2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
2 aylık asisi mi bu kadar zor gecen bizimki de haftaya cuma.gitmeden vermek gerekiyormu ki
Ya herşeyi garantiye almaya çalışıyorlar.. ben gerekmedikçe vermedim ateşi çıkmaya yakın verdim öyle vermek doğru değil. İki bacak bir koldan olan aşı maalesef zor Rabbim kolaylık versin

Vazelin geciriyor mu olmadi bebde alym cnm tarak var iyi alyor benim ki bende alym eczaneden olmadi ins gecer benmkinnde senn kizinn yuzude bole soyulms gbi masaj yagi bitti almadm surmedm dye mi ole acaba

Benimkide öyle baya katıldı özellikle 3.de çok ağladı.Sakinleştimi şimdi seninki biraz?
İlk defa şimdi indirdim kucağımdan gece uykusuna geçmiş herhalde ağlamadı uyanmadı. Saat 4 ten beri sürekli uyuyo ağrısı varsa hissetmesin uykusunda atlatsın diye uyandırmıyorum ben de tam uykuyu aycak gibi oluyo pişpişliyorum iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum bilemedim

Canim benimki memede uyuyodu yeni yeni sallayarak uyuyo sabah seste uyutuyodum aydinlik ve ses oldugunda kısa uyuyodu gece loş ışıkta ve sessizde emziriyodum o zaman uzun uyuyodu fakat şimdi nasıl düzelir tekrar inan bilmiyorum :)

Canm ben burda son ayimda hamileyken burdydim devletine gitmstm hic begenmedm ozele gotryrm ozelde 70 tl veryrm muayene artk yapck birsym yok cnku burda iyi dr bulmk zor sukur drnuzdan memnunm ona gotururm artk hep .masallah gamzemize niye sismis cnm bi gotrseydn hastaneye acile cnm baksalardi ins kktu birsy yoktur ya . Amin cnm butun askerlerimizi korusun rabbim ailelerine bagislasn.

Kızlar saat 4 te olduk aşıyı ateş tehlikesi ne kadar süre var. Şu ana kadar 37 den yukarı çıkmadı bundan sonra da çıkma ihtimali var mı azıcık rahat nefes alabilir miyim

Ben internette bu aylarda 7.30 8 ideal diye okudum. O yüzden 7.30 da uyutmaya çalışıyorum ama her zaman başarılı olamiyorum. Babası filan bazen geç geliyor vakit gecirmek istiyor 9 u bulabiliyor.
Ben de en geç 9 diye okudum da o yüzden öne mi çekmeliyim dedim. Bizim her akşam banyo rutinimiz var. Ve akşamları genelde birileri geliyor çaya kahveye. Onlar gidip yıkama yağlama kremleme derken 10’u buluyor saat. Çocuk da o şekilde alıştı. Ama yavaş yavaş çekeceğim öne sanırım.
Kısa kollu giydirmekten bahsetmişsin canm ben de çok ince giydiriyorum başından beri. Doktorumuz siz nasıl giyiniyorsanız öyle giydirin dedi. Hiç hırka falan giydirmedim hiç şapka takmadım eldiven takmadım. Evimiz de 22-23 derece. Ama kısa kolluyla ben bile üşüyorum:)

Ben kadın Doğum doktorum iyidi bende 70 tl ödüyorum.. doktor şişer kızarırsa buz koy dedi şuan uyuyor kötü olursa götüreceğim.. İzmire iyi derler ya hastaneleri iyi değil mi

amin cnm.bizimkide babayi cok seviyo)saklabanlik yapiyo ay resmen bi hareketler
Ay bizim yok adam merhaba diyo dudağını büzüp basıyor çığlığı ve ona baktıkça ağlıyor :) eşime de üzülüyorum gün boyu görmüyor özlüyor seveyim diyo bizimki İstemiyor senin ki kız mı cnm genelde kızlar babalarını sever

2 aylık asisi mi bu kadar zor gecen bizimki de haftaya cuma.gitmeden vermek gerekiyormu ki
Hayır cnm ya vermeyin el kadar bebelere o ilaçları ateşlenmemesi için siz ince giydirin azıcık hepsi bu benim dr bile dedi çok ateşleneni görmedim çıkarsa verisin dedi şükür çıkmadı ben de dikkat ettim ama huzursuzdu ağrısı vardı hepsi bu sen ilaç verip gitme yaptır eve gel kontrol et ateşini ölç ona göre hareket et ben de fitil vardı şurup yoktu almadım bile korkma yani o şişer demesi de şöyle dr bana da dedi şişerse 10 dk bir beze sar buz kabını 1 dk kompres 10 dk sonra bir daha 3 kere tekrar et dedi şişme olmadı baktım her gün yani olacaklardan bahsederler ama olacak diye birşey de yok inş senin rahat geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…