- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #5.061
canım hamileliğin özellikle ilk aylarında bebek çok da tutarlı ilerlemezb3 aşağı 5 yukarı çıkar bu çok normal içini ferah tut o sonra günüyle uyumlu hale gelir..benim ikinci bebeğim olacak ilkinde öyleydi çok tutarlı ilerlemiyordu doktorum öyle demiştiBugün doktor kontrolüm var normalde 7+5iz ama bebek 8+3 cıktı. Ileride olması sıkıntı oluyormu ya bilen var mı ?
En son gittiğimde tam günündeydi şimdi ileri atmış kendini.
Folic trio gunde 3 kez aliniyor yemeklerle birlikte folic asit 1 gunde bir kez aliniyor her ikisininde icerigi ayri ben hamile kalmadan once folic 1 kullandim simdi gunde 3 kez folic trio aliyorum.Kızlar ben Folic trio kullanıyorum günde 1 tane ama üzerinde sabah öğle akşam olmak üzere günde 3 tane yazıyormuş yeni farkettim sizler Folic asit i kaç tane alıyorsunuz günlük ben eksik mi alıyorum bebeğim haftasına göre bu yüzden mi gelişmedi acaba?!?
Bende de aynı problem var. Lekelerle basım basım dertte. Bir de bu kış d vitaminin dillerde çıkınca ne yapacağımı sasirdim.surekli korunduğunu icinmis acaba d vitaminim eksik kaygısına kapıldım. Bir de deniz olan yerde yaşıyorum her gün güneş görüyorum yazın ama niye öyle oldu anlayamadım.Sivilcelenme bende de cok. Cenemde hic simdiye kadar boyle sivilce cikmazdi. Gerci ben diyet yapiyordum beslenme uzmani ile acaba cig kuru yemislerden mi oldu dedik. Sivilce sorun degil benim derdim yeter ki gunese karsi iyi koruma saglayayim gunes lekeleri olmasin.
Aynen ya bi memnuniyetsizlik bizde çocuk napcagini şaşırdı. :) Şimdi araştırdım da 3 haftaya kadar problem yokmuş. Eminim çok tatlıdır bebiş yaaaa. Doğsalarda mıncıklasak :)))Haha alemsn kızo dedgm ablann bebegi bir ay onden gidyordu ultrasonda bende şaştm ama bebegi görsen çok tatlı hiçbir sıkıntı olmaz :) Bizde garibiz geri gitse ultrasonda üzülüyoruz ileri gitse üzülüyoruz
Ayy umarım hayırlı haberlerle gelirsin.Bugün. Dr gidicez kalp atışı için çok heyecanlıyım oğlumda gelecek :) :)
Aynen canm içini ferah tut birşey olmazProgestanı bende günde 1 kere vajinal alıyorum bebeğim 11 günde geriden geliyot diye verdi doktor o zaman içim rahat olsun
Evet sabirsizlandigimizi gormuyorlar.Onlarda gec olsun garanti olsun mantigindalar sanirim☺Dr zaten anlamıyorum benm dr da agzna takmş 10 gün iki kez gittim ikincisinde kahverengi lekelenmm oldu kadn yne 10 gün snra dedi hep aynı şeyi diyorlar . Baya grç demiş dr gelmek konusunda
Ayy iyi bari. Içim rahatladı walla gider kafama takarım bidahaki kontrole kadar ondan sorayim dedim :) çok sagol kuzum.canım hamileliğin özellikle ilk aylarında bebek çok da tutarlı ilerlemezb3 aşağı 5 yukarı çıkar bu çok normal içini ferah tut o sonra günüyle uyumlu hale gelir..benim ikinci bebeğim olacak ilkinde öyleydi çok tutarlı ilerlemiyordu doktorum öyle demişti
Eve uçuşuyor maalesef , nasıl yapsam bilmiyorum üstüne iyice hassas oldum ben de ya , keşke Bi kaç aylığına verebilecek kimsem olsaydı , sanki heryer tüy sanki her yet kedi kumuOlabilir canm boğazına geldyse şimdi onun tüğleri havada uçuyor fark etmeyebilirsin ondan da olablr bence dikkat et sen kendne
Bugün. Dr gidicez kalp atışı için çok heyecanlıyım oğlumda gelecek :) :)
Merhaba herkese bende bu sabah dr gittim. Kalp atışını duyduk çok şükür. Herkesin güzel haberler alması dileğimle
Birincisi konuşma şekliniz yanlış buldum ikinciside arkadaşların ilk hamileliği olduğu için hepsinin stres heyecan yapıp bu şekilde bakıp araştırmaları normal .Listeden sildim sizi iyi günler.
Gittin miiiiiii duydun muuuBugün. Dr gidicez kalp atışı için çok heyecanlıyım oğlumda gelecek :) :)
Ev yapımı turşum yok başka Bi önerisi oldu mu dr unBendede 10 gun gecmeyen grip ve oksuruk vardi karnim geriliyordu resmen ben ihlamur ictim ve dr ev yapimi tursu suyu ic dedi ictim ve gecti cok sukur.
Aynen içerde kesin kızıyordurAynen ya bi memnuniyetsizlik bizde çocuk napcagini şaşırdı. :) Şimdi araştırdım da 3 haftaya kadar problem yokmuş. Eminim çok tatlıdır bebiş yaaaa. Doğsalarda mıncıklasak :)))
Aynen biz kötü geliyormuşuz arkadaşa konşmalarmız zaten o arkadş hiç sosyal ağ kullanmasn böle küçük şeylerde kafaya takcaksa ben daha birşey demiyorum:) dedgn gibi takipten çık Böle mesj atmana ne gerek var demeNe degisik bi insan yaa lafi koyayim su kizlara diye ne bilenmis. Pes dogrusu. Girip yazmazsin konuyu takibi iptal edersin olur biter.listeden sil falan tripleri. Allah saglik sihhat versin :)))
Olabilir bende salı yada çarşamba gtmeyi düşünyrm kalp atşı için inş duyarm bendeEvet sabirsizlandigimizi gormuyorlar.Onlarda gec olsun garanti olsun mantigindalar sanirim☺
Pastil onerdi cistus diye ama ben kullanmadim yani dogal seyler almaya calis dediEv yapımı turşum yok başka Bi önerisi oldu mu dr un
Canm senn için iyi değil ama dr una sordn mu hamilelikte sıkıntı yaratıyormuymş canm prki nasl yapcksan kediyle böle giderse çok tüy yutarsnEve uçuşuyor maalesef , nasıl yapsam bilmiyorum üstüne iyice hassas oldum ben de ya , keşke Bi kaç aylığına verebilecek kimsem olsaydı , sanki heryer tüy sanki her yet kedi kumu
Hadi insallah ayni zamanda duyariz insallahOlabilir bende salı yada çarşamba gtmeyi düşünyrm kalp atşı için inş duyarm bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?