2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bence durur ama diyelim ki vermek zorunda kaldın biberon veriyorum ben kızıma sütüm az olduğu zamanlarda buzluktaki stoklardan. Hiç bi sorun yaşamadık. Annenin doğru uygulama yapması konusuna bişey diyemem. Benimkiler benim şerrimden korktukları için asla cesaret edemezler sözümden çıkmaya o yüzden rahatım :))) Annem hep der sana bulaşacağıma çalıyı dolaşırım daha iyi diye :)))

Benimki de aynıydı. Buhar makinesi aldım geçti. Evin nemi azalmış olabilir mi

Canım Bende düşündüm ama eşim sağolsun almamış hortumu. Medikalci kaç numara vereyim boğazından aşağı gönderirsiniz diyince sinirle çıktım diyor Allahım ya.

Geçen gün eds sistemi için emzirme danışmanı kalınlık ve marka vermişti canım bundan al istersen sende boğazına neden sokasın bantliyorsun gogusune saçmalamış medikalci. Nasıl yapıldığının videoları var zaten nette. Kullanılan sonda bu :)

Benim kızım neredeyse sadece mama yiyor gayet de güzel gelişiyor. Böyle şeyler söylediğinizde gerçekten çok üzülüyorum.
Canım ben güzel gelişmez diye bişey ilk kez duyuyorum bin tane testlerden geçirerek yapıyolar o mamayı en besleyici en faydalı hale getirmek için. Tek sıkıntısı fazla verilirse aşırı kilo alımına yol açabiliyor diye duymuştum tv de haberlerde. Obeziteyi tetikliyormuş anne sütü gibi her canı sıkıldığında her ağladığında mama verilmez günde belli porsiyonları olmalı aylık olarak özel planlanmalıymış.

Mandalina yediğimde olmuştu benim bebegim pişik bide ıslak mendil kullanmıştım oda yaptı bez de yapıyor banyo yaptıra bilirseniz iyileşir belki çok geçmiş olsun.
Kendimi parçalıyorum mandalina portakal limon pişik yapıyor diye hayır diyolar. Oh be biri daha söyledi bunu. Annem oldu canım su içme o da pişik yapar diye alay ediyo benle

Kendimi parçalıyorum mandalina portakal limon pişik yapıyor diye hayır diyolar. Oh be biri daha söyledi bunu. Annem oldu canım su içme o da pişik yapar diye alay ediyo benle
Hemde çok kötü yapıyor pişik açıyor resmen, iyileşmeside baya zaman alıyor, sanırım asitli olduğu için yapıyor .

Canm bebeklerin belli bir yeme potansiyeli var zaten. Her ağladığında değil ama her acıktığında veriyorum. Acıktığını anlayabiliyorum artık. Gündüz ortalama 2-2,5 saatte bir veriyorum. Gece de 4 saatte falan uyanıyor. İlk ay 1 kilo ikinci ve üçüncü ay 800’er gram kilo aldı. Bence aşırı değil. Obez olacak kadar değil yani:) neyse Allah hepimizin bebeğine sağlık versin. Sütü olanlara da daha çok versin:)

Kırmızı noktasına baktı genel muayene öyle detaylı değil. İşte kalp ritmine bıngıldağına ağzına dil bağına falan da baktı doktorumuz. Öyle detaylı olarak 6. Ay dedi hastanedeki çocuk doktorumuzda

Çok normal almış. Sen hiç sıkma canını milyonlarca insan kullanıyor o mamaları bebeğin gayet sağlıklı gelişiyor

Kızlar böyle kırmızı siyah ekoseli kız bebek için 0-3 ay herhangi bir kıyafet arıyorum .elbise olur tulum olur kazak gömlek her ne olursa. 1 hafta içinde elimde olması gerekiyor.Görenler noooolur bilgi versin

Eklentiler

• DF914514-A497-405F-95B8-62A2EEFBD78F.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 81
bugün yanakları icin doktora gittik atopik dermatit dedi ve çok az kortizon içeren bir krem yazdı 5 gün cok ince surerek kullan sonrasında mustela al sürekli nemlendir dedi

Kızlar böyle kırmızı siyah ekoseli kız bebek için 0-3 ay herhangi bir kıyafet arıyorum .elbise olur tulum olur kazak gömlek her ne olursa. 1 hafta içinde elimde olması gerekiyor.Görenler noooolur bilgi versin
lcw den aldım ama 9 aylık aldım 6 aydan başlıyordu belki kesersin boyundan falan olur

Son düzenleme:
Bebeği 2,5 aylık olanlar yüzüstü koyduğunuzda kafasını yukarda tutabiliyomu? Benimkinin kafası hemen düşüyo sinirleniyo ağlıyo.Ne zaman yüzüstü yatarken dik tutabiliyolar 3.aydan sonramı yoksa şuandada tutabiliyomu olması gerekirdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…