- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #51.441
Ya herşeyi garantiye almaya çalışıyorlar.. ben gerekmedikçe vermedim ateşi çıkmaya yakın verdim öyle vermek doğru değil. İki bacak bir koldan olan aşı maalesef zor Rabbim kolaylık versin2 aylık asisi mi bu kadar zor gecen bizimki de haftaya cuma.gitmeden vermek gerekiyormu ki
Vazelin geciriyor mu olmadi bebde alym cnm tarak var iyi alyor benim ki bende alym eczaneden olmadi ins gecer benmkinnde senn kizinn yuzude bole soyulms gbi masaj yagi bitti almadm surmedm dye mi ole acabaCnm bugün banyo öncesi eczanede hazırlanan vazelinli sıvıyı sürdüm kaş arasına kulak arkasına ve kafasına baya geçti kulak arkası bitti gibi kafasında da baya azalma oldu bizim tarak kayboldu bulamadım elle çok geçiremedim ama tarak olsa belki daha az kalacaktı bir kaç yıkamaya geçer inş cnm
Tam bana gore yazi benm kiz ole cunku tekim kimsede yok is yapamyrm ya piyanolu olandan mibaldn cnm ne kadsra aldnKızlar oyun halısı aldık çok sevdi oğlum. Sürekli kucak istiyor diyen annelere duyurulur :)
İlk defa şimdi indirdim kucağımdan gece uykusuna geçmiş herhalde ağlamadı uyanmadı. Saat 4 ten beri sürekli uyuyo ağrısı varsa hissetmesin uykusunda atlatsın diye uyandırmıyorum ben de tam uykuyu aycak gibi oluyo pişpişliyorum iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum bilemedimBenimkide öyle baya katıldı özellikle 3.de çok ağladı.Sakinleştimi şimdi seninki biraz?
Canim benimki memede uyuyodu yeni yeni sallayarak uyuyo sabah seste uyutuyodum aydinlik ve ses oldugunda kısa uyuyodu gece loş ışıkta ve sessizde emziriyodum o zaman uzun uyuyodu fakat şimdi nasıl düzelir tekrar inan bilmiyorum :)Onu nasıl başardınız ya ben hala direniyorum benimki biraz huysuzlanıyor yatırmaya çalıştıkça uyuyor çıt sesine uyanıyor gündüz de böyle zaten gece kaç defa kalkıyor saymıyorum bile sadece gece 10 da alıyorum ayağıma kaça kadar direnirse bekliyorum ama istisnasız gece 1 kadar deliksiz uyumuyor eşim de sürekli öksüren biri odayı bile değiştim hem rütübet var hem eşim çok öksürüyor diye ama yok yine aynı şikayetçi değilim sağlıklı olsun ben uykusuz kalırım da onun büyümesi için uyuması şart
Kanz marka canım 149 tl ydi sanırım. Ayaklarıyla piyanoya vuruyor eğleniyor baya :)hangi marka aldin cnm ne kadara bnde almayi düşünüyorum .
bi de aklimda buhar makinasi kamerali telsiz mama sandalyesi var.
