2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
bilmiyorum canım ben acık renk beyazları hep 70 de yıkarım. renklileri 30 40 da. hiç bir çekme felan olmuyor bende.

Benim oglumda sürekli hapşırıyo hiç aklıma gelmemişti deterjandan olabilir o zman 4 defa üst üstte sürekli hapşırıyo deterjanımz dalin
Canım burnunda pislik olunca da hapşuruyorlar bir de kıyafetleri hep pamuklu o da toz oluyor bu yüzden de hapşuruyorlar. Ama 3 kez denk geldi biri yoğun kokulu kalmış battaniyesi , diğeri kaynanamın sıktığı parfüm , ve son olarak odaya güzel koku versin mikroplar gitsin diye sıcak suya lavanta koyduğum, üçünde de ardina hapşurması oldu . Ama havalandırma durdu hapşurmasi

Bende bursadayım gerçekten çok pahalı herşey neyseki oglum için ücretsizmiş hastane ceylan hastanesinde dogum yaptım bende
AA ne güzel öyle bir imkanı varmış . Ben de orayı beğenememiştim maalesef. Eşim polis olduğu için muayene indirimliydi hem de. Ama biz hep Esentepe ye gidiyoruz . Çocuk doktorumuz da iyi ama başka birine de gitme geçiyor bazen aklımdan . Oradaki doktorlar nasıl bir de çok kalabalık mi?

Acaba göbeğini biraz indirsen belinimi yukardan bağlasan. Ayaklarını kaldırınca göbek açılmaz ama bel açılır ya. Benim kızda sürekli gaz için ayaklari havada ama biz daha ufak tefegiz. 3-6 kilo olanı kullanıyoruz. Hiç sızma yapmıyor.

Hastane yeni zaten benim doktorum doç.uludağ üniversitesindeydi ben 4 aylık hamileyken ceylana geçti doktorumdan çok memlun oldugum için onunla devam ettim dogum yaptım çok şükür bir sıkıntı yaşamadım.
Çocuk doktorumuzdan da çok memlunuz alper tunga özbek çok ilgili bir doktor
Kalabalıkta degil randevu almadan gidiyoruz hemen içeri giriyoruz
Muayne ücretide 115 tl galiba

Evet aynı benmkide beli bol geliyo öyle bağlayınca zıbına çıkıyo.Bacaklar iz iz hep.

Beli elastik ya sürekli kaldır indir yapınca gevşiyor baya Prima . Yalnız son 2 gündür bu sorunu yaşıyorum . Öncesinde arada sırada oluyordu .

Yeni diye doğum konusunda gitmek istemedim çok şükür benim doğumum da iyiydi. Ama çocuk doktorumuz konusunda bı acaba var hem de farklı bir doktor görüşü almak istiyorum hem alerjisi hem de rota aşısı için . Belki bu hafta içinde gideriz.

Kime ne iyi geleceği hiç belli olmuyor ve bana biogaia için 5 gün sonra etki etmeye başlar dedi doktor. İki söylem arası çok fark var. Öyleyse ben yandım başka ilaç kullanmıyorum

Biogaia çok geç etki ediyor hatta faydası var mı onu da anlamadım.Ben iki ayrı doktora gidiyorum biri bunu verdi diğeri ise tüö bunların para tuzağı plduğunu tek çözümün süt tereyağ margarin paketli gıda çikolata yememek olduğunu söyledi.ki haklı çıktı ben geçen pazar günü hazır kek yedim o gece bebeğim ağlamsktan sinir krizi geçirdi ve o kekin sütten ayrışması 3 gün sürdü .3gün evlsdım feryat figan ağladı.eger bebeğinin süt alerjisi varsa ne damla ne ilaç tekçözüm diyet.Şükürler olsun bir anda kolik bitti çılgınca ağlamalar bitti sadece normal gaz sancısı var o da birşekilde geçiyor.Ayrıca göğüsten gelen ilk beyaz sütü sağıp döküyorum çümkü o sütte yüksek miktarda laktoz var bebeğe gaz yapıyor arkada kalsn sarı sütü emziriyorum.Hem gaz yapmıyor hem de tok tutuyor bu da doktor tavsiyesi

Korkmuyormusun canım okadar kalabalıktan kış günü herkes taşıyıcı grip öksürük ben eve kimseyi sokmuyorum kızımıda götürmüyorum 5 ay bitince en azından ilaç içecek hale gelsin istiyorum nisan gibi çıkarıcam bakalım eltilerimin çocukları toplaşıp geliyorlar arar aramaz diyorlar ki yenge hiç hasta değiliz ne olur az sevelim mi diyorlar koca kızlar zaten hıyumu biliyorlar izin veriyorum öpmek yok ama huyumu bilmeyenleri hiç kabul etmiyorum eşimde benim gibi düşünüyor oğlum 4 aylıkken eve gelen gripli misafirimiZ yüzünden zatürre oldu yıllarca o hasar gitmedi çok üzüldük

Kızlar bebeklerinizin çamaşırlarını çıkarken yumuşatıcı kullaniyo musunuz? Kullaniyosaniz ne kullaniyosunuz?
Canım ben green clean in tüm setini almıştım. Deterjan, leke çıkarıcı, yumuşatıcı, biberon ve emzik temizleyici. Yumuşatıcıyı nevresim ürünlerinde kullanıyorum ama çift durulama yapıyorum:) bir de odasında büyük yatağı var onun örtüsünü falan yıkıyorum. Kıyafette kullanmıyorum.

Deterjanım bitti mühendisinoğluna bakıyım da alıyım dedim unibaby sıvı deterjanı listeden çıkarmış niye ki ya onu alacaktım sizler ne kullanıyorsunuz ben hacışakir toz sabun kullandım hep çok memnunum ama zor eriyor oyüzden bir kabın içinde eritip makineye öyle koyuyorum sinir oldum sıvı istiyorum

Memnun musun canim. Yumusatici kullanmiyosun degil mi
Şimdilik ciddi lekeli bir kıyafeti yok. Ama lekeli olsa çıkarmaz bence 40 derecede. Yakalarındaki ağzından sızan süt lekeleri bile sarı sarı kalıyor çünkü. Ama bence çok da mühim değil doğal olsun yeter. Zaten bı kıyafeti 2 3 kere giyiyorlar sonra olmuyor lekeli kalsa ne olur.

Ben çok sevdim unibaby sıvı yı. Tamam bir miktar kimyasal olabilir ama mamalardaki tüm gıdalardaki katkı maddeleri de kimyasal hepsinin bı raf ömrü var. Koruyucu madde var içinde . Ne kadar yok desek de bı süre sonra cips bile yiyecek bu bebekler. Tabi hiç vermeyecek olan da vardır. Ama her şeyin genetiği bu kadar değiştirilmiş iken bı detedeterjanla önlem alamayız diye düşünüyorum. Kaldı ki 2 veya 3 yaşa falan gelince bizim deterjanlarla yıkanacak kıyafetleri

Beli elastik ya sürekli kaldır indir yapınca gevşiyor baya Prima . Yalnız son 2 gündür bu sorunu yaşıyorum . Öncesinde arada sırada oluyordu .
Bende prima kullanıyorum ğremium care olanından hiç sızdırmıyor valla bağlarkenmi sorun oluyor siDe acaba çünkü benimkininde ayaklar pek yukarı aşağı oynar gaz dolayısıyla. Şaşırdım sızmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…