- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #50.641
Oy masallahh cok tatliymis allahim nazarlardan korusun insallahhh iyilesmistir canimEki Görüntüle 2236969
Teyzeleri bugün kontrolümüz var inşallah geçmiştir ciğerleri tertemiz olmuştur duanızda unutmayın :)
Sağol canımm benim ❤ hepimizinkini inşallahOy masallahh cok tatliymis allahim nazarlardan korusun insallahhh iyilesmistir canim
Ben denedim yani çocuk zaten gazlı olmuyor mecbur mama lazım.. benim çocuğum baştan beri evde olsaydı bende sadece memeyle beslerdim.. sütüm çocuğuma yetmiyor yani.. seninkinin uyku düzeni nasılİyi yapmışsın canım açlıktan ağlıyor bu sefer , bende biberona işe başlayacağım diye alıştırdım ama bu gidişle tiryakisi olacak gibi beni bırakmasın diye cebelleşiyorum çok daralınca sağıp biberonla veriyorum . Artık yapacak bişey yok /(
Kıpkırmızı oluyor ben kabız olmuş sanıyorum Perşembe doktora soracağımB
mmkide ole ıkıniyr yuzu seklden sekle gryor anlmdm
Kaç kg ben geçen hafta geçtim 2 numarayaBenmkide cok yapyr kiyafete gecyr artk 2 numeya gcym dyrm
Canım mantazol krem var onu al kullan dua edersin bana ;-)Bepanthol pişik kremi kullanıyodum ogluma iyi geliyodu buaralar iyice pişti hatta baya pişmiş sudocremi burdan duydum aldm ama hiç güzel degilmiş iyice maf oldu sanki totosunu yıkıycam her bezden sonra ama banyom soguk biraz hasta zaten iyice hasta olucak diyede korkuyorum
Sagol canım alıyım o zman çocugum maf oldu isim verdin diye de dua ederim:)Canım mantazol krem var onu al kullan dua edersin bana ;-)
Nasıl oldunuz canım var mı iyileşme?Canım çok geçmiş olsun siz erken farketmiyor olmalısınız. Benim kuzum zatürre olmuş 6 defa buhar 2 çay kaşığı antibiyotik ve 2 iğne
Canım bepanthol baby kullanıuorsan o hiç iyi gelmiyor. Ben hametan veya bepanthen plus kullanıyorum kızarıklık varsa eetesi güne geçiriyor.Bepanthol pişik kremi kullanıyodum ogluma iyi geliyodu buaralar iyice pişti hatta baya pişmiş sudocremi burdan duydum aldm ama hiç güzel degilmiş iyice maf oldu sanki totosunu yıkıycam her bezden sonra ama banyom soguk biraz hasta zaten iyice hasta olucak diyede korkuyorum
Hadi inşallah canım, öpğyorum kuzuyuEki Görüntüle 2236969
Teyzeleri bugün kontrolümüz var inşallah geçmiştir ciğerleri tertemiz olmuştur duanızda unutmayın :)
Canım bizim gaz azaldı gibi ben de artık yemeye başladım. Sadece lahana ve gazlı içecekten uzak duruyorum o kadarKızlar ben mercimek falan yiyorum artık ne zamana kadar yemiycez artık yiycek bişey bulamadım herşeyden yiyorum
Başlarda sırtına piş piş yaparak uyurdu ama kıpkırmızı oluyor ağlamaktan üstelik fenalığından başka birşey yok uzmanlar diyor birde çocuğun sıkıntısı yoksa ağlamaz hayır efendim ağlıyor bacaklarımdan indiriyorum pijamayı çıkarıp ışığı açıyoruz laf atıyoruz gülücükler dağıtıyor iş uykuya gelince yaygara gerçekten biraz daha büyüsede şu bacakta sallamaktan kurtulsam kahvaltılarım hep ekmek arasıMinnak ayaklarını yerim ya maşallah ayağına alıştırman kötü olmuş canım uyanmasın diye kalkıp bi işde yapamazsın bırak işi yemek yiyemezsin tam bırakırsın ayağından uyanır tekrar sar başa benim kızımda sallanmadan uyumaz piş piş bende diyorum ben hamak beşik aldım çok rahatım sallıyorum uyuyor öylece hiç dokunmadığım o şekilde kalıyor vızıklıyor hemen sallıyorum ama o ara işimi yapıyorum genelde emerken uyuyor gazını çıkarırken uyanmıyor çünkü çok sever omuzumda uyumayı gece yatıyorum oda benim üstümde uyuyor battaniye çekiyorum üstümüze hiç uyanmıyor öyle tavsiye ederim gündüz gazını çıkarıp hamağına koyuyorum biraz vızıklıyor sallıyorum geri uyuyor
