- 16 Şubat 2019
- 1.005
- 990
- 123
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #50.721
Canım benim kızım da emzik ya da biberon almıyor. Kaşıklı biberon gördüm. Bende işe başlayacağım zaman sıkıntı olmasın diye onu alacağımEn başta iki üç gün uğraştım doğru düzgün emmesi için. Hala nazlı emme konusunda. O yüzden endişeleniyorum. Bence bırakmaya çok meyilli. En az iki yıl emzirmek istiyorum. Ben ise basladim diye bırakırsa çok vicdan azabı çekerim. Alistirma bardağı bende düşündüm ama boğulur mu acaba içebilir mi ki?
Blmyrm cnm kac kilo ben aldm yarn dr randevum var ogrenvcn ins kilo almstr sutum alfryrdurKaç kg ben geçen hafta geçtim 2 numaraya
Sağol canımm benim ❤ hepimizinkiniOyyyyy masalllaahh kuzunaa:) allahım nazarlardan korusun:) yerimm onuu
Merhaba kuzum :) nasilsin
Çok şükür canım Rabbim bize bağışlasın kuzularımızı. Sana şunu diyeyim eğer kiracıysan taşın çünkü rutubetli evde çocuk sağlıklı kalmıyor ne yazık ki. İnşallah sütümüz artar mamaya muhtaç olmayızCnm biberonu zorla alıyor memeyi de sinirlendi mi asla almıyor ama bu hastalıktan sonra oldu huy değiştirdi sürekli ağlayan bir bebek oldu yavrum valla tamamen iyi olmadı cnm ya hala öksürüyor hala burnu tıkanıyor günde 3 kez filan açıyorum yine tıkanıyor evimiz de rütübetli belki ondan uzadı bu hastalık gerçi dr demişti 3 hastaya kadar anca diye işte 3 haftayı da bitirdik bakalım iyi olacak inanıyorum biz çok şeyi atlattık bunlar birşey değil...
Elinde olmadan üzülmüşsündür benim de sütün çekilde şimdi var ama asla taşmıyor dolmuyor işte mamayla birlikte anca yetiyor öncesi çok iyiymiş sütüm senin de geri gelir merak etme bol bol su tüket ve üzülmekten çok dua et yavrun iyi senin yanın da çok şükür
Hastanede hemşireler parmağını veriyor bebek parmağını emince yandan siringayla sıkıyorlar azar azar adına bişey diyolar di ama unuttum bide öyle deneseniz bide eğer emiyorsa mamayı eds sistemiyle verseniz aklıma geldi yazıyım dedim.Bebeğim mamayı bi türlü yemiyor biberon emmiyor kaşıkla ağlıyor şırıngayla hiç olmuyor napacağım bilmiyorum
Canım aslında bi yöntemi var ama eşim gitmiş sormuş adam mideye iniyor falan diyince almamış. Emzirme destek sistemi diye beslenme hortumunu göğüs ucuna yapıştırıp diğer ucunuda biberona koyuyorsun videoları var bak istersenBenimki de aynı durumda -ki yiyordu birden reddetmeye başladı-, meme reddi de yapıyor. Bir yöntemini bulursan beni de haberdar eder misin?
Canım Bende düşündüm ama eşim sağolsun almamış hortumu. Medikalci kaç numara vereyim boğazından aşağı gönderirsiniz diyince sinirle çıktım diyor Allahım ya.Hastanede hemşireler parmağını veriyor bebek parmağını emince yandan siringayla sıkıyorlar azar azar adına bişey diyolar di ama unuttum bide öyle deneseniz bide eğer emiyorsa mamayı eds sistemiyle verseniz aklıma geldi yazıyım dedim.
Canım 5 numara iyi oluyormuş dediler ben denemedim hiç ama damla damla geliyor diyolar bi deneyin derim zaten çok pahalı değilmiş olmazsa olmaz inşallah bi yolunu bulursunuz Rabbim acil şifalar versin inşallahCanım Bende düşündüm ama eşim sağolsun almamış hortumu. Medikalci kaç numara vereyim boğazından aşağı gönderirsiniz diyince sinirle çıktım diyor Allahım ya.
Sağol canımm bütün hastalara şifa versin inşallahCanım 5 numara iyi oluyormuş dediler ben denemedim hiç ama damla damla geliyor diyolar bi deneyin derim zaten çok pahalı değilmiş olmazsa olmaz inşallah bi yolunu bulursunuz Rabbim acil şifalar versin inşallah
İnşAllah canım ya haber ver bana..Blmyrm cnm kac kilo ben aldm yarn dr randevum var ogrenvcn ins kilo almstr sutum alfryrdur
İyiyim canım sen nasılsın napyon.. Başardım şükürMerhaba kuzum :) nasilsin
Aynen böyle canimBöylemi canım Eki Görüntüle 2236862
Promalt i denediniz mi?Çok şükür canım Rabbim bize bağışlasın kuzularımızı. Sana şunu diyeyim eğer kiracıysan taşın çünkü rutubetli evde çocuk sağlıklı kalmıyor ne yazık ki. İnşallah sütümüz artar mamaya muhtaç olmayız
Oyy Allah yardımcınız olsun baya uzunmuş çalışma süren.ama en azından süt izninle bitaz olsun erken cıkabıleceksın kolaylıkla sizeCanm bu senin bebeğine bağlı. Benimki gündüzleri 2 saat sonra acıkıp cıyak cıyak ağlıyor. Mümkün değil 4 saat beklemez. Ama sen o rutine alıştırdıysan bekleyebilir belki. Yalnız işe başlayınca toplam 4 saat ayrı kalacak olmanız süpermiş :) ben de 8 martta başlayacağım 8:30-18:30 çalışıyorum. 1,5 saat süt iznini çıkınca 17:00’de işten çıkacağım. İşyerimle annemin evinin arası 45 dk. Hayat çok zorlaşacak bizim için.
Bende nurse haveys var dolapta saklanıyor 4haftaKızlar gaz ilaçları açıldıktan ne kadar süre için de tüketilebilinir bilğisi olan yazarbilir mi ??
Öksürmesi vardı baktım iyice artıyo hırıltıda var gögsünde hastaneye götürdük bizde iyiki de hemen gçtürmüşüz ilerlemedenÇok geçmiş olsun canım benim inşallah kısa zamanda iyileşir kuzucugun allahım sabır versin. Birden mi oldu
Ayy sen gülünce kesin başardı dedim, hakliymisim :) çok sevindim.İyiyim canım sen nasılsın napyon.. Başardım şükür
Allahım kolaylık versin kuzum benim inşallah düzelir bi an önceÖksürmesi vardı baktım iyice artıyo hırıltıda var gögsünde hastaneye götürdük bizde iyiki de hemen gçtürmüşüz ilerlemeden
Sagol bu arada canım allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?