- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 37
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #51.221
Valla ilk kez yazın hemen gelmesini istedim normal de sevmem yazı sıcak diye ama bu kış acayip salgın oldu devlet önlemde almıyor her yerde salgın grip aşısını ücretsiz yaptırsa herkes olsa bu kadar salgın olmayacak yada ne bileyim başka çözüm bulsalar kiminle konuştuysam hep aynı dertten muzdarip el kadar bebeler hastanede yatmış hep araba aldık dışarı çıkartırım diye ama yok cnm hava buz gibi hala korkuyorum çıkarmayacanım öyle oluyor ama zamanla daha azalacak korkular endişelenme.hepsi geçecek.yaza kadar biraz daha koruyalım sonrasında daha rahat edeceğiz inşallah canları saolsunda
Ama suçlar gibi konuşması beni çok üzdü Bi an kavga edecektim eşim Yanımda diye birşey diyemedim.. boyuna falan hiç bakmadı direk minik kalmış yok sütünü vermiyorsun aptal saptal konuştucanım maşaAllah boyu uzun ya ondan minik görünüyor bebeğin. bizim de 5 kilo ama 55cm idi 2. ay aşımızda. sen kimseyi dinleme sen annesin ve bebeğini de kendini de en iyi sen bilirsin. kendini kötü hissetme eminim herşey denemişsindir sütün için ama elden birşey gelmiyorsa doymuyorsa vermek zorundasın tabii ki de.
Elimde değil ya salak o kadar konuştu sanki evladıma bakmıyorum gibi bebeğin kilosu iyise bu bakılıyor hesabımı oluyor az kilo almışsa kötümü bakılıyor anlamadım ya.. başıma ağrılar girdiCnm senin ki minikse benimki ne oluyor acaba ? Biz 70 günlükken 38/5 boyu vardı ve dr gayet iyi dedi ben de dert etmedim zaten seninkinin boyu gayet iyi boşver sen boş beyinli hemşirelere takılma üzme kendini
Canim boyuda kilosuda gayet iyi benin 2 aylikken kilosu 4800gr di boyu 55 cm di ve hemsire iyi dedi sacmalamis gercektenElimde değil ya salak o kadar konuştu sanki evladıma bakmıyorum gibi bebeğin kilosu iyise bu bakılıyor hesabımı oluyor az kilo almışsa kötümü bakılıyor anlamadım ya.. başıma ağrılar girdi
2 cocuklu hayati bilemem biseyde diyemem ama benim oglan asırı kusuyor zaten gunde 1 makine çamasiri cikiyor sirf hergün makine calistirmamak icin yegenimin kucukluk kiyafetlerini aldim karisik giydiriyorum 2 gunde 1 sırf cocugun camasirlarini yikiyorum zaten bizimkilerle birlesmesine imkan yok cok fazla cikiyor. Ama çikmasa bile cocuga kullandigim deterjanla kendimize kullandigim deterjan farkli bu yuzden bile bir arada yikamazdim.60 dereceden sonra mikroplar ölüyor ben 70 de yıkıyorum. ayrıca herkesin durumu iyi olmayabilir. kiminin kıyafeti azdır kiminin çok. benim bir kızım daha var ve tuvalete alışıyor o da kaçırıyor arada tabii yani ben bazen günde 3 4 kere çamaşır makinası çalıştırdığım oluyor. yeni mi evlisin bilmiyorum ama zamlardan haberin yok herhalde 100% zam geldi elektriğe. herkesin geçimi farklı daha kötü günler bizi bekliyor ve hesabını iyi yapmak lazım. alerjisi olan bilmiyorum başıma gelmedi ama ayrı yıkama konusu bu kadar böö e e kaka bakılmamalı sonuçta bizde hergün iç çamaşırı değiştiriyoruz ve 100% bakteriden koruyamayız malesef ve iyi de değil. ne kadar çok sakınırsan o kadar çok göze batar veya hasta olur. mikropsuz hayat yok malesef
3 aşıya götürdüğündemi o kadardı. İnan ki kendime engel olamıyorum ya çok üzülüyorum öyle bilmiş bilmiş konuştu aptal kadınCanim boyuda kilosuda gayet iyi benin 2 aylikken kilosu 4800gr di boyu 55 cm di ve hemsire iyi dedi sacmalamis gercekten
Bn kullaniorm cnm ama fiyati cok geldi bana 800gr mi 15 liraya aldim ben bizim bakkalda satilioduBunu kullanan varmı memnunmusunuz fiyatı nasıl sizceEki Görüntüle 2237783
Cnm bebeğin sağlıklıysa ve kilo alımı durmamışsa hiç endişe etme her bebeğin büyüme şekli farklıdır kimi ilk aylar hızla kilo alır kimi yavaş bak bizim ki 1 kilo kaybı oldu pna rağmen ben çok üzülmedim takmadım da kafaya sağlıklı olsun sıkıntı değil dedim senin bebeğin gayet iyi hiç dert etmeElimde değil ya salak o kadar konuştu sanki evladıma bakmıyorum gibi bebeğin kilosu iyise bu bakılıyor hesabımı oluyor az kilo almışsa kötümü bakılıyor anlamadım ya.. başıma ağrılar girdi
Kız ben siyahları 40 a bile atamıyorum 70 ne. Ben makineyi 60 tan yukarı çalıştırmadım hiçYa ben normal kıyafetleri 40 da yikasam bile eşim yüksek dereceye mi verdin diyor 70 te nasıl çekmiyor . Oğlumun kıyafetleri 50 de yıkadım Dalan toz kullanırken yine e bebekten aldığım zıbınlar ve birkaç kıyafeti küçüldü. Şimdi unibaby sıvı 40 ta yıkıyorum.
