- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #50.501
Evet duzeltilmiste tam 8. Hafta8 de ve 12. Haftada var diye biliyorum ama muhtemel doğum tarihine göre bu haftalar. Yani iki hafta erken doğduysa 8. Hafta atağını yaşıyor olabilirsiniz
Keşkee :)Ben biran önce dönsün konuşsun yürüsün istiyorum
biz çukurovada oturuyoruz. bende istanbulluyum valla geç bile oldu benimNeresindendi aşkım. Siz nerede oturuyorsunuz? Ben fethiyeliyim, fethiyede oturuyoruz. Sende ne güzel erken yapmışsın:) en güzeli :)
Atak haftası olabiliyor o zamanDogmasi gereken tarihe göre tam 2 aylık
İnşallah canım öyle olur hepimiz içineltim de diyor iyi cesaret etmişsin ikinciye diyenapim yanlız kalmasını istemedim birlikte oynamasını büyümesini istedim inşaAllah güzel günler bizi bekliyor hakkında hayırlısı olsun canım herşey gönlünce olur inşaAllah
Nedenki yüzüstü yatırmak iyimiymiş ben bir iki denedim ama çok rahatsız oluyor diye zorlamadımDoktorumuz her kontrole gittiğimizde yüz üstü yatırıyor musun diye soruyordu ben de mümkün değil yatıramıyorum çığlığı basıyor diyordum. Günde 10-15 dk da olsa sen yanında olmak şartıyla yatır yüzüstü mutlaka diyordu. Bugün başardım:) hatta önce uyanıktı takıldı biraz, sonra öylece uyuyakaldı. Ama yanından ayrılamıyorum döner diye.
Benim bebis de once oyle yapiyordu. Karninin tok oldugundan emin oldugumda yuz ustu birakiyorum. Hafif egimli bir yatakta. Bir pet sisenin icerisine kirmizi mercimek ve yesil mercimek koydum biraz. Yuz ustuyken onu salliyorum. Cingiragindan daha cok dikkatini cekti. Uzun sure basini havada bekletebiliyor bu sayede artikBen hep yatiriyorum doğduğundan beri. Bence gerçekten çok faydası var. Epey çaba harcıyor sürünmek için kollarının üzerine kalkıp. Ama son zamanlarda benimki ağzının değdiği her yeri yalamaya başladı. O pozisyonda da hemen yeri yalamaya başlıyor ben de dayanamıyorum temiz bı şey sersem bile altına tedirgin oluyorum
Kol ve omuz kaslari gucleniyor. Yabancilar buna tummy time diyor ve bebek dogdugundan beri gunde 10 dk tummy time yapiyorlarNedenki yüzüstü yatırmak iyimiymiş ben bir iki denedim ama çok rahatsız oluyor diye zorlamadım
Canm hem kafasının düzgün şekil alması hem de motor gelişimi açısından önemli olduğunu söyledi. Baş, boyun ve omuz kaslarının gelişimi için de önemliymiş. Doktor her gittiğimde söylüyor da benim kız bir türlü yatmıyordu yüzüstü.Nedenki yüzüstü yatırmak iyimiymiş ben bir iki denedim ama çok rahatsız oluyor diye zorlamadım
Simdi zaten uzanamaz ki cnm uzanmak istedigi zamanlarda bence yakalayabilir bana cok uzak gelmedi biz baya sevdikKızlar yookido oyun halısı almıştım. Bizimki bayağı ilgilendi, en azından yemek yerken falan 15-20 dakika bakınsa bana kar. Yalnız oyuncakları daha yakın olabilirmiş uzanması mğmkğn değil çünkü. Maymun adası daha iyi olabilir dokunması açısından
Tam hatırlamıyorum canım buraya biri iyi degil diye fotoğraf falan atmıştı o zaman bırakmıştım. Çok istiyorum içmeyi aslında.Ben her gün içiyorum rezene.ne zararı var ki?
Canım bende ilk ay günde iki bardak içiyordum, iyi degil dediler bırakmıştım. Sütümü çok arttırıyordu hatta herkese öneriyordum gaza çok iyi geliyo diye. Bıraktıktan sonra azaldı sütüm. Beni sakinlestiriyordu da, yada ben öyle hissediyordum. Çok içmek istiyorum, yeniden başlasam mı acabaBen bugün rezenenin sütü arttırdığını okudum canım her gün içiyorum sütüm çok şükürler olsun. Bebişim emmiyo o ayrı
Ben çok seviyorum canım korktum bırakmıştım. Gaza ve süte birebir. Başlayayım o zaman yine :) çok mutlu oldum valla. Çok canım istiyoduCanım internete bakarsan başın ağrıyosa tümör var herşeyin zararı var yoğurdun zararları yaz ona bile bişey çıkar ben internette her okuduğuma güvenmiyorum doktor iç dedi içiyorum
Geç olsun güç olmasın kuzum :)biz çukurovada oturuyoruz. bende istanbulluyum valla geç bile oldu benim
Omurilik için yüz üstü durması çok iyi tabi durdurabilirsiniz.. bizimki 2 dk duruyor sonra ağlıyorNedenki yüzüstü yatırmak iyimiymiş ben bir iki denedim ama çok rahatsız oluyor diye zorlamadım
Iyi ya atak haftasıysa problem yok birden huy degistirince endişelendim :)Atak haftası olabiliyor o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?