- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #5.081
Dr um sorun yok diyor , aşıları vs tam ama tüy olayı yoruyor çokCanm senn için iyi değil ama dr una sordn mu hamilelikte sıkıntı yaratıyormuymş canm prki nasl yapcksan kediyle böle giderse çok tüy yutarsn
Ne tüketebilirim sence ?Pastil onerdi cistus diye ama ben kullanmadim yani dogal seyler almaya calis dedi
Ben eksik alıyorum o zaman yaFolic trio gunde 3 kez aliniyor yemeklerle birlikte folic asit 1 gunde bir kez aliniyor her ikisininde icerigi ayri ben hamile kalmadan once folic 1 kullandim simdi gunde 3 kez folic trio aliyorum.
Canım inş duyarsın ya iyi haberlerini bekliyorum:)
Ayy umarım hayırlı haberlerle gelirsin.
Guzel haberler bekliyoruz canimm :))
Gozunaydinn masallah sizee
Ne degisik bi insan yaa lafi koyayim su kizlara diye ne bilenmis. Pes dogrusu. Girip yazmazsin konuyu takibi iptal edersin olur biter.listeden sil falan tripleri. Allah saglik sihhat versin :)))
Gittin miiiiiii duydun muuu
Canim gozun aydin duymussun cok sevindim doktorun icine sinmiyorsa degistir ben degistirdim banada iki hafta sonra gel dedi ben bebegimin kalp atisini gordum ama duymadin doktorum dinletmenin iyi olmadigini soyledi ama bence mantiksiz iki cocugum var ikisinde de dinledim cocuklarim masallah gayette saglikli her doktor farkli ne yapabilirimki neyse tekrar gozun aydinCanlar şimdi çıktım ilk önce duyamadık bi korku kapladı içimi eşime baka kaldım sonra ufaktan kalp atışları duydum başladım ağlamaya o kadar çok korktum ki duyamıcam diye dr değiştiricem ultrason cihazı kötü 2 hafta sonra tekrar gel dinleyelim dedi ben haftaya başka dr gidicem içim hiç rahat etmedi nedense hıçkıra hıçkıra ağlayasım var
Buda ultrason resmimiz
Kız küçücük maşallah canm çok sevndm duyamana bende senn gibi ağlarm heralde değiştr cnm bende değiştrcm rahat olcagmz dr gitmek daha iyi bence sonçta iki can emanet edyrz değil mi bu arada yzı yazmştm kmse görmemiş galba sağlık ocagndan hamilelik kaydı yaptr cnm 20 . Haftalkken tetanoz aşısı oluyrmşszCanlar şimdi çıktım ilk önce duyamadık bi korku kapladı içimi eşime baka kaldım sonra ufaktan kalp atışları duydum başladım ağlamaya o kadar çok korktum ki duyamıcam diye dr değiştiricem ultrason cihazı kötü 2 hafta sonra tekrar gel dinleyelim dedi ben haftaya başka dr gidicem içim hiç rahat etmedi nedense hıçkıra hıçkıra ağlayasım var
Buda ultrason resmimiz
Hic moralini bozma ufaktanda olsa duymussun dert etme doktorunu degistir anliyorum seni cunku cihazlar eski olunca doktor da bisey anlamiyo benim komsum 8 haftalikken kalp atisini duymuyorum diyip kurtaja alcakti baska doktora gcti bebek sapasaglam demis simdi 14 haftalik hic stres yapmaCanlar şimdi çıktım ilk önce duyamadık bi korku kapladı içimi eşime baka kaldım sonra ufaktan kalp atışları duydum başladım ağlamaya o kadar çok korktum ki duyamıcam diye dr değiştiricem ultrason cihazı kötü 2 hafta sonra tekrar gel dinleyelim dedi ben haftaya başka dr gidicem içim hiç rahat etmedi nedense hıçkıra hıçkıra ağlayasım var
Buda ultrason resmimiz
Kivi gribe iyi geliyormus,ilik balli sut icebilirsin ananem bana taze zencefil limon ve balla bi karisim yapmisti romatizma hastaligim icin yiyordum griptede yedim o da oksuruk gicigimi iyi geldi.Ne tüketebilirim sence ?
