- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #5.121
Ikiz mi acabaKızlar 2 gün arayla hcg değerlerim
325, 830 ve en son bugün yaptırdım 2590 sizce çok mu Yükselmiş ?
Evet canim dikkat edin allah korusunHadi ya bak yeni bir sey öğrenmiş olduk dikkat edelim bu konuda.
Yok sen hiç takma kafana bebiş daha ufak tam yakalayamamıştır. Değiştir doktorunu istiyosan tabikide ama duymuşsun bak yine kalp atışını çok şükür. Bebiside üzme ağlayıp sakin.Canlar şimdi çıktım ilk önce duyamadık bi korku kapladı içimi eşime baka kaldım sonra ufaktan kalp atışları duydum başladım ağlamaya o kadar çok korktum ki duyamıcam diye dr değiştiricem ultrason cihazı kötü 2 hafta sonra tekrar gel dinleyelim dedi ben haftaya başka dr gidicem içim hiç rahat etmedi nedense hıçkıra hıçkıra ağlayasım var
Buda ultrason resmimiz
Bebek boyunu okuyamadım. Kaç ölçmüş yazabilir misin. Benimkini 6.1mm olmuştu ve 6+3 demişti. Benimkinde de kalp atışı zor duyuldu. Derinden geliyor dedi ve ilk çocuğumda duyduğundan daha yavasti. Ben de rahatlayamadim kafamda soru işaretleri var bolca. Ama belki küçük olduğu içindir deyip kendimi teselli ediyorum. Belki seninki de küçüktür.Canlar şimdi çıktım ilk önce duyamadık bi korku kapladı içimi eşime baka kaldım sonra ufaktan kalp atışları duydum başladım ağlamaya o kadar çok korktum ki duyamıcam diye dr değiştiricem ultrason cihazı kötü 2 hafta sonra tekrar gel dinleyelim dedi ben haftaya başka dr gidicem içim hiç rahat etmedi nedense hıçkıra hıçkıra ağlayasım var
Buda ultrason resmimiz
Kızlar 2 gün arayla hcg değerlerim
325, 830 ve en son bugün yaptırdım 2590 sizce çok mu Yükselmiş ?
Canm bu son gidişim demiştim ya 15 gün ücretsiz muayene hakkım var bitcek zaten perşembe o zaman kadar gidiym duyim kalp atışını başka hastaneye gidicm ordaki dr lar iyiymş inş bu sefer iyi dr denk gelrmCanim ben gittim hamileyim dedim doktorum yonlendirdi dedim butun gereken tahliller yapilsin dedi saglik ocagindaki doktorda tamam dedi hepsini istedi bence de degistir doktorunu ben de degistirdim zaten
Ele avuca gelen isirmalik olsun walla o çocuğu bitiririm isırırken. Yolda görüyorum saldırmamak için zor tutuyorum kendimi. Cevremde kalmadı minik bebekAynen içerde kesin kızıyordurnapalım ilk çocuk herşeyde daha dikkatli oluyoruz :) bir gör teyzesi tombul maşallah böle ısır yanaklarını acaba bizimkler nasl olcak çok merak edyrm doğsunlarda helebi :)
Aynen canım kötü bi durum değil 3 hafta kadar ileride olabilirmis. Doktor bişey demedi 8+3 olmuş önde gidiyo bebek dedi. Problem yok ama dedi. Sonra benim aklım kaldı tabikide yine. Sormayı unuttum. Ondan bi tecrübeli annelere sorayim dedim.Gelişimi gayet güzel demekki cnm neden kafana taktın ki doktor ne dedi
Gözün aydın cnm annesi daha minik o yüzdendir daha derinden geliyor sesi annesi
Yok sen hiç takma kafana bebiş daha ufak tam yakalayamamıştır. Değiştir doktorunu istiyosan tabikide ama duymuşsun bak yine kalp atışını çok şükür. Bebiside üzme ağlayıp sakin.((
Ne güzel senn için iyi olmş canm hem çocugu büyürmmüşsn sana yardm eder berabr büyütrsnz çockları.Suan eltimin kizi 8 aylik ve tekrar hamile aramizda 1 ay var haftada 3 gun beraberizdir beraber yikariz yeri gelir bazen bende kalir ben onda dogdugundan bu yana hep bana guvenerek birakirdi birazda benim cocugum yok diye hep uzulmeyeyim diye sagolsun ogrendim :)
