- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #50.601
Eşim çok kızarsa o zaman görcem ben seni şimdi sesimi çıkarmıyorum:)))))))Sebebi ben değilim kesinlikle değilim:)))))))))))
Benimkinin reflüsü var ben mecburen hep yastıkla yatırıyorum
Bence dönmez:)
Ayy bencedeee :)) inşallahhhhhAma ben bunu yerim ya maşallah dönmez bence tenide sarı sarışın olacağı çok belli
Çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin yaOglum çok hasta bronşit başlangıcı varmış ilaçlı buhar makinasıyla günde 6 defa buhar veriyoruz antibiyotik balgam sökücü minicik bebege birsürü ilaç içim gidiyo çok üzülüyorum sürekli öksürüyoogluma fua edermisinz iyileşsin
Akşamları nerede yatırıyorsun canım beşiğinde ayrı odada mı ?Ben park yatak almıştım kayınvalideme götürdüm geri almadım. Şimdi bir yorganı katlayıp nevresim serip altına yastık koyuyorum, hafif yüksek oluyor baş kısmı. O şekilde salonda falan yatırıyorum, reflü yatağı da var ama pek sevmedi bizimki sert diye sanırım. Sadece gündüz yüzüstü yatırmak için kullanıyorum o da yatarsa
Maşallah canım, dönmez bence hatta daha da açılır diye düşünüyorum :)Amiiinnnn. Ne dersiniz bu göz kahveye döner mi sizce
Evet canım ayrı odada yatıyor, telsiz var sesini duyuyoruz gerçi o olmasa da duyuluyor ev küçük zatenAkşamları nerede yatırıyorsun canım beşiğinde ayrı odada mı ?
Onbin bakımı diyorsun gerçekten kuaföre gidip kaş aldırmak bile şuan çok fazla keyif veriyor .Ben de 3 hafta sonra işe başlayacağım için boyattım canım. 3 haftada anca oturur rengi. Son hafta da hamama gideceğim. Manikür pedikür falan da yaptıracağım. Yenilenmiş bir şekilde işe başlarım:)
İyi yapmışsın canım açlıktan ağlıyor bu sefer , bende biberona işe başlayacağım diye alıştırdım ama bu gidişle tiryakisi olacak gibi beni bırakmasın diye cebelleşiyorum çok daralınca sağıp biberonla veriyorum . Artık yapacak bişey yok /(Ben dünden mama veriyorum yoksa kız bi parça olmuş sadece süt yermiyor bende zorla veriyorum kendini toplasın diye olmadı sütümü sağıp veririm
Canım uyumadığı zamanlar bu ana kucağı çok kullanışlı eşinle tv izlerken yanınızda rahat eder bizim bi kanepede hep duruyor kafası televizyona gelecek şekilde duruyor çok küçük bişey çok ucuz tavsiye ederimBen park yatak almıştım kayınvalideme götürdüm geri almadım. Şimdi bir yorganı katlayıp nevresim serip altına yastık koyuyorum, hafif yüksek oluyor baş kısmı. O şekilde salonda falan yatırıyorum, reflü yatağı da var ama pek sevmedi bizimki sert diye sanırım. Sadece gündüz yüzüstü yatırmak için kullanıyorum o da yatarsa
İçimi rahatlattın canom 3. Ayı bekliyorum artık bakalım güzel güzel sağlıkla uzarlar inşallahCanim zaten ilk ay daha uzuyorlar benim ilk ay 7 cm uzadi ikinci ay 3cm uzadi normal canim takma kafana
ayırabildin mi çok iyi yapmışsın . Bende çok istiyorum odası yatak odasına da çok yakın ama alışmışım sanırım kendimi hazır hissedemiyorumEvet canım ayrı odada yatıyor, telsiz var sesini duyuyoruz gerçi o olmasa da duyuluyor ev küçük zaten
Çok geçmiş olsun canım ya dua edicem bol bol, olsun iyileşsin de varsın ilaç kullansın
