- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #51.481
Biz de canım:) bizimki dışarıda da bere istemiyo. Tulumunun şapkasını takınca bile mizirdaniyo :) tam rahat alıştırdık. Doğduktan sonra eldiven de takmadık:)Bizim evde de derece yok ama hep tek kat giydirdim ben de bazı günler hava soğuk ise biraz daha kalın olan pantolonlarindan giydirdim üst olarak bir zıbın bir de normal sweatshirt . Ayağına da bir çorap . Bere nerdeyse evde hiç takmadık .
Yaa bana hiç öyle bişey diyen olmadı çevremdede hiç demediler soriyim doktora çabuk iyilesiyorsa bende öyle yapiyim sağol canım ya peki su toplamış gibi şişlik olmuşmuydu sendede doktor normal o iğneden dedi ama çok farkli zaten üst bölüm şiş bide onun üstünde bi şişlik tuhaf gözüküyor3 gün sonra sabah akşam 10 ar dk suda oturacak dedi 1 hafta sonra kontrole gelin dedi kontrol de artık suda oturmasına gerek yok dedi iyiki yazın yaptırmışım su çabuk iyileştiriyor
erkek cnmAy bizim yok adam merhaba diyo dudağını büzüp basıyor çığlığı ve ona baktıkça ağlıyor :) eşime de üzülüyorum gün boyu görmüyor özlüyor seveyim diyo bizimki İstemiyor senin ki kız mı cnm genelde kızlar babalarını sever
Uni baby kullanıyordum canım ama bıraktım dalan roxy sipariş verdim şimdiYa ben 60la yıkıyorum hepsini ama kaka lekesini yinede çıkaramıyorum deterjan olarak ne kullanıyosun?
Bizim de 10 du 9 a cektik ama her zaman tutmuyor tabiki. 9 da uyuyunca 5-6 gibi uyaniyor biraz uyanik kaldiktan sonra tekrar uyuyor. 10 da yatmissa 7 gibi uyaniyor. Bu duzenden once 12 de uyuyordu ve gunduz surekli uykuluydu aksama kadar. Ne kadar erken okadar iyi bence. Buyume hormonu o saatlerde salgilaniyorBebeğiniz saat kaçta gece uykusuna geçiyor. Biz saat 10’a alıştırdık. Ama sanki geç gibi geliyor artık bana. 9’a falan mı çekmeli acaba?
Bende unibaby kullanıyodum sensitive olanı şimdi dalan roxy kullanıyorum renklilerin biraz rengini soldurdu sankiUni baby kullanıyordum canım ama bıraktım dalan roxy sipariş verdim şimdi
Bizim de 10 du 9 a cektik ama her zaman tutmuyor tabiki. 9 da uyuyunca 5-6 gibi uyaniyor biraz uyanik kaldiktan sonra tekrar uyuyor. 10 da yatmissa 7 gibi uyaniyor. Bu duzenden once 12 de uyuyordu ve gunduz surekli uykuluydu aksama kadar. Ne kadar erken okadar iyi bence. Buyume hormonu o saatlerde salgilaniyor
Ben pek renkli kullanmıyorum canım. Hep gri, pudra, beyaz, krem giydiriyorum. Bundan sonra kullanırım aslında renkli ama öyleyse hiç almasa mıydımBende unibaby kullanıyodum sensitive olanı şimdi dalan roxy kullanıyorum renklilerin biraz rengini soldurdu sanki
Bizimki de 10’da uyuyor 8’de uyanıyor canm. Ama ben 2 hafta sonra işe başlayacağım. Sabah 7’de evden çıkıp anneanneye götürmemiz lazım. Uyurken nasıl giydirip götüreceğiz bilmiyorumBizim de 10 du 9 a cektik ama her zaman tutmuyor tabiki. 9 da uyuyunca 5-6 gibi uyaniyor biraz uyanik kaldiktan sonra tekrar uyuyor. 10 da yatmissa 7 gibi uyaniyor. Bu duzenden once 12 de uyuyordu ve gunduz surekli uykuluydu aksama kadar. Ne kadar erken okadar iyi bence. Buyume hormonu o saatlerde salgilaniyor
Belki seninkinde olmaz bende birden böyle oldu tek fark deterjan değiştirdim ısı falan aynı bilemiyorumki 5 durulama yaptırdığım halde benim bebiş hapşırıyo dalanda.Uni nin hiç kokusu yoktu ona alıştı galiba.Ama dalan kullanan başka arkadaşlarımda böyle sorun olmadı bebekten bebeğede değişiyo tabiBen pek renkli kullanmıyorum canım. Hep gri, pudra, beyaz, krem giydiriyorum. Bundan sonra kullanırım aslında renkli ama öyleyse hiç almasa mıydım