Kız kıyamıyorum öpyrm sarılıyorum hasretim azalyr aynenn kazasız belasz aralk ayı gelsede bizde alsak bebişlermizi kucgmza ohh bşrde miss gibi kokuyorlar ya bitiyrm saçlsrı yumuşacık offf 9 ay zor dayanrm galiba:)Ele avuca gelen isirmalik olsun walla o çocuğu bitiririm isırırken. Yolda görüyorum saldırmamak için zor tutuyorum kendimi. Cevremde kalmadı minik bebek( senin var ohh ısır kopart kollarını Aşka held
Ee normal ağlaman herşeye ağlıyoruz şu sıra. Tutamıyoruz ki kendimizi. Aman bebekler iyi olsun yeter. Ben de ilk gittiğimde mükemmel duyamadım. Derinden geliyodu biraz. Ama bugün gittigimde gümbür gümbürdü. Bebiş küçük daha sabret canım. Güzel sesler duyucaksin :))Videoyu baştan tekrar tekrar izledim dahada rahatladım ilk duyamayınca o korkuttu duyunca da ağlama tuttu hormonlardan sanırım bide dr o an birşey demeyince sesizlik oldu ondan etkilendim sanırım.. çok şükür
Birde ilaç yazdı zofran dedi adına sanırım bulantılar için günde 1 kere sabahları iç dedi
20 haftalık olunca aşı yaptırıysn tetanoz aşı sı bunuda tek sağlık ocagnda yaptrman gerekyrmş bebek takibini sonra sağlık ocagı yapyr Başka yer yapmıyrmş kayıt açmayanlrı dr şikayet etse ceza alabilyrmş gerekli birşey mişBen bu sağlık ocağı mevzusunu anlamadım bildirmek mi gerekiyor ne zaman yapmalız.bildirince ne gibi yaparız oluyor bize?
Hayalleriyle avuncaz artık. Napalim. Rüyada görüyorum bebeğim olduğunu çok güzel yaaa gerçeği kimbilir nasıl tahmin edemiyorum gerçeğini. Burnunun kenarından opuyorum sarılıyo bana çok güzel yaaaa .Kız kıyamıyorum öpyrm sarılıyorum hasretim azalyr aynenn kazasız belasz aralk ayı gelsede bizde alsak bebişlermizi kucgmza ohh bşrde miss gibi kokuyorlar ya bitiyrm saçlsrı yumuşacık offf 9 ay zor dayanrm galiba:)
Aynıyız desene sabah kahvaltyı hazrlayamadm bile şuan iyiyim cnm uzan bana uzanmak iyi geldi kreker ye miden düzelr inş birde sende baş dönmesi var mı arada başımdönüyor benmdeCanım bugün ben de kötü oldum mide bulantım oldu sonra hafifledi ama hala hissediyorum
Aynen ne güzel görmüşssn rüya ben görmedm bebegmi hatta kafaya takmaktan mı bilmyrm kan geldi dedim ya dün rüyamda korktm kan geldmi diye inş gelmezHayalleriyle avuncaz artık. Napalim. Rüyada görüyorum bebeğim olduğunu çok güzel yaaa gerçeği kimbilir nasıl tahmin edemiyorum gerçeğini. Burnunun kenarından opuyorum sarılıyo bana çok güzel yaaaa .
Haklısın cnm dr ağzından cımbızla çıkıyor laflar ondan dahada korktum sanırımEe normal ağlaman herşeye ağlıyoruz şu sıra. Tutamıyoruz ki kendimizi. Aman bebekler iyi olsun yeter. Ben de ilk gittiğimde mükemmel duyamadım. Derinden geliyodu biraz. Ama bugün gittigimde gümbür gümbürdü. Bebiş küçük daha sabret canım. Güzel sesler duyucaksin :))
Henüz o yok ama midemde tuhaflıklar devam ediyor, çabuk acıkıyor gibiyim bir de:)Aynıyız desene sabah kahvaltyı hazrlayamadm bile şuan iyiyim cnm uzan bana uzanmak iyi geldi kreker ye miden düzelr inş birde sende baş dönmesi var mı arada başımdönüyor benmde
Bendede açlık yok iştahım kapandı ama meşegm için zorluyrm her sabah kahvltmı sütle yapmaya çalşyrm ben normalde içmem ama bebegm için içiyrm :) meyve ye bol bol uzan dinlen cnmHenüz o yok ama midemde tuhaflıklar devam ediyor, çabuk acıkıyor gibiyim bir de:)
Ikiz mi acaba
Olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?