2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yıkadıktan sonra bebek kıyafetlerini hala ütüleyen var mı? Ben malesef fırsat bulamiyorum artık ütüye. Bebeğin kıyafetlerini bende ayrı yıkıyorum.
Kağıt gibi olsun diye çabalamıyorum. Ütü masasının üstüne kıyafeti yayıp üzerine buhar basıyorum bolca o kadar

Kızlar bebeklerinizin çamaşırlarını çıkarken yumuşatıcı kullaniyo musunuz? Kullaniyosaniz ne kullaniyosunuz?
Kullanmıyorum canım ve hiç tavsiye edilmiyor bence sen de kullanma. En masumu bile zararlıymış eşimin patronunun eşi biyokimya uzmanı içinde parfüm olan hiç birşey zararsız olamaz dedi. Kendi kıyafetlerimizi yumuşatıcıyla yıkadığımız için evde kurutmuyorum bile balkonda kurutuyorum

Tamam canım bende kullanmayi biraktim ondan sordum kullanan var mı diye :)

Kızlar yapmayın. Alerjisi olsun olmasın sizin iç çamaşırlarlarınızla yada dışardan getirdiğiniz onca mikropla bebeğin çamaşırları bir arada yıkanır mı neyse kendi tercihiniz tabi.
Katılıyorum hani ne biliyim yeni giydiğin bi pijamaya bebeğin kusmuştur onunkileri atarken atabilirsin belki bi parça kendininkini. Ama dışarı kıyafetleri iç çamaşırları. Sanırım 5-6 yaşına gelene kadar ayrı yıkarım. Zaten 3-4 günlük biriken çamaşırı bir makine oluyor . Neden birlikte atmaya gerek duyulsun ki.

Canim ben devlette yaptirdim snde dewlette yaptir bosa para verme 2 dk surmuo cekmesi degmez bosa parar vermeye bnce
Öyle yaptık canım. Yarın gidicektik kalça için ama halam doktor sağolsun ünv hastanesinde bugüne ayarlayabilmiş. Hallettik çok şükür

Canım premium care 2 numarada 2 farklı beden var. 3-6 kilo ve 4-8 kilo. Bende ikiside var şuanda biz 3-6 olani kullanıyoruz en son 4500 du 10gun önce. 3 numara senin için çok büyük 4-8 kilo olanı dene bence
Canım 4-8 kilo yazıyor bez çok güzel oluyor zaten karnını da kapatıyor bacakları da aşırı sıkı olmuyor ama bizimki ayakları dikiyor yukarı o sırada oluyor ama son 2 gündür böyle . Biraz kilo alması lazım sanırım. Çünkü boyu biraz kısa iken hiç olmamıştı şimdi biraz boyu uzayınca kilosu az kaldı . Sabah yine değiştirdim bu arada

Bizim ki neden 3.ayda yapacak o zaman. Bide ağırmış dedin. Ben uyku düzeni oturtmaya çalışıyorum bu aşılar yüzünden bozulacak.
3. Ayda da yapılıyormuş. Doktorum bize öyle tavsiye etti sağlık ocağındaki hemşiremizede sordum o da 9. Ay olsun o zaman dedi. Bir daha sor istersen canım doktora belki bildiği bişey vardır açıklar

Kızlar bebeklerinizin çamaşırlarını çıkarken yumuşatıcı kullaniyo musunuz? Kullaniyosaniz ne kullaniyosunuz?
Canım ben sade unibaby ile yıkıyorum kokusuz . Hatta dalan roxy biraz kokulu oluyordu makineden çıkarken onu bile sevmedim. Benim oğlumda da koku hassasiyeti var maalesef biraz yoğun kalsa hapşuruyor. Unibaby i çok sevdim

Kızlar yapmayın. Alerjisi olsun olmasın sizin iç çamaşırlarlarınızla yada dışardan getirdiğiniz onca mikropla bebeğin çamaşırları bir arada yıkanır mı neyse kendi tercihiniz tabi.
Tabi canım iç çamaşırlarımızı atmıyorum. Hafif kirlileri gömlek falan. İlk iki ay hep ayrı yıkadım artık karışık yıkıyorum bağışıklık sistemi alışmasın o kadar sterilize ortama diye düşünüyorum

Kızlar hastaneden gelir gelmez elektrik süpürgesini açtım evde tv sesini çok açtım sese alışsın diye maşallah misafirimizde hiç eksik degil gerçi bizim aileler de kalabalık hergün oglumu sevmeye geliyolar yüksek sesle konuşuyolar oglum sese alıştı sadece kapı açılınca sıçrıyo ama uyanmıyo çok şükür
Geceyide gündüzü de ayırt ediyor gündüz 20 dk 40 dk bazen 5 dk uyuyor değişiyor saatleri ama gece olunca evdeki bütün ışıkları kapatıyorum sadece gece lambası açıyorum emerken hemen uyuyo gece bezini değiştirmiyorum bir iki mızıldanınca emziriyorum açıktıgını anlıyorum gözü kapalı battaniye yalıyo:) gece uyuyoruz yani çok şükür bende uykumu alıyorum sabah 9 da uyanıyor sonra uyumuyo gaz sancısı çok oluyo oglumla ilgileniyorum çok şükür biz birazda olsa düzen oturttuk darısı oturtmayanların başına gerçekten gece uykusu hiçbirşeye benzemiyo gece 2 saat uyusan bile yetiyo insana

Ya ben normal kıyafetleri 40 da yikasam bile eşim yüksek dereceye mi verdin diyor 70 te nasıl çekmiyor . Oğlumun kıyafetleri 50 de yıkadım Dalan toz kullanırken yine e bebekten aldığım zıbınlar ve birkaç kıyafeti küçüldü. Şimdi unibaby sıvı 40 ta yıkıyorum.
Kendimizin çarşaf ve beyaz renklileri 60 ta yıkıyorum. Renklileri 40 ta . Gezmelikler 30 da . Bizim makine mi çok sıcak anlamadım

Canım ben sade unibaby ile yıkıyorum kokusuz . Hatta dalan roxy biraz kokulu oluyordu makineden çıkarken onu bile sevmedim. Benim oğlumda da koku hassasiyeti var maalesef biraz yoğun kalsa hapşuruyor. Unibaby i çok sevdim
Benim oglumda sürekli hapşırıyo hiç aklıma gelmemişti deterjandan olabilir o zman 4 defa üst üstte sürekli hapşırıyo deterjanımz dalin

Siz öyle deyince bursadaki tüm özel hastaneleri aradım hiç birinde ücretsiz değil. Bursa çokkk pahalı çokkkk
Biz Esentepe de.uyguna yaptırdık canım tabi yine 100 civarındaydı. Şimdi ne kadar hic bilmiyorum ama. Ve Bursa cidden çok pahalı hayallerim Adana ya gitmek hayırlısı ile

Benim dogum yaptıgım hastanede 2 yaşına kadar oglumun muayneleri ücretsiz acaba testler falanda ücretsizmidir orada ddaha muaynelerin dışında test falan yaptırmadık kalça ölçümünüde devlette yaptırdık ama geçememiştik pazartesi günü trkrar çagırdılar inşallah geçeriz

Biz Esentepe de.uyguna yaptırdık canım tabi yine 100 civarındaydı. Şimdi ne kadar hic bilmiyorum ama. Ve Bursa cidden çok pahalı hayallerim Adana ya gitmek hayırlısı ile
Bende bursadayım gerçekten çok pahalı herşey neyseki oglum için ücretsizmiş hastane ceylan hastanesinde dogum yaptım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…