- 16 Aralık 2017
- 4.074
- 5.277
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #50.761
Tamam canım aldırayım eşime kendime beslenme programı yapmam lazım uykusuz da kaldım baya. Neyseki buhar günde 4 e düştü bende oğlumda çok yoruluyoruzMoral en önemlisi aslında biliyosun dimi canim? Bol sabir,bol dua, bol pozitif düşünce. Ne yaşarsan yasa buna gayret et. Moral çok önemli sütte. Asla yok yada az deme, sütun az olsa bile. Inşallah artar canim. Havuc Hurma ve incir de tüket.
Ne varsa bu mamada.Mecbursa veriliyor ya herkesin sutu olmuyor emziremiyor.Hamileyken sezeryan yapana anne degilmis gibi bakiliyordu simdide mama verince anne olunmuyormus gibi bir hava estirmeye calisiliyor.Benim kızım neredeyse sadece mama yiyor gayet de güzel gelişiyor. Böyle şeyler söylediğinizde gerçekten çok üzülüyorum.
Yok canım ya medikalci demiş mideye iniyor diye :)) baktın mı youtube'dan nasıl yapıldığınıBenim de aklıma geldi de artik büyüdüler kanarlar mi bilmem, anne sütü ile mama karışmış olur diye de düşündüm. Olmazsa deneriz onu da. Mideye hortum mu iniyormuş orayı anlamadim
Canım çok geçmiş olsun Rabbim kisa sürede iyileşmeyi nasip etsin yavrunaÖksürmesi vardı baktım iyice artıyo hırıltıda var gögsünde hastaneye götürdük bizde iyiki de hemen gçtürmüşüz ilerlemeden
Sagol bu arada canım allah razı olsun
Cnm ben de çok isterim çıkmayı ama şuan için mümkün değil kiralar burda çok yüksek bir kaç yıl idare etmek zorundayız mamayı ben veriyorum bir aya yakındır üzüntü herşeyi etkilediği gibi sütümüzü de etkiledi maalesefÇok şükür canım Rabbim bize bağışlasın kuzularımızı. Sana şunu diyeyim eğer kiracıysan taşın çünkü rutubetli evde çocuk sağlıklı kalmıyor ne yazık ki. İnşallah sütümüz artar mamaya muhtaç olmayız
Öyleymiş cnm ben bilmyorudum gerçi dolaba çok koymadım genelde mutfakta durdu inş bozulmamıştırOyy Allah yardımcınız olsun baya uzunmuş çalışma süren.ama en azından süt izninle bitaz olsun erken cıkabıleceksın kolaylıkla size
Bende nurse haveys var dolapta saklanıyor 4hafta
En iyisini yapmışsın cnm biz o salak dr yüzünden gitmedik ve ilerledi düşün bir ay olacak hala öksürük burun tıkanıklığıyla uğraşıyoruz allahım korusun yavrularımızı tekrarlamadan büyüsünler inşÖksürmesi vardı baktım iyice artıyo hırıltıda var gögsünde hastaneye götürdük bizde iyiki de hemen gçtürmüşüz ilerlemeden
Sagol bu arada canım allah razı olsun
Saol cnm benim evet çok minikler o nedenle çok zor toparlanıyorlar hamdolsun bu günlere
Cnm genelde ilk 3 ayda ve 1 yaşında göz muayenesi gerekiyor ben götüremedim hastalandı diye ama şuan pek hastaneler de dolanmamak lazım aşırı bir salgın var yavrularımız bağışıksız ne kadar uzak durursak o kadar iyi ne bileyim öyle gözüm korkmuş ki evden çıkmak istemiyorum insan görmek istemiyorumKizlar biz göz muayenesine gitmedik hic. Zorunlu mu?Gitmeyen var mı? Genel rutin kontrol.
kac gunde iyilesti cnmBiz yaptirdik canim 1 ay olcak yaptirali. Cok gec olmadan yaptir bence ne kadar erken o kadar iyi cocuk cerrahi yapiyor muayne icin ona gotur mutlaka.
