2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben kadın Doğum doktorum iyidi bende 70 tl ödüyorum.. doktor şişer kızarırsa buz koy dedi şuan uyuyor kötü olursa götüreceğim.. İzmire iyi derler ya hastaneleri iyi değil mi
Buxa devleti hic begenmedim gittigim ozel hastane guzel tinaztepedeki nemnunum yani o hastaneden he dogruyu asi yaptrdn ayy korktm bende smdi ya benmknnde ya siserse atesi cktmi cnm

Bizimki de ses olunca hiç dalmıyor gözler yarı açık ve durduğum gibi tamamen açılıyor neyse inş düzene girer seninki de benimki de

Buz koy şişer dediler ateş düşürücü ver dediler ateş düşürücü vermeden gittim verseydin dediler bende ateş düşürücü gerekirse veririm dedim
İyi demişsin ya belki çıkmayacak ateşi ne gerek varmış yani.Bu arada bana hiç şişer buz koy demediler şişmedide tutmadı mı acaba aşı?

Bende öyle yapmıştım ama iyi mi kötü mü bildiğimden değil yani senin gibi düşünüp yapmıştım

Bizimki de ses olunca hiç dalmıyor gözler yarı açık ve durduğum gibi tamamen açılıyor neyse inş düzene girer seninki de benimki de
Inşallah. Bizim ev çok kalabalik dogdugundan beri alıstı yavrum gecede ben artik herkes evine gitlsin diye sesize alistirdim cocugu uyutcam diyince gidiyo kv çünkü tv bagimlisi kapatincap mecbur gidiyo :)

Inşallah. Bizim ev çok kalabalik dogdugundan beri alıstı yavrum gecede ben artik herkes evine gitlsin diye sesize alistirdim cocugu uyutcam diyince gidiyo kv çünkü tv bagimlisi kapatincap mecbur gidiyo :)
Aslında bizde pek boş kalmadık ilk zamanlar ablam sonra kv geldi sonra ben tek yapamadım memlekete gittim döndüm hastane yattık vs derken 3 ay geçmiş yeni ev boşaldı belki düzene girer haklısın alıştırmakta fayda var yalnız bebeğim uyuyunca benim uykum olmuyor onu da ayarlamak gerek :)

Birazcık üstünü falan incelt bence canım düşmezse çıkarsa verirsin ben biraz giydiklerini azaltmıştım düşmüştü.Ama bi anda da soyma tabi
Düştü canım inceltince ama çok üşüdü titremeye başladı giydirdim yine inçe uzun kollusunu uyudu şimdi. Kucağımda değil artık ana kucağında yatıyor ben de uyucam azıcık 1 saat sonraya alarm kurup

Oyy yaa neyse düşmüş şükür bende uyumuştum saatte bir bakmıştım

Evet canım bende aynı dertten muzdarip oldum . Kilosuda 3-6 kg imiş . Ben doğduğundan beri kullanıyordum ama defactodan aldığım hem sızdırdı hemde daha karton gibi sert geldi. Acaba sadece bana mı öyle geldi demiştim

Benimkide öyle baya katıldı özellikle 3.de çok ağladı.Sakinleştimi şimdi seninki biraz?
İlacın birisi zatürre imiş em çok o yakıtormuş. Bize en son omu vurdu sağ bacağına vurdu.. calpol verdim ben evse çok huzursuzdu . Ağrısı vardı muhtemelen rahatlasın dedim güzel uyku çekiyor şimdi şükür .. arada saat kurdum ateşine bakıyorum

Istersen az camasirla bi dene canım küçülecek mı diye. 40 derecede kaka lekesi çıkmıyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…