Canım işte internette filan araştırırsan öyle ayağı soğuk eli soğuk üşudu diye bir şey yok yazıyor. Bebeklerin elleri ayakları burnu zaten hep soğuk olurmus. Koltuk altına boynuna bakın o zaman giydirin diyor. Düşün sen deli gibi koşarken hava kaç derece olursa olsun üşür müsün? Bebekler de bize basit gözüken işler için bile çok fazla efor harcıyorlar metabolizmaları çok hızlı çalışıyormuş. Sadece ter bezleri bizim kadar çalışmadığı için anlayamiyoruz ne kadar bunaldiklarini. Özellikle emzirirken kesinlikle kalın giydirilmemeleri gerekiyormuş. Gördüm senin kızının halini çok üzüldüm. Düşünsene o noktaya gelene kadar kimbilir ne kadar bunaldi o çocuk. Bence alıştıra alıştıra azalt sen de üzerindekileri. Beni annem bebekken hiç giydirmemis ve gerçekten de hiç bı hava koşulundan etkilenmem ben. Ama eşimi çok giydirmis annesi mesela habire rüzgar esti,klima çarptı,yağmur yağdı her şeye hasta olur. O yüzden anlaşamıyoruz işte evin ısısı konusunda. Sıcaklık yükseldikçe evdeki mikropların üremesi için de daha uygun ortam oluşuyor aslında daha çok hasta oluyor bebekler.Büyük cesaret. Ev 24 ten az olduğunda ben bile üşüyorum. Ama bu şekilde alıştırman çok iyi olmuş kolay kolay hasta olmaz Allah’ın izniyle . Keşke ben de öyle yapabilseydim. 26 derece evde kat kat giydirdim hep. Hele annem o kat katın üzerine bi De battaniyelere sardı çocuğun bütün suratı kulakları isilik oldu berbattı. Öyle alıştığı için şu an tek kat altı çorabı falan üşüyor buz gibi heryeri
Kaç kere doluyorsun onu ne düşmesivalla bn korkarım bebek duser diye ondan
Misafir gelince ben de başarılı olamiyorum. Hele annemler filan varsa çocuk kucaktan kucağa helak oluyor ama uyuyamiyor sesten. Ben yatarken yıkamiyorum. Biz de ise yaramiyor o. Daha çok cin gibi oluyor yıkayıp yağlayinca.Ben de en geç 9 diye okudum da o yüzden öne mi çekmeliyim dedim. Bizim her akşam banyo rutinimiz var. Ve akşamları genelde birileri geliyor çaya kahveye. Onlar gidip yıkama yağlama kremleme derken 10’u buluyor saat. Çocuk da o şekilde alıştı. Ama yavaş yavaş çekeceğim öne sanırım.
Kısa kollu giydirmekten bahsetmişsin canm ben de çok ince giydiriyorum başından beri. Doktorumuz siz nasıl giyiniyorsanız öyle giydirin dedi. Hiç hırka falan giydirmedim hiç şapka takmadım eldiven takmadım. Evimiz de 22-23 derece. Ama kısa kolluyla ben bile üşüyorum:)
Çıktı canım çok ağladı da gece boyu ateşini ölçtüm. Uykusuzluktan başım ağrıyor.. ben burda nasıl bir hastane bulacağım hiç bilmiyorumBuxa devleti hic begenmedim gittigim ozel hastane guzel tinaztepedeki nemnunum yani o hastaneden he dogruyu asi yaptrdn ayy korktm bende smdi ya benmknnde ya siserse atesi cktmi cnm
Ya şişmesi hemşire aceleyle vurdu çıktı ondan ysni. Yoksa şişmese birşey olmaz..İyi demişsin ya belki çıkmayacak ateşi ne gerek varmış yani.Bu arada bana hiç şişer buz koy demediler şişmedide tutmadı mı acaba aşı?
22.00 ve 02.00 arasında ve karanlıkta yoğun olarak salgılanıyormuş büyüme hormonu. Bizimki de 00.00 da yatıyor yarısını yakalayabiliyoruz:)Benim oğlum uyumuyor ama hiç o saatlerdegenelde emiyor uyukluyor yerine koyuyorum uyanıyor bazen koymayıp ayağımda bekletiyorum ancak yarım saat uyuyor sonra tekrar uyanıyor. Genelde saat 11bucuk 12 gibi uyuyor üzüldüm şimdi
hayır ben hep açık renklileri beyazları 70 de yıkıyorum canım60 ta kıyafetleri zarar görmüyor mu canım
Değil canımkizlar sizinde bebegin el parmakları tirnaga dogru olan kismi hafif kahverengi gibimi
Evet bizim kızın öyle yakından dikkatli fark ediliyor çok az renk değişikliği var. Benim kardeşimin öyledir teyzesine çekmiş elleri diyoruz.kizlar sizinde bebegin el parmakları tirnaga dogru olan kismi hafif kahverengi gibimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?