Kullanmıyorum canım iştahı dönem dönem azalıyo ondan dolayımı bilmiyorum ama fazla kilo almıyoReflü için ilaç kullanıyor musunuz? Istahini etkiledi mi bu durum?
Sağlık ocağında nasıl yaptılar. Göz bebeğini büyütmek için damlalar falan damlattılar bize hastanede. Büyük makinayla gözlerini bir aletle açarak baktılar. Sağlık ocağında var mıymış öyle bir makina? Ordaki doktor ne anlar ki gözün gelişiminden?Sağlık ocağında doktorumuz yaptı. Bide 6. Ayda varmış sanırım.
Aynen. Çıldırıyorum :)Ne varsa bu mamada.Mecbursa veriliyor ya herkesin sutu olmuyor emziremiyor.Hamileyken sezeryan yapana anne degilmis gibi bakiliyordu simdide mama verince anne olunmuyormus gibi bir hava estirmeye calisiliyor.
çok erken diye düşünüyorum getırecegım muayeneye ama 4 yada 5.ay gıbı. Hem şu kışı atlatmıs oluruz.hastaneler tıklım tıklım.mikrop yuvası tam olarakKizlar biz göz muayenesine gitmedik hic. Zorunlu mu?Gitmeyen var mı? Genel rutin kontrol.
Bu dediklerini çocuk doktoru mu yaptıSağlık ocağında nasıl yaptılar. Göz bebeğini büyütmek için damlalar falan damlattılar bize hastanede. Büyük makinayla gözlerini bir aletle açarak baktılar. Sağlık ocağında var mıymış öyle bir makina? Ordaki doktor ne anlar ki gözün gelişiminden?
Canım geçmiş olsun kuzuya rabbim acil şifalar versin. Pişiği için de bepanten plus kullanmalısın. Bilinen tüm pişik kremleri daha çok önleyici pişik olmasın diye. Olduysa bepanten plus 1 günde gözle görülür iyileştiriyo. Bir de ıslak mendil kullanıyorsan kesinlikle bırak. Su ve pamuk kullanırsan çok rahatlatıyorBepanthol pişik kremi kullanıyodum ogluma iyi geliyodu buaralar iyice pişti hatta baya pişmiş sudocremi burdan duydum aldm ama hiç güzel degilmiş iyice maf oldu sanki totosunu yıkıycam her bezden sonra ama banyom soguk biraz hasta zaten iyice hasta olucak diyede korkuyorum
Oy maşallah ya. Rabbim nazarlardan korusun. Yanakları pamucuuukkk :)) böyle pürüzsüz yanaklı çocuk görünce içim gidiyo kuzumun yanakları ilk bir hafta falan böyleydi sanırım o zaman da küçük diye öpememiştim. Çocuğumun yanakları zımpara gibi resmen çok üzülüyorumEki Görüntüle 2236969
Teyzeleri bugün kontrolümüz var inşallah geçmiştir ciğerleri tertemiz olmuştur duanızda unutmayın :)
Amin hepinize inşallah canım.Bende buhar veriyorum ama tıkandığı zaman.Uyku düzeni oturuncaya kadar mecbur artık.Benim bebeğimin gece uykusu çok güzeldi emer uyurdu. 4 saatte bir buhar vermem lazım diye mecbur uyanıyor tamamen inşallah bozulmaz düzeni :) gece zor ya Allah kolaylık versin
Hayır göz doktoru. Ama çocuk hastanesindeki göz doktoru.Bu dediklerini çocuk doktoru mu yaptı
Aynen valla bebekler güya uyanık bebekler bilinçli yapıyorlar sankiAyy çok güldüm bazen benimki de böyle. Bildiğin sohbet ediyoruz ağu diyerek. Gece uyuturken pis pis yaparken de gülüyor şebekelik yapıyor banane utumucam boşuna pispislama der gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?