Ne zaman banyo yaptirdin sen sunnetten sonra15 güne normal görünüyor canım ilk başlar çok kötü oluyor her banyoda geri çek yapışma oluyor doktor demiştir
Canm ben burda son ayimda hamileyken burdydim devletine gitmstm hic begenmedm ozele gotryrm ozelde 70 tl veryrm muayene artk yapck birsym yok cnku burda iyi dr bulmk zor sukur drnuzdan memnunm ona gotururm artk hep .masallah gamzemize niye sismis cnm bi gotrseydn hastaneye acile cnm baksalardi ins kktu birsy yoktur ya . Amin cnm butun askerlerimizi korusun rabbim ailelerine bagislasn.Ben daha burda bir doktor bulamadım napcam hiç bilmiyorum çocuğu kontrole götürmem lazım doktor yokkızımın adı Gamze Buğlem. Sağ bacağı kızarmış şişmiş bırakmıyor buz kompleksi yapayım eşim evde yok nasıl yapcam bilemedim.. şimdi az gözlerini yumdu inşAllah uyur. Eşimin mesleği çok zor Rabbim onları korusun
Hayirli olsun ilk gün çok zor psikolojik olarak görüntü çok farklı hiç öyle beklememiştim ama bugün cocuk rahat olunca bende rahatladim oh be yaptirdim bitti gitti dedim :)biz de yarin yaptircaz.bakalim nasil olcak
Evet canım piyanolu https://www.hepsiburada.com/kanz-piyanolu-eglenceli-jimnastik-oyun-halisi-mavi-pm-HB0000048JUVTam bana gore yazi benm kiz ole cunku tekim kimsede yok is yapamyrm ya piyanolu olandan mibaldn cnm ne kadsra aldn
Ben de en geç 9 diye okudum da o yüzden öne mi çekmeliyim dedim. Bizim her akşam banyo rutinimiz var. Ve akşamları genelde birileri geliyor çaya kahveye. Onlar gidip yıkama yağlama kremleme derken 10’u buluyor saat. Çocuk da o şekilde alıştı. Ama yavaş yavaş çekeceğim öne sanırım.Ben internette bu aylarda 7.30 8 ideal diye okudum. O yüzden 7.30 da uyutmaya çalışıyorum ama her zaman başarılı olamiyorum. Babası filan bazen geç geliyor vakit gecirmek istiyor 9 u bulabiliyor.
Bwnde bundn almayi dusunyrdum esime soliyimde aliyim pembesini:)
Ben kadın Doğum doktorum iyidi bende 70 tl ödüyorum.. doktor şişer kızarırsa buz koy dedi şuan uyuyor kötü olursa götüreceğim.. İzmire iyi derler ya hastaneleri iyi değil miCanm ben burda son ayimda hamileyken burdydim devletine gitmstm hic begenmedm ozele gotryrm ozelde 70 tl veryrm muayene artk yapck birsym yok cnku burda iyi dr bulmk zor sukur drnuzdan memnunm ona gotururm artk hep .masallah gamzemize niye sismis cnm bi gotrseydn hastaneye acile cnm baksalardi ins kktu birsy yoktur ya . Amin cnm butun askerlerimizi korusun rabbim ailelerine bagislasn.
Allah canım ilk başta yadırgar sen göster elinle tanıt :) sonra kendi eğlenirBwnde bundn almayi dusunyrdum esime soliyimde aliyim pembesini:)
Yaz için 6-9 ay aldımKızlar koton Kidsten kimler alışveriş yaptı ? Bedenleri nasıl aldınız. Bu aylarda giyeceğini 6-9 ay alayım diyorum bilemedim
Ay bizim yok adam merhaba diyo dudağını büzüp basıyor çığlığı ve ona baktıkça ağlıyor :) eşime de üzülüyorum gün boyu görmüyor özlüyor seveyim diyo bizimki İstemiyor senin ki kız mı cnm genelde kızlar babalarını severamin cnm.bizimkide babayi cok seviyo)saklabanlik yapiyo ay resmen bi hareketler
Kaynatmıyorum canm.Bebeğinizi yıkayacağınuz suyu önceden kaynatiyor musunuz?
Tamm cnm ole yaparm :)Allah canım ilk başta yadırgar sen göster elinle tanıt :) sonra kendi eğlenir
Hayır cnm ya vermeyin el kadar bebelere o ilaçları ateşlenmemesi için siz ince giydirin azıcık hepsi bu benim dr bile dedi çok ateşleneni görmedim çıkarsa verisin dedi şükür çıkmadı ben de dikkat ettim ama huzursuzdu ağrısı vardı hepsi bu sen ilaç verip gitme yaptır eve gel kontrol et ateşini ölç ona göre hareket et ben de fitil vardı şurup yoktu almadım bile korkma yani o şişer demesi de şöyle dr bana da dedi şişerse 10 dk bir beze sar buz kabını 1 dk kompres 10 dk sonra bir daha 3 kere tekrar et dedi şişme olmadı baktım her gün yani olacaklardan bahsederler ama olacak diye birşey de yok inş senin rahat geçer2 aylık asisi mi bu kadar zor gecen bizimki de haftaya cuma.gitmeden vermek gerekiyormu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?