2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım biz özelde, doğum yaptırdığım hastanede ücretsiz çektirdik. Niye böyle oluyo ki hiç anlamadim

Yıkadıktan sonra bebek kıyafetlerini hala ütüleyen var mı? Ben malesef fırsat bulamiyorum artık ütüye. Bebeğin kıyafetlerini bende ayrı yıkıyorum.
Bende ayrı yıkıyorum ama ütülemek ne mümkün. Ilk hafta kv m kaldi sonra hp kendim baktım. Bi kızım doğmadan önce hepsini ütülemiştim o kadar

Bende aynı durumdayım canım bez konusuda aynı seninki kaç aylık kaç kg? Bende sıkı bağlasam bacakları iz oluYo bol bağlıyorum cıvık yaptığında belinden taşıyo
3 aylık 5 kilo boyu 58 canim ama gaz çıkarma için ayakları havaya kaldırıp duruyor ondan oluyor sanırım. Az önce sesine uyandım bezini de çok dolmadan değiştireyim dedim yine bel tarafından ıslatmış sıpa

Canım premium care 2 numarada 2 farklı beden var. 3-6 kilo ve 4-8 kilo. Bende ikiside var şuanda biz 3-6 olani kullanıyoruz en son 4500 du 10gun önce. 3 numara senin için çok büyük 4-8 kilo olanı dene bence

Yıkadıktan sonra bebek kıyafetlerini hala ütüleyen var mı? Ben malesef fırsat bulamiyorum artık ütüye. Bebeğin kıyafetlerini bende ayrı yıkıyorum.
Ben kendi kıyafetlerimizi de iç çamaşırına kadar ütülerdim bebeğinkileri de çoraplarına kadar ütülüyorum:) gündüzleri her uyuduğunda bir iş yapıyorum. Bir uyuduğunda ütü bir uyuduğunda temizlik bir uyuduğunda yemek:) yemeği son zamanlarda birlikte de yapmaya başladık. Ama ben işe başlayınca ne olacak bilmiyorum. Haftasonu oturtacağız bu düzeni artık.

Senin bebişin bünyesinden dolayı canım bende beraber atıyorum.doktorunuz bide özellikle tembih etmiş. Boron bebekler için özel yok ama içeriği bebekler için uygun mühendisin oğlu incelemiş baktım :))
Kızlar yapmayın. Alerjisi olsun olmasın sizin iç çamaşırlarlarınızla yada dışardan getirdiğiniz onca mikropla bebeğin çamaşırları bir arada yıkanır mı neyse kendi tercihiniz tabi.

Kızlar yapmayın. Alerjisi olsun olmasın sizin iç çamaşırlarlarınızla yada dışardan getirdiğiniz onca mikropla bebeğin çamaşırları bir arada yıkanır mı neyse kendi tercihiniz tabi.
Bize gittiğimiz her doktor kesinlikle ayrı yıkayın dedi. Biz de hic beraber yikamadik

Bize gittiğimiz her doktor kesinlikle ayrı yıkayın dedi. Biz de hic beraber yikamadik
Ya geçenlerde bizim yünlüleri yıkarken onun yün battaniyesini de birarada yıkayayım dedim sonra vicdanım el vermedi çamaşır bitince onu tek olarak tekrar tekrar yıkadım. Yazık çok hassas onlar. Bir enfeksiyon kapsa Allah korusun. Biz tedbirimizi alalım da.

Aynen canım çok iyi yapmışsın. Ben yataktaki cibinlik tülünü bile ayrı ve bebek deterjaniyla yıkıyorum. Ödüm kopuyo alerji olacak diye

Günaydın kızlar, ben bayadır giremiyorum çok özledim hepinizi bol bol yazıştığımız günleri özlüyorum. Kızım 3 aylık oldu ama çok gazlı ve nazlı uykusuz geçti. Kendine dair hiç bir şey yapamıyorum. Gaz damlası çaylar vs denedik hiç fayda etmedi. Bu ara gece uykusunu oturtmaya çabalıyorum ama nafile 2-3 lerde uyuyor. Uyunıksa hep kucak istiyor muz mız çıktı benimki. Sizler nasılsınız?
Ben de ayrı yıkayıp ütülüyorum kıyafetleri ama devlet aşısından başka aşı yaptırmıyorum çünkü aşı olan da hasta olabiliyor para kazanma yöntemi gibi geliyor bana. 8 aylık doğmuştu 2400 şu an 4700 ve 56 cm. 1. Aydan sonra Dr a gitmedim sağlık ocağına gittim sadece.

60 dereceden sonra mikroplar ölüyor ben 70 de yıkıyorum. ayrıca herkesin durumu iyi olmayabilir. kiminin kıyafeti azdır kiminin çok. benim bir kızım daha var ve tuvalete alışıyor o da kaçırıyor arada tabii yani ben bazen günde 3 4 kere çamaşır makinası çalıştırdığım oluyor. yeni mi evlisin bilmiyorum ama zamlardan haberin yok herhalde 100% zam geldi elektriğe. herkesin geçimi farklı daha kötü günler bizi bekliyor ve hesabını iyi yapmak lazım. alerjisi olan bilmiyorum başıma gelmedi ama ayrı yıkama konusu bu kadar böö e e kaka bakılmamalı sonuçta bizde hergün iç çamaşırı değiştiriyoruz ve 100% bakteriden koruyamayız malesef ve iyi de değil. ne kadar çok sakınırsan o kadar çok göze batar veya hasta olur. mikropsuz hayat yok malesef

prima 4.8 kg dene cnm bizde şuan onu kullanıyoruz küçük gelmiyo kızım 5400 gr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…