2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bendede açlık yok iştahım kapandı ama meşegm için zorluyrm her sabah kahvltmı sütle yapmaya çalşyrm ben normalde içmem ama bebegm için içiyrm :) meyve ye bol bol uzan dinlen cnm
Kraker aldım elime onu yiyorum şimdi de:)) yemek koydum fırına, aynen dinleniyorum canım, ama işte işler hiç bitmiyor kışlıkları kadırdık yazlıkları çıkardık, daha evi toparlayacağız biraz da:)

Arkadaşlar merhaba. Gectigimiz Salı günü 2 kese gorduk çok şükür. Bu sali tekrar kontrole gidicez doktora. Arada bazen lekelenmelerim oluyor. Bu normal mi? Bide bu sekilde lekelenmesi olup da kalp atışını duyanlar paylasabilirler mi. Bugün 41.gunum.

Geçmiş olsun canım ve hayırlı olsun, progestan içiyor musun? Bi tanıdığımın çok kötü kanamaları falan olmuş başlarda hatta doktoru sonradan ben kaybederiz diye düşünmüştüm demiş ama şimdi 7 aylık hamile, Rabbim güzel eylesin inşallah duyarsın kalp atışlarını da...

Sorma bende senn gibi toplyrm yemek yapcm Anca bu saate kalyr kendme gelmm Zaman alyr biz bu gidişle hamilelikte baya zorlanrz benm bulşk maknemde yok uprşyrm elde yıkamaklar zamanımı altr daha zor yani anlıcan

canım ilk çocuğum da lekelemem de oldu kanamam da ama çok şükür şimdi kızım 5 yaşında..sen bol bol dinlen hic ev işi yapma doktorun büyük ihtimal progesteron vermiştir onu ihmal etme mutlaka kullan

Canım folic trio(üç) adı üstünde günde üç tane kullanılan bir ilaç. Fakat onu eksik kullandın diye bebeğin geriden gelmez. Kendini suçlama canım, ilk aylarda tutarsızlık (önden gitme, geriden gelme) olması çok normal. İleride normal zamanına gelir. Bundan sonra günde üç tane al ama, ihmal etme canım

Peki kızlar bu göğüs hassasiyeti mutlaka tüm gebeliklerde görülür mü? Benim ne adet dönemindede olmazdi hiç. Acaba anormal bir durum mu şimdi bu

canım ilk çocuğum da lekelemem de oldu kanamam da ama çok şükür şimdi kızım 5 yaşında..sen bol bol dinlen hic ev işi yapma doktorun büyük ihtimal progesteron vermiştir onu ihmal etme mutlaka kullan
Kayınvalidem geldi sağolsun o yardım ediyor. Progestan kullanıyorum günde 3 tane. İnsallİn kalp atışlarını da duyarım. Çok tedirgin ve korkuyorum.

Canım gözün aydın çok şükür duymuşşun. Daha küçük olduğu için derinden gelmiştir üzülme haftaya gümbür gümbür duyarsın inşallah :) Bu arada vitalemi gittin orda ki doktorumu beğenmedin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…