- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #51.141
Teşekkür ederim canım şu deterjan işi de tam kafamı karıştırdı. Daha da karışmadan moru sipariş vericemYeşilini de kullandım morunu da kullandım. Aynılar sadece kokuları farklı. Yeşil olan beyaz sabun kokulu. Ben o kokuyu sevmedim mor kullanıyorum artık.
Ben ütüleyemiyorum eşiminkileri ancak yetiştiriyorumYıkadıktan sonra bebek kıyafetlerini hala ütüleyen var mı? Ben malesef fırsat bulamiyorum artık ütüye. Bebeğin kıyafetlerini bende ayrı yıkıyorum.
Canım biz özelde, doğum yaptırdığım hastanede ücretsiz çektirdik. Niye böyle oluyo ki hiç anlamadimKızlar yarın doktora muayeneye gidicez aşıları olcak Cuma günü devlette kalça ultrasonu çektirip tekrar doktora sonuçları götürücez çözümü öyle buldum. Yarına randevu alamıyorum kalçadan en erken Cuma. E aşı günleri de yarın. Mecbur iki kere gitçez doktora
Bende ayrı yıkıyorum ama ütülemek ne mümkün. Ilk hafta kv m kaldi sonra hp kendim baktım. Bi kızım doğmadan önce hepsini ütülemiştim o kadarYıkadıktan sonra bebek kıyafetlerini hala ütüleyen var mı? Ben malesef fırsat bulamiyorum artık ütüye. Bebeğin kıyafetlerini bende ayrı yıkıyorum.
3 aylık 5 kilo boyu 58 canim ama gaz çıkarma için ayakları havaya kaldırıp duruyor ondan oluyor sanırım. Az önce sesine uyandım bezini de çok dolmadan değiştireyim dedim yine bel tarafından ıslatmış sıpaBende aynı durumdayım canım bez konusuda aynı seninki kaç aylık kaç kg? Bende sıkı bağlasam bacakları iz oluYo bol bağlıyorum cıvık yaptığında belinden taşıyo
3 aylık 5 kilo boyu 58 canim ama gaz çıkarma için ayakları havaya kaldırıp duruyor ondan oluyor sanırım. Az önce sesine uyandım bezini de çok dolmadan değiştireyim dedim yine bel tarafından ıslatmış sıpa
Ben napıyım canım ya deli oluyorum artık 5 gün bekliyorum 6. Gün fitil atıyorum işte zeytinyağı vermiyormusun ne oldu
Ben kendi kıyafetlerimizi de iç çamaşırına kadar ütülerdim bebeğinkileri de çoraplarına kadar ütülüyorum:) gündüzleri her uyuduğunda bir iş yapıyorum. Bir uyuduğunda ütü bir uyuduğunda temizlik bir uyuduğunda yemek:) yemeği son zamanlarda birlikte de yapmaya başladık. Ama ben işe başlayınca ne olacak bilmiyorum. Haftasonu oturtacağız bu düzeni artık.Yıkadıktan sonra bebek kıyafetlerini hala ütüleyen var mı? Ben malesef fırsat bulamiyorum artık ütüye. Bebeğin kıyafetlerini bende ayrı yıkıyorum.
