2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Mama kötü değil ama ne bilim mama yiyen çocuk iyi gelişmez derler ondan istemiyorum vermeyi. Bizim ki hala gazını çıkartamıyor uykusu değişiyor bazen uyuyor bazen hiç uyumuyor

Canım acıkmayabilir ama susar boğazı kurur. Her bebek aynı değildir elbette ama ablam da 2 aylıkken bırakmıştı yeğenimi ama 2 yaşına kadar emzirdi yine hatta memeden kesmesi zor oldu . Bazı bebekler hem emip hem de biberonla beslenebiliyor, ya da alistirma bardakları deneyebilirsin.

Oğluşumla bakışıyoruz şuan karnı tok sırtı pek gazı yok altı temiz uyumuyo bakışıp gülüşecekmişiz
Ayy çok güldüm bazen benimki de böyle. Bildiğin sohbet ediyoruz ağu diyerek. Gece uyuturken pis pis yaparken de gülüyor şebekelik yapıyor banane utumucam boşuna pispislama der gibi

Kızlar bebegim memeyi çıkarıp sonra geri arıyor. Uzun süre bunu yapıyor. Bazen sadece ağzını memeye dokundurup geri atıyor kendini sonra tekrar memeyi arıyor. Bu durumu yasayan var mi? Nedendir acaba?
Meme onun oyuncagi. Oyunoynuyor canim bu da gelişiminin bir parçası endişelenme.
Bazen de uyuya dalamadığı için öyle yapiyorlar

Yok canım 1 yıl boyunca günde 1,5 saat süt izni

Mama kötü değil ama ne bilim mama yiyen çocuk iyi gelişmez derler ondan istemiyorum vermeyi. Bizim ki hala gazını çıkartamıyor uykusu değişiyor bazen uyuyor bazen hiç uyumuyor
Benim kızım neredeyse sadece mama yiyor gayet de güzel gelişiyor. Böyle şeyler söylediğinizde gerçekten çok üzülüyorum.

Teşekkür ederim canım ilk bebeğim o yüzden biraz endişeleniyorum hastalık belirtisi olur da fark edemezsem diye

Benim kızım neredeyse sadece mama yiyor gayet de güzel gelişiyor. Böyle şeyler söylediğinizde gerçekten çok üzülüyorum.

Hic üzülme canım, gayet de güzel gelişir. Bir şekilde büyüyecekler ama mamayla ama anne sütüyle. Senin kızın yine anne sütü alıyor, hic anne sütü alamayan mamayla beslenen bebekler var bu bebekler ölüyor mu, gelişmiyor mu sanki.

canım antibiyotik yapmıştır benim oğlum antibiyotik içince pişik oluyordu mecbur iğne olarak kullanıyorduk antibiyotiği antibiyotik bitince pişik bitiyor
Pişigi vardı zaten antibiyotige bugun başladık biz ondan olmamştır bence yediklerimden olabilirmi ki

Valla benim bir arkadaşımın hormonlarından dolayı hiç bir şekilde süt üretimi yok. 2 çocuğunu da doğduğu andan itibaren sadece mamayla büyüttü. Şuan biri 13 biri 9 yaşında oğulları var. Gayet de sağlıklılar. Yani insanların anne sütü çok iyi onun dışında herşey tü kaka yaklaşımı çok tuhaf. Sabah biri paylaşmıştı anne sütündeki besinleri onların hepsi mamada da var. Artık mamalar da anne sütüne çok yakın. Mecburiyetten mama veren annelerin çocukları sağlıksız mı oluyor şimdi.

Pişigi vardı zaten antibiyotige bugun başladık biz ondan olmamştır bence yediklerimden olabilirmi ki
Mandalina yediğimde olmuştu benim bebegim pişik bide ıslak mendil kullanmıştım oda yaptı bez de yapıyor banyo yaptıra bilirseniz iyileşir belki çok geçmiş olsun.

Kızlar bebegim memeyi çıkarıp sonra geri arıyor. Uzun süre bunu yapıyor. Bazen sadece ağzını memeye dokundurup geri atıyor kendini sonra tekrar memeyi arıyor. Bu durumu yasayan var mi? Nedendir acaba?
Atak haftasından sanırım canım. Biz geçen hafta öyleydik. Bi de gaz, kaka yapmaya calisiyosa o zaman da oluyo. Uykusu varken de

Sağlığında Bi problem yoktur inşallah. Ben sizin sürekli kilo muhabbetinizi okuyunca söyledim.

Iyi de bir tek ben yapmıyorum ki kilo muhabbeti herkes paylaşıyor, bu ay kilo almamis iyi mi kilo almis diye muhabbetler dönüyor -ki böyle bir muhabbet uzerine paylastim. Ayrıca bebegimin huzursuzlugunu da cok kez paylaştım hal böyle olunca endişe duymam gayet olağan bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…