2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Tamam canım aldırayım eşime kendime beslenme programı yapmam lazım uykusuz da kaldım baya. Neyseki buhar günde 4 e düştü bende oğlumda çok yoruluyoruz

Benim kızım neredeyse sadece mama yiyor gayet de güzel gelişiyor. Böyle şeyler söylediğinizde gerçekten çok üzülüyorum.
Ne varsa bu mamada.Mecbursa veriliyor ya herkesin sutu olmuyor emziremiyor.Hamileyken sezeryan yapana anne degilmis gibi bakiliyordu simdide mama verince anne olunmuyormus gibi bir hava estirmeye calisiliyor.

Benim de aklıma geldi de artik büyüdüler kanarlar mi bilmem, anne sütü ile mama karışmış olur diye de düşündüm. Olmazsa deneriz onu da. Mideye hortum mu iniyormuş orayı anlamadim
Yok canım ya medikalci demiş mideye iniyor diye :)) baktın mı youtube'dan nasıl yapıldığını

Cnm ben de çok isterim çıkmayı ama şuan için mümkün değil kiralar burda çok yüksek bir kaç yıl idare etmek zorundayız mamayı ben veriyorum bir aya yakındır üzüntü herşeyi etkilediği gibi sütümüzü de etkiledi maalesef

Öksürmesi vardı baktım iyice artıyo hırıltıda var gögsünde hastaneye götürdük bizde iyiki de hemen gçtürmüşüz ilerlemeden
Sagol bu arada canım allah razı olsun
En iyisini yapmışsın cnm biz o salak dr yüzünden gitmedik ve ilerledi düşün bir ay olacak hala öksürük burun tıkanıklığıyla uğraşıyoruz allahım korusun yavrularımızı tekrarlamadan büyüsünler inş

Kizlar biz göz muayenesine gitmedik hic. Zorunlu mu?Gitmeyen var mı? Genel rutin kontrol.
Cnm genelde ilk 3 ayda ve 1 yaşında göz muayenesi gerekiyor ben götüremedim hastalandı diye ama şuan pek hastaneler de dolanmamak lazım aşırı bir salgın var yavrularımız bağışıksız ne kadar uzak durursak o kadar iyi ne bileyim öyle gözüm korkmuş ki evden çıkmak istemiyorum insan görmek istemiyorum

Sağlık ocağında doktorumuz yaptı. Bide 6. Ayda varmış sanırım.
Sağlık ocağında nasıl yaptılar. Göz bebeğini büyütmek için damlalar falan damlattılar bize hastanede. Büyük makinayla gözlerini bir aletle açarak baktılar. Sağlık ocağında var mıymış öyle bir makina? Ordaki doktor ne anlar ki gözün gelişiminden?

Bu dediklerini çocuk doktoru mu yaptı

Canım geçmiş olsun kuzuya rabbim acil şifalar versin. Pişiği için de bepanten plus kullanmalısın. Bilinen tüm pişik kremleri daha çok önleyici pişik olmasın diye. Olduysa bepanten plus 1 günde gözle görülür iyileştiriyo. Bir de ıslak mendil kullanıyorsan kesinlikle bırak. Su ve pamuk kullanırsan çok rahatlatıyor

Eki Görüntüle 2236969
Teyzeleri bugün kontrolümüz var inşallah geçmiştir ciğerleri tertemiz olmuştur duanızda unutmayın :)
Oy maşallah ya. Rabbim nazarlardan korusun. Yanakları pamucuuukkk :)) böyle pürüzsüz yanaklı çocuk görünce içim gidiyo kuzumun yanakları ilk bir hafta falan böyleydi sanırım o zaman da küçük diye öpememiştim. Çocuğumun yanakları zımpara gibi resmen çok üzülüyorum

Benim bebeğimin gece uykusu çok güzeldi emer uyurdu. 4 saatte bir buhar vermem lazım diye mecbur uyanıyor tamamen inşallah bozulmaz düzeni :) gece zor ya Allah kolaylık versin
Amin hepinize inşallah canım.Bende buhar veriyorum ama tıkandığı zaman.Uyku düzeni oturuncaya kadar mecbur artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…