Sagolun kızlar allah razı olsunÇok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin ya
Bizde de bu var canım ama bizimki uyymuyosa öyle durup bakınmıyor ki hep bir mızık mızık. Biraz oyun halısında vakit geçiriyor işte sıkılmazsa ondan da. Bu anakucağında çok uyuttum ben bir ara salonda sabahladık hepCanım uyumadığı zamanlar bu ana kucağı çok kullanışlı eşinle tv izlerken yanınızda rahat eder bizim bi kanepede hep duruyor kafası televizyona gelecek şekilde duruyor çok küçük bişey çok ucuz tavsiye ederim Eki Görüntüle 2236936
Ben mecburen ayırdım bizim odada küf var ev zaten küf kokuyor ama kendi odasında küf yok, zararı olmasın diye oraya almak durumunda kaldım. Yazın biraz yalıtım falan yapılınca bakalım gidecek mi küf brlki geri alırım o zaman.ayırabildin mi çok iyi yapmışsın . Bende çok istiyorum odası yatak odasına da çok yakın ama alışmışım sanırım kendimi hazır hissedemiyorum
Kesinlikle canım, bizde vardı kğf için boya yapmıştık bir senedir idare ettik ama bu sene ne alt ne üst ev yaktı. Bizim çıkma kısımlardan ve camlardan resmen sular akıyor, dolap içindeki kıyafetlerim bile küf olmuş. Ev de kendimizin nasıl olacak bilmiyorum işte biraz orda biraz burda kışı geçirsek çocuğa zararı olmadanKoalina canım küf çok önemli gerçkten oglum o yuzden öksürüyo bogazı kuruyo bronşit başlangıcı var şimdi ev kiraydı zaten haftaya taşınıcaz çok şükür beni bile etkiliyor evimz çok kokuyo havasız oglumu baya etkiledi yani
Bence boyuda kilosuda gayet iyi kafana takmaKızlar bebegime her gören minicik, aa ne kadar küçük filan diyor sinir oluyorum. 82 günlük boyu 62 kilosu 6. Ortalamanın üzerinde bile boyu kilosu ama sürekli bunları duyuyorum etrafimdan. Zaten 2700 doğdu ondan bı takintim var bi de böyle şeyler duydum mu canım sıkılıyor. Kilosu iyi olmasına rağmen niye minik gözüküyor sizce?
Ay ay ay çok seviniyorum:) sağol canımMaşallah canım, dönmez bence hatta daha da açılır diye düşünüyorum :)
Ne güzelmiş işte bu bebeler ne istiyor bizden anlamadımki benim kızımda bazen dediğin gibi oluyor uyumazsa hep kucakta memede vızıklıyor yemek bile yiyemiyorum ama gece uyumaya başladı şükürBizde de bu var canım ama bizimki uyymuyosa öyle durup bakınmıyor ki hep bir mızık mızık. Biraz oyun halısında vakit geçiriyor işte sıkılmazsa ondan da. Bu anakucağında çok uyuttum ben bir ara salonda sabahladık hep
Eki Görüntüle 2236937
Ben mecburen ayırdım bizim odada küf var ev zaten küf kokuyor ama kendi odasında küf yok, zararı olmasın diye oraya almak durumunda kaldım. Yazın biraz yalıtım falan yapılınca bakalım gidecek mi küf brlki geri alırım o zaman.
Ayyynen canım. Öyle aradığında memeyi ağzına sokarsam kızıyo bi de :))) memeyi dudağına değdirecekmişim kendisi isterse alcakmış. Şimdiden prensipleri var :)))Kızlar bebegim memeyi çıkarıp sonra geri arıyor. Uzun süre bunu yapıyor. Bazen sadece ağzını memeye dokundurup geri atıyor kendini sonra tekrar memeyi arıyor. Bu durumu yasayan var mi? Nedendir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?