma kadar kaybettiğin bebek seninle kaldımı neysekı bebekle size bir şey olmamıs
onlar hepp derlerrr.kulak tıkamak lazım.2700 doğmuş ve 6 ay olmadan kendi kilosunu ikiye katlamıs.insanlar hep konuşur. takmamak gerek ama ıste insan sınır oluyor.
Canim zaten ilk ay daha uzuyorlar benim ilk ay 7 cm uzadi ikinci ay 3cm uzadi normal canim takma kafanaOlabilir canım ama birinci ayında 53 ölçtüler bu ay 55 ölçtüler . İlk değer yanlış olsada bu ay iki cm almış görünüyor
Bizimki hala mavi. Eşimin kahverengi benim ela. Kız niye mavi anlamadım:) değişir sanirim 6 aya kadar.Kızlar bebişlerinizin gözleri hangi renk :) bizim gri neye dönecek bilemiyorum
Çok takılıyorsun kilosuna. Sağlığı yerindeyse problem etme artıkAnneler hep öyle oluyor, sen onu bırak aşı olurken kilosunu tartan hemşire bile annesi düşük kilolu mu doğdu bebeğin dedi 3300 dogdu dedim neden bu kadar az aldı dedi
İlk doğduklarında bulanık genelde çevrede görmediğimiz renkler oluyor ya biraz mat gibi. Benim ki ilk doğduğunda bulanık koyu bı laciverti. Sonra zamanla açıldı açık bı gri oldu çevresinde de bı hare var.Rengin oturdugu nasil anlasiliyormus acaba bende merak ediyorum doncek mi diye
Bana da oldu sıcak kompres yapıp hem sağ hem emzir bol bol.yoksa sıtma tutar iki gece 40 a yaklaşmıştı atesım ozmn bebekte kuvvetli cekemıyordu ucu yara zor sagıyordum.masaj iyi geliyor sıcak kompresten sonraKızlar gece kızım hiç emmedi 12 saatlik bez kupkuru çıktı göğsüm e kolum deyince çok acıyor birisi mastit oldu galiba uyanınca emzirdim banyo yaptım sağım yaptım ama sertlik var tam kolumun değdiği yan taraf napsam ki
Bemde alıcaktım bunu çok beğendim.kalıbı nasıl bebegın e gıydırıyormusun şuan kaç aylık elıncdekı cnmEki Görüntüle 2236643 Kızlar benim aldığım bu tulum hala indirimde 55 tlden 25 tlye çok kaliteli alırsanız kaçırmayın seneye de giysin diye birtanede büyüğünü alacaktım 12-18 ay kalmamış tam Nisa'n Mayıs'ta dışarıda giymelik
Maviydi lacıver oldu şimdi mavi grımsı kahveye donecek sanırım , :)Kızlar bebişlerinizin gözleri hangi renk :) bizim gri neye dönecek bilemiyorum
benim kızda asla yatmıyor hemen yüzü kapaklıyor.omzumda iyice daldıysa v yanındaysam bı kaç kez yatırdım ama uyanırsa hemen kapaklıyor yuzunuDoktorumuz her kontrole gittiğimizde yüz üstü yatırıyor musun diye soruyordu ben de mümkün değil yatıramıyorum çığlığı basıyor diyordum. Günde 10-15 dk da olsa sen yanında olmak şartıyla yatır yüzüstü mutlaka diyordu. Bugün başardım:) hatta önce uyanıktı takıldı biraz, sonra öylece uyuyakaldı. Ama yanından ayrılamıyorum döner diye.
Ben arada bir ytırıyorum ama günlük bi spor saatimiz varDoktorumuz her kontrole gittiğimizde yüz üstü yatırıyor musun diye soruyordu ben de mümkün değil yatıramıyorum çığlığı basıyor diyordum. Günde 10-15 dk da olsa sen yanında olmak şartıyla yatır yüzüstü mutlaka diyordu. Bugün başardım:) hatta önce uyanıktı takıldı biraz, sonra öylece uyuyakaldı. Ama yanından ayrılamıyorum döner diye.
Benim oglum çok seviyo yüzüstü yatmayıDoktorumuz her kontrole gittiğimizde yüz üstü yatırıyor musun diye soruyordu ben de mümkün değil yatıramıyorum çığlığı basıyor diyordum. Günde 10-15 dk da olsa sen yanında olmak şartıyla yatır yüzüstü mutlaka diyordu. Bugün başardım:) hatta önce uyanıktı takıldı biraz, sonra öylece uyuyakaldı. Ama yanından ayrılamıyorum döner diye.
Bifit e gitmiştim canım.pilates çok etkili bölgesel zayıflamak için.korse takamıyorum ben de maalesefne tür spor yapmıştın ve yapacaksın? ben taktim kafaya yakorse taktın mı sen canım?
Ben her gün içiyorum rezene.ne zararı var ki?Canım rezene içini musun? Oyu değil dedikleri için içmiyorum, çokta seviyordum ve gaza süte iyi geliyodu
Pilates deneyim olmazsa sağol canımBifit e gitmiştim canım.pilates çok etkili bölgesel zayıflamak için.korse takamıyorum ben de maalesef
Ben hep yatiriyorum doğduğundan beri. Bence gerçekten çok faydası var. Epey çaba harcıyor sürünmek için kollarının üzerine kalkıp. Ama son zamanlarda benimki ağzının değdiği her yeri yalamaya başladı. O pozisyonda da hemen yeri yalamaya başlıyor ben de dayanamıyorum temiz bı şey sersem bile altına tedirgin oluyorumDoktorumuz her kontrole gittiğimizde yüz üstü yatırıyor musun diye soruyordu ben de mümkün değil yatıramıyorum çığlığı basıyor diyordum. Günde 10-15 dk da olsa sen yanında olmak şartıyla yatır yüzüstü mutlaka diyordu. Bugün başardım:) hatta önce uyanıktı takıldı biraz, sonra öylece uyuyakaldı. Ama yanından ayrılamıyorum döner diye.
Teşekkür ederim canım her gün içiyorum rezeneyiKuruyemiş ve rezene sütü yağlandırır canım
Ben bugün rezenenin sütü arttırdığını okudum canım her gün içiyorum sütüm çok şükürler olsun. Bebişim emmiyo o ayrıCanım rezene içini musun? Oyu değil dedikleri için içmiyorum, çokta seviyordum ve gaza süte iyi geliyodu
Canım internete bakarsan başın ağrıyosa tümör var herşeyin zararı var yoğurdun zararları yaz ona bile bişey çıkar ben internette her okuduğuma güvenmiyorum doktor iç dedi içiyorumCanım rezene içini musun? Oyu değil dedikleri için içmiyorum, çokta seviyordum ve gaza süte iyi geliyodu
Dogmasi gereken tarihe göre tam 2 aylıkNormal doğması gereken tarihe göre kaç aylık oluyor? Benimki atak haftasına girmiş görünüyor, 2 hafta böyle olacakmış
Eki Görüntüle 2236638
Eki Görüntüle 2236639
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?