- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #50.581
Aynen bizim kıza da oluyor dudaklarının o haline bitiyorum :) ama hemen geçiyor zatenKızlar kızım uyurken bazen çok acıklı bir şekilde ağlıyor susuyor sonra belliki rüya görüyor sizinde öyle oluyormu dudaklarını büzüp ağlıyor çok tatlı oluyor ama kıyamıyorum
Off ben takip ediyorum beni batırdı :))))Kızlar instagramda hesabinibilenanne diye bir sayfa var. Müthiş indirimler yakalayıp paylaşıyor. Henüz keşfetmemiş olanlar için söylemek istedim :)
Olsun kârlı bir batış olmuştur, tesellisiyle devam ediyorum ben :))Off ben takip ediyorum beni batırdı :))))
Evet benim oglumda öyle oluyor çok tatlı hemen öpmek istiyorum.Kızlar kızım uyurken bazen çok acıklı bir şekilde ağlıyor susuyor sonra belliki rüya görüyor sizinde öyle oluyormu dudaklarını büzüp ağlıyor çok tatlı oluyor ama kıyamıyorum
İnşaallah öyledir . Uykusunda cok da hareketli elleri kolları durmuyo . Normalde gece uykusu uzun olurdu sık sık uyandı belki gecici biseydir bakalım.Bebeklerin kafalarını sallamalarını yorgun olduğuna yorarlar. Ama uykuda yapması ilginç, endişe edici bişey değildir canım
İnşallah canım gazda olabilirİnşaallah öyledir . Uykusunda cok da hareketli elleri kolları durmuyo . Normalde gece uykusu uzun olurdu sık sık uyandı belki gecici biseydir bakalım.
Bende yastık koymuyorum altına serdıgım battaniyenin altına önce bır battaniye koyuyorum hafif bı eğim olması için okadarEki Görüntüle 2236864 Benim çoçukların hem boyn. kısa hem ince oyüzden yastık kullanmadm rahat uyuyamıyorladı.B u bilgiyide instada yeni gördüm.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Allah im nasıl bır mucize.çok şükür emzirebiliyoruzMerhabalar arkadaşlar, doktorum paylaşmış anne sütünün önemi hakkında bende sizlerle paylaşmak istedim gerçekten mucize. 100 ml de içerdiği besinleri biz 1-2 günde yiyemeyiz gerçekten...Eki Görüntüle 2236889 Eki Görüntüle 2236890
Anne sütü alan bebekler 5-6 kez yapıyor.zaten sıvı beslendıklerı için de katı yapmamaları normal.cıvık yapıyorlar.ishal, fışkırır tarzda oluyor ve su gibi bezden taşar genelde.öyle biliyorumkizlar bebeğinizin isal olduğunu nasil anlıyorsunuz.benim kız günde 2 yada 3 kez kaka yaprdı son 3 gündür her bezi kakali çıkıyor gunde 6 kez filan öyle dolu dolu olmasada yapmış oluyor kaka ve ben bezden anlamıyorum isalmı ddgeilmi diye.siz nasil anliyorsunuz
bizimkide uyanıkken yapıyor arada.hatta uyurken de kımıl kımıl ediyorsa arada ozmnda yapıyorKızlar kızım uyurken bazen çok acıklı bir şekilde ağlıyor susuyor sonra belliki rüya görüyor sizinde öyle oluyormu dudaklarını büzüp ağlıyor çok tatlı oluyor ama kıyamıyorum
Benim oglumda 2 saatte 1 kaka yapıyor.her bezimiz mutlaka kakalı o yuzden mi kilosu az diye de düşünüyorum 57 günlük olduk bugun daha yeni 5 kilo oldu oglumkizlar bebeğinizin isal olduğunu nasil anlıyorsunuz.benim kız günde 2 yada 3 kez kaka yaprdı son 3 gündür her bezi kakali çıkıyor gunde 6 kez filan öyle dolu dolu olmasada yapmış oluyor kaka ve ben bezden anlamıyorum isalmı ddgeilmi diye.siz nasil anliyorsunuz
Benim oğlumda kızımda siyah gözlü bembeyazlar çok güzel oluyor zeytin gözlüm diye severim hep görenlerde bayılır merak etme güzel oluyor ben kızımdan renkli göz beklerdim annem renkli kayınbabam renkli eşimin tüm yeğenleri sarışın renkli gözlü abimin iki kızıda renkli gözlü benimkiler bi ayrı böyle olmakta bi ayrıcalık bence:)))Benimkinin gözler doğduğunda kahverengiydi şimdi iyice siyaha döndü. Aslında dedeler yeşil ben de umutluydum ama olmadı, kapkara bir çocuk oldu
Kaç kilo doğmuştu canımBenim oglumda 2 saatte 1 kaka yapıyor.her bezimiz mutlaka kakalı o yuzden mi kilosu az diye de düşünüyorum 57 günlük olduk bugun daha yeni 5 kilo oldu oglum
3485 gram dogdu 280 gr kaybettik 1 günde o yuzden küveze alınmştı 2 gün küvezde kaldı ama bana göre kilosu çok az geldi üzüldüm yaniKaç kilo doğmuştu canım
Evet canm baya kârlı oluyor orası gerçek :)Olsun kârlı bir batış olmuştur, tesellisiyle devam ediyorum ben :))
Bize hem kendi doktorumuz hem de gelişimsel pediatri doktorumuz yasakladı tv seyretmeyi. Gerekirse kapatıyoruz ama izletmiyoruz.Kızlar oglum çok seviyo televizyon izlemeyi nereye çevirirsem çevirym tekrar tv dönüp bakıyor.zararı var mı bazen tv kapatıyorm ama bu seferde ben sıkılıyorum :)
Yapinca cok oluyor evet ama 2 yada 3 kez oldugundan cok onemsemiyorum simdilik usutmustur olabilirneden acaba yaa.aklima hemn hastalık geliyor dizanteri filan off niye böyleyim yaa..seninkisi kaç kez yapıyor ve çok mu
Gece ayni bende oyle uyutuyorum iyice dalinca da yatagaMinnak ayaklarını yerim ya maşallah ayağına alıştırman kötü olmuş canım uyanmasın diye kalkıp bi işde yapamazsın bırak işi yemek yiyemezsin tam bırakırsın ayağından uyanır tekrar sar başa benim kızımda sallanmadan uyumaz piş piş bende diyorum ben hamak beşik aldım çok rahatım sallıyorum uyuyor öylece hiç dokunmadığım o şekilde kalıyor vızıklıyor hemen sallıyorum ama o ara işimi yapıyorum genelde emerken uyuyor gazını çıkarırken uyanmıyor çünkü çok sever omuzumda uyumayı gece yatıyorum oda benim üstümde uyuyor battaniye çekiyorum üstümüze hiç uyanmıyor öyle tavsiye ederim gündüz gazını çıkarıp hamağına koyuyorum biraz vızıklıyor sallıyorum geri uyuyor
Çok geçmiş olsun canım ya dua edicem bol bol, olsun iyileşsin de varsın ilaç kullansınOglum çok hasta bronşit başlangıcı varmış ilaçlı buhar makinasıyla günde 6 defa buhar veriyoruz antibiyotik balgam sökücü minicik bebege birsürü ilaç içim gidiyo çok üzülüyorum sürekli öksürüyoogluma fua edermisinz iyileşsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?