- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #50.541
Allah bağışlasın maasallah çok tatlı
Teşekkür ederiz teyzeleeer :)ya maşaAllah bu ne yaaaRabbim kem gözlerden korusun sağlık sıhhat versin gerisi mühim değil canım
bence doğru. bende büyük kızımda 2 sene kullanmadım bunda da kullanmıyorum.Eki Görüntüle 2236864 Benim çoçukların hem boynu kısa hem ince oyüzden yastık kullanmadm rahat uyuyamıyorladı.B u bilgiyide instada yeni gördüm.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Biliomuydun yastıksız daha faydalı dieYastıksız yatırıyorum battaniye gibi bişey oluyo muhakkak altında. Başının altına denk gelen kısımsa battaniyenin altına orlon bi yelek koyuyorum çok çok az bi yükselti yapıyor
Biliyodum canım hamileyken gebelik eğitimine gitmiştim orada öğrenmiştimBiliomuydun yastıksız daha faydalı dieyeni duydum gerçekten Ama zaten yapıyomuşum içgüdüsel bişey galiba
İlk çocuğumda boynu kısa görünce çok garipsedim bu bi engelmi dedim acaba? Sonra zaten yastıkla uyumuyordu yastıksız yatırdırdım eşimin onca laflarına rağmen bebekler yastıksızmı uyurmuş muş muşlarbence doğru. bende büyük kızımda 2 sene kullanmadım bunda da kullanmıyorum.
Eğitim çok işine yaramıştır şanslı anneBiliyodum canım hamileyken gebelik eğitimine gitmiştim orada öğrenmiştim
anne işgüdüsü =) ne güzel yatırmamışsın bende ilk kızımda sonradan öğrendim ama zaten yatırmıyordum yartık da aynı senin gibi yani. bir kere denemiştim resmen içine gömüldü korktum açıkcası saçma da gelmişti. kim ne olursa olsun eşin dahi olsa en iyisini anne bilir yavrusunuİlk çocuğumda boynu kısa görünce çok garipsedim bu bi engelmi dedim acaba? Sonra zaten yastıkla uyumuyordu yastıksız yatırdırdım eşimin onca laflarına rağmen bebekler yastıksızmı uyurmuş muş muşlarSabah ilk işim bu fotoyu eşime göstermek 10 yıldır anlatamadım belki böyle anlar
Benmkide cok yapyr kiyafete gecyr artk 2 numeya gcym dyrmYa herkesin çocuğu tombik tombik benim kızım günde iki defa çıkıyor ama böyle çok çok yapıyor.. kakası çok kötü kokuyor
mmkide ole ıkıniyr yuzu seklden sekle gryor anlmdmBenim ki hep ishal ama anlamadığım ne zaman yaparsa hep çok zorlanıyor.. ben mama+meme veriyorum.. günde 7-8 kere altını değiştiriyorum..
Oyyy prensese maşallah dönmez canım benceeAmiiinnnn. Ne dersiniz bu göz kahveye döner mi sizce
Benim bebeğimin gece uykusu çok güzeldi emer uyurdu. 4 saatte bir buhar vermem lazım diye mecbur uyanıyor tamamen inşallah bozulmaz düzeni :) gece zor ya Allah kolaylık versinOğluşumla bakışıyoruz şuankarnı tok sırtı pek gazı yok altı temiz uyumuyo bakışıp gülüşecekmişiz
Ben sadece mama verirken kullanıyorum. Yatağında da hafif eğim var tefku olmasın diye.Eki Görüntüle 2236864 Benim çoçukların hem boynu kısa hem ince oyüzden yastık kullanmadm rahat uyuyamıyorladı.B u bilgiyide instada yeni gördüm.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Benimkinin reflüsü var ben mecburen hep yastıkla yatırıyorumBen sadece mama verirken kullanıyorum. Yatağında da hafif eğim var tefku olmasın diye.
Bende tam tersini düşünüyorum iyi ki evlendiğim gibi yapmamış 5 yıl beklemişim. Evliliği dolu dolu yaşadım. Direk çocuk yapsam belki yaşım genç olacaktı ama aklım rahat etmezdi. Çocuktan sonra eskisi gibi olmuyor bence en azından ilk birkaç yıl. Bilmiyorum zamanla görücez.Emin ol en iyisi olmuş. Biz 5 senedir evliyiz, öyle alışmışım ki rahatlığa eşimle boş boş takılmaya şimdi çocuk çok zor geliyor.
Ahh ahh ben boş yere mi bıraktım ki canım şimdiBen doğumdan beri içiyorum. Hiç bir zararını görmedim. Aksine hiç gaz problemimiz olmadı maşallah. He rezeneden midir başka bişeyden mi bilemicem. Canım bana hastanede de hemşire getirmişti gaz çıkartabilmem için. Zararı olduğunu düşünmüyorum aslında. Belki çok tüketilince zararı vardır
Çok yakışınca o renk :) çıkarmak istemiyoruz:) teşekkürler teyzesi :)Oyy maşallah kuzuna yaa yerim yerimmm pembişleri de giymişş
Bence dönmez:)Amiiinnnn. Ne dersiniz bu göz kahveye döner mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?