2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kizlar oglunu sunnet ettiren varmi kac gunde uyilesiyor.ogluma dr idrar yolu icin igne vermisti bitti.kontrole gitmedik henuz ama idrarini yaoarken zorlaniyor sunnet mi ettirsek diyorum ama cok hzuzursuz.daha mi kotu olur sunnet olunca
Canım biz yaptırmadık henüz amaben yakın zamanda istiyoruz en geç 1 ay içinde.
Genel cerraha götür bir daniş istersen. Mutlaka faydası olacaktır. Çünkü cıs yaparken zorlanma yasayan bir bebeği vardı kuzenimin. Ona sünnet önermişti doktoru.

Yok canım denemedim hünnap ın çayını içiyorum inşallah yarar rezene anason. Bol su bakalım içimdeki sıkıntı geçse düzelir diyorum aslında
Moral en önemlisi aslında biliyosun dimi canim? Bol sabir,bol dua, bol pozitif düşünce. Ne yaşarsan yasa buna gayret et. Moral çok önemli sütte. Asla yok yada az deme, sütun az olsa bile. Inşallah artar canim. Havuc Hurma ve incir de tüket.

kizlar oglunu sunnet ettiren varmi kac gunde uyilesiyor.ogluma dr idrar yolu icin igne vermisti bitti.kontrole gitmedik henuz ama idrarini yaoarken zorlaniyor sunnet mi ettirsek diyorum ama cok hzuzursuz.daha mi kotu olur sunnet olunca
Biz yaptirdik canim 1 ay olcak yaptirali. Cok gec olmadan yaptir bence ne kadar erken o kadar iyi cocuk cerrahi yapiyor muayne icin ona gotur mutlaka.

Benim de aklıma geldi de artik büyüdüler kanarlar mi bilmem, anne sütü ile mama karışmış olur diye de düşündüm. Olmazsa deneriz onu da. Mideye hortum mu iniyormuş orayı anlamadim

Kizlar göz muayenesi icin 3.ayda gidin diyorlar ama bizin doktorumuz 6.ayda yaptirmamizi onerdi suan tam şaşılık goz kayması anlaşılmıyormuş

Finger feeding diyorlar yeni doğduğunda sütümü vermistim oyle, bugun siringa ile mamayi ayni şekilde denedim işe yaramadi bizde.

Maşallah minnoşa bence dönmez bu göz .. maşallah subanallah minnoşa :)

Oyy maşallah csnim. Benim kahverengi ve ailemde renkli göz yok. Esim ela onun ailede ise dede ve ananesi renkli gözlü. Bebeğim hala gri renkte. Bakalım ne olacak? Ama sizinki bence dönmez net mavi masallah
İnşallah dönmez kızlar. Valla ben hep kahverengi bekliyodum. Eşim ela diye olsa olsa ela diyodum yani. Mavi aklımın ucundan geçmemişti

Finger feeding diyorlar yeni doğduğunda sütümü vermistim oyle, bugun siringa ile mamayi ayni şekilde denedim işe yaramadi bizde.
Acaba büyüdükleri için mi olmuyor ki? benim bebegim buluzunun çıtçitını iliklerken kolumu emiyor. Ama hiç parmağımı vermedim.

Yani tam bilmiyorum kuzum olmazsa kaşıkla verir azar azar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…