2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben denedim yani çocuk zaten gazlı olmuyor mecbur mama lazım.. benim çocuğum baştan beri evde olsaydı bende sadece memeyle beslerdim.. sütüm çocuğuma yetmiyor yani.. seninkinin uyku düzeni nasıl

Canım mantazol krem var onu al kullan dua edersin bana ;-)

Kızlar ben mercimek falan yiyorum artık ne zamana kadar yemiycez artık yiycek bişey bulamadım herşeyden yiyorum

Canım çok geçmiş olsun siz erken farketmiyor olmalısınız. Benim kuzum zatürre olmuş 6 defa buhar 2 çay kaşığı antibiyotik ve 2 iğne
Nasıl oldunuz canım var mı iyileşme?

Canım bepanthol baby kullanıuorsan o hiç iyi gelmiyor. Ben hametan veya bepanthen plus kullanıyorum kızarıklık varsa eetesi güne geçiriyor.

Eki Görüntüle 2236969
Teyzeleri bugün kontrolümüz var inşallah geçmiştir ciğerleri tertemiz olmuştur duanızda unutmayın :)
Hadi inşallah canım, öpğyorum kuzuyu

Kızlar ben mercimek falan yiyorum artık ne zamana kadar yemiycez artık yiycek bişey bulamadım herşeyden yiyorum
Canım bizim gaz azaldı gibi ben de artık yemeye başladım. Sadece lahana ve gazlı içecekten uzak duruyorum o kadar

Başlarda sırtına piş piş yaparak uyurdu ama kıpkırmızı oluyor ağlamaktan üstelik fenalığından başka birşey yok uzmanlar diyor birde çocuğun sıkıntısı yoksa ağlamaz hayır efendim ağlıyor bacaklarımdan indiriyorum pijamayı çıkarıp ışığı açıyoruz laf atıyoruz gülücükler dağıtıyor iş uykuya gelince yaygara gerçekten biraz daha büyüsede şu bacakta sallamaktan kurtulsam kahvaltılarım hep ekmek arası

Oy kıyamam çok geçmiş olsun
ayırabildin mi çok iyi yapmışsın . Bende çok istiyorum odası yatak odasına da çok yakın ama alışmışım sanırım kendimi hazır hissedemiyorum
6 aydan öncesi ayırmak bıraz erken geliyor bana.
İzlemesin diye önüne minder koydum agladı :)
Ama dikkat edicem artık izletmiycem
TV ye sırtı dönük şekılde koysanız anakucagına vs.ben öyle yapıyorum bakmasın diye yoksa gözü TV de.konuşuyor bile bazen
Canım çok geçmiş olsun siz erken farketmiyor olmalısınız. Benim kuzum zatürre olmuş 6 defa buhar 2 çay kaşığı antibiyotik ve 2 iğne
Oy oyy sızede çok geçmiş olsun.kıyamam daha çok minikler.enkısa zamanda iyi olsun yavrular inşallaj
Penaten pişik kremini ilk kzıımda kullanmıştım. Şimdi mustela kullanıyorum memnunum ama penaten aşırı kızarıklıga çok iyi geliyor.metal yuvarlak bır kutusu var.eczanede bulamazsan netten sipariş gecebılırsın
Eki Görüntüle 2236969
Teyzeleri bugün kontrolümüz var inşallah geçmiştir ciğerleri tertemiz olmuştur duanızda unutmayın :)
amanınn maşallahhhh çok tatlııı.iyi haberlerle dönün inşallah

Koalina ne varsa deniycem. Artık bepanhol yine iyi gelmişti ama sudocrem hiç iyi gelmedi maf oldu cocugum ya

Koalina ne varsa deniycem. Artık bepanhol yine iyi gelmişti ama sudocrem hiç iyi gelmedi maf oldu cocugum ya
Canım şimdi tedavi edici ürün alman lazım, sudocrem ve bir çok krem pişik olmadan önleyici olarak kullanılıyor. Hametan mavi veya sarı olanı dene o tedavi edici bir de bepanthol plus.

Kızlar morhipo koton kids ürünleri hem indirimli hemde sepette %30 indirim var. Ben oğluma yazlık bi kaç şey baktım Yaza bu fiyat çok zor. Bakmak isteyen olursa bi baksın.

Y sorma çok kötü zaten eve girince bir rutubet kokusu geliyor leş gibi. 5 senedir oturuyorız hiç bu seneki gibi olmamıştı. Hafif kğf nem vardı onları da boyayla halletmiştik. Şimdi bebek olunca mart gibi biraz tadilat yapılacak inşallah.

Cnm olmadi satin evi bebekler hemen kapiyo bu rutubeti allah korusun hastalanmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…