- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #50.621
Kendi evinizmi canımBizde de bu var canım ama bizimki uyymuyosa öyle durup bakınmıyor ki hep bir mızık mızık. Biraz oyun halısında vakit geçiriyor işte sıkılmazsa ondan da. Bu anakucağında çok uyuttum ben bir ara salonda sabahladık hep
Eki Görüntüle 2236937
Ben mecburen ayırdım bizim odada küf var ev zaten küf kokuyor ama kendi odasında küf yok, zararı olmasın diye oraya almak durumunda kaldım. Yazın biraz yalıtım falan yapılınca bakalım gidecek mi küf brlki geri alırım o zaman.
Evet canımKendi evinizmi canım
Maşallah minnoşa bence dönmez bu göz .. maşallah subanallah minnoşa :)Amiiinnnn. Ne dersiniz bu göz kahveye döner mi sizce
Aslında yeğenim de hep yastıkla uyudu ama çok aşırı yuksey değildi. Şimdi hiçbir seyi yok hamd olsunBenimkinin reflüsü var ben mecburen hep yastıkla yatırıyorum
Insallahh canim saglikli olsunlar da uzarlar merak etmeİçimi rahatlattın canom 3. Ayı bekliyorum artık bakalım güzel güzel sağlıkla uzarlar inşallah
Çok çok geçmiş olsun Rabbim tez şifalar versin çabucak sağlığına kavuşsun inşallahOglum çok hasta bronşit başlangıcı varmış ilaçlı buhar makinasıyla günde 6 defa buhar veriyoruz antibiyotik balgam sökücü minicik bebege birsürü ilaç içim gidiyo çok üzülüyorum sürekli öksürüyoogluma fua edermisinz iyileşsin
Cok gecmis olsun canim gecer uzulme benim de bronsit oldu bizde gunde 6 defa buhar veriyorduk 10 tane igne ayrica antibiyotik surup verdik ne yapalim mecburen allahim beterinden korusunOglum çok hasta bronşit başlangıcı varmış ilaçlı buhar makinasıyla günde 6 defa buhar veriyoruz antibiyotik balgam sökücü minicik bebege birsürü ilaç içim gidiyo çok üzülüyorum sürekli öksürüyoogluma fua edermisinz iyileşsin
Benim oğlumda seviyor ama zeka gelişimi için iyi değilmiş canımKızlar oglum çok seviyo televizyon izlemeyi nereye çevirirsem çevirym tekrar tv dönüp bakıyor.zararı var mı bazen tv kapatıyorm ama bu seferde ben sıkılıyorum :)
Çok çok geçmiş olsun Rabbim tez şifalar versin çabucak sağlığına kavuşsun inşallah
Sagolun kızlar allah razı olsun inşallah bir an önce iyileşir oglum rabbim evlatlarımızı bagışlasın inşallahCok gecmis olsun canim gecer uzulme benim de bronsit oldu bizde gunde 6 defa buhar veriyorduk 10 tane igne ayrica antibiyotik surup verdik ne yapalim mecburen allahim beterinden korusun
İzlemesin diye önüne minder koydum agladı :)Benim oğlumda seviyor ama zeka gelişimi için iyi değilmiş canım
Canım çok geçmiş olsun siz erken farketmiyor olmalısınız. Benim kuzum zatürre olmuş 6 defa buhar 2 çay kaşığı antibiyotik ve 2 iğneOglum çok hasta bronşit başlangıcı varmış ilaçlı buhar makinasıyla günde 6 defa buhar veriyoruz antibiyotik balgam sökücü minicik bebege birsürü ilaç içim gidiyo çok üzülüyorum sürekli öksürüyoogluma fua edermisinz iyileşsin
Oyy kıyamam çok geçmiş olsun çok zormş sabaha kadar başında bekliyorum çok öksürüyo yarın tekrar kontrolümz var bakalm doktor ne diycdk biz evde buhar veriyoruz makinaylaCanım çok geçmiş olsun siz erken farketmiyor olmalısınız. Benim kuzum zatürre olmuş 6 defa buhar 2 çay kaşığı antibiyotik ve 2 iğne
Ventolin, polmicort, klamer iğnesi de multiser canımOyy kıyamam çok geçmiş olsun çok zormş sabaha kadar başında bekliyorum çok öksürüyo yarın tekrar kontrolümz var bakalm doktor ne diycdk biz evde buhar veriyoruz makinayla
Hangi ilaçları kullandınız
Oyyy maşallah suphanallah yerim ben onu ya allahım nazarlardan korusunEki Görüntüle 2236969
Teyzeleri bugün kontrolümüz var inşallah geçmiştir ciğerleri tertemiz olmuştur duanızda unutmayın :)
Aynı düşünüyorum biz 9 sene sevgilikten sonra evlendik gayet tanıyordum sorun sıkıntı olmadı ama evli olmak bence çok güzel bunu doyasıya yaşamak için 3-5 sene bekledik. Genç anne olanlarida cesaretlerinden dolayı ayrıca tebrik eder gözlerinden operimhemfikirim. ben 11 sene evliyim ve 7 sene sonra çocuk yaptık. erken evlendim. eşleri birbirine tanıma evliliğin oturması birbirine evliliğe alışması 5 sene bence. birde Allah korusun anlaşmamazlık vs olduğunda hemen çocuk yaptın mı çocuğa yazık oluyor. tabii herkesin düşünceleri hayatı farklı saygı duyarım
Sağol canımm benim ❤ Rabbim senin kuzuna da şifa versin inşallahOyyy maşallah suphanallah yerim ben onu ya allahım nazarlardan korusun
Rabbim şifa versin inşallah iyileşmiştir dualarım sizinle güzel haberler ver bize
Evet canim hem ventolin hem baska birtane daha adini hatirlamiyorum tuzlu suta karistirip vetoyordum cok iyi geldiSagolun kızlar allah razı olsun inşallah bir an önce iyileşir oglum rabbim evlatlarımızı bagışlasın inşallah
Ventolin mi verdiler sizede canım birde tuzlu su karıştırıp veriyoruz makinayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?