2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım benim kızım da emzik ya da biberon almıyor. Kaşıklı biberon gördüm. Bende işe başlayacağım zaman sıkıntı olmasın diye onu alacağım

Çok şükür canım Rabbim bize bağışlasın kuzularımızı. Sana şunu diyeyim eğer kiracıysan taşın çünkü rutubetli evde çocuk sağlıklı kalmıyor ne yazık ki. İnşallah sütümüz artar mamaya muhtaç olmayız

Bebeğim mamayı bi türlü yemiyor biberon emmiyor kaşıkla ağlıyor şırıngayla hiç olmuyor napacağım bilmiyorum
Hastanede hemşireler parmağını veriyor bebek parmağını emince yandan siringayla sıkıyorlar azar azar adına bişey diyolar di ama unuttum bide öyle deneseniz bide eğer emiyorsa mamayı eds sistemiyle verseniz aklıma geldi yazıyım dedim.

Benimki de aynı durumda -ki yiyordu birden reddetmeye başladı-, meme reddi de yapıyor. Bir yöntemini bulursan beni de haberdar eder misin?
Canım aslında bi yöntemi var ama eşim gitmiş sormuş adam mideye iniyor falan diyince almamış. Emzirme destek sistemi diye beslenme hortumunu göğüs ucuna yapıştırıp diğer ucunuda biberona koyuyorsun videoları var bak istersen

Canım Bende düşündüm ama eşim sağolsun almamış hortumu. Medikalci kaç numara vereyim boğazından aşağı gönderirsiniz diyince sinirle çıktım diyor Allahım ya.

Canım Bende düşündüm ama eşim sağolsun almamış hortumu. Medikalci kaç numara vereyim boğazından aşağı gönderirsiniz diyince sinirle çıktım diyor Allahım ya.
Canım 5 numara iyi oluyormuş dediler ben denemedim hiç ama damla damla geliyor diyolar bi deneyin derim zaten çok pahalı değilmiş olmazsa olmaz inşallah bi yolunu bulursunuz Rabbim acil şifalar versin inşallah

Canım 5 numara iyi oluyormuş dediler ben denemedim hiç ama damla damla geliyor diyolar bi deneyin derim zaten çok pahalı değilmiş olmazsa olmaz inşallah bi yolunu bulursunuz Rabbim acil şifalar versin inşallah
Sağol canımm bütün hastalara şifa versin inşallah

Oyy Allah yardımcınız olsun baya uzunmuş çalışma süren.ama en azından süt izninle bitaz olsun erken cıkabıleceksın kolaylıkla size

Kızlar gaz ilaçları açıldıktan ne kadar süre için de tüketilebilinir bilğisi olan yazarbilir mi ??
Bende nurse haveys var dolapta saklanıyor 4hafta

kizlar oglunu sunnet ettiren varmi kac gunde uyilesiyor.ogluma dr idrar yolu icin igne vermisti bitti.kontrole gitmedik henuz ama idrarini yaoarken zorlaniyor sunnet mi ettirsek diyorum ama cok hzuzursuz.daha mi kotu olur sunnet olunca

Çok geçmiş olsun canım benim inşallah kısa zamanda iyileşir kuzucugun allahım sabır versin. Birden mi oldu
Öksürmesi vardı baktım iyice artıyo hırıltıda var gögsünde hastaneye götürdük bizde iyiki de hemen gçtürmüşüz ilerlemeden
Sagol bu arada canım allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…