2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim ki de açık gri duruyor. Geçen doktor rengi oturmuş gibi duruyor dedi ama pek umut yok babası da ben de kahverengi gozluyuz 9. Aya kadar degisebiliyormus değişir muhtemelen
Rengin oturdugu nasil anlasiliyormus acaba bende merak ediyorum doncek mi diye

Cok sagol canim evet cok sukur saglikla kucagima aldim

Rengin oturdugu nasil anlasiliyormus acaba bende merak ediyorum doncek mi diye
İlk doğduklarında bulanık genelde çevrede görmediğimiz renkler oluyor ya biraz mat gibi. Benim ki ilk doğduğunda bulanık koyu bı laciverti. Sonra zamanla açıldı açık bı gri oldu çevresinde de bı hare var.

Doktorumuz her kontrole gittiğimizde yüz üstü yatırıyor musun diye soruyordu ben de mümkün değil yatıramıyorum çığlığı basıyor diyordum. Günde 10-15 dk da olsa sen yanında olmak şartıyla yatır yüzüstü mutlaka diyordu. Bugün başardım:) hatta önce uyanıktı takıldı biraz, sonra öylece uyuyakaldı. Ama yanından ayrılamıyorum döner diye.

Eklentiler

• 56F8A06B-B321-481E-BABD-031DB6FDF8BD.webp
    84,1 KB · Görüntüleme: 79
Bana da oldu sıcak kompres yapıp hem sağ hem emzir bol bol.yoksa sıtma tutar iki gece 40 a yaklaşmıştı atesım ozmn bebekte kuvvetli cekemıyordu ucu yara zor sagıyordum.masaj iyi geliyor sıcak kompresten sonra

Bemde alıcaktım bunu çok beğendim.kalıbı nasıl bebegın e gıydırıyormusun şuan kaç aylık elıncdekı cnm
Kızlar bebişlerinizin gözleri hangi renk :) bizim gri neye dönecek bilemiyorum
Maviydi lacıver oldu şimdi mavi grımsı kahveye donecek sanırım , :)
benim kızda asla yatmıyor hemen yüzü kapaklıyor.omzumda iyice daldıysa v yanındaysam bı kaç kez yatırdım ama uyanırsa hemen kapaklıyor yuzunu

Ben arada bir ytırıyorum ama günlük bi spor saatimiz var ağlayarak uyanmadıysa önce altını açıyorum, ğzerine battaniye kapatıp bırakıyorum bi 5 dakika falan çırpınıyor. Sonra kapatıp konuşarak ellerini tutuyorum, sağa sola falan çeviriyorum. Göğsüme ayaklarını dayıyorum ittirmeyi çok seviyor. Sağa sola döndürüyorum. Biraz da yüzüstü bırakıyorum. Eğer keyfi hala yerindeyse oyun halısına bırakıyorum bunu da bugün ekledik bi 15 dakika bakındı. Oyuncaklara falan uzanamıyır henüz. Ne zaman uzanır bilemem.

Benim oglum çok seviyo yüzüstü yatmayı

Ben hep yatiriyorum doğduğundan beri. Bence gerçekten çok faydası var. Epey çaba harcıyor sürünmek için kollarının üzerine kalkıp. Ama son zamanlarda benimki ağzının değdiği her yeri yalamaya başladı. O pozisyonda da hemen yeri yalamaya başlıyor ben de dayanamıyorum temiz bı şey sersem bile altına tedirgin oluyorum

Canım rezene içini musun? Oyu değil dedikleri için içmiyorum, çokta seviyordum ve gaza süte iyi geliyodu
Canım internete bakarsan başın ağrıyosa tümör var herşeyin zararı var yoğurdun zararları yaz ona bile bişey çıkar ben internette her okuduğuma güvenmiyorum doktor iç dedi içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…