işte ben bu yüzden sık çocuk doktoruna gitmiyorum =) nasıl alıştırırsan öyle gider canım. ben 70derecede yıkıyorumhiç de birşeyimiz yok çok şükür. bazen herşeyi kafayı takmamak lazım. eee ne zamana kadar böyle ayrı yıkayacaksın? alerji derken ne gibi belirtileriniz oluyor? belki senin bebeğe "özel" kullandığın deterjan alerji yapıyordur? ne biçim doktor oldu kucağıma almayım
Kızlar yapmayın. Alerjisi olsun olmasın sizin iç çamaşırlarlarınızla yada dışardan getirdiğiniz onca mikropla bebeğin çamaşırları bir arada yıkanır mıSenin bebişin bünyesinden dolayı canım bende beraber atıyorum.doktorunuz bide özellikle tembih etmiş. Boron bebekler için özel yok ama içeriği bebekler için uygun mühendisin oğlu incelemiş baktım :))
evdeki biterse evet devamlı kullanırım memnun kaldımIsmi değişmiş dendi canım. Bunu kullanacak misin peki
bu daha iyi günlerimizYazık gunah gercekten. Alamayanlar napsın
Bize gittiğimiz her doktor kesinlikle ayrı yıkayın dedi. Biz de hic beraber yikamadikKızlar yapmayın. Alerjisi olsun olmasın sizin iç çamaşırlarlarınızla yada dışardan getirdiğiniz onca mikropla bebeğin çamaşırları bir arada yıkanır mıneyse kendi tercihiniz tabi.
Ya geçenlerde bizim yünlüleri yıkarken onun yün battaniyesini de birarada yıkayayım dedim sonra vicdanım el vermedi çamaşır bitince onu tek olarak tekrar tekrar yıkadım. Yazık çok hassas onlar. Bir enfeksiyon kapsa Allah korusun. Biz tedbirimizi alalım da.Bize gittiğimiz her doktor kesinlikle ayrı yıkayın dedi. Biz de hic beraber yikamadik
Green clean kullanıyorum benCanım şuan uni baby kullanıyorum değiştirmek istiyorum. Sen ne kullaniyosun peki
Aynen canım çok iyi yapmışsın. Ben yataktaki cibinlik tülünü bile ayrı ve bebek deterjaniyla yıkıyorum. Ödüm kopuyo alerji olacak diyeYa geçenlerde bizim yünlüleri yıkarken onun yün battaniyesini de birarada yıkayayım dedim sonra vicdanım el vermedi çamaşır bitince onu tek olarak tekrar tekrar yıkadım. Yazık çok hassas onlar. Bir enfeksiyon kapsa Allah korusun. Biz tedbirimizi alalım da.
60 dereceden sonra mikroplar ölüyor ben 70 de yıkıyorum. ayrıca herkesin durumu iyi olmayabilir. kiminin kıyafeti azdır kiminin çok. benim bir kızım daha var ve tuvalete alışıyor o da kaçırıyor arada tabii yani ben bazen günde 3 4 kere çamaşır makinası çalıştırdığım oluyor. yeni mi evlisin bilmiyorum ama zamlardan haberin yok herhalde 100% zam geldi elektriğe. herkesin geçimi farklı daha kötü günler bizi bekliyor ve hesabını iyi yapmak lazım. alerjisi olan bilmiyorum başıma gelmedi ama ayrı yıkama konusu bu kadar böö e e kaka bakılmamalı sonuçta bizde hergün iç çamaşırı değiştiriyoruz ve 100% bakteriden koruyamayız malesef ve iyi de değil. ne kadar çok sakınırsan o kadar çok göze batar veya hasta olur. mikropsuz hayat yok malesefKızlar yapmayın. Alerjisi olsun olmasın sizin iç çamaşırlarlarınızla yada dışardan getirdiğiniz onca mikropla bebeğin çamaşırları bir arada yıkanır mıneyse kendi tercihiniz tabi.
Tamam canım teşekkür ederim :)Green clean kullanıyorum ben
prima 4.8 kg dene cnm bizde şuan onu kullanıyoruz küçük gelmiyo kızım 5400 grEvde çamaşır i bir türlü bitiremiyorum maalesef. Sürekli yıka kurut katla askılık hiç boş kalmıyor. Bir de oğlum sürekli çişini bezine değil koyagerdeğil kıyafetine yapıyor. Biraz sıkı bağlasam bacakları iz oluyor ne yapmalıyım bilmiyorum. Premium care kullanıyorum. Pampers 2 küçük geliyor 3 üne baktım büyük .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?