2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kendi evinizmi canım

Kuf ve rutubetli evi olan anneler bu cok onemli evin sadece bir odasinda var demeyin o kuf butun evi ve cocugu etkiliyor ben kizim icin allerji uzmanina goturdugum icin bunlari cok arastiriyorum zaten kiziminda kufe alerjisi cikti. Aman ihmal etmeyin evin kuf olayini halledin. Koalina

Çok çok geçmiş olsun Rabbim tez şifalar versin çabucak sağlığına kavuşsun inşallah

Cok gecmis olsun canim gecer uzulme benim de bronsit oldu bizde gunde 6 defa buhar veriyorduk 10 tane igne ayrica antibiyotik surup verdik ne yapalim mecburen allahim beterinden korusun

Çok çok geçmiş olsun Rabbim tez şifalar versin çabucak sağlığına kavuşsun inşallah

Cok gecmis olsun canim gecer uzulme benim de bronsit oldu bizde gunde 6 defa buhar veriyorduk 10 tane igne ayrica antibiyotik surup verdik ne yapalim mecburen allahim beterinden korusun
Sagolun kızlar allah razı olsun inşallah bir an önce iyileşir oglum rabbim evlatlarımızı bagışlasın inşallah
Ventolin mi verdiler sizede canım birde tuzlu su karıştırıp veriyoruz makinayla

Canım çok geçmiş olsun siz erken farketmiyor olmalısınız. Benim kuzum zatürre olmuş 6 defa buhar 2 çay kaşığı antibiyotik ve 2 iğne

Bepanthol pişik kremi kullanıyodum ogluma iyi geliyodu buaralar iyice pişti hatta baya pişmiş sudocremi burdan duydum aldm ama hiç güzel degilmiş iyice maf oldu sanki totosunu yıkıycam her bezden sonra ama banyom soguk biraz hasta zaten iyice hasta olucak diyede korkuyorum

Canım çok geçmiş olsun siz erken farketmiyor olmalısınız. Benim kuzum zatürre olmuş 6 defa buhar 2 çay kaşığı antibiyotik ve 2 iğne
Oyy kıyamam çok geçmiş olsun çok zormş sabaha kadar başında bekliyorum çok öksürüyo yarın tekrar kontrolümz var bakalm doktor ne diycdk biz evde buhar veriyoruz makinayla
Hangi ilaçları kullandınız

Ventolin, polmicort, klamer iğnesi de multiser canım

Eki Görüntüle 2236969
Teyzeleri bugün kontrolümüz var inşallah geçmiştir ciğerleri tertemiz olmuştur duanızda unutmayın :)
Oyyy maşallah suphanallah yerim ben onu ya allahım nazarlardan korusun
Rabbim şifa versin inşallah iyileşmiştir dualarım sizinle güzel haberler ver bize

Aynı düşünüyorum biz 9 sene sevgilikten sonra evlendik gayet tanıyordum sorun sıkıntı olmadı ama evli olmak bence çok güzel bunu doyasıya yaşamak için 3-5 sene bekledik. Genç anne olanlarida cesaretlerinden dolayı ayrıca tebrik eder gözlerinden operim

Sagolun kızlar allah razı olsun inşallah bir an önce iyileşir oglum rabbim evlatlarımızı bagışlasın inşallah
Ventolin mi verdiler sizede canım birde tuzlu su karıştırıp veriyoruz makinayla
Evet canim hem ventolin hem baska birtane daha adini hatirlamiyorum tuzlu suta karistirip vetoyordum cok iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…