- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #51.181
bilmiyorum canım ben acık renk beyazları hep 70 de yıkarım. renklileri 30 40 da. hiç bir çekme felan olmuyor bende.Ya ben normal kıyafetleri 40 da yikasam bile eşim yüksek dereceye mi verdin diyor 70 te nasıl çekmiyor . Oğlumun kıyafetleri 50 de yıkadım Dalan toz kullanırken yine e bebekten aldığım zıbınlar ve birkaç kıyafeti küçüldü. Şimdi unibaby sıvı 40 ta yıkıyorum.
Kendimizin çarşaf ve beyaz renklileri 60 ta yıkıyorum. Renklileri 40 ta . Gezmelikler 30 da . Bizim makine mi çok sıcak anlamadım
Canım burnunda pislik olunca da hapşuruyorlar bir de kıyafetleri hep pamuklu o da toz oluyor bu yüzden de hapşuruyorlar. Ama 3 kez denk geldi biri yoğun kokulu kalmış battaniyesi , diğeri kaynanamın sıktığı parfüm , ve son olarak odaya güzel koku versin mikroplar gitsin diye sıcak suya lavanta koyduğum, üçünde de ardina hapşurması oldu . Ama havalandırma durdu hapşurmasiBenim oglumda sürekli hapşırıyo hiç aklıma gelmemişti deterjandan olabilir o zman 4 defa üst üstte sürekli hapşırıyo deterjanımz dalin
Himm ben renklileri de 70 anladım canımbilmiyorum canım ben acık renk beyazları hep 70 de yıkarım. renklileri 30 40 da. hiç bir çekme felan olmuyor bende.
AA ne güzel öyle bir imkanı varmış . Ben de orayı beğenememiştim maalesef. Eşim polis olduğu için muayene indirimliydi hem de. Ama biz hep Esentepe ye gidiyoruz . Çocuk doktorumuz da iyi ama başka birine de gitme geçiyor bazen aklımdan . Oradaki doktorlar nasıl bir de çok kalabalık mi?Bende bursadayım gerçekten çok pahalı herşey neyseki oglum için ücretsizmiş hastane ceylan hastanesinde dogum yaptım bende
Acaba göbeğini biraz indirsen belinimi yukardan bağlasan. Ayaklarını kaldırınca göbek açılmaz ama bel açılır ya. Benim kızda sürekli gaz için ayaklari havada ama biz daha ufak tefegiz. 3-6 kilo olanı kullanıyoruz. Hiç sızma yapmıyor.Canım 4-8 kilo yazıyor bez çok güzel oluyor zaten karnını da kapatıyor bacakları da aşırı sıkı olmuyor ama bizimki ayakları dikiyor yukarı o sırada oluyor ama son 2 gündür böyle . Biraz kilo alması lazım sanırım. Çünkü boyu biraz kısa iken hiç olmamıştı şimdi biraz boyu uzayınca kilosu az kaldı . Sabah yine değiştirdim bu arada
Hastane yeni zaten benim doktorum doç.uludağ üniversitesindeydi ben 4 aylık hamileyken ceylana geçti doktorumdan çok memlun oldugum için onunla devam ettim dogum yaptım çok şükür bir sıkıntı yaşamadım.AA ne güzel öyle bir imkanı varmış . Ben de orayı beğenememiştim maalesef. Eşim polis olduğu için muayene indirimliydi hem de. Ama biz hep Esentepe ye gidiyoruz . Çocuk doktorumuz da iyi ama başka birine de gitme geçiyor bazen aklımdan . Oradaki doktorlar nasıl bir de çok kalabalık mi?
Evet aynı benmkide beli bol geliyo öyle bağlayınca zıbına çıkıyo.Bacaklar iz iz hep.3 aylık 5 kilo boyu 58 canim ama gaz çıkarma için ayakları havaya kaldırıp duruyor ondan oluyor sanırım. Az önce sesine uyandım bezini de çok dolmadan değiştireyim dedim yine bel tarafından ıslatmış sıpa
Beli elastik ya sürekli kaldır indir yapınca gevşiyor baya Prima . Yalnız son 2 gündür bu sorunu yaşıyorum . Öncesinde arada sırada oluyordu .Acaba göbeğini biraz indirsen belinimi yukardan bağlasan. Ayaklarını kaldırınca göbek açılmaz ama bel açılır ya. Benim kızda sürekli gaz için ayaklari havada ama biz daha ufak tefegiz. 3-6 kilo olanı kullanıyoruz. Hiç sızma yapmıyor.
yok kız =) bebeğin kıyafetleri zaten hep açık renk ben koyu renk tercih etmiyorum o yüzden hep 70 de yıkarımHimm ben renklileri de 70 anladım canımtamam o zaman
Yeni diye doğum konusunda gitmek istemedim çok şükür benim doğumum da iyiydi. Ama çocuk doktorumuz konusunda bı acaba var hem de farklı bir doktor görüşü almak istiyorum hem alerjisi hem de rota aşısı için . Belki bu hafta içinde gideriz.Hastane yeni zaten benim doktorum doç.uludağ üniversitesindeydi ben 4 aylık hamileyken ceylana geçti doktorumdan çok memlun oldugum için onunla devam ettim dogum yaptım çok şükür bir sıkıntı yaşamadım.
