2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
1. Ayda 2. Ayda 3. Ayda 4. Ayda 5. Ayda 6. Ayda 1 yaşında 18. Ayda ve 2 yaşında bebeğin aşılar

Beni doktor yonlendirdi git dedi butun tahlillerini yap dedi gittim butun tahlillerimi yaptim
Benm dr boş cidden o kadn bıraksın drluğu zaten şikayet etsem mi işte bu salı son gidişim daha gitmcem değltrcm drmu bu kadnn odasına giryrm çıkmm bir oluyr ilkdefa gördm böle birşey ne tahlili yapyrz ki bnu blmyrdm cnm

N e güzel deneym olmş sana sölemş benm burda çok yaknmda kmse yok arayark soryrm bende öle oğrenyrm :)

Canim ben gittim hamileyim dedim doktorum yonlendirdi dedim butun gereken tahliller yapilsin dedi saglik ocagindaki doktorda tamam dedi hepsini istedi bence de degistir doktorunu ben de degistirdim zaten

N e güzel deneym olmş sana sölemş benm burda çok yaknmda kmse yok arayark soryrm bende öle oğrenyrm :)
Suan eltimin kizi 8 aylik ve tekrar hamile aramizda 1 ay var haftada 3 gun beraberizdir beraber yikariz yeri gelir bazen bende kalir ben onda dogdugundan bu yana hep bana guvenerek birakirdi birazda benim cocugum yok diye hep uzulmeyeyim diye sagolsun ogrendim :)

Slm kizlar canım sıkıldı kan testi verdim saglik ocağına tsh degerim cok düşük çıkmış yine ki t3 ve t4 normal.
Ben bu tsh nasıl yukseltebilirim siz tam kan sayiminiza baktirdiniz mi?

Slm kizlar canım sıkıldı kan testi verdim saglik ocağına tsh degerim cok düşük çıkmış yine ki t3 ve t4 normal.
Ben bu tsh nasıl yukseltebilirim siz tam kan sayiminiza baktirdiniz mi?
Canim gecmis olsun doktor demedimi nasil yukselir diye ben de tam kan sayimi yaptirdim daha dogrusu doktor istedi

Eve uçuşuyor maalesef , nasıl yapsam bilmiyorum üstüne iyice hassas oldum ben de ya , keşke Bi kaç aylığına verebilecek kimsem olsaydı , sanki heryer tüy sanki her yet kedi kumu
O da evlar sayılır başkasına verip psikolojisi ile oynamayın tavuklu mama vermeyin her gün günde bir yumurta verin tüyleri düzene girer tüy dökme mevsimindeler benim kedilerimde öyle sadece dışkısına karışmayın yeterli onların tüyü ile halı tüyü arasında hiç fark yok kaldı ki kedilerin daha temiz tüyleri

Ben bu sağlık ocağı mevzusunu anlamadım bildirmek mi gerekiyor ne zaman yapmalız.bildirince ne gibi yaparız oluyor bize?

Senin sonuçlar nasıl canım Ben sonucu internetten öğrendim. Doktora gidemedim memlekete geldim
Sonuclarim iyi cikmis yalniz doktor toksoplazma gecirmissin dedi o nedir brn hicbirsey gdcirmedim dedim hayir gecirmissin pozitif cikmis dedi peki nedir dedim kedive koprkten gecen bir virusmus iyi de ben hic kedi ve kopege yaklasmadim cunku asiri korkuyorum ayni kaldirimda bile yuruyemem cig ettrn de oluyor dedi hi dedim cunku cigkofte cok ydmistim ana bu iyi birsey dedi artik bu viruse jarsi bagisiklik kazandin dedi allah korusun hamilelikte bu virus tehlikeli oluyormus hani diyorlarya hamileyken cigkofte yemeyin diye bu virusten dolayiymus neyseki atlatmisim

Hadi ya bak yeni bir sey öğrenmiş olduk dikkat edelim bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…