- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #51.161
Kağıt gibi olsun diye çabalamıyorum. Ütü masasının üstüne kıyafeti yayıp üzerine buhar basıyorum bolca o kadarYıkadıktan sonra bebek kıyafetlerini hala ütüleyen var mı? Ben malesef fırsat bulamiyorum artık ütüye. Bebeğin kıyafetlerini bende ayrı yıkıyorum.
Kullanmıyorum canım ve hiç tavsiye edilmiyor bence sen de kullanma. En masumu bile zararlıymış eşimin patronunun eşi biyokimya uzmanı içinde parfüm olan hiç birşey zararsız olamaz dedi. Kendi kıyafetlerimizi yumuşatıcıyla yıkadığımız için evde kurutmuyorum bile balkonda kurutuyorumKızlar bebeklerinizin çamaşırlarını çıkarken yumuşatıcı kullaniyo musunuz? Kullaniyosaniz ne kullaniyosunuz?
Tamam canım bende kullanmayi biraktim ondan sordum kullanan var mı diye :)Kullanmıyorum canım ve hiç tavsiye edilmiyor bence sen de kullanma. En masumu bile zararlıymış eşimin patronunun eşi biyokimya uzmanı içinde parfüm olan hiç birşey zararsız olamaz dedi. Kendi kıyafetlerimizi yumuşatıcıyla yıkadığımız için evde kurutmuyorum bile balkonda kurutuyorum
Memnun musun canim. Yumusatici kullanmiyosun degil miGreen clean kullanıyorum ben
Canım bebek deterjanında en masum bence minoris hem de hiç bir hayvan üzerinde test edilmemiş.Teşekkür ederim canım benim:)
Siz öyle deyince bursadaki tüm özel hastaneleri aradım hiç birinde ücretsiz değil. Bursa çokkk pahalı çokkkkCanım biz özelde, doğum yaptırdığım hastanede ücretsiz çektirdik. Niye böyle oluyo ki hiç anlamadim
KatılıyorumKızlar yapmayın. Alerjisi olsun olmasın sizin iç çamaşırlarlarınızla yada dışardan getirdiğiniz onca mikropla bebeğin çamaşırları bir arada yıkanır mıneyse kendi tercihiniz tabi.
Canim ben devlette yaptirdim snde dewlette yaptir bosa para verme 2 dk surmuo cekmesi degmez bosa parar vermeye bnceSiz öyle deyince bursadaki tüm özel hastaneleri aradım hiç birinde ücretsiz değil. Bursa çokkk pahalı çokkkk
Öyle yaptık canım. Yarın gidicektik kalça için ama halam doktor sağolsun ünv hastanesinde bugüne ayarlayabilmiş. Hallettik çok şükürCanim ben devlette yaptirdim snde dewlette yaptir bosa para verme 2 dk surmuo cekmesi degmez bosa parar vermeye bnce
Canım 4-8 kilo yazıyor bez çok güzel oluyor zaten karnını da kapatıyor bacakları da aşırı sıkı olmuyor ama bizimki ayakları dikiyor yukarı o sırada oluyor ama son 2 gündür böyle . Biraz kilo alması lazım sanırım. Çünkü boyu biraz kısa iken hiç olmamıştı şimdi biraz boyu uzayınca kilosu az kaldı . Sabah yine değiştirdim bu aradaCanım premium care 2 numarada 2 farklı beden var. 3-6 kilo ve 4-8 kilo. Bende ikiside var şuanda biz 3-6 olani kullanıyoruz en son 4500 du 10gun önce. 3 numara senin için çok büyük 4-8 kilo olanı dene bence
3. Ayda da yapılıyormuş. Doktorum bize öyle tavsiye etti sağlık ocağındaki hemşiremizede sordum o da 9. Ay olsun o zaman dedi. Bir daha sor istersen canım doktora belki bildiği bişey vardır açıklarBizim ki neden 3.ayda yapacak o zaman. Bide ağırmış dedin. Ben uyku düzeni oturtmaya çalışıyorum bu aşılar yüzünden bozulacak.
Canım ben sade unibaby ile yıkıyorum kokusuz . Hatta dalan roxy biraz kokulu oluyordu makineden çıkarken onu bile sevmedim. Benim oğlumda da koku hassasiyeti var maalesef biraz yoğun kalsa hapşuruyor. Unibaby i çok sevdimKızlar bebeklerinizin çamaşırlarını çıkarken yumuşatıcı kullaniyo musunuz? Kullaniyosaniz ne kullaniyosunuz?
Tabi canım iç çamaşırlarımızı atmıyorum. Hafif kirlileri gömlek falan. İlk iki ay hep ayrı yıkadım artık karışık yıkıyorum bağışıklık sistemi alışmasın o kadar sterilize ortama diye düşünüyorumKızlar yapmayın. Alerjisi olsun olmasın sizin iç çamaşırlarlarınızla yada dışardan getirdiğiniz onca mikropla bebeğin çamaşırları bir arada yıkanır mıneyse kendi tercihiniz tabi.
Ya ben normal kıyafetleri 40 da yikasam bile eşim yüksek dereceye mi verdin diyor 70 te nasıl çekmiyor . Oğlumun kıyafetleri 50 de yıkadım Dalan toz kullanırken yine e bebekten aldığım zıbınlar ve birkaç kıyafeti küçüldü. Şimdi unibaby sıvı 40 ta yıkıyorum.60 dereceden sonra mikroplar ölüyor ben 70 de yıkıyorum. ayrıca herkesin durumu iyi olmayabilir. kiminin kıyafeti azdır kiminin çok. benim bir kızım daha var ve tuvalete alışıyor o da kaçırıyor arada tabii yani ben bazen günde 3 4 kere çamaşır makinası çalıştırdığım oluyor. yeni mi evlisin bilmiyorum ama zamlardan haberin yok herhalde 100% zam geldi elektriğe. herkesin geçimi farklı daha kötü günler bizi bekliyor ve hesabını iyi yapmak lazım. alerjisi olan bilmiyorum başıma gelmedi ama ayrı yıkama konusu bu kadar böö e e kaka bakılmamalı sonuçta bizde hergün iç çamaşırı değiştiriyoruz ve 100% bakteriden koruyamayız malesef ve iyi de değil. ne kadar çok sakınırsan o kadar çok göze batar veya hasta olur. mikropsuz hayat yok malesef
Benim oglumda sürekli hapşırıyo hiç aklıma gelmemişti deterjandan olabilir o zman 4 defa üst üstte sürekli hapşırıyo deterjanımz dalinCanım ben sade unibaby ile yıkıyorum kokusuz . Hatta dalan roxy biraz kokulu oluyordu makineden çıkarken onu bile sevmedim. Benim oğlumda da koku hassasiyeti var maalesef biraz yoğun kalsa hapşuruyor. Unibaby i çok sevdim
Biz Esentepe de.uyguna yaptırdık canım tabi yine 100 civarındaydı. Şimdi ne kadar hic bilmiyorum ama. Ve Bursa cidden çok pahalı hayallerim Adana ya gitmek hayırlısı ileSiz öyle deyince bursadaki tüm özel hastaneleri aradım hiç birinde ücretsiz değil. Bursa çokkk pahalı çokkkk
Bende bursadayım gerçekten çok pahalı herşey neyseki oglum için ücretsizmiş hastane ceylan hastanesinde dogum yaptım bendeBiz Esentepe de.uyguna yaptırdık canım tabi yine 100 civarındaydı. Şimdi ne kadar hic bilmiyorum ama. Ve Bursa cidden çok pahalı hayallerim Adana ya gitmek hayırlısı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?