2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bebegım uykuda sureklı hareket halinde ama uyanmıyo. Birde kafasını hızlı hızlı bi saga bi sola cevırıyo bunu uyanıkkende yapıyı normal mi sizce

Kızlar bebegim memeyi çıkarıp sonra geri arıyor. Uzun süre bunu yapıyor. Bazen sadece ağzını memeye dokundurup geri atıyor kendini sonra tekrar memeyi arıyor. Bu durumu yasayan var mi? Nedendir acaba?

Kızlar bebegim memeyi çıkarıp sonra geri arıyor. Uzun süre bunu yapıyor. Bazen sadece ağzını memeye dokundurup geri atıyor kendini sonra tekrar memeyi arıyor. Bu durumu yasayan var mi? Nedendir acaba?
O bizde de var kavga eder gibi ariyor. Ağzına verdigim halde hem almiyor hem ariyor. Bizimkinin sanırım o esnada gaz sancısı tuttuğundan öyle yapiyor.

O bizde de var kavga eder gibi ariyor. Ağzına verdigim halde hem almiyor hem ariyor. Bizimkinin sanırım o esnada gaz sancısı tuttuğundan öyle yapiyor.
Evet aynen kavga eder gibi ariyor gazdan belki de. Yeni cikardi gazini aslında yine aynisini yapiyor

kizlar bebeğinizin isal olduğunu nasil anlıyorsunuz.benim kız günde 2 yada 3 kez kaka yaprdı son 3 gündür her bezi kakali çıkıyor gunde 6 kez filan öyle dolu dolu olmasada yapmış oluyor kaka ve ben bezden anlamıyorum isalmı ddgeilmi diye.siz nasil anliyorsunuz

Bizimki ishal galiba cok sulu ve kokulu

hemfikirim. ben 11 sene evliyim ve 7 sene sonra çocuk yaptık. erken evlendim. eşleri birbirine tanıma evliliğin oturması birbirine evliliğe alışması 5 sene bence. birde Allah korusun anlaşmamazlık vs olduğunda hemen çocuk yaptın mı çocuğa yazık oluyor. tabii herkesin düşünceleri hayatı farklı saygı duyarım

Hayır genelde emerken uyuyor. Çok uğraştırırsa sallıyorum . Mesela dun emerken uyudu ama gene hareketlıydı uykusunda
Bebeklerin kafalarını sallamalarını yorgun olduğuna yorarlar. Ama uykuda yapması ilginç, endişe edici bişey değildir canım

Minnak ayaklarını yerim ya maşallah ayağına alıştırman kötü olmuş canım uyanmasın diye kalkıp bi işde yapamazsın bırak işi yemek yiyemezsin tam bırakırsın ayağından uyanır tekrar sar başa benim kızımda sallanmadan uyumaz piş piş bende diyorum ben hamak beşik aldım çok rahatım sallıyorum uyuyor öylece hiç dokunmadığım o şekilde kalıyor vızıklıyor hemen sallıyorum ama o ara işimi yapıyorum genelde emerken uyuyor gazını çıkarırken uyanmıyor çünkü çok sever omuzumda uyumayı gece yatıyorum oda benim üstümde uyuyor battaniye çekiyorum üstümüze hiç uyanmıyor öyle tavsiye ederim gündüz gazını çıkarıp hamağına koyuyorum biraz vızıklıyor sallıyorum geri uyuyor

Son düzenleme:
Yeni gördüm canım Olabilirde ama ben bir zararı olacağını düşünmüyorum içmeye devam edeceğim :) zaten nerdeyse 3 aylık olucaz. 3 aylık olunca bırakırım artık tadına bayılmıyorum çünkü :) aşırı tüketimde zararı olur ama doğru zaten herşeyde öyle değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…