2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Folic trio gunde 3 kez aliniyor yemeklerle birlikte folic asit 1 gunde bir kez aliniyor her ikisininde icerigi ayri ben hamile kalmadan once folic 1 kullandim simdi gunde 3 kez folic trio aliyorum.
Ben eksik alıyorum o zaman ya ama eczaneden kimse söylemedi bunu bana doktor da söylemedi

Canım inş duyarsın ya iyi haberlerini bekliyorum:)

Ayy umarım hayırlı haberlerle gelirsin.

Gittin miiiiiii duydun muuu

Canlar şimdi çıktım ilk önce duyamadık bi korku kapladı içimi eşime baka kaldım sonra ufaktan kalp atışları duydum başladım ağlamaya o kadar çok korktum ki duyamıcam diye dr değiştiricem ultrason cihazı kötü 2 hafta sonra tekrar gel dinleyelim dedi ben haftaya başka dr gidicem içim hiç rahat etmedi nedense hıçkıra hıçkıra ağlayasım var

Buda ultrason resmimiz

Eklentiler

• image.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 56
Canim gozun aydin duymussun cok sevindim doktorun icine sinmiyorsa degistir ben degistirdim banada iki hafta sonra gel dedi ben bebegimin kalp atisini gordum ama duymadin doktorum dinletmenin iyi olmadigini soyledi ama bence mantiksiz iki cocugum var ikisinde de dinledim cocuklarim masallah gayette saglikli her doktor farkli ne yapabilirimki neyse tekrar gozun aydin

Kız küçücük maşallah canm çok sevndm duyamana bende senn gibi ağlarm heralde değiştr cnm bende değiştrcm rahat olcagmz dr gitmek daha iyi bence sonçta iki can emanet edyrz değil mi bu arada yzı yazmştm kmse görmemiş galba sağlık ocagndan hamilelik kaydı yaptr cnm 20 . Haftalkken tetanoz aşısı oluyrmşsz

Hic moralini bozma ufaktanda olsa duymussun dert etme doktorunu degistir anliyorum seni cunku cihazlar eski olunca doktor da bisey anlamiyo benim komsum 8 haftalikken kalp atisini duymuyorum diyip kurtaja alcakti baska doktora gcti bebek sapasaglam demis simdi 14 haftalik hic stres yapma

Aslında iyi değilmiş gerçekten. Yurt dışında yasakmış mesela. O sesi dışarı vermek için çok güçlü dalgalar gönderiyormuş alet. Benim de 4. gebeliğim hepsinde de dinletti doktor.

Ben hamile kalinca esim benden once bildirmis saglik ocagina sonra aradilar oyle gittim Sezerbusra21
Haha benmknn hiçbirşeyden haberi yok senn ki daha iyi biliyormuş bizden bende 8 haftalık bir geçsin ikiay başvuru yapıcam:) aslında iyi bebegn aşılarını orda yapıyrmşsz hastaneler yapmıyrmş oradı takp edip yapyrmş

Aslında iyi değilmiş gerçekten. Yurt dışında yasakmış mesela. O sesi dışarı vermek için çok güçlü dalgalar gönderiyormuş alet. Benim de 4. gebeliğim hepsinde de dinletti doktor.
Tamam canim ben de onu diyorum diger cocuklarimizin dinledik sonucta kotu birsry olmadi zma bunu dinleyemedim ama cok net gorduk kalp atisini

Evet kart verdi iste ordaki hemsire mayista gidicem bakalim bebek doguncada orda yapiyolar 6 aylikken falan heralde :)

Beni doktor yonlendirdi git dedi butun tahlillerini yap dedi gittim butun tahlillerimi yaptim

Tam bilmiyorum bebege ne zaman aşı yapıyorla rgittiğimde sorcam zaten iyi öğrencm sorup
Bende eltimden biliyorum birinci ayinda ya 5 yada 6. Ayinda bide yasinda galiba asi yaptiklarinda da bebegi 3 gun yikamak yasak cok huysuz oluyolar hic uyumuyolar zaten asi yapildigi zaman ben zaten sanki uzun zamandir cocuk bakmış gibiyim eltimden dolayi yikamasini da yaparim herseyini

Gözün aydın cnm annesi daha minik o yüzdendir daha derinden geliyor sesi annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…