Gelişimi gayet güzel demekki cnm neden kafana taktın ki doktor ne dediBugün doktor kontrolüm var normalde 7+5iz ama bebek 8+3 cıktı. Ileride olması sıkıntı oluyormu ya bilen var mı ?
En son gittiğimde tam günündeydi şimdi ileri atmış kendini.
Aslında iyi değilmiş gerçekten. Yurt dışında yasakmış mesela. O sesi dışarı vermek için çok güçlü dalgalar gönderiyormuş alet. Benim de 4. gebeliğim hepsinde de dinletti doktor.Canim gozun aydin duymussun cok sevindim doktorun icine sinmiyorsa degistir ben degistirdim banada iki hafta sonra gel dedi ben bebegimin kalp atisini gordum ama duymadin doktorum dinletmenin iyi olmadigini soyledi ama bence mantiksiz iki cocugum var ikisinde de dinledim cocuklarim masallah gayette saglikli her doktor farkli ne yapabilirimki neyse tekrar gozun aydin
Haha benmknn hiçbirşeyden haberi yok senn ki daha iyi biliyormuş bizdenBen hamile kalinca esim benden once bildirmis saglik ocagina sonra aradilar oyle gittimSezerbusra21
Tamam canim ben de onu diyorum diger cocuklarimizin dinledik sonucta kotu birsry olmadi zma bunu dinleyemedim ama cok net gorduk kalp atisiniAslında iyi değilmiş gerçekten. Yurt dışında yasakmış mesela. O sesi dışarı vermek için çok güçlü dalgalar gönderiyormuş alet. Benim de 4. gebeliğim hepsinde de dinletti doktor.
Evet kart verdi iste ordaki hemsire mayista gidicem bakalim bebek doguncada orda yapiyolar 6 aylikken falan heralde :)Haha benmknn hiçbirşeyden haberi yok senn ki daha iyi biliyormuş bizdenbende 8 haftalık bir geçsin ikiay başvuru yapıcam:) aslında iyi bebegn aşılarını orda yapıyrmşsz hastaneler yapmıyrmş oradı takp edip yapyrmş
Beni doktor yonlendirdi git dedi butun tahlillerini yap dedi gittim butun tahlillerimi yaptimHaha benmknn hiçbirşeyden haberi yok senn ki daha iyi biliyormuş bizdenbende 8 haftalık bir geçsin ikiay başvuru yapıcam:) aslında iyi bebegn aşılarını orda yapıyrmşsz hastaneler yapmıyrmş oradı takp edip yapyrmş
Tam bilmiyorum bebege ne zaman aşı yapıyorla rgittiğimde sorcam zaten iyi öğrencm sorupEvet kart verdi iste ordaki hemsire mayista gidicem bakalim bebek doguncada orda yapiyolar 6 aylikken falan heralde :)
Bende eltimden biliyorum birinci ayinda ya 5 yada 6. Ayinda bide yasinda galiba asi yaptiklarinda da bebegi 3 gun yikamak yasak cok huysuz oluyolar hic uyumuyolar zaten asi yapildigi zaman ben zaten sanki uzun zamandir cocuk bakmış gibiyim eltimden dolayiTam bilmiyorum bebege ne zaman aşı yapıyorla rgittiğimde sorcam zaten iyi öğrencm sorup
Gözün aydın cnm annesi daha minik o yüzdendir daha derinden geliyor sesi annesiCanlar şimdi çıktım ilk önce duyamadık bi korku kapladı içimi eşime baka kaldım sonra ufaktan kalp atışları duydum başladım ağlamaya o kadar çok korktum ki duyamıcam diye dr değiştiricem ultrason cihazı kötü 2 hafta sonra tekrar gel dinleyelim dedi ben haftaya başka dr gidicem içim hiç rahat etmedi nedense hıçkıra hıçkıra ağlayasım var
Buda ultrason resmimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?