Çocuk doktorumuzdan da çok memlunuz alper tunga özbek çok ilgili bir doktor
Kalabalıkta degil randevu almadan gidiyoruz hemen içeri giriyoruz
Muayne ücretide 115 tl galiba
Kime ne iyi geleceği hiç belli olmuyor ve bana biogaia için 5 gün sonra etki etmeye başlar dedi doktor. İki söylem arası çok fark var. Öyleyse ben yandım başka ilaç kullanmıyorum
Korkmuyormusun canım okadar kalabalıktan kış günü herkes taşıyıcı grip öksürük ben eve kimseyi sokmuyorum kızımıda götürmüyorum 5 ay bitince en azından ilaç içecek hale gelsin istiyorum nisan gibi çıkarıcam bakalım eltilerimin çocukları toplaşıp geliyorlar arar aramaz diyorlar ki yenge hiç hasta değiliz ne olur az sevelim mi diyorlar koca kızlar zaten hıyumu biliyorlar izin veriyorum öpmek yok ama huyumu bilmeyenleri hiç kabul etmiyorum eşimde benim gibi düşünüyor oğlum 4 aylıkken eve gelen gripli misafirimiZ yüzünden zatürre oldu yıllarca o hasar gitmedi çok üzüldükKızlar hastaneden gelir gelmez elektrik süpürgesini açtım evde tv sesini çok açtım sese alışsın diye maşallah misafirimizde hiç eksik degil gerçi bizim aileler de kalabalık hergün oglumu sevmeye geliyolar yüksek sesle konuşuyolar oglum sese alıştı sadece kapı açılınca sıçrıyo ama uyanmıyo çok şükür
Geceyide gündüzü de ayırt ediyor gündüz 20 dk 40 dk bazen 5 dk uyuyor değişiyor saatleri ama gece olunca evdeki bütün ışıkları kapatıyorum sadece gece lambası açıyorum emerken hemen uyuyo gece bezini değiştirmiyorum bir iki mızıldanınca emziriyorum açıktıgını anlıyorum gözü kapalı battaniye yalıyo:) gece uyuyoruz yani çok şükür bende uykumu alıyorum sabah 9 da uyanıyor sonra uyumuyo gaz sancısı çok oluyo oglumla ilgileniyorum çok şükür biz birazda olsa düzen oturttuk darısı oturtmayanların başına gerçekten gece uykusu hiçbirşeye benzemiyo gece 2 saat uyusan bile yetiyo insana
Kızlar bebeklerinizin çamaşırlarını çıkarken yumuşatıcı kullaniyo musunuz? Kullaniyosaniz ne kullaniyosunuz?
Canım ben green clean in tüm setini almıştım. Deterjan, leke çıkarıcı, yumuşatıcı, biberon ve emzik temizleyici. Yumuşatıcıyı nevresim ürünlerinde kullanıyorum ama çift durulama yapıyorum:) bir de odasında büyük yatağı var onun örtüsünü falan yıkıyorum. Kıyafette kullanmıyorum.Kızlar bebeklerinizin çamaşırlarını çıkarken yumuşatıcı kullaniyo musunuz? Kullaniyosaniz ne kullaniyosunuz?
Şimdilik ciddi lekeli bir kıyafeti yok. Ama lekeli olsa çıkarmaz bence 40 derecede. Yakalarındaki ağzından sızan süt lekeleri bile sarı sarı kalıyor çünkü. Ama bence çok da mühim değil doğal olsun yeter. Zaten bı kıyafeti 2 3 kere giyiyorlar sonra olmuyor lekeli kalsa ne olur.Memnun musun canim. Yumusatici kullanmiyosun degil mi
ben begenmedim 30 da 40 da erimiyor 60 da bn yikamiyorum sivi guzel bnceBunu kullanan varmı memnunmusunuz fiyatı nasıl sizceEki Görüntüle 2237783
Ben çok sevdim unibaby sıvı yı. Tamam bir miktar kimyasal olabilir ama mamalardaki tüm gıdalardaki katkı maddeleri de kimyasal hepsinin bı raf ömrü var. Koruyucu madde var içinde . Ne kadar yok desek de bı süre sonra cips bile yiyecek bu bebekler. Tabi hiç vermeyecek olan da vardır. Ama her şeyin genetiği bu kadar değiştirilmiş iken bı detedeterjanla önlem alamayız diye düşünüyorum. Kaldı ki 2 veya 3 yaşa falan gelince bizim deterjanlarla yıkanacak kıyafetleriDeterjanım bitti mühendisinoğluna bakıyım da alıyım dedim unibaby sıvı deterjanı listeden çıkarmış niye ki ya onu alacaktım sizler ne kullanıyorsunuz ben hacışakir toz sabun kullandım hep çok memnunum ama zor eriyor oyüzden bir kabın içinde eritip makineye öyle koyuyorum sinir oldum sıvı istiyorum
Bende prima kullanıyorum ğremium care olanından hiç sızdırmıyor valla bağlarkenmi sorun oluyor siDe acaba çünkü benimkininde ayaklar pek yukarı aşağı oynar gaz dolayısıyla. Şaşırdım sızmasınaBeli elastik ya sürekli kaldır indir yapınca gevşiyor baya Prima . Yalnız son 2 gündür bu sorunu yaşıyorum . Öncesinde arada sırada oluyordu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?