2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Biz de canım:) bizimki dışarıda da bere istemiyo. Tulumunun şapkasını takınca bile mizirdaniyo :) tam rahat alıştırdık. Doğduktan sonra eldiven de takmadık:)

3 gün sonra sabah akşam 10 ar dk suda oturacak dedi 1 hafta sonra kontrole gelin dedi kontrol de artık suda oturmasına gerek yok dedi iyiki yazın yaptırmışım su çabuk iyileştiriyor
Yaa bana hiç öyle bişey diyen olmadı çevremdede hiç demediler soriyim doktora çabuk iyilesiyorsa bende öyle yapiyim sağol canım ya peki su toplamış gibi şişlik olmuşmuydu sendede doktor normal o iğneden dedi ama çok farkli zaten üst bölüm şiş bide onun üstünde bi şişlik tuhaf gözüküyor

Bebeğiniz saat kaçta gece uykusuna geçiyor. Biz saat 10’a alıştırdık. Ama sanki geç gibi geliyor artık bana. 9’a falan mı çekmeli acaba?
Bizim de 10 du 9 a cektik ama her zaman tutmuyor tabiki. 9 da uyuyunca 5-6 gibi uyaniyor biraz uyanik kaldiktan sonra tekrar uyuyor. 10 da yatmissa 7 gibi uyaniyor. Bu duzenden once 12 de uyuyordu ve gunduz surekli uykuluydu aksama kadar. Ne kadar erken okadar iyi bence. Buyume hormonu o saatlerde salgilaniyor

Maşallah canım nazar değmesin ne güzel uyuyormuş. Darısı bize inşallah

Bizimki de 10’da uyuyor 8’de uyanıyor canm. Ama ben 2 hafta sonra işe başlayacağım. Sabah 7’de evden çıkıp anneanneye götürmemiz lazım. Uyurken nasıl giydirip götüreceğiz bilmiyorum

Ben pek renkli kullanmıyorum canım. Hep gri, pudra, beyaz, krem giydiriyorum. Bundan sonra kullanırım aslında renkli ama öyleyse hiç almasa mıydım
Belki seninkinde olmaz bende birden böyle oldu tek fark deterjan değiştirdim ısı falan aynı bilemiyorumki 5 durulama yaptırdığım halde benim bebiş hapşırıyo dalanda.Uni nin hiç kokusu yoktu ona alıştı galiba.Ama dalan kullanan başka arkadaşlarımda böyle sorun olmadı bebekten bebeğede değişiyo tabi

Canım işte internette filan araştırırsan öyle ayağı soğuk eli soğuk üşudu diye bir şey yok yazıyor. Bebeklerin elleri ayakları burnu zaten hep soğuk olurmus. Koltuk altına boynuna bakın o zaman giydirin diyor. Düşün sen deli gibi koşarken hava kaç derece olursa olsun üşür müsün? Bebekler de bize basit gözüken işler için bile çok fazla efor harcıyorlar metabolizmaları çok hızlı çalışıyormuş. Sadece ter bezleri bizim kadar çalışmadığı için anlayamiyoruz ne kadar bunaldiklarini. Özellikle emzirirken kesinlikle kalın giydirilmemeleri gerekiyormuş. Gördüm senin kızının halini çok üzüldüm. Düşünsene o noktaya gelene kadar kimbilir ne kadar bunaldi o çocuk. Bence alıştıra alıştıra azalt sen de üzerindekileri. Beni annem bebekken hiç giydirmemis ve gerçekten de hiç bı hava koşulundan etkilenmem ben. Ama eşimi çok giydirmis annesi mesela habire rüzgar esti,klima çarptı,yağmur yağdı her şeye hasta olur. O yüzden anlaşamıyoruz işte evin ısısı konusunda. Sıcaklık yükseldikçe evdeki mikropların üremesi için de daha uygun ortam oluşuyor aslında daha çok hasta oluyor bebekler.

Misafir gelince ben de başarılı olamiyorum. Hele annemler filan varsa çocuk kucaktan kucağa helak oluyor ama uyuyamiyor sesten. Ben yatarken yıkamiyorum. Biz de ise yaramiyor o. Daha çok cin gibi oluyor yıkayıp yağlayinca.

Buxa devleti hic begenmedim gittigim ozel hastane guzel tinaztepedeki nemnunum yani o hastaneden he dogruyu asi yaptrdn ayy korktm bende smdi ya benmknnde ya siserse atesi cktmi cnm
Çıktı canım çok ağladı da gece boyu ateşini ölçtüm. Uykusuzluktan başım ağrıyor.. ben burda nasıl bir hastane bulacağım hiç bilmiyorum

22.00 ve 02.00 arasında ve karanlıkta yoğun olarak salgılanıyormuş büyüme hormonu. Bizimki de 00.00 da yatıyor yarısını yakalayabiliyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…