2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yastıksız yatırıyorum battaniye gibi bişey oluyo muhakkak altında. Başının altına denk gelen kısımsa battaniyenin altına orlon bi yelek koyuyorum çok çok az bi yükselti yapıyor
Biliomuydun yastıksız daha faydalı die yeni duydum gerçekten Ama zaten yapıyomuşum içgüdüsel bişey galiba

bence doğru. bende büyük kızımda 2 sene kullanmadım bunda da kullanmıyorum.
İlk çocuğumda boynu kısa görünce çok garipsedim bu bi engelmi dedim acaba? Sonra zaten yastıkla uyumuyordu yastıksız yatırdırdım eşimin onca laflarına rağmen bebekler yastıksızmı uyurmuş muş muşlar Sabah ilk işim bu fotoyu eşime göstermek 10 yıldır anlatamadım belki böyle anlar

anne işgüdüsü =) ne güzel yatırmamışsın bende ilk kızımda sonradan öğrendim ama zaten yatırmıyordum yartık da aynı senin gibi yani. bir kere denemiştim resmen içine gömüldü korktum açıkcası saçma da gelmişti. kim ne olursa olsun eşin dahi olsa en iyisini anne bilir yavrusunu

Oğluşumla bakışıyoruz şuan karnı tok sırtı pek gazı yok altı temiz uyumuyo bakışıp gülüşecekmişiz
Benim bebeğimin gece uykusu çok güzeldi emer uyurdu. 4 saatte bir buhar vermem lazım diye mecbur uyanıyor tamamen inşallah bozulmaz düzeni :) gece zor ya Allah kolaylık versin

Allahım gene başladık uyumamaya iki gündür mafetti bacaklarımdan inmiyor gene 10 ar dakikalık uykular piş piş demekten tükürüğüm bitti ne fena oldu bu oğlan anlamadım gitti uyku eğitimi yazıları görünce ağızlarına ağızlarına vurasım geliyor biz daha normal uykuya geçemedik eğitimlisi şöyle dursun hiç birşeyi yok ama uyumuyor dalamıyor adam akıllı uyusun

Emin ol en iyisi olmuş. Biz 5 senedir evliyiz, öyle alışmışım ki rahatlığa eşimle boş boş takılmaya şimdi çocuk çok zor geliyor.
Bende tam tersini düşünüyorum iyi ki evlendiğim gibi yapmamış 5 yıl beklemişim. Evliliği dolu dolu yaşadım. Direk çocuk yapsam belki yaşım genç olacaktı ama aklım rahat etmezdi. Çocuktan sonra eskisi gibi olmuyor bence en azından ilk birkaç yıl. Bilmiyorum zamanla görücez.

Ahh ahh ben boş yere mi bıraktım ki canım şimdi buraya birisi atmıştı hemen bulup atayim. Ben ondan bırakmıştım bize de çok iyi geliyordu

Bu resim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…