2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
canım öyle oluyor ama zamanla daha azalacak korkular endişelenme.hepsi geçecek.yaza kadar biraz daha koruyalım sonrasında daha rahat edeceğiz inşallah canları saolsunda
Valla ilk kez yazın hemen gelmesini istedim normal de sevmem yazı sıcak diye ama bu kış acayip salgın oldu devlet önlemde almıyor her yerde salgın grip aşısını ücretsiz yaptırsa herkes olsa bu kadar salgın olmayacak yada ne bileyim başka çözüm bulsalar kiminle konuştuysam hep aynı dertten muzdarip el kadar bebeler hastanede yatmış hep araba aldık dışarı çıkartırım diye ama yok cnm hava buz gibi hala korkuyorum çıkarmaya

Ama suçlar gibi konuşması beni çok üzdü Bi an kavga edecektim eşim Yanımda diye birşey diyemedim.. boyuna falan hiç bakmadı direk minik kalmış yok sütünü vermiyorsun aptal saptal konuştu

Cnm senin ki minikse benimki ne oluyor acaba ? Biz 70 günlükken 38/5 boyu vardı ve dr gayet iyi dedi ben de dert etmedim zaten seninkinin boyu gayet iyi boşver sen boş beyinli hemşirelere takılma üzme kendini
Elimde değil ya salak o kadar konuştu sanki evladıma bakmıyorum gibi bebeğin kilosu iyise bu bakılıyor hesabımı oluyor az kilo almışsa kötümü bakılıyor anlamadım ya.. başıma ağrılar girdi

Elimde değil ya salak o kadar konuştu sanki evladıma bakmıyorum gibi bebeğin kilosu iyise bu bakılıyor hesabımı oluyor az kilo almışsa kötümü bakılıyor anlamadım ya.. başıma ağrılar girdi
Canim boyuda kilosuda gayet iyi benin 2 aylikken kilosu 4800gr di boyu 55 cm di ve hemsire iyi dedi sacmalamis gercekten

2 cocuklu hayati bilemem biseyde diyemem ama benim oglan asırı kusuyor zaten gunde 1 makine çamasiri cikiyor sirf hergün makine calistirmamak icin yegenimin kucukluk kiyafetlerini aldim karisik giydiriyorum 2 gunde 1 sırf cocugun camasirlarini yikiyorum zaten bizimkilerle birlesmesine imkan yok cok fazla cikiyor. Ama çikmasa bile cocuga kullandigim deterjanla kendimize kullandigim deterjan farkli bu yuzden bile bir arada yikamazdim.

Canim boyuda kilosuda gayet iyi benin 2 aylikken kilosu 4800gr di boyu 55 cm di ve hemsire iyi dedi sacmalamis gercekten
3 aşıya götürdüğündemi o kadardı. İnan ki kendime engel olamıyorum ya çok üzülüyorum öyle bilmiş bilmiş konuştu aptal kadın

Cnm bebeğin sağlıklıysa ve kilo alımı durmamışsa hiç endişe etme her bebeğin büyüme şekli farklıdır kimi ilk aylar hızla kilo alır kimi yavaş bak bizim ki 1 kilo kaybı oldu pna rağmen ben çok üzülmedim takmadım da kafaya sağlıklı olsun sıkıntı değil dedim senin bebeğin gayet iyi hiç dert etme

Kız ben siyahları 40 a bile atamıyorum 70 ne. Ben makineyi 60 tan yukarı çalıştırmadım hiç

Canım kuzın hiç de minik değil maşallah Doğum kilosunu bilmiyorum ama kilosu gayet iyi boyu da uzun hatta. Takılma hemşireye boşver

Beterin beteri var buna da şükür ya benim kızım doğdu küveste kaldı ondan dolayı birşey oldumu çok üzülüyorum.. senin ki daha kötü neden kilo kaybı var ki

Geçmiş olsun canım benim valla insanları anlamak zor ben oğlumdan sonra utanmaz yüzsüz oldum kimse çocuklarımdan önemli değil tabi böyle hissetmek içinde bişeyler yaşayıp tecrübe etmek lazım oğlum 4 aylıkken zatürre oldu bakamadım aldım gittim ankaraya anneme bir kişi aramadı nasılsın diye bebeği soran olmadı bebeğimi hasta eden kişi kapı kapı çarşı pazar gezerken biz hastanede kucağımızda iğnelerden delik deşik bebekle geziyorduk oğlumda böyle pipirikli anne oldum kızımada maalesef aynı devam ediyorum hep yaşadığım kötü tecrübelerden bazen bakıyorum millete ellerinde minnacık bebek avm lerde orda burda ne güzel diyorum demekki onlarınkine bişey olmuyor herşey beni bulur zaten

Bn kullaniorm cnm ama fiyati cok geldi bana 800gr mi 15 liraya aldim ben bizim bakkalda satiliodu
4 kilosu 65 tl canım

Canim meme ucun yara oldugu icin mi emzeremiyosun. Mama vermek de bisey yok tabide eger sutun varsa meme ucu yarasindan veremiyosan gumus kapak falan mi denesen.

İşte ya çok bilmiş konuşuyorlar ya o benim canımı sıktı.. 3600 kg doğdu
Sağlık ocağındaki hemşirelere pek güvenemiyorum ben. Karma aşıda kızımın canını çok yaktı. İğneyi çıkartıp bir daha soktu koluna inşallah tutmuştur aşı. Birinci ay kontrolünde 56 cmdi. İkinci ay başkası ölçtü 54 dedi. Şaka gibi Geçen ay 56idi kısaldı mı yani deyince şaşırdı yeniden ölçtü 59 çıktı. Maalesef işini hakkıyla yapan insan çok az...

Ben bugun devlette cocuk dr.na gittim. Rota asisi icin ortada bir yorum yapti yan etkilerinin oldugunuda soyledi virusu kaparsa zaten oldugunu ama hafif atlattigini soyledi. Bizden bikac ay buyuk kizi ve buyuk kizi var o yaptirmamis ikisinede. Hic kafa karisikligim gitmedi yaptirmamaya yakinlastim.
Ishaliz dedim ishal degil anne sutu alan bebek de normal sulu kaka dedi kanli olmamasi yetermis sumuklu olmadi yeşil olmadida onemli degil dedi srnin yediklerindendir dedi.
Elini sapir supur emmesi salya akitmasi da normalmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…