2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bugün doktor kontrolüm var normalde 7+5iz ama bebek 8+3 cıktı. Ileride olması sıkıntı oluyormu ya bilen var mı ?
En son gittiğimde tam günündeydi şimdi ileri atmış kendini.
canım hamileliğin özellikle ilk aylarında bebek çok da tutarlı ilerlemezb3 aşağı 5 yukarı çıkar bu çok normal içini ferah tut o sonra günüyle uyumlu hale gelir..benim ikinci bebeğim olacak ilkinde öyleydi çok tutarlı ilerlemiyordu doktorum öyle demişti

Folic trio gunde 3 kez aliniyor yemeklerle birlikte folic asit 1 gunde bir kez aliniyor her ikisininde icerigi ayri ben hamile kalmadan once folic 1 kullandim simdi gunde 3 kez folic trio aliyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2018-04-21-12-29-24.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 12
  • Screenshot_2018-04-21-12-29-04.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 14
Bende de aynı problem var. Lekelerle basım basım dertte. Bir de bu kış d vitaminin dillerde çıkınca ne yapacağımı sasirdim.surekli korunduğunu icinmis acaba d vitaminim eksik kaygısına kapıldım. Bir de deniz olan yerde yaşıyorum her gün güneş görüyorum yazın ama niye öyle oldu anlayamadım.

Kızlar dün öğrendim dr um bana sölememişti sağolsun ilgisizdi değiştircem sağlık ocagından hamilelik kaydı açınız arkadaşlar 20. Haftada tetanoz aşısı oluyormuşusuz Sonra takip ediyorlarmış bebek doğduktan snra aşıları ordan yapılıyormuş sağlık ocagından arkadaşlar

Aynen ya bi memnuniyetsizlik bizde çocuk napcagini şaşırdı. :) Şimdi araştırdım da 3 haftaya kadar problem yokmuş. Eminim çok tatlıdır bebiş yaaaa. Doğsalarda mıncıklasak :)))

kızlar su gün olayı arada çok büyük fark olmadığı sürece kafaniza takmayın içiniz rahat olsun her ölçüm diğeriyle orantılı olarak ilerlemiş olmaz 3 aşağı5 yukarı değişebilir ilk aylarda sonraki aylarda bebek kendi günüyle uyumlu hale gelir içiniz o rahat tütün bol bol dua edin..benim ikinci bebeğim olacak kısmetse ilkinde öyleydi doktorum bunun normal olduğunu söylerdi

Ayy iyi bari. Içim rahatladı walla gider kafama takarım bidahaki kontrole kadar ondan sorayim dedim :) çok sagol kuzum.

Olabilir canm boğazına geldyse şimdi onun tüğleri havada uçuyor fark etmeyebilirsin ondan da olablr bence dikkat et sen kendne
Eve uçuşuyor maalesef , nasıl yapsam bilmiyorum üstüne iyice hassas oldum ben de ya , keşke Bi kaç aylığına verebilecek kimsem olsaydı , sanki heryer tüy sanki her yet kedi kumu

Bugün. Dr gidicez kalp atışı için çok heyecanlıyım oğlumda gelecek :) :)

Guzel haberler bekliyoruz canimm :))

Merhaba herkese bende bu sabah dr gittim. Kalp atışını duyduk çok şükür. Herkesin güzel haberler alması dileğimle

Gozunaydinn masallah sizee

Birincisi konuşma şekliniz yanlış buldum ikinciside arkadaşların ilk hamileliği olduğu için hepsinin stres heyecan yapıp bu şekilde bakıp araştırmaları normal .Listeden sildim sizi iyi günler.

Ne degisik bi insan yaa lafi koyayim su kizlara diye ne bilenmis. Pes dogrusu. Girip yazmazsin konuyu takibi iptal edersin olur biter.listeden sil falan tripleri. Allah saglik sihhat versin :)))

Aynen ya bi memnuniyetsizlik bizde çocuk napcagini şaşırdı. :) Şimdi araştırdım da 3 haftaya kadar problem yokmuş. Eminim çok tatlıdır bebiş yaaaa. Doğsalarda mıncıklasak :)))
Aynen içerde kesin kızıyordur napalım ilk çocuk herşeyde daha dikkatli oluyoruz :) bir gör teyzesi tombul maşallah böle ısır yanaklarını acaba bizimkler nasl olcak çok merak edyrm doğsunlarda helebi :)

Ne degisik bi insan yaa lafi koyayim su kizlara diye ne bilenmis. Pes dogrusu. Girip yazmazsin konuyu takibi iptal edersin olur biter.listeden sil falan tripleri. Allah saglik sihhat versin :)))
Aynen biz kötü geliyormuşuz arkadaşa konşmalarmız zaten o arkadş hiç sosyal ağ kullanmasn böle küçük şeylerde kafaya takcaksa ben daha birşey demiyorum:) dedgn gibi takipten çık Böle mesj atmana ne gerek var deme

Eve uçuşuyor maalesef , nasıl yapsam bilmiyorum üstüne iyice hassas oldum ben de ya , keşke Bi kaç aylığına verebilecek kimsem olsaydı , sanki heryer tüy sanki her yet kedi kumu
Canm senn için iyi değil ama dr una sordn mu hamilelikte sıkıntı yaratıyormuymş canm prki nasl yapcksan kediyle böle giderse çok tüy yutarsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…