Oy kıyamam çok geçmiş olsunOglum çok hasta bronşit başlangıcı varmış ilaçlı buhar makinasıyla günde 6 defa buhar veriyoruz antibiyotik balgam sökücü minicik bebege birsürü ilaç içim gidiyo çok üzülüyorum sürekli öksürüyoogluma fua edermisinz iyileşsin
6 aydan öncesi ayırmak bıraz erken geliyor bana.ayırabildin mi çok iyi yapmışsın . Bende çok istiyorum odası yatak odasına da çok yakın ama alışmışım sanırım kendimi hazır hissedemiyorum
TV ye sırtı dönük şekılde koysanız anakucagına vs.ben öyle yapıyorum bakmasın diye yoksa gözü TV de.konuşuyor bile bazenİzlemesin diye önüne minder koydum agladı :)
Ama dikkat edicem artık izletmiycem
Oy oyy sızede çok geçmiş olsun.kıyamam daha çok minikler.enkısa zamanda iyi olsun yavrular inşallajCanım çok geçmiş olsun siz erken farketmiyor olmalısınız. Benim kuzum zatürre olmuş 6 defa buhar 2 çay kaşığı antibiyotik ve 2 iğne
Penaten pişik kremini ilk kzıımda kullanmıştım. Şimdi mustela kullanıyorum memnunum ama penaten aşırı kızarıklıga çok iyi geliyor.metal yuvarlak bır kutusu var.eczanede bulamazsan netten sipariş gecebılırsınBepanthol pişik kremi kullanıyodum ogluma iyi geliyodu buaralar iyice pişti hatta baya pişmiş sudocremi burdan duydum aldm ama hiç güzel degilmiş iyice maf oldu sanki totosunu yıkıycam her bezden sonra ama banyom soguk biraz hasta zaten iyice hasta olucak diyede korkuyorum
amanınn maşallahhhh çok tatlııı.iyi haberlerle dönün inşallahEki Görüntüle 2236969
Canım şimdi tedavi edici ürün alman lazım, sudocrem ve bir çok krem pişik olmadan önleyici olarak kullanılıyor. Hametan mavi veya sarı olanı dene o tedavi edici bir de bepanthol plus.Koalina ne varsa deniycem. Artık bepanhol yine iyi gelmişti ama sudocrem hiç iyi gelmedi maf oldu cocugum ya
Y sorma çok kötü zaten eve girince bir rutubet kokusu geliyor leş gibi. 5 senedir oturuyorız hiç bu seneki gibi olmamıştı. Hafif kğf nem vardı onları da boyayla halletmiştik. Şimdi bebek olunca mart gibi biraz tadilat yapılacak inşallah.Kuf ve rutubetli evi olan anneler bu cok onemli evin sadece bir odasinda var demeyin o kuf butun evi ve cocugu etkiliyor ben kizim icin allerji uzmanina goturdugum icin bunlari cok arastiriyorum zaten kiziminda kufe alerjisi cikti. Aman ihmal etmeyin evin kuf olayini halledin.Koalina
Sagol canım alıyım o zman çocugum maf oldu isim verdin diye de dua ederim:)
Cnm olmadi satin evi bebekler hemen kapiyo bu rutubeti allah korusun hastalanmasinY sorma çok kötü zaten eve girince bir rutubet kokusu geliyor leş gibi. 5 senedir oturuyorız hiç bu seneki gibi olmamıştı. Hafif kğf nem vardı onları da boyayla halletmiştik. Şimdi bebek olunca mart gibi biraz tadilat yapılacak inşallah.
Desitin mor öneririm canım. Biz de ağır bir pişik atlatmıştık ilk ay.Koalina ne varsa deniycem. Artık bepanhol yine iyi gelmişti ama sudocrem hiç iyi gelmedi maf oldu cocugum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?