2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Pişik yaşayanlar Bulgaristan'in mavi kutuda kremi var zdrave, bulabilirseniz mutlaka alin derim 1 günde geciriyor. Biz göçmenler evimizden eksik etmeyiz=)

Evet canım haklisin başladım içmeye bugün. Iki fincan içerik. Bn çok seviyorum. Her şeye zararli diyolar aslında ona bakarsak demi :)

En başta iki üç gün uğraştım doğru düzgün emmesi için. Hala nazlı emme konusunda. O yüzden endişeleniyorum. Bence bırakmaya çok meyilli. En az iki yıl emzirmek istiyorum. Ben ise basladim diye bırakırsa çok vicdan azabı çekerim. Alistirma bardağı bende düşündüm ama boğulur mu acaba içebilir mi ki?

Bebeğim mamayı bi türlü yemiyor biberon emmiyor kaşıkla ağlıyor şırıngayla hiç olmuyor napacağım bilmiyorum

devlette 3 saat özel sektörde misin? Çok zor o kadar saat ayrı kalmak ya Allah yardımcın olsun. Süt sagabilecek misin iş yerinde? Mastit filan olabilirsin ya da sütün kesilebilir o kadar saat boşalmazsa
Özel sektördeyim. Süt sağma makinamı götüreceğim. Ama zaten öyle mastit olacak kadar falan çok sütüm gelmiyor :))

Çok geçmiş olsun canım benim inşallah kısa zamanda iyileşir kuzucugun allahım sabır versin. Birden mi oldu

Bebeğim mamayı bi türlü yemiyor biberon emmiyor kaşıkla ağlıyor şırıngayla hiç olmuyor napacağım bilmiyorum
Bebeğin hastalanmıştı sanırım yanlış hatırlamıyorsam benim de başımdan geçti ilk hastaneden çıktığımız gümlerde yemedi herşeyi reddetti ki biberonu çok severdi onu bile almadı şimdi hala biberonu almıyor zorla veriyorum memeyi almaya başladı işte zar zor olsa da

Geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin yavruna hiç endişe etme Allah’ın izniyle iyi olacak bizim ki 1/5 aylıktı bronşiolit olduğun da iki çeşit antibiyotik ve kortizon bile verdiler inş en yanın zaman da iyi olur

Canım hala almıyor mu :/ hatırlıyorum kuzun hastaydı tamamen iyileşmiştir inşallah. Meme alıyor ama o kadar yorgunum ve sıkıntı yaptım ki sütüm baya azaldı

Canım hala almıyor mu :/ hatırlıyorum kuzun hastaydı tamamen iyileşmiştir inşallah. Meme alıyor ama o kadar yorgunum ve sıkıntı yaptım ki sütüm baya azaldı
Cnm biberonu zorla alıyor memeyi de sinirlendi mi asla almıyor ama bu hastalıktan sonra oldu huy değiştirdi sürekli ağlayan bir bebek oldu yavrum valla tamamen iyi olmadı cnm ya hala öksürüyor hala burnu tıkanıyor günde 3 kez filan açıyorum yine tıkanıyor evimiz de rütübetli belki ondan uzadı bu hastalık gerçi dr demişti 3 hastaya kadar anca diye işte 3 haftayı da bitirdik bakalım iyi olacak inanıyorum biz çok şeyi atlattık bunlar birşey değil...
Elinde olmadan üzülmüşsündür benim de sütün çekilde şimdi var ama asla taşmıyor dolmuyor işte mamayla birlikte anca yetiyor öncesi çok iyiymiş sütüm senin de geri gelir merak etme bol bol su tüket ve üzülmekten çok dua et yavrun iyi senin yanın da çok şükür

Benimki de aynı durumda -ki yiyordu birden reddetmeye başladı-, meme reddi de yapıyor. Bir yöntemini bulursan beni de haberdar eder misin?

Son düzenleme:
Bizde az var belli bölgelerde. Ama zeytinyağı denicem. Ilık mi olacak z.yagi?
Kremi de alsam mi ki?
Canım bn kokusunu çıkardım ve ılıkken sürdüm. Zeytinyagi bazılarına iyi gelmiyo o yüzden şampuan iyi geldi gibi hissettim bn. Bi dene ilk önce zeytinyağını istersen. Geçmezse o şampuanı alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…