2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar kızım uyurken bazen çok acıklı bir şekilde ağlıyor susuyor sonra belliki rüya görüyor sizinde öyle oluyormu dudaklarını büzüp ağlıyor çok tatlı oluyor ama kıyamıyorum
Aynen bizim kıza da oluyor dudaklarının o haline bitiyorum :) ama hemen geçiyor zaten

Kızlar kızım uyurken bazen çok acıklı bir şekilde ağlıyor susuyor sonra belliki rüya görüyor sizinde öyle oluyormu dudaklarını büzüp ağlıyor çok tatlı oluyor ama kıyamıyorum
Evet benim oglumda öyle oluyor çok tatlı hemen öpmek istiyorum.

Bebeklerin kafalarını sallamalarını yorgun olduğuna yorarlar. Ama uykuda yapması ilginç, endişe edici bişey değildir canım
İnşaallah öyledir . Uykusunda cok da hareketli elleri kolları durmuyo . Normalde gece uykusu uzun olurdu sık sık uyandı belki gecici biseydir bakalım.

Eki Görüntüle 2236864 Benim çoçukların hem boyn. kısa hem ince oyüzden yastık kullanmadm rahat uyuyamıyorladı.B u bilgiyide instada yeni gördüm.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Bende yastık koymuyorum altına serdıgım battaniyenin altına önce bır battaniye koyuyorum hafif bı eğim olması için okadar
Allah im nasıl bır mucize.çok şükür emzirebiliyoruz
Anne sütü alan bebekler 5-6 kez yapıyor.zaten sıvı beslendıklerı için de katı yapmamaları normal.cıvık yapıyorlar.ishal, fışkırır tarzda oluyor ve su gibi bezden taşar genelde.öyle biliyorum
bizimkide uyanıkken yapıyor arada.hatta uyurken de kımıl kımıl ediyorsa arada ozmnda yapıyor

Kızlar oglum çok seviyo televizyon izlemeyi nereye çevirirsem çevirym tekrar tv dönüp bakıyor.zararı var mı bazen tv kapatıyorm ama bu seferde ben sıkılıyorum :)

Benim oglumda 2 saatte 1 kaka yapıyor.her bezimiz mutlaka kakalı o yuzden mi kilosu az diye de düşünüyorum 57 günlük olduk bugun daha yeni 5 kilo oldu oglum

Benimkinin gözler doğduğunda kahverengiydi şimdi iyice siyaha döndü. Aslında dedeler yeşil ben de umutluydum ama olmadı, kapkara bir çocuk oldu
Benim oğlumda kızımda siyah gözlü bembeyazlar çok güzel oluyor zeytin gözlüm diye severim hep görenlerde bayılır merak etme güzel oluyor ben kızımdan renkli göz beklerdim annem renkli kayınbabam renkli eşimin tüm yeğenleri sarışın renkli gözlü abimin iki kızıda renkli gözlü benimkiler bi ayrı böyle olmakta bi ayrıcalık bence:)))

Kızlar oglum çok seviyo televizyon izlemeyi nereye çevirirsem çevirym tekrar tv dönüp bakıyor.zararı var mı bazen tv kapatıyorm ama bu seferde ben sıkılıyorum :)
Bize hem kendi doktorumuz hem de gelişimsel pediatri doktorumuz yasakladı tv seyretmeyi. Gerekirse kapatıyoruz ama izletmiyoruz.

Gece ayni bende oyle uyutuyorum iyice dalinca da yataga

Çok geçmiş olsun canım ya dua edicem bol bol, olsun iyileşsin de varsın ilaç kullansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…