Kendimizin çarşaf ve beyaz renklileri 60 ta yıkıyorum. Renklileri 40 ta . Gezmelikler 30 da . Bizim makine mi çok sıcak anlamadım
Canım kuzın hiç de minik değil maşallah Doğum kilosunu bilmiyorum ama kilosu gayet iyi boyu da uzun hatta. Takılma hemşireye boşverKızlar ya bana bi akıl verinSabah kızımı aşıya götürdüm.. kızım 63 günlük boyu 62 cm kilosu 5 kg hemşire bana çok minik kalmış dedi sürekli emzir dedi. Bende sütüm yetmiyor mama veriyorum salak kalmış kolaya kaçıyorsun diyor.. çoçuğun minik kalmış dedi.. çok üzüldüm ya sabahtan ağlıyorum.. Benim göğüs ucum çok kötü ağlıya ağlıya emziriyorum.. mama 3 öğün veriyorum dedim çok veriyorsun dedi. Ben sanki çocuğumu takip etmiyorum ya insan mecbur kalmasa mama verir mi
Evet canim 3 asinin yapildigi zaman hem de mama verdigim halde o kadardi3 aşıya götürdüğündemi o kadardı. İnan ki kendime engel olamıyorum ya çok üzülüyorum öyle bilmiş bilmiş konuştu aptal kadın
Beterin beteri var buna da şükür ya benim kızım doğdu küveste kaldı ondan dolayı birşey oldumu çok üzülüyorum.. senin ki daha kötü neden kilo kaybı var kiCnm bebeğin sağlıklıysa ve kilo alımı durmamışsa hiç endişe etme her bebeğin büyüme şekli farklıdır kimi ilk aylar hızla kilo alır kimi yavaş bak bizim ki 1 kilo kaybı oldu pna rağmen ben çok üzülmedim takmadım da kafaya sağlıklı olsun sıkıntı değil dedim senin bebeğin gayet iyi hiç dert etme
İşte ya çok bilmiş konuşuyorlar ya o benim canımı sıktı.. 3600 kg doğduCanım kuzın hiç de minik değil maşallah Doğum kilosunu bilmiyorum ama kilosu gayet iyi boyu da uzun hatta. Takılma hemşireye boşver
Ben günde 3 öğün mama veriyorum.. ona da kolaya kaçıyorsun dedi ya.. acaba mama mı iyi gelmiyor bu 4 mama değiştirdimEvet canim 3 asinin yapildigi zaman hem de mama verdigim halde o kadardi
70 miKız ben siyahları 40 a bile atamıyorum 70 ne. Ben makineyi 60 tan yukarı çalıştırmadım hiç
Geçmiş olsun canım benim valla insanları anlamak zor ben oğlumdan sonra utanmaz yüzsüz oldum kimse çocuklarımdan önemli değil tabi böyle hissetmek içinde bişeyler yaşayıp tecrübe etmek lazım oğlum 4 aylıkken zatürre oldu bakamadım aldım gittim ankaraya anneme bir kişi aramadı nasılsın diye bebeği soran olmadı bebeğimi hasta eden kişi kapı kapı çarşı pazar gezerken biz hastanede kucağımızda iğnelerden delik deşik bebekle geziyorduk oğlumda böyle pipirikli anne oldum kızımada maalesef aynı devam ediyorum hep yaşadığım kötü tecrübelerden bazen bakıyorum millete ellerinde minnacık bebek avm lerde orda burda ne güzel diyorum demekki onlarınkine bişey olmuyor herşey beni bulur zatenBeni dinleyen yok ki aramıyorlar bile bi bakıyorum kapı çalışıyo akşam yemegine bile kalıyolar yani sen düşün halimizi şuan o kadar hastayım ki sesim çıkmıyo bogazım agrıyo sesim kısılmş oglumda hasta zaten
Kızlar ya bana bi akıl verinSabah kızımı aşıya götürdüm.. kızım 63 günlük boyu 62 cm kilosu 5 kg hemşire bana çok minik kalmış dedi sürekli emzir dedi. Bende sütüm yetmiyor mama veriyorum salak kalmış kolaya kaçıyorsun diyor.. çoçuğun minik kalmış dedi.. çok üzüldüm ya sabahtan ağlıyorum.. Benim göğüs ucum çok kötü ağlıya ağlıya emziriyorum.. mama 3 öğün veriyorum dedim çok veriyorsun dedi. Ben sanki çocuğumu takip etmiyorum ya insan mecbur kalmasa mama verir mi
4 kilosu 65 tl canımBn kullaniorm cnm ama fiyati cok geldi bana 800gr mi 15 liraya aldim ben bizim bakkalda satiliodu
Canim meme ucun yara oldugu icin mi emzeremiyosun. Mama vermek de bisey yok tabide eger sutun varsa meme ucu yarasindan veremiyosan gumus kapak falan mi denesen.Elimde değil ya salak o kadar konuştu sanki evladıma bakmıyorum gibi bebeğin kilosu iyise bu bakılıyor hesabımı oluyor az kilo almışsa kötümü bakılıyor anlamadım ya.. başıma ağrılar girdi
Sağlık ocağındaki hemşirelere pek güvenemiyorum ben. Karma aşıda kızımın canını çok yaktı. İğneyi çıkartıp bir daha soktu koluna inşallah tutmuştur aşı. Birinci ay kontrolünde 56 cmdi. İkinci ay başkası ölçtü 54 dedi. Şaka gibiİşte ya çok bilmiş konuşuyorlar ya o benim canımı sıktı.. 3600 kg doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?