2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Biz eşimle 7 sene sevgililiğin üzerine evlendik. Bir yıl sonrada hamile olduğumu öğrendim. Tam istediğimiz gibi oldu çok şükür

Kızlar yookido oyun halısı almıştım. Bizimki bayağı ilgilendi, en azından yemek yerken falan 15-20 dakika bakınsa bana kar. Yalnız oyuncakları daha yakın olabilirmiş uzanması mğmkğn değil çünkü. Maymun adası daha iyi olabilir dokunması açısından

Nedenki yüzüstü yatırmak iyimiymiş ben bir iki denedim ama çok rahatsız oluyor diye zorlamadım

Benim bebis de once oyle yapiyordu. Karninin tok oldugundan emin oldugumda yuz ustu birakiyorum. Hafif egimli bir yatakta. Bir pet sisenin icerisine kirmizi mercimek ve yesil mercimek koydum biraz. Yuz ustuyken onu salliyorum. Cingiragindan daha cok dikkatini cekti. Uzun sure basini havada bekletebiliyor bu sayede artik

Nedenki yüzüstü yatırmak iyimiymiş ben bir iki denedim ama çok rahatsız oluyor diye zorlamadım
Canm hem kafasının düzgün şekil alması hem de motor gelişimi açısından önemli olduğunu söyledi. Baş, boyun ve omuz kaslarının gelişimi için de önemliymiş. Doktor her gittiğimde söylüyor da benim kız bir türlü yatmıyordu yüzüstü.

Simdi zaten uzanamaz ki cnm uzanmak istedigi zamanlarda bence yakalayabilir bana cok uzak gelmedi biz baya sevdik

Ben bugün rezenenin sütü arttırdığını okudum canım her gün içiyorum sütüm çok şükürler olsun. Bebişim emmiyo o ayrı
Canım bende ilk ay günde iki bardak içiyordum, iyi degil dediler bırakmıştım. Sütümü çok arttırıyordu hatta herkese öneriyordum gaza çok iyi geliyo diye. Bıraktıktan sonra azaldı sütüm. Beni sakinlestiriyordu da, yada ben öyle hissediyordum. Çok içmek istiyorum, yeniden başlasam mı acaba

Canım internete bakarsan başın ağrıyosa tümör var herşeyin zararı var yoğurdun zararları yaz ona bile bişey çıkar ben internette her okuduğuma güvenmiyorum doktor iç dedi içiyorum
Ben çok seviyorum canım korktum bırakmıştım. Gaza ve süte birebir. Başlayayım o zaman yine :) çok mutlu oldum valla. Çok canım istiyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…