2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim ki de açık gri duruyor. Geçen doktor rengi oturmuş gibi duruyor dedi ama pek umut yok babası da ben de kahverengi gozluyuz 9. Aya kadar degisebiliyormus değişir muhtemelen
Belli olmaz canım. Benim gözlerim ela babasının kahve bakalım hangi renk olacak

Bizimki hala mavi. Eşimin kahverengi benim ela. Kız niye mavi anlamadım:) değişir sanirim 6 aya kadar.
Masallah canım bende merak ediyorum ne renk olacak Diye :) lacivert göz genelde mavi oluyor git gide açılıyor. Yeşilde belli ama gri nedir ya:)

Tersten emzir o göğüsü... valla ne zaman biri mastit oldum dese hemen yardımcı olmak.istiyorum çünkü çok ağır yaşadım ben. Tersten emzir bir gece de kurtulursun inşallah

Kızlar bizde bayagi konak vardı. Zeytinyağını ısıtıp sürdüm, taradim sonrada banyo yaptırdım. Doktorumuz konak için radixin şampuanıni vermişti onu kullandım. Azicicik bisey kaldi mucize gibi :) kalanlarda beyaz kabuk gibi, dokuluyo :)

Kızlar bebişlerinizin gözleri hangi renk :) bizim gri neye dönecek bilemiyorum
Bizimki mavi ben kahve gözlüyüm eşim Yeliz’le dönük bi kahve ela gibi. Aklımın ucundan bile geçmezdi çocuğumun renkli gözlü olacağı. Annem mavi gözlü ona benzedi gözleri çok mutlu olduk biz de

Ya ne tatlı maşşalllahhh. Ben de çok isterdim yüz üstü yatmasını

Tam hatırlamıyorum canım buraya biri iyi degil diye fotoğraf falan atmıştı o zaman bırakmıştım. Çok istiyorum içmeyi aslında.
Ben doğumdan beri içiyorum. Hiç bir zararını görmedim. Aksine hiç gaz problemimiz olmadı maşallah. He rezeneden midir başka bişeyden mi bilemicem. Canım bana hastanede de hemşire getirmişti gaz çıkartabilmem için. Zararı olduğunu düşünmüyorum aslında. Belki çok tüketilince zararı vardır

Maşallah. Bizimki hala oturmadı rengi ama herkes kahverengi şansı yok :))

Tersten emzir o göğüsü... valla ne zaman biri mastit oldum dese hemen yardımcı olmak.istiyorum çünkü çok ağır yaşadım ben. Tersten emzir bir gece de kurtulursun inşallah
Bu gece deneyim bakalım inşallah geçer hala sızlıyor ya sabahtan bu yana hep ordan emzirdim ama kolum değince bi sertlik var daha

Benimde annemin gözleri yosun yeşilidir inşallah ona benzer :)
Masallah kuzuna canım

Eki Görüntüle 2236864 Benim çoçukların hem boynu kısa hem ince oyüzden yastık kullanmadm rahat uyuyamıyorladı.B u bilgiyide instada yeni gördüm.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Yastıksız yatırıyorum battaniye gibi bişey oluyo muhakkak altında. Başının altına denk gelen kısımsa battaniyenin altına orlon bi yelek koyuyorum çok çok az